ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצות למפרט מחשב עד 4400-4500 שח גג למשחקים, ללא ציוד היקפי. לא יבוצע OC. תודה
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
זה לא אמור להיות מפרט מלא, נסו להיצמד לדרישה שלי: 1. אין לי צורך במסך, רמקולים, מקלדת ועכבר, ללא כרטיס מסך 2. מעבד 2 Intel Core 3. לוח אם תומך Sata2, PCI-e 2 (אם יש כזה), שיתמוך כרטיס מסך עתידי DX10 4. מחשב תומך ויסטה באופן מלא 5. 1GB זיכרון DC 6. מארז שקט יחסית, ספק שצריך לתמוך את כול התכנונים העתידיים (כרטיס מסך חדיש) 7. ללא כוונה לOC 8. המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים, וגם למשחקים (אסטרטגיה ו- RPG ולא משחקי פעולה)
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עד כמה חשוב לדעתכם (אני מכוון את שאלתי בעקר למומחים שבינכם) בניית מפרט מה שאני קורא "לפי הספר" כלומר מחלקים שחברות המעבדים ממליצים עליהם ועברו אישורם (certified components באנגלית) לדוגמא ל- AMD-ATI יש את הדף הבא : http://ati.amd.com/technology/crossfire/certifiedconfigs.html http://ati.amd.com/technology/crossfire/buildyourown.html http://www.amd.com/gb-uk/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_869_9460,00.html ואגב אני מחפש ולא מצליח למצוא קישור מקביל אצל אינטל , על אילו חלקים היא ממליצה לפי סוג מעבד
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט עם מסך למשחקים ושיהיה חזק עם מסך חשבתי על הLG 22 אינצ 2MS תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם , אבא שלי GAMER ורוצה לשדרג מחשב שקנה לפני 4 שנים. המארז והדיסקים קשיחים נשארים. זה המארז אני מקווה שהוא יתאים לכ.מסך חדש.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_859&products_id=5425 בכל מקרה מה שחשוב בעיקר זה שיהיה 4GB זיכרון פנימי , מעבד כפול ליבה 6600 או מרובע ליבה Q6600 במידה ויכנס בתקציב. בנוסף כ.מסך 8800GTS או ATI 2900 כלשהו. אנחנו לא מבינים היום מה עדיף כל כך אז אנו צריכים עזרה מכם. המחשב יהיה מחובר למסך 20.1 רחב של סמסונג. רצוי לציין - לא מתוכנן OC בכלל ! אבא שלי לא ממש מבין בזה.. חישבנו את התקציב כך - זיכרון 4GB חברה מוכרת כמו G.SKILL בערך 1200 שח. מעבד כפול ליבה 6600 - 1200 שח. לוח אם - 1000 שח. כרטיס מסך - 1800 שח. ספק כח טוב -…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המפרט צריך לכלול מסך לוח אם שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 וגם ב-DDR3
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חבר"ה מה אתם אומרים? סבבה? 1 AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 749.77 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 565.82 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,749.03 ש"ח 1 WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 375.56 ש"ח 1 GIGABYTE - aluminum case Triton - SILVER 337.34 ש"ח 1 HEC - HEC-480W (ACE480) - ATX 2 390.51 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 485.10 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,653.13 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,513.53 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לוח אם - Intel Iselton 946 מעבד - Core 2 Duo E4400 ליבה כפולה זיכרון - 1024MB ddr2 667mhz דיסק קשיח - Samsung Sata-2 250GB 8MB צורב - Samsung DVD-RW x18 כרטיס מסך - Geforce 7300GS 512MB סה"כ - 2590¤ מס שאלות.. 1. איך המפרט ביחס למחיר? 2. אילו צרכים המפרט הנ"ל ישרת מצויין ואילו פחות? 3. אמור להקנות מהחנות www.Atlantic.co.il , התנסתם/שמעתם עלייה? במידה וכן ספרו לי. 4. ניתן להביא מחשב טוב יותר, באותו מחיר מחנות אחרת אמינה? 5. איך משחקים כמו sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6 יעבדו על המחשב הזה? תודה מראש, אבירן.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
בלי מארז וצורב DVD. אני רוצה דיסק קשיח,מעבד,זכרון,לוח אם,ספק כוח ומאורר למעבד.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בעיקר לתיכנות, אבל שיהיה טוב גם למשחקים (אני לא פריק של משחקים) הסכום הוא - +- 5000 ש"ח כולל מסך דק 19'' לא כולל ציוד נלווה. תודה. אופיר.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר מחשב ואני מעוניין לשדרג אותו. אני לא רוצה להחליף את כל המחשב אלא להגיע לדברים האלו: מעבד טוב של אינטל(רצוי-core2duo) זכרון פנימי ג'יגה או 2 של קינגסטון(DDR2) ויסטה פרימיום(64bit) לוח אם חדש וזול האם אני יכול להשיג את השדרוג הזה בעד 4000 ש"ח אם כן אז תכתבו איזה חלקים בדיוק אני אצטרך אני צריך שבסופו של דבר אני אוכל להפעיל על המחשב הזה ויסטה 64 ביט אז תשקלו שכל החלקים שצריכים לתמוך בזה יתמכו בזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום זה אז אני לא כ"כ בטוח שזה המקום הנכון להודעה זאת אז תודיעו לי אם צריך להעביר אותה פולדר... אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים וגם כמחשב קולנוע ביתי, אז הוא צריך לתמוך גם ביציאות וידיאו מתאימות וגם אני ישמח ליציאות אודיו מתאימות. בכל מקרה אני מתכוון לרכוש מעבד Q6600 (לא אני לא משוגע, אני פשוט עובד באינטל ומקבל הנחה נכבדת...) ולכן אני מחפש לוח אם מתאים (פה נכנס גורם האודיו ודרושה תמיכה ב- DD או DTS ) אני כנראה ירכוש את ה-8800GTS 640MB ככרטיס המסך (האם יש בעיה לרכוש אותו בחו"ל?? והאם יש כבר כרטיסי HI-END בעלי יציאת HDMI?) זכורונת כנראה 2G עם 800MHZ, דיסק קשיח של 250GB. ועכשיו לעוד דילמה, אני ישמח אם המארז יהיה של HTPC אבל האם תהיה בעיה ב…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מיפרט למחשב (מיועד למישחקים) התקציב 3K אפשר אפילו קצת יותר לא כולל מעבד . יש לי מעבד E660 (קיבלתי מתנה) תודה
