עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SteppenW,

לאחר 5 שנים הגיע הזמן להתחדש, על בסיס המלצות שניתנו כאן בפורום בניתי את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/dysmvqa9 מה דעתכם? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים עבודה משרדית ומשחקים (בסדר הנ"ל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X 1080 -…

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  2. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה..הבעייה היא תקציב-כי אני לא יודע מול מה אני עומד.הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טו…

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  3. Started by yoahe,

חברה אני קונה את המחשב הזה שבוע הבא רציתי לדעת האם אני יוכל להכניס בלוח כרטיס מסך 6600GT יהיה לי בעיות וסך הכל אני סטודנט זה מה שאני צריך האם המחשב הזה ישמש אותי בעתיד ?(הוא טוב) http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by GRiM,

1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 815 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945GMF Intel 945G Chipset 775 660 ש"ח 1 Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0 565 ש"ח 1 eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,330 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח 1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח 1 Logitech® MX510 Optical Mouse 199 ש"ח סה"כ 4,454 ש"ח מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות למשהו יותר משתלם, אני אשמח לשמוע. חשוב מאוד שיהיה דיסק קשיח גדול ואיכותי, כרטיס מסך משתלם ואיכותי ועכבר איכותי ומשתלם. לא כללתי מארז וספק כוח, מכיוון שבחנויות שאני קונה אין בד"כ משהו ספציפי - פשוט תעשו לי רשימה של ספקים מומלצים וממה להתרחק. התקציב הוא עד 5…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

לוח + מעבד + זכרון אולי(בלי זכרון התקציב יורד ל1200) רק תציעו אני יבדוק מחירים במחירון דילרים של KSP כל מה שאתם צריכים לדעת כאן (תראו למטה) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175595.80 אל תגיבו פה או שם אם לא קראתם תתרד ההוא כי יש לי כמה סיבוכים

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  6. שלום הרכבתי לבן דוד שלי מחשב אבל בגלל שאין לי מושג ברכיבים של אינטל החלטתי לברר שוב. המפרט מצורף בתמונה. (אל תדאגו לא שכחתי כלום זה מה שהוא ביקש) אם למישהו יש רעיון לשיפור או להרכבה מחנות אחרת באזור המרכז אני אשמח לשמוע. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. Started by Dark Frizen,

ראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב... http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  8. שהיה כמה שיותר חזק. [אני מעדיף שיהיה כרטיס מסך יותר חזק מאשר מעבד.]

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by or0126,

אז ככה... Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר : 930 M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר : 680 1GB Twinmosx2 מחיר 900 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 מחיר : 1580 160GB 7200RPM 8MB SATA II (סאמסומג) מחיר : 355 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מחיר : 200 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case מחיר : 456.00 סה"כ 5120 מה אפשר לשפר? ד"א אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך הוא משתלם?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  10. בניתי את המפרט הבא: http://img423.imageshack.us/my.php?image=compzf3.png המחשב הוא בעיקר למשחקים/אינטרנט, בתקציב של 3000 [אפשר לחרוג בערך עד 400 שקל] אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. רציתי להתייעץ לפני קנייה...איך הלוח אם?כדאי אולי מעבד חזק יותר? עצות יתקבלו בברכה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  11. איך המפרט הזה? הוא לא רע בשביל משחקים? אני לא רוצה שיהיה מדהים אני רוצה שיהיה סביר למשחקים..הוא סביר? איך המעבד הוא נחשב טוב?והלוח אם? והכרטיס מסך הוא יותר טוב מati x800? תודהה מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 ATX MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מסכים Chi Mei C…

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין הגבלת תקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו. After Effects, Premiere, AVID וכד' המחשב מיועד לעבודות עריכה כבדות ועבודה עם קבצים באיכות 4K ו 1080p המטרה היא לעבד את הקבצים ולבצע Render בזמן הקצר ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. נדרש רק המרכיבים העיקריים על מנת שמערכת ההפעלה תרוץ ללא שום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול הארד-דיסקים של מידע. רק הארד-דיסק SSD להפעלה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …

13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by adam99,

אהלן! אני מחפש מפרט למחשב לעבודה עם פוטושופ CS5 ואינדיזיין (InDesign) עד 2000 ש"ח חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל. ללא צורך בציוד היקפי. ככל הנראה לא מתכונן שדרוג בעתיד, וגם ללא צורך באוברקלוק. שקט: 4+ תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. טוב אז ככה, חרגתי קצת מהתקציב כי לא הייתי סגור על ספק, ואני עדיין לא.. מצד אחד אני לא רצה לחרוג מהתקציב, מצד שני אני לא יכול להביא ספק נורמלי אם אני לא יורד בדברים האחרים, מה שלא הולך לקרות.. למה אני לא יורד בספק או לוקח ספק ג'נרי? טוב בוא נגיד שיש לי במחשב הנוכחי geforce 9600GT וכנראה בתקופה הקרובה אני אקנה את ה-LED 24" של LG עם כרטיס מסך חדש יחדיו, והמטרה היא בעצם להעביר את הכרטיס הנוכחי מהמחשב הזה למחשב החדש שהינני קונה שיעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח לעת עתה, ואני לא רוצה שיווצר מצב של צוואר בקבוק שיגרום לי לקנות ספק כוח חדש בעתיד.. ככה גם יהיה ניתן להריץ על המחשב החדש משחקים קצת יותר רציניים, ואם אפשר מה טוב.. טוב זה המפרט, שימו לב לספק.. אשמח לתגובות במהרה כי אני …

