ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
יש בידי את הכונן הזה(512GB): http://www.amazon.com/gp/product/B00KFAGCUM?tag=thewire06-20&linkCode=as2 שהזמנתי מחו"ל ובקרוב את הGTX970 של MSI או ג'יגהבייט. אני רוצה לבנות מחשב חזק גם לגיימינג וגם ללימודים\עבודה שלי (אני צריך מעבד חזק). רציתי לבנות לפני כמה חודשים ושאלתי פה אבל בסוף בגלל אילוצים הייתי צריך לחכות . . מה התקציב המקסימאלי? חוץ מהרכיבים הנ"ל 7000-8000 אני עוד יכול לייבא רכיב נוסף מחו"ל אם ישתלם . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה שווה את זה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים, עוד לא החלטתי על המסך הזמני אבל עוד כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב גיימינג לילד בכיתה ד. משחק בעיקר מיינקראפט ופורטנייט. האם במחשב הזה יכול להתאים לו ל 2-3 הבאות או שלא מספיק? מחשב asus TUF F15 נייד המפרט : מעבד i5 זכרון 32gb אחסון 1TB מסך 15.6 144hz כ.מסך rtx 2050 מקלדת מוארת אחריות שנה
-
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, איך המפרט הבא? , ב 4000 שקל. המחשב מיועד למשחקים. מעבד: INTEL DUAL CORE / 920 P4 2.8G 64BIT 2MB X 2, BOX לוח אם: GIGABYTE GA-8N-SLI S8C, LAN 1GB, 2 X PCI X 16**SLI 1066 DDR2 677 זכרון: KINGSTON DDR II 2X512MB PC533 - 1GB DC כרטיס מסך: GIGABYTE NX66256DP2 6600 256MB DDR2, MEM CLOCK 800 (אח"כ נוסיף עוד אחד) דיסק קשיח: WD 160GB 7200 RPM 8MB SATAII מארז + ספק כח: VIENTO 011 ATX2, 450W, USB Air Guide, Pci X, Silver/Black, 12CM+8CM קישור לאתר המארז: http://www.frontier.com.tw/htm/product/11a/irock.htm את שאר הדברים כמו צורב מקלדת, עכבר, איוורור לכרטיס מסך זלמן, כבר יש לי... כל זה ב 4000 מה אתם אומרים? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהצעות לגבי מחשב חדש - הדגשים הם: 1. שקט ואמינות (מחברה שאתם יודעים שהיא אמינה) - אבל לא מארז גדול מידי 2. 2 ג"ב זיכרון 3. כרטיס מסך סביר מבחינת ביצועים אך לא מרעיש (לא משתמש ברזולוציות גבוהות מידי ורק משחק מדי פעם) 4. דיסק קשיח 250 ג"ב של סיגייט (בגלל 5 שנות אחריות) 5. חובה FIREWIRE ויציאות קדמיות (כולל קורא כרטיסים) 6. ציוד היקפי חוטי ומערכת הפעלה 64 ביט אני לא "פריק" של ביצועים ולא מתכוון לעשות אוברקלוקינג תודה ויום טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן! הגיע הזמן להחליף את המפלצת הישנה והזקנה (7 שנים) במשהו מודרני שיזרוק לי פיקסלים על המסך בקצב שיונית לוי זורקת מילים באיטלקית! אני בסה"כ מבין בתחום אבל מרגיש לא מעודכן בכלל בכל הנושא של מעבדים וכרטיסי מסך (יש לי כרגע radeon 4780) אז במקום ללכת לאיבוד ולבנות מחשב לא טוב, אני פונה למומחים... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלוהו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים + עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלל אדובי, בעיק…
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . פותח פה עוד דיון הפעם לעצמי . יש לי מחשב נייח שקיניתי לאחר יעוץ פה בפורום . ב”ה מ-2014 ועדיין עובד כמו חדש אך בכל זאת הגיע הזמן לשדרג :) אני מעוניין להקים מחשב שישמש כמוח של כל העסק שלי לתווך רחוק. יהיו לו שימושים שונים ואני אף מתלבט אם לפצל לכמה מחשבים או לבנות אחד גדול שיעשה הכל שימושים : (כמובן שכל השימושים במקביל) שמירה, אחסון וגיבוי הרבה קבצים - רוצה שתהיה מערכת RAID ואולי תוכנה אחרת במקביל (כמות קבצים של נניח 3TB עד 10TB-עתידי עם אופציה לאפילו יותר בעתיד הרחוק) סנכרון לענן של onedrive תוכנות הנדסה לשירטוט REVIT ,AUTOCAD ואולי עוד (קבצים כבדים - הרבה במקביל) הצגת PDF (קבצים כבדים - הרבה במקביל) עיבוד נתונים - הכוונה שלי היא בעיקר אקסל - קבצי אקסל גדו…
-
-
- 37 תגובות
- 19.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש המבוסס על מעבד amd המחשב ישמש לי למשחקים כבדים ורציניים מאוד. מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Motherboard מעבד: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory דיסק קשיח: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard כרטיס קול: Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack רמקולים: Creative Inspire 6600 6.1 Speakers די וי די: Lite-On Toshiba 16/48 צורב: Lite-On 52x24x52 Retail CD-RW מסך: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor כונן דיסקטים: Teac 1.44MB 3,5" Floppy Drive מקלדת: Logitech Internet Navigator Keyboard עכבר: Microsoft W…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מפרטים דומים לגמרי של מחשבים ניידים כשההבדל היחיד הוא שבאחד המעבד הוא: 2.3GHz Intel Core i3-2350M Dual-Core ובשני 2.4GHz Intel Core i5-2430M שאלתי- האם שווה לשלם עוד 113 ש"ח כדי לשדרג את המעבד ל-i5? (כרטיס מסך מובנה של אינטל, 4G RAM, 7200RPM.....לעבודה עם פוטושופ ו-VM....) שאלה נוספת- האם כ"כ חשוב שיהיה 7200RPM? (בכתבה לבחירת מחשב היה רשום שהHDD הוא "צוואר הבקבוק", אז אולי כדאי שיהיה הכי מהיר שאפשר (יחסית...לא SSD...) להקל כמה שיותר?) תודה