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד לא חזק מידי ולא חלש מידי, שמשחקים בסיסיים יעלו עליו כמו football manager וcod 7. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה 3800 שקל * גודל המסך -15.6" *זיכון- 4GB אם אפשרות להוספה *כרטיס מסך - כרטיס מסך שיעלה את המשחקים הללו (football manager, cod 7). * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI, שלוש חיבורי USB, אוזניות. * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 500GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן וינדוס 7 בעברית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות כלליות נוספות: אחריות ל3 שנים - מאוד חשוב חשוב לי שהמחשב…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש - בעיקר עבודות משרדיות, סרטים מוזיקה, וקצת גיימינג (בדגש על קצת). אנחנו רוצים להשאיר את האופציה לגיימינג פתוחה מבלי להעלות את המחיר בצורה דרסטית. קיבלנו את ההצעה הבאה מאייבורי: ספק: Ci-Power CWT 500W Fan12 לוח אם: MSI 1GLAN B75MA-E33 מעבד: Intel Quad 3470 6mb core I5-1155 זיכרון: geil value plus ddr3 4GB דיסק קשיח: Seagate 1TB כרטיס גרפי: Nvidia GT620 1GB תמורת 3,600 ש"ח. אנחנו מסתייגים מכיוון שכרטיס המסך לא משהו בכלל. אנחנו צריכים הצעות לשיפור בדגש על המעבד וכרטיס המסך. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחפשב משרדי, ברמה סבירה. לשימוש בעיקר אינטרנט ומסמכים. העניין שאני גר קרוב לים, ויש לחות מאוד גבוהה באוויר. בנוסף אין מזגן, כך שבקיץ חם מאוד. לכן אני זקוק למחשב עמיד יחסית לתנאים כאלה. אשמח מעוד לעצתכם! הרכבתי את המפרט הבא, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪65 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪455 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
הי אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני קצת מבולבל מכל המגוון שיש אז אני אשמח לקבל המלצות מהניסיון שלכם התקציב הוא די גמיש אבל הכיוון זה בסביבות 4-5K כמו שכתבתי אני מתכוון להתקין עליו לינוקס אז חשוב שתהיה לי אפשרות לקנות אותו בלי ווינדוס מותקן, וכמובן שלא יהיו בעיות עם ההתאמה של החומרה למערכת הפעלה * מטרות המחשב? סרטים ומוזיקה בעיקר, לא דברים כבדים יותר מדי * גודל המסך? אין לי דרישה ספציפית, בסביבות ה13-16 * משקל רצוי? גם לא קריטי אבל עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הרבה זיכרון, לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן CD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שאני אוכל לקנות את המחשב בלי מערכת הפע…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
נא למחוק, כתבתי את זה בפורום מחשבים ניידים (לפי חוקי הפורום )
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש לעוזרים, מחפש לבנות מחשב HTPC שיריץ סרטי FHD דרך הרשת (Powerline ethernet). פריטים שאני לא צריך: - מקלדת/עכבר - כונן קשיח - כונן Bluray יש צורך בכל השאר (+כונן DVD) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p על גבי הרשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי חברים (: אני מחפש מחשב נייד/נטבוק שישמש בעיקר לעבודה בוורד (לא המון שעות), איכסון מדיה (תמונות, סרטונים, מוזיקה), גלישה באינטרנט ותוכנות קלות. חשוב לי שהוא יהיה עמיד, קל, לא גדול מדי, זמן סוללה גדול ושיהיו לו חיבורים לusb. התקציב שלי הוא בערך 2000 שקל אבל אני גמיש, אז אם יש משהו איכותי וברמה אחרת במחירים קצת יותר גבוהים אל תחששו להציע. אשמח מהר שתעזרו כי אני לא מבין בדברים האלה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב נייד לפי המפרט הזה: http://ksp.co.il/?uin=15753 השימוש שלי במחשב הוא בתוכנת dj בלבד בניגון בלייב. מה אתם אומרים? זה מתאים?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להתייעצותכם לגבי מחשב נייח לשימוש ממוצע בלבד של סרטים, אופיס, גלישה באינטרנט, משחקים קלים וכדומה.. חשוב שהמחיר יכלול גם מסך בגודל מספק ( לא יודע איזה גודל עדיף) ובנוסף מצלמה כדי לאפשר למידה דרך זום לילדים. תודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שח, אפשר לחרוג אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, למידה דרך זום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? מסך גדול ונוח שיתאים ללמידה מהבית בשביל ילדים. מצלמה כדי לאפשר למידה דרך זום 4. …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ורציתי לדעת חוות דעת עליו, מכל הסקירות שראיתי הוא מעולה עם חסרונות ממש קטנים שלא מפריעים לי
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בבניית מחשב שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדית, צפייה בסרטים ומדי פעם משחקים לא כבדים במיוחד. בגדול התקציב הוא עד 3000 שקל. תודה רבה לעוזרים:) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, כן קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, צפייה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ו…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
- 1 follower
-