ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
היי, הרכבתי מפרט לשימוש משרדי מאוד דומה למה שיש באתר. ההתלבטות שלי כרגע היא בכרטיס מסך. אני רוצה להשאיר לי דלת פתוחה למשחקים (לא משהו מטורף, שיתמוך בדברים כמו GTA החדש וכאלה). האם יש צורך להחליף כרטיס מסך? אני יכול להגדיל את התקציב בהתאם, אבל השאלה אם זה באמת נחוץ. אני לא באמת מכיר את הכרטיס מסך הזה. המפרט: Coolermaster RC-330 Elite 390W ATX Black Case Intel Core2 Duo 3.16GHz 6MB E8500 Box CPU WD WD5000AAKS 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-P35-DS3L P35 DDR2 ATX Motherboard for Intel OCZ OCZ2G8004GK 5-5-5-18 (2x2048)MB 800MHz DDR2 Gold Memory set Asus DRW-2014BLT x 20 Black/White Lightscribe S-ATA Retail DVD±R/RW Sapphire Radeon HD3650 PCI-e 512 MB DDR3 R…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=12996 אמרו לי שהרזולוציה שלו יחסית נמוכה, זה נכון? ובכללי, הוא יריץ את המשחקים החדשים (Crysis 2 ודומיו)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שמשמש לעריכת וידיאו בתוכנה PINCLE STUDIO 12 זה המפרט שהכנתי המפרט בלי זכרונות וכרטיס מסך כבר יש לי: מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box IE7400 לוח אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ספק כח JSP-TECH PS-800 450W סה"כ 1808 שקל
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב לאוברקלוק ומשחקים ב2500 אם אפשרות חריגה של 100+ ללא כרטיס מסך...אבל יהיה טוב אם תוכלו לזרוק לבפנים משהו חלש לשים במחשב של אחותי...(היא מנסה לשרוד עם 6200TC se והיום כמעט כלום כבר לא רץ לה במחשב...)גם ספק חזק לא צריך יש כבר ספק טוב...אבל עדיין צריך ספק שיחזיק מערכת חלשה...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אהלן! אחרי שהמחשב האחרון נקנה ועובד אחלה, היעד הבא - מחשב בשבילי. המפרט מיועד לאוברקלוק כבד, עם דגש על קירור - שקט הוא לא חשוב במיוחד, ככה שאם מרעיש - אז בסדר. השאלות המרכזיות - זכרונות: אני מקבל את המחשב וקובע את התזמונים של הזכרונות בעצמי בביוס? האם העובדה שמדובר ב4 ג'יגה יבואו לידי ביטוי רק במערכת 64-ביט? כרטיס המסך: בחירה טובה? גוף קירור של זלמן מצד אחד, אבל מצד שני יש גם את הכרטיס של Sparkle שנראה מעניין. מה מומלץ? וזהו. לפניכם - המפרט. כמו תמיד, אודה להמלצות והארות. שבוע טוב, מתן סל קניות - תצוגה מקדימה קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ ¤442 1 יצרן LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black ¤138 1 יצרן …
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל לא חובה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטים (HTPC) והורדות (Torrents). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). uTorrent ווידאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD לטלויזיה 47". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ניגון סרטים באיכות גבוהה. 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מבקש מס הצעות למפרט מחשב בסביבות 4500 עם אפשרות לOC למשחקים, סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. רצוי שיהיה שקט. סאונד טוב למוסיקה (לא לעריכה). אפשרות לOC אין צורך בציוד היקפי. קירור שיהיה טוב גם לOC בעתיד. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה למפרט מחשב במחיר 3000-3500, המחשב אמור לשמש בעיקר להאזנה למוזיקה ולגלישה פשוטה (לא להורדות!) לכן אני צריך כרטיס קול איכותי ורמקולים איכותיים, עד כמה שאפשר במסגרת תקציב זה (לדעתי השקעה של בסביבות 1000 ש"ח רק בסאונד). אם כרטיס קול/מערכת רמקולים 5.1 לא יתנו לי כלום מבחינת איכות האזנה למוזיקה אז אני מעדיף 2.1 יותר איכותי (לא מיועד למשחקים/סרטים). כרטיס מסך - כמובן שאפשר להתפשר על פשוט יחסית. הארד דיסק - עדיף שיהיה עם נפח נורמלי שיהיה אפשרי גם לאחסן בו את המוסיקה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שולחני חדש. התקציב מבחינתי הוא 3.5k למחשב ובנוסף כרטיס מסך, שאני לא ממש יודע בכמה לתקצב כי אני לא מבין בהם כלום. הייתי שמח לו הכל ביחד היה נכנס תקציב של 5k ופחות, אם זה אפשרי. מה שאני צריך מהמחשב: משחקים, גם החדשים ביותר. עבודה: אופיס, אינטרנט וכו'. Google Earth. כניסות USB קדמיות רבות (לא יודע כמה אפשר). אני צריך מפרט מלא כולל הכל: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, צורב משולב, מקלדת ועכבר פשוטים ואם אפשר להכניס בתקציב - גם רמקולים נורמליים וכמובן כרטיס המסך. עדיפות למפרט שיש באייבורי מחשבים, ובכל מקרה של חברה שיש לה שירות גם במרכז הארץ. תודה,
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במחשב 3000 שקל לאינטרנט ולצפייה בסרטים רצוי מעבד טוב וכרטיס מסך טוב כולל ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אתמול בערב לאחר התיעצויות פה בפורום הגעתי למפרט הבא, מכיוון שאני יודע שבמשך היום הפעילות כאן ערה יותר אני מפרסמו שוב על מנת לקבל עוד חוות דעת. לגבי המעבד הזכרונות הלוח והדיסק אין שאלה, גם לגבי המארז והספק אני די סגור אלא אם מישהו יטען אחרת נשארה השאלה לגבי כרטיס מסך ( האם בטווח של עד 800 שקלים הבחירה טובה?) אני לא גיימר רק משחק פה ושם משחקים שאינם כבדים גרפית צורב - המלצות ? התנגדויות? תודה וסליחה מראש מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1020 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR…
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ערב טוב, אני בדרכי לרכוש מחשב חדש. המטרות של המחשב הם בעיקר כלליות - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים.. בנוסף, לעתים אצטרך לבצע עריכות וידאו/תמונה ואשמח גם לקבל איכות טובה של משחק במידה וארצה להפעיל (אבל, אני לא מעוניין בכרטיסים יקרים מידי, אני חושב כרטיס סביב 600 ש"ח יהיה מספיק..).. אני לא יודע מה עדיף, שתי ליבות או ארבע אבל אני מעריך שבמחירים של היום כדאי כבר לרכוש 4 ליבות. איזה הכי עדיף? לגבי הזיכרון, האם יש צורך ב 4 ג'יגה או ששניים יספיקו? דיסק קשיח לא צריך גדול מידי, אני חושב ש 160 או 250 יספיק, במידה ותהיה אפשרות בתקציב אז אולי אוסיף יותר.. אחד הדברים היותר חשובים לי זה מארז וספק, אני בהחלט בעד להשקיע בזה (כמובן לא להתפרע :-) ). חשוב לי מאוד השקט של המארז והספק.. אני יו…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
א. אני רוצה להגיד תודה רבה לכולכם שעזרתם לי. ב. עם המפרטים שהכנתם לי והאלה שמסתובבים באתר ומפרטים שאנשים הכינו לאנשים אחרים הכנתי את המפרט הבא: בעיקרון זה מחשב שאני אשחק בו קצת ואעשה כל מיני חרטא לא רצינית במיוחד. מה אתם אומרים עליו? ד"א זה הדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453388.0 יש מקום לשיפור? אני מנסה שלא לעבור את ה3500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
משחק בעיקר ut .מגיע בקרוב ut3 רוצה להיות מוכן .שאר המשחקים לא מענינים אותי .משתמש במחשב רק לאינטרנט .ולמשחק ut .יש לי מסך samsung 931 bf 2ms ראיתי את המפרטים שלכם אך רוצה לקלוע בול מכיון שמדובר רק במשחק אחד שאמור להגיע בנובמבר.אני משחק הרבה ברשת בתודה מראש אמיר .