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, אמא שלי מחפשת מחשב נייד. בגדול השימושים הם אינטרנט, סרטים ומוזיקה. אין צורך בכוח עיבוד גדול. לא יצא מהבית, יעבור בין החדרים ויחובר לטלוויזיה מידי פעם (לכן חשובה יציאת HDMI ויכולת ניגון HD בצורה חלקה). חשוב ממשק עבודה נוח, וזמן סוללה לא קטן, גודל מסך ממוצע (לא מכיר את הגדלים). אין צורך במערכת הפעלה, חשובה אחריות של לפחות 3 שנים. התקציב הוא 3K, אשמח לקבל גם המלצה לחנות אמינה באזור המרכז. תודה רבה, דוד.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב חדש, אני מעוניין שהוא יכולל מסך Lcd בין הגדלים 17" ~ 19" אני מעוניין להפעיל משחקי רשת דיי כבדים, וגם משחקים אחרים דיי כבדים כמו CoD4 ברמה גבוהה יחסית . וגם Crysis ברמה שהוא יזרום, לא ציפיות יותר מידי גדולות P: אני לא מתכנן OC , תודה מראש . עריכה: עזבו את הציוד ההיקפי . אני מוכן להשקיע במסך עד 1,000 ש"ח, אני כבר אקמבן משו :]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין במעבדים החדשים של אינטל אבל הבנתי שהם מצויניים למי שעובד הרבה עם מוזיקה ווידאו וזה מה שאני צריך. אני צריך מחשב חזק לעריכת מוזיקה ווידאו ומשחקים גם. אם יש למישהו להוסיף על המעבדים החדשים אני אשמח לשמוע כל מיני חוות דעת בעניין. זה המחשב שאני מתכנן לקנות שבוע הבא בעזרת השם! והקירור והעיצוב חשובים לי...שיהיה קירור שקט וטוב ומארז גם טוב ויפה. ואני לא צריך ציוד הקפי כלשהו ואם יש לכם חוות דעת טובה על כרטיס קול טוב בשביל עריכת מוזיקה אני אשמח לשמוע גם מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-DS4 s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2x2GB Kingston HyperX Triple Channel דיסקי…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, קוראים לי גיל, אני מעוניין בשיפור כרטיס המסך שלי, להלן פרטי המחשב ( יש לי אפשרות לCROSSFIRE) , 1. מה התקציב המקסימאלי?- 800 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 או 200 שקל מעל לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מחשקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - WATCH DOGS, GTA 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1050X1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בגדול אני מעוניין במחשב כמו שציינתי בחוות דעת, מחשב יציב וטוב עם מעבד טוב. אני די יודע מה אני רוצה, שאלתי היא האם יש איזהשהוא רכיב שמומלץ להחליף. כרגע לא מעוניין לא בכרטיס מסך ולא במסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם באמת יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט משחקים סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הפשוט ביותר מוכן להשקיע עד 1500 ש"ח. נתקלתי במפרט של אייבורי (מחירים לריצפה זה משהו) תגידו לי מה דעתכם. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן מעבד PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT פחות 30 ש"ח DUAL CORE 2.6 זיכוי למעבד 805 רק 35ש"ח DUAL CORE 2.8 4M שידרוג למעבד 915 רק 170ש"ח DUAL CORE 3.0 4M 925 שידרוג למעבד רק 270ש"ח DUAL CORE 3.4 4M 945 שידרוג למעבד לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או MSI PM8PM ניתן לרכישה גם עם לוח של ASUS כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים) כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 80GB SATA 1&2 7200 RPM (Western Digital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרו…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3475 אני מתכוון לשדרג אותו באופן הבא: - דיסק קשיח 1TB תוספת של 205 ש"ח. - כרטיס מסך (תוספת של 435 ש"ח) הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5104&CatCode=531 - מעבד i3 540 תוספת של 90 ש"ח אני מגיע ל 2905 ש"ח והעלות הזו כוללת גם מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה (טראק בול) שעולה כ 220 ש"ח. מה דעתכם על המפרט ? אני חושב לשדרג גם את הספק, מה כדאי ? מה דעתכם על הלוח אם ? שימושים: 80% סרטים 20% משחקים. לא יהיה OC חשוב שיהיה שקט כמה שניתן (ימוקם בסלון מין הסתם), אבל לא צריך משהוא קיצוני מדי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ומשיטוט באינטרנט שמתי עין על Toshiba Satellite A65-S126 מה אתם אומרים עליו האם ישנן אופציות יותר טובות בטווח המחירים שלו??
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב של משחקים כבדים (gta 4 far cry 2 assassin creed) יש לי כבר בסיס ואני רוצה לדעת מה אפשר לשפר (בלי חריגה מהתקציב) זה מה שיש לי בינתיים (צריך מסך רחב עד 20 אינץ , ובקשר לקרור אני לא סגור) תודה מראש למי שעוזר (: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm ASUS P5QL PRO או GIGABYTE GA-EP43-DS3L SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA CoolerMaster CM690 Hiper HPU-4M630-PE 630W Arctic-Cooling Freezer XTREME Antec TriCool Trilight LED 120mm x2 Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCle G.Skill DDR2 4096 (2048x2) 1066Mhz CK 5-5-5-15 PK Logitech MX518 Logitech G15 Gaming Keyboard
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי הידע שלי בתחום הניידים הוא אפסי ואני צריך שיתנו לי כיוון. הדרישות הן כאלה: נייד לשימוש "ביתי" סטנדרטי, לא כולל משחקים. זתומרת בעיקר אינטרנט וקצת סרטים. למשקל אין שום חשיבות. זיכרון של 4 ג'יגה ומסך של לפחות 15.6 אינץ, חובה. מעדיף ווינדוס 7. חשובה לי מאוד האחריות והשירות שאקבל. תקציב גמיש של כ-4000 שקל. בנתיים תפס לי את העין מחשב של דל, ה-Dell Inspiron 1564 נדמה לי שפעם קראתי על בעיות אמינות עם הניידים של דל (מתקלקלים הרבה) או שישנן בעיות עם האחראיות/שירות. יש בזה משהו? הדגם הזה בא עם כמה סוגים של מעבדים. ה-I3 מספיק או שכדאי ללכת על החמש? (הבדל של 500 שקל בערך) אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים יותר מתאימים אם יש. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד (5 שנים) שהפסקתי לשחק אני מעוניין לחזור לתחביבי הישן. אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב שיאכל את כל מה שאני אזרוק עליו. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים אין לי פרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב. הנני מעוניין לשדרג את מחשב הפנטיום 4 המקרטע שלי. השימושים שאני רוצה הם משרדיים ברובם למעט משחקי NFS ו NBA - אני רוצה בגרפיקה טובה ולא מקרטעת. בנוסף לא חשוב לי מראה חיצוני של מארז כי הוא לא במקום הנראה לעין. המפרט שעליו חשבתי הוא: כרטיס מסך: GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד: E4500 - 2.2GH של אינטל קירור מעבד: Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 דיסק קשיח: היטאצ'י 320GB, HDT725032VLA380, 7200RPM, Cache 16MB, SATA II מארז: codegen M701-CA ספק כוח: Codegen PS-400X 650W, 450W true power זכרון פנימי: 1GB, 800MHz DDR2 240P של חברת TRANSCEND כפול 2 - סה"כ 2 ג'יגה. מסך מחשב: LG 22 L226WTQ-BF מהמחשב הישן אני אקח את הצורב DVD, כ…
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מפרט 1 : AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU Samsung HD160JJ 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Twinmos 1024 MB DDR-II DDR 800 TWISTER Abit KN9 nForce550 Socket AM2 מפרט 2 : AMD Athlon 64 Bit 3800 Socket AM2 Box CPU Samsung HD160JJ 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Abit KN9S nForce550 Socket AM2 Motherboard Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory מה יהיה יותר אפקטיבי עבור משחקים ?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 5,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? הכי חדישים, gta v, far cry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אשמח למקלדת ועכבר אלחוטי נורמלים, וזהו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל. 6. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה עדיף בכדי לשמור על חיי סוללה ארוכים: 1. כאשר יש מקור חשמל, תמיד לעבוד מחובר לחשמל? 2. כאשר לא עושים שימוש במחשב, האם להשאיר במצב שינה, או לכבות? תודה
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-