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by zwebie,

שלום, אני צריך המלצה למפרט למחשב: 1. תקציב המקסימלי: 2500 2. מחשב עבור עיצוב גרפי המסוגל להפעיל את כל התוכנות החדשות כגון DREAMWEAVER וכו' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש כל הרכיבים 5. כדאי כמה שיותר שקט 6. לא מתוכנן אוברקלוקינג 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. אין חנות מועדפת תודה רבה על ההיענות....

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  17. מסך DELL2209WA ספק כח 14CM FAN COUGAR-550 CM 550W HEC לוח ג'יגהבייט GA-EP45-UD3LR מעבד אינטל 3.00GH 6MB CORE 2 DUO E8400 זכרון (2 יחידות) KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ כ. מסך NVIDIA GEFORCE 9600GT 512MB HD P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 WD צורב GH22NS SATA LG DVDX22 סה"כ - 3050 ש"ח (ללא המסך) אשמח לשמוע מה דעתכם על המפרט. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  18. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תלת מימד,עריכה גרפית וגראפיקה בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 4 ליבות חובה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם …

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  19. Started by avshalom81,

לאחר כשבועיים באתר הגעתי לעמק השווה בהרכבת המפרט לצרכיי,כרגע נותרתי עם כמה שאלות שנוגע למפרט . א.האם יש לי כאן צורך בקירור ? ב.בעת בחירה ב12GB RAM עדיף שני סטיקים של 6 ,או ששה סטיקים של 2? gold ? platinum? ג.ברצוני להוסיף wifi האם אפשרי המחשב נייח? מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי ₪1330 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1454 לוח אם: [..] ASUS P6T SE ₪1184 זיכרון: [..] CORSAIR PLATINUM 12GB (2048MBX6) DDR3 1600 CL9 : HX3X12G1600C9 ₪1710 כרטיס מסך: [..] PNY QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ₪669 מקל…

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  20. שלום !! אבי ביקש ממני לבנות מפרט מחשב , בתקציב של עד 2500 ש''ח(כולל מסך) המיועד לאחיותיי. המחשב מיועד למוסיקה , אינטרנט , ושאר הירקות שבנות העשרה עושות ( תכלס פייסבוק,מסן,אסקיו וכדו'), ככה שהתקציב לא אמור להיות גדול מ 2500 לטעמי .. מסך - 19 אינץ אני בטוח שנכנס בתקציב .. אם אפשרי תמיכה בHD (למקרה שנרצה לחבר את המסך לממיר HOT זרוק שיש לנו בבית חח..) ככה ממה שאני יודע עלות המסך צריכה להיות בין 1000-1200 ש''ח .. LG/סמסונג - עדיפות-מניסיון חריגה : אפשרית עד בערך 200-300 ש''ח למרות שאני מאמין שלא נצטרך אותה .. חנויות עדיפות : אנחנו גרים בגבעתיים , אז כמובן חנויות אמינות באזור רמת גן-גבעתיים .. KSP למשל ... תודה רבה לכל העוזרים , אשמח לכמה שיותר תגובות ! :]

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  21. Started by gabbay,

צריך מפרט למחשב להורים שלי לשימוש משרדי ללא ציוד הקיפי, בתקווה שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. חשוב שתהיה חנות שמכבדת צ'קים, באזור רמת גן- גבעתיים אני צריך בתקציב הזה גם מסך בגודל 20 אינץ' לפחות, מקלדת ועכבר. רמקולים לא צריך, אני מחבר את המחשב למערכת חיצונית. אין לי חלק מיוחד שאני לא צריך, ולא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  23. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד העניין הוא שהשימוש העיקרי הוא להורדות וסרטים המחשב יהיה פעיל בלילה אין בעייה שהוא יתחמם? האם עדיף לרכוש נייח לפי הדרישות שלי?

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by Tomer94,

1. מה התקציב המקסימלי?5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.משחקים כבדים,XP ועבודה משרדית רגילה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.קונים מסך חדש 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מקלדת+עכבר+מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?רמקולים. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- ע…

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  25. מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. call of duty 6|GTA IV|Crysis|tf2 (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? לא מעוניין ציוד היקפי : האם תחובר מערכת רמקולים 5.1 ומעלה למחשב החדש? 5.1 בול מערכת הפעלה : איזה סוג מערכת הפעלה תותקן על המחשב החדש ? יש לציין ש-32BIT ינצל עד 3.25GB מהזכרון הפנימי, ו-64BIT ינצל עד 128GB מהזיכרון הפנימי. 3…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים