עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The-StiG,

לוח אם : ציפסט G31 מעבד : E7200 (קור טו דו) זיכרון : 3GB DDR2 800 דיסק 320 GB כרטיס מסך 980 GT 512 צורב DVD X22 ציוד היקפי (מקלדת עכבר רמקולים מצלמה ומיקרופון כלולים -בטח פשוט אב ל אין צורך יותר מזה ) מסך LCD כמה שיותר גדול זה הפרטים שיש לי , המחיר שיש זה 2190(בלי מסך ,ועם מסך 19 סמסונג 2MS זה עוד 900 שקל ) , רציתי לדעת אם שווה ואם המחיר מתאים . קצת דחוף ,תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366X768 זה מספיק. אם יש אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר בתוך מסגרת התקציב - למה לא. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן - אבל באופן כללי הוא לא אמור להיות באמת נייד במיוחד. מקסימום להתנייד בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא. זמ…

3. Started by Hydr0,

מה קורה? חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 5000 ש"ח וזה כולל מסך שהוא יקנה 2253BW שלפי דעתי המסך הכי טוב במחיר נמוך. אז בעיקרון נשאר 4000 ש"ח לבניית המחשב. מארז ספק מעבד לוח אם כונן קשיח.. קירורים.. כרטיס מסך.. וקיצר כל מה שאתם תותחים בו תבנו מפרט מהאתר TMS וההם כבר יעשו לו OC תודה רבה!!! רמקולים,עכבר,מקלדת לא צריך תודה שוב!

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by LittleNicky,

http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..214.&list=1&sort=1&glist=1&uin=20413&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב הנ"ל 2958 בסניף אילת, בעיקרון מתאים בול לצרכים שלי זאת אומרת 3K, מסך 14 אינץ', מעבד סבבה ודיסק קשיח סבבה, גיימינג קל בלבד (supermeatboy, minecraft וכאלה), והטאץ' זה בונוס, ולא ממש משנה לי הgloss אני גם ככה הולך להשתמש בו בעיקר בפנים ולא בחוץ. אז לדעתכם שווה לקנות? או שיש משהו בסגנון באותו מחיר שיותר שווה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב נייד שקבלתי עם דיסק במהירות 5400 עם אני מחליף למהירות 7200 אני ירגיש בהבדל בתודה גמד

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  6. חבר שלי עשיר אך קמצן. הוא רוצה מחשב למשחקים ב3500 שקל. אני כרגע מאד לא מעודכן בתחום ולכן אני פונה לעזרתכם. בבקשה הרכיבו את המפרט בlogicPC http://logicpc.co.il/heb/default.aspx אם אין שם פריט מסויים שחשוב להכניס רשמו אותו יחד עם המחיר שלו מחנות אחרת ואני אדבר איתם. הדרישה היחידה שלו זה צורב דיוידי (רק צורב, בלי כונן נפרד), ואני מבקש שתכניסו שם גם את ההרכבת מחשב שלהם. רצוי מאד שלא יהיו חריגות בתקציב, אבל במקרים חריגים ניתן לחרוג, אם זה ישפר את המערכת בצורה רצינית. תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by dforer,

שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  8. מבקש מפרט פשוט ביותר למחשב המיועד לגלישה, משחקי אונליין, שמיעת מוזיקה ולעיתים צפייה בסרטים, תוכנות מסרים מיידיים ושיתוף קבצים. מרכיבים מינימליים דרושים: Intel dual core 1G ram - מספיק 533 mhz ציוד קיים: ספק כח HEC 300AR-TF (יחזיק את המחשב? צריך חדש?) כל המוצא בזול הרי זה משובח! הצעות?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. מה אתם אומרים, תיקונים אחרונים, איפה אפשר לשפר את המפרט הזה..? תודה לכולם. (: נ.ב - האם שכחתי משהו? אלה כל הרכיבים הנחוצים למחשב נכון..?

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by yaki cohen,

מחשב לפטופ גימינג מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Burned,

המחשב מיועד למשחקים (לא כבדים, משחקים רגילים כמו לדוגמא FIFA, LOKI שיריצו על איכות גבוהה ובלי תקיעות), פוטושופ (לא משהו רציני) וHD לא מתוכנן OC תודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by GetRich,

* גודל המסך? משהו באמצע, לא גדול מדי ולא קטן מדי. (15.4 נראה לי). * משקל רצוי? לא משנה יותר מדי, אבל זה מחשב נייד אז מן הסתם לא יותר מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס רציני. * בלוטות? יש כבר בכל מחשב בערך, לא? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB? * צורב DVD? שוב, כבר יש בפחות או יותר כל מחשב, לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שימושים עיקריים: אופיס, סרטים, אינטרנט (גם יש כוונה לחבר את המחשב ל-LCD, אבל זה לא חובה אם זה לא במסגרת התקציב). תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. מעבד 2500 Barton mobile+ קירור של VAntec (עובד יציב כבר שנה ב- 2.4 גיגה הרץ 3600+) לוח Epox 8rda3+ rev3.2 זכרון 512MB DDR333 GEIL הארדיסק 160GB Samsung (נקנה לפני חודש) כ.מסך BFG6800 - צינורות פתוחים חוץ מזה בלי אוברקלוק ועובד מצוייי מארז compucase + HEC300W סידירום X52\צורב X24 מקלדת ועכבר סטנדרטיים ללא מסך.. חלק מהרכיבים עדיין באחריות יצרן... אז כמה לדעתכם הוא שווה ? אבל תהיו הגיוניים תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by GolanBerlin,

