עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by proviewz,

שלום, אני מחפש אחר מחשב שישרת אותי לעיצוב דו מימדי (פושוטופ, פלאש, אילוסטרייטור וכו'), גלישה באינטרנט ופה ושם משחקים. חשוב שאוכל לפתוח עליו הרבה תוכנות בו זמנית שהן יחסית כבדות. ההתלבטות היא בין שני המחשבים הבאים: HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3506 לבין זה DELL Studio 1558 i5-430M HD4570 4GB http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=3514

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by ggbazza,

שלום. אני עצמאי טרי ומחפש נייד שהוא פחות מ2קג וחזק. בעיקר לאינטרנט, אופיס, מצגות. לא רואה את עצמי רואה סרטים או משחק משחקים. היה לי בעבר בחברה שעבדתי בה לנובו X61 שהחזיק שנים ללא תקלות. היום אני רוצה לבחור דברים דומים ולא בהכרח של לנובו. ראיתי את הבאים: 1. ASUS UX31 - נראה מדהים וקל. השאלה איך השרות של ASUS בארץ? שמעתי בעבר דברים נוראים. מישהו יודע? ומישהו מכיר את המחשב? 2. HP PROBOOK - אותה שאלה. קצת יותר כבד אבל הם נותנים אחריות 4 שנים. השאלה אם היא שווה. ואים המחשבים שלהם? 3. SAMSUNG סדרה 9 - נראית דומה ASUS UX31 ולMAC - יקרה מאוד. אבל כרגע מחיר פחות חשוב. איך השרות? 4. LENOVO - איזה מהדגמים שלהם מתקדם וקל? ואיך השרות בארץ? אני הייתי בחברה ענקית אז השרות היה נפלא, אבל…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by adamv3,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: right]פרטי המוצר [/TD][TD=width: 36][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 70]סהכ מחיר[/TD] [TD=width: 70]מחיר בשקלים כולל מעמ[/TD] [TD=width: 70]כמות[/TD] [TD]שם[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD=align: right]₪ 1522[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel-CM8064601560113-i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD=align: right]₪ 452[/TD] [TD]1[/TD] [TD]ASRock-Fatal1ty-B85-Killer-Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - Inte…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by tomersp,

שלום, בשבועות האחרונים אני שובר את הראש איזה נייד כדאי לי לקנות. הנייד אמור להיות מחשב משני למחשב קבוע (וטוב למדיי) שנמצא בבית. אמור לשמש בעיקר לגלישת אינטרנט, שימוש באופיס ומוזיקה (לא קריטי לסרטים היות ואני משתמש בסטרימר בבית). בהתחלה חשבתי ללכת על האסוס 1005p אבל בהנחה שמשדרגים את הזכרון שלו לשני ג'יגה, המחיר שלו מגיע כבר לסביבות ה - 2400 ש"ח. אח"כ חשבתי (ואני עדיין נוטה) ל - 1201n אבל הוא קצת יקר והסוללה שלו פורקת מאוד מהר. בין לבין חשבתי גם על ה - compaq c61-410 אבל לגביו לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת נורמאלית או סקירה מהעולם (נראה בכלל שרוב ההתיחסויות עליו הן מהארץ). יש למישהו הצעה למחשב נורמאלי בסכום סביר (עד 3000)? תודה!!!!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by BenCohen3312,

קניתי לפטופ חדש של Lenovo. מסדרת y-50 בעל מסך 4K 15.6 מריץ ווינדוס 8.1 כרטיס מסך GTX960M 4GB בגדול הוא לא עובד משהו בגלל שרוב התוכנות לא יודעת לעבוד עם 4K רואים את הטקסט והאייקונים מאד קטן למרות שמגדילים את זה בלוח בקרה. תוכנות כמו 3DS MAX, SKETHUP+Vray , AUTOCAD וכו' מי שהתנסה עם מסך 4K יבין על מה שאני מדבר. אני רוצה לקנות מסך נפרד ולחבר אליו את הלפטופ בחיבור HDMI השאלה שלי היא באיזה רזולוציה צריך לתמוך המסך ובאיזה גודל הייתם ממליצים לי שיהיה שתפתר הבעיה המעצבנת הזו. שאוכל לעבוד עליו ולהנות מהמפרט המכובד שלו כמו שצריך. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by NoaXD,

אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by RONWINER1,

שלום אני חדש ושאלתי היא אני מתלבט בין שני מחשבים DELL VOSTO3700 לבין מחשב DELL STUDIO 1558 האם יש משהו עדיף כמו כן האם אלו מחשבים על מעבד של I5 האם עדיף לרכוש במקומם מחשב DELL אחר? השימוש העיקרי בו הוא תוכנות תכנות של MICROSFOT כמו MICROSFOT VISUAL STUDO VB וכו'

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. שלום אני מעוניין בהמלצותיכם למפרט למחשב עריכה חזק ללא תלת מימד (ללא כרטיס מסך QUADRO ) לאחר בדיקה נראה לי שהמעבד יהיה Q9450 אני מעוניין בלוח אם עם יציאת FIREWIRE וRAID0 4GB RAM עם אפשרות להרחבה (מהירות ?) מעוניין באפשרות לOC עדין (מקסימום יציבות) מה צריך להכניס לקונפיגורציה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. שלום כרגע אני באירופה ואני שוקל לקנות פה אולי מחשב נייד שישמש אותי בארץ בלימודים כשאתחיל ללמוד באוקטובר התקציב כאמור עד 700 יורו. השימושים יהיו גלישה באינטרנט עבודה מול המחשב בתיכנות וכו. צפיה בסרטים HD משחקים כדוגמת STARCRAFT 2 WARCRAFT 3 למינהם בעיקר אסטרטגיה. חשוב לי שתהיה אחריות למחשב בארץ גם למקרה ויהיו בעיות איתו. אשמח לשמוע הצעות אני ליד מחשב עד מחר בצוהריים מקווה שאוכל לשמוע כמה הצעות שלכם לפני שאני אצא לדרך למינכן כדי לתפוס את הטיסה חזרה לארץ. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. היי . אני בונה מפרט למחשב המיועד למשחקים + OC בתקציב לא הגיוני . מעוניין בחוות דעתכם . nForce4 6100 MB AMD Sempron 2800+ AC Freezer 64 Pro 512MB DDR Samsung/Twinmos WD 80GB 8MB Buffer מארז וספק 300W . מאוחר יותר יגיע כרטיס מסך , אז לא בטוח שאזדקק לכרטיס מסך על הלוח . היות והמערכת מתוכננת להביא את המעבד למקסימום, אני צריך לוח אם שמסוגל לקחת אותו לשם . חריגות בתקציב , שינויים בחבילה עצמה , וכל הערה תתקבל בברכה . יום נעים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by VegansXe,

אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by bati6,

שלום, אם אפשר כמה שאלות להתעניינות 1. איזה כרטיס מסך נחשב טוב היום למשחקי מחשב, אשמח לקבל דגמים מכמה חברות ומי החברה המובילה היום? 2. האם יש היום מעבד טוב יותר מi7? 3. זכרון ראם היום מספיק 4 ג'יגה או מינימום 8? 4. מי הלוח האם שמובילים היום? איזה חברות? שאלה אחרונה, הבנתי שלכרטיס מסך, מעבד וזכרון הראם יש להם גם מהירות עבודה שנקראת ג'יגה הרץ. אם אני אקנה מעבד שמהירות שלו תהיה פחותה מכרטיס המסך והראם, זה אומר שזכרון ראם וכרטיס המסך לא ינצלו את כל המהירות שלהם כי הם תלויים במהירות של המעבד? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by kiri,

היי, מעוניינת לרכוש מחשב חדש עם: מעבד /Intel i5-3450- Tray לוח אםIntel H67BL זכרונותG.Skill 2X4GB 1333Mhz DDR3 אבל איזה כרטיס מסך לקחת?? האם Nvidia GeForce GTX550 יספיק? המחשב לשימוש ביתי רגיל ומשחקים , לא בשביל אוברקלוקין. תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by BenSmall Brown,

שם זין עצות על חנויות ויצרנים שנותנים מוצרים שלא צריך: א. אל תקנו מעבד עם סיומת K\X עם BOX. או שתקנו מעבד K\X עם Tray וקירור למעבד או שתקנו מעבד ללא K\X עם BOX. ב. אל תקנו מערכת הפעלה Retail למחשב אחד. או שתקנו מערכת OEM למחשב אחד או שתקנו מערכת Retail לעד 3 מחשבים. ג. תמיד יצא יותר זול לקנות מערכת הפעלה ישנה או בגירסא ביתית ולשדרג ומאשר לקנות מערכת הפעלה החדשה בגירסא מתקדמת. ד. כאשר יש מעבד עם סיומת K\X יקר שההבדל היחיד הבינו לבין המעבד K\X באותה סדרה הוא רק מהירות שעון ותג מחיר. תמיד עדיף לקנות את המעבד הזול יותר. ה. תמיד יצא יותר ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לצפייה בסרטי HD ומשחקים בעיקרון המשחקים היחידים שאשחק הם pes 2009 ו call of duty. המחשב יחובר ל LCD 42 HD ready. אם התקציב מאפשר אשמח לשמוע הצעות לשני שלטים אלחוטיים (gamepad) תודה מראש ויקטור

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. חשוב לי קודם מחשב מתאים אז אם אני רוצה לראות 4K ברזולוציה של 1920x1080P מה שנקרא Downscaling בלי עיכובים בסטרימינג כי המחשב יותר חלש אז איזה מחשב מתאים לזה ומה צריך ל HD 8K? תודה

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  17. נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Tomer70,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, חיבור לטלויזיה, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by TeaHwpce,

יש את השלושה האלה: Acer Aspire 2.2GHz 5732Z http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG 2.1GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Lenovo G550 2958-8LG 2.3GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735 מה כדאי לי לקנות? כולם 15.6 הם כולם אותו מחיר בערך... אז אני צריך לדעת מה הכי טוב מחבינת חומרתו בנוסף מה עדיף, ACER או LENOVO?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by headg,

שלום, אודה לעזרתכם בהרכבת מחשב לגרפיקה דו מימד (פוטושופ) עד 4000 ש"ח כולל מסך של 23 אינצ' בלי CD, עם USB כניסות מקדימה מה התקציב המקסימאלי? 4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - פוטושופ רזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מסך חובה. עדיף עם מקלדת, עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בנגן תקליטורים CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by Holography,

אהלן, החלטתי להתחדש בלפטופ חדש; המטלה המסובכת ביותר שעליו לעשות היא להריץ וידאו 1080P חלק. כמו כן שימוש יומיומי אינטרנט אופיס מוזיקה וכדומה. יציאת HDMI חובה, צורב DVD חובה, הרדדיסק גדול יתרון משמעותי מבחינתי. התקציב בנתיים פתוח, אקח את המחשב הזול ביותר שעומד בדרישות הללו. רב תודות.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by gingi007,

שלום לכולם, לאחרונה אני ממש מתלבט בין אולטרבוקים שונים, וכבר החלטתי על הדגם שאני רוצה לקנות http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17158 zenbook prime ux31a i7 ivy, 256ssd, FHD IPS הבעיה היא שקראתי לאחרונה הרבה תגובות בעיקר של לקוחות שקנו את המחשב באמזון, ובמקומות אחרים שלמחשב יש המון המון בעיות לפעמים אפילו כבר כשפותחים את המחשב: לפעמים מקשים מפסיקים לעבוד ושולחים את המחשב לתיקון, בד"כ יש לכל מחשב(מהסוג הזה) כאשר המסך שחור לחלוטין(כשרואים סרט לדוגמא) יש סוג של אור אדום מהדפנות של המסך. רציתי לדעת אם מישהו שמע על זה ומה קורה אם באמת אני קונה את המחשב ורואה את הדברים האלה - האם זה שכיח? בגדול אני מחפש מחשב עם נתונים דומים, אני מתעקש על SSD מלא כי הגיע הזמן להתקדם,…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות מחשב נייד רציתי לדעת האם הדגם A200-13O של TOSHIBA טוב או לא? אגב הוא מגיע עם מערכת הפעלה VISTA HOME BASIC זה אומר שאי אפשר לראות איתו סרטים ולשחק במשחקים? או שאפשרי?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by orkir,

יש לי את האופציה של Intel WiFi Link 5100 Intel WiMAX/WiFi Link 5150 [add $10.00] Intel WiFi Link 5300 [add $20.00] מה ההבדלים בין המודלים? (הכרטיס יהיה בתוך הלנובו T400S החדש שלי שהשגתי במחיר פיצוץ!!!) תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by firstrafi,

אהלן, יש לי לפטופ ללא סוללה Dell D630 רציתי לדעת האם קיימת פונקציה שבמידה וקיימת הפסקת חשמל,הלפטופ יכול להידלק לבד לאחר שהחשמל חוזר? האם יש לפטופים שתומכים בפונקציה כזו?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.