ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
What's Included Asus Laptop with Intel® Centrino® 2 Processor Technology Lithium-ion battery AC power cable Software: Power 4 Gear Extreme, ASUS Direct Console and more Owner's manual Product Features Intel® Centrino® 2 processor technology with interrelated Intel® Core2 Duo processor P8400 Intel® PM45 chipset, 802.11a/b/g/n network connection and extended battery life capability. The next-generation Intel® Core2 Duo processor Based on the innovative Intel® Core microarchitecture, so it runs faster and is more energy-efficient for cooler, quieter operation. 4GB PC2-5300 DDR2 memory For multitasking power; 1066MHz frontside bus, 3MB L2 cache and 2.26GHz proce…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רכשתי את MSI EX620 ... מישהו יודע כיצד מתקינים את ה ECO ואיך מפעילים את הSUBWOOFER? התקנתי את דרייברהאודיו של REALTEK... ועברתי על דיסק הדרייברים שמסופק עם הנייד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1 . שהמחשב נדלק רשום זיכרון OB של כרטיס מסך 9 מ"ב שאני נכנס לביוס יש לי אפשרות לבחור רק 2 אופציות 2 מ"ב או 9 מ"ב למה זה כל כך נמוך ? במערכת ההפעלה זה מראה אחרת לגמרי 256MB משהו ממש מוזר . 2 . ב EVEREST התדר של המעבד נראה " אחרי OC " אבל ההגדרות בביוס על ברירת מחדל לא עשיתי OC בכלל !!! רשום 214 באס של המעבד במקום 200 והתדר של המעבד מעל 800MHZ !!! 214 = 419 * 2 = 840 בערך + 40 MHZ ! אבל ב CPU-Z הכול מראה רגיל 400 * 2 ובביוס זה מראה תדר 800 ! . 3 . שמתי 4 גיגה בייט וזה מראה 3 בטח בגלל שזה 32 ביט . 4 . יש לי בעיה שקרתה לי גם בלוח הישן שאני מפעיל הכונן הקשיח SATA ישירות הוא נותן הודעה " אין מערכת הפעלה " אבל שאני מחבר דיסק קשיח נוסף IDE הוא מעלה כאילו 2 מערכות הפעלה למרות שזה…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים בעלי אותו מפרט .. ASUS Eee PC 1000H MSI Wind U100 לשניהם מסך 10" לשניהם מעבד אטום 1.6GHZ משקל לא מפריע לי .. לשניהם יש 1GB זיכרון.. ואני בכל מיקרה יוסיף עוד 1GB .. לשניהם בטרייה 6 תאים לMSI יש 160GB קשיח ולASUS יש 80GB קשיח .. גם האסוס עולה איזה 200-300 שקל יותר .. אבל קראתי כל מיני ביקורות של אנשים שאומרים שהאסוס לוקח .. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני עומד כרגע לפני רכישת מחשב ניד והוצא לי המחשב הזה במחיר 4550 מעבד: P7350 2.0Ghz 3 MB Penryn מסך: "15.4 brilliantView מצלמה: 1.3MPIX זיכרון ראשי: 3GB 800Mhz כונן קשיח: 250GB תקשורת: Wifi Link 5100 תומך HDMI מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium מחשב נייד המיוצר בגרמניה אחריות מלאה של 3 שנים כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח כרטיס מסך: NVdia GeForce 9300 GS השימושים שלי הם גם לעבודות כסטודנט וגם למשחקים ולסרטים האם אתם ממליצים על מחשבים מחברת פוגי'טסו סימנס הוא שיש לכם איתם ניסיון רע. מכיוון שזה המפרט הטוב ביותר שאני יכול לקבל בתקציב שיש לי עד 4500 אלף ש"ח. חשובה לי גם נוחות המקלדת והעכבר מכיוון שהוא ישמש לרוב לעבודות וכתיבה בוורד. האם יש למישהו הצעה אחרת בת…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה קטן ככל האפשר 10 אינצ' ומטה הדרישות שלי הן: שיהיה קל כמה שיותר קטן מ10 אינצ' חברה מוכרת ולא שוק זמן סוללה ארוך ככל האפשר מבחינת תוכנה: אינטרנט אופס סרטים ואם יעלו משחקים זה אחלה אבל זה לא העיקר בכלל. חיבורים: חיבורי USB HDMI או לפחות S-VIDEO חיבור למסך חיצוני אוזניות, מיקרופון. אינטרנט אל חוטי תקציב עד 3K אבל כמובן שעדיף פחות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי בעיקר להרצת סימולציות במטלב ובתוכנות finit element. הבעיה היא שאין לי מושג אילו מעבדים יעשו עבודה כזו בזמנים סבירים. מה שכן דבר זה דורש זיכרון RAM גדול .. גודל מסך - אין הרבה חשיבות. בין 13-15 יהיה סבבה. משקל - לא היה לי מחשב נייד קודם, אני לא יודע עם מה נוח להסתובב. מחשב זה בכל אופן נועד