בס"ד אנחנו מחפשים לאחותי מחשב נייד (בת 12), והייתי רוצה שתוכלו לתת לי המלצות: - יש דרישה ל-Intel - זכרון 2 - דיסק קשיח סביר - מערכת הפעלה של Windows - השימושים: לא משהו כבד. אינטרנט, פייסבוק, מסרים מיידים, תוכנות קלות כגון Word ומשחקי מחשב לא חזקים גרפית. - התקציב: 1,500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. מצאנו איזה מבצע של נייד ב-1,500 עם זכרון 2 אבל המעבד היה T4300. כדאי ללכת עליו? או אולי אתם יכולים להציע על משהו יותר טוב במחיר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים בסיסיים בלבד, אינטרנט מוזיקה וכאלה, לא משחק משחקים בכלל. בעתיד ארצה גם להשתמש בו להקלטת מוזיקה, אבל גם, ברמה מאוד בסיסית, שיעבוד חלק ויוכל להריץ תוכנה כמו Q-base וכדומה. לא חובה כרטיס קול איכותי פנימי כי אוכל להרכיב לו אחד חיצוני. תקציב עד 5,000. תודה!

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by dranzer,

כמו כולם גם אני צריך להתחדש אז החלטתי לקנות מחשב חדש ללא צורב. מה שחשבתי לקנות זה כך: מעבד 2500K לוח אם Z68 כרטיס מסך HD6950 או כנראה 570 מה שעדיף וייכנס בתקציב ספק 620W מארז HAF 922 קירור למעבד nokuta (סילחו לי על הבורות) זיכרון 4 ג'יגה 1333 וזהו אני חושב,השימוש הוא למשחקי FPS כמו באטלפילד 2,3 שיצא,קרייסיס הראשון השני וכ'ו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב נייד ושמתי עין על 2 ניידים הראשון של LG http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8571 והשני טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=1&t=1&cbar=p שניהם עם נתונים דומים מאוד אותו מעבד כרטיס מסך באיכות מאוד קרובה אחד לשני אולי עם נטיה קטנה ל 4650 אותו זיכרון הארד דיסק יותר גדול ב lg האם לשניהם אפשר להתקין וינדוס אקס פי? כי חבר שלי קנה מחשב hp והיה לו בעיות עם זה! *יתרון לטושיבה באחריות , מי שקונה החודש מקבל אחריות של שנה No matter what ! שזאת אחלה אחריות! הקטע שיש הבדל של כמעט 1000 ש"ח בין הניידים האם ההבדל הזה שווה? כאחד שנמצא עם מחשב נייד של טושיבה 3 שנים ואני מבסוט מהם מאוד! אני שואל האם הניידים של lg טובים גם כן ואמינים? אשמח לשמו…

18. האם זכרון ram שמצויין כ - On-board פירושו שאי אפשר לשדרג זכרון. כמו למשל בנייד הזה: https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/new-xps-13-7390-laptop/spd/xps-13-7390-laptop/smx13w10p1c607?ref=p13n_rv_hp&configurationid=27a37443-9e22-4057-be14-a4391654240f האם מישהו התנסה במימוש אחריות בארץ של דל שנקנה בארה"ב? ואחרונה: בהתלבטות בין 13.3 אינץ' ל 12.5 אינץ לשימושים משרדיים בלי כוונות לצפיה בסרטים. ודגש על ניידות, משקל וסוללה. האם למישהו יש המלצה מבין השניים?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  19. האם יש אפשרות לרכוש DVD ROM חיצוני למחשב נייד שאין בו כונן אופטי מובנה? כמובן במחיר נורמלי. תודה.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  20. היי, צריך מפרט למחשב מאוד בסיסי (כותרת). רצוי מעבד אינטל, Celeron אני מניח. בלי שום חריגות, מקסימום עד 1,800, אם יש בפחות מתקבל! תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Aviad6,

אהלן, מחשב לחבר, זה מה שאני והוא הרכבנו, הרבה זמן אני כבר לא בעניינים. מה אומרים?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  22. שלום. אני מחפש המלצה לנטבוק שילווה אותי ב-4 השנים האקדמיות שלפניי. מטרתיו יהיו אך ורק כתיבה בוורד (ומסמכים קלים באקסל ו-power point) וגלישה באינטרנט. אין בכוונתי לצפות בו בסרטים או לשחק בו משחקים. גודל המסך: מעל 10 אינץ' (אני לא יודע מה גודל המסך המירבי לנטבוק...) משקל רצוי: לא רלוונטי (2 ק"ג ומטה, לכן כתבתי לא רלוונטי - משקלו של כל נטבוק הוא מתחת למשקל זה...) זמן סוללה: 6 שעות ומעלה. לצורך העניין, ייתכן ואני אאלץ להעביר יום לימודים שלם (8-10 שעות) מבלי שסוללת הנטבוק תטען והחסכון בסוללה יתבטא בכיבויו של הנטבוק במעבר בין שיעורים והעברה למצב sleep לכמה דקות מדי פעם. זמן סוללה הוא הקריטריון החשוב ביותר עבורי - כמה שיותר ! האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לפחות 2 יציאות USB. אין …

23. אולי זה יותר מידי כסף לבזבז על מחשב חדש ואולי זה לא הזמן הנכון לקנות מחשב חדש אבל בואו נראה מה יצא לנו!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי , אני מנסה להרכיב מפרט אופטימאלי ושקט למחשב סלוני ואני צריך קצת עזרה. חשבתי על משהו בסגנון הבא : אשמח אם תעלו הצעות ייעול P: תשובות: . מה התקציב המקסימלי? 3K בערך. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD נטו - כולל 1080P עם קצבים גבוהים בעיקר x264 וזהו בערך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ו/או שלט. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) ? לא. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 10 זה בסלון ואסור שזה יהיה רועש. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן. 8. האם יש צור…

25. Started by Aternus,

שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.