סכום להשקעה 4000ש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב למשחקים, אבל הוא לי, אלא לילדה בת 10. אמנם מדובר במשחקים, אבל המשחק הכי כבד שיורץ על המחשב הזה הוא The Sims 3 שייצא בשנה הבאה, ואולי Viva Pinata, ודברים ברמה הזו (כרגע זה בעיקר The Sims 2 ומשחקי אינטרנט). נכון, זה לא מחשב שצריך להריץ את Crysis, אבל אני רוצה שיהיה חזק כדי שיחזיק מעמד בכבוד גם מול משחקים שייצאו עד שנתיים-שלוש (אבל שוב, לא משחקים ברמה של קרייסיס). המחשב גם ישומש לעבודות, סרטים, מוזיקה, וגלישה באינטרנט (ומשחקים באינטרנט). אני לא מעודכן בהרבה דברים ואשמח אם תבנו לי מפרט. לא צריך מסך, כונן אופטי (צורב וכו'), רמקולים, עכבר ומקלדת. שום ציוד היקפי, רק קופסא (מינוס כונן אופטי). התקציב הוא 4000 ש''ח וניתן לחרוג. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם. מחירים לפי זאפ נמוך ביותר +- תגידו לי אם רואים משהו שאפשר להשיג ביותר זול זכרונות: GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 - מחיר: 290$ (הזמנה מחו"ל) - הוזמן לוח אם: AB9 Abit - מחיר: 759 מעבד: Core 2 Duo 6300 - מחיר: 1250 - הוזמן כרטיס מסך: Radeon X1950XT - מחיר: 1,470 - הוזמן דיסק קשיח: WD2500KS Western Digital - מחיר: 369 - הוזמן צורב : LG GSA-H12N - מחיר: 185 - הוזמן מארז: Thermaltake Soprano - מחיר: 426 - הוזמן ספק כח: Cooler Master eXtreme Power 600W - מחיר: 405 - הוזמן מסך: Hyundai B90D - מחיר: 1371 - הוזמן מאורר למעבד: Sunbeam Tun…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ישמש ברוב הזמן מחשב משרדי (כמו מחשב נייח), וורד אינטרנט ותוכנות משרדיות. מחפש מחשב אמין וטוב.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא : מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤279 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GC-AHD4670XTG3-E3 - RETAIL ¤519 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤196 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤152 מארז: COOLERMASTER ELITE 340 : RC-340-KKN1-GP w/o PSU ¤213 ספק כוח: FSP 350W : ATX350-PNR ¤128 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il ויש גם את זה: http://skypc.co.il/pl_product~sky105~88~0.htm מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
כנראה אני אלך על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2172 ולוח אם אני לא צריך כי יש לי. הלוח תומך AMD אז מעבדי AMD בבקשה. רוצה שהמחשב יריץ כמה שיותר טוב ומהר וינדוס ויסטה + סרטי HD. תודה מראאש
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מסך לוח אם שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 וגם ב-DDR3
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב כל הציוד מסביב אצלי חדש אני צריך רק זכרונות מעבד לוח אם וכרטיס מסך... שיהיה דגש בעיקר לכרטיס מסך ולמעבד...
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
זקוק למפרט של עד 3000 שקל לצרכי אינטרנט ומשחקים לאח שלי הגדול תודה
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
המחיר שלו תחרותי למדי ונראה לי שמבחינת הדרישות שלי (אופיס ואינטרנט) הוא מספק ביותר. ממה שקראתי הבנתי שהמסך שלו נורא בהיר. מישהוא כבר עבד על המחשב הזה? יש לו המלצות / אזהרות? או שאולי שווה לשים עוד 500 ולקנות את הדגמים היותר ישנים של IBM ? מה ההמלצות שלכם ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, המחשב שלי כבר מתחיל להראות סימני מוות אז החלטתי לקנות מחשב חדש... 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך t220 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בניית מפרט לצרכים שרשומים בכותרת 3000ש"ח גג! עדיף פחות... ;D עדיפות למסך 19 מחברה אמינה(LG,SAMSUNG, ets...) חייב קשיח 320GB ומעלה אין עדיפויות לשאר החלקים... משתחליטו יתקבל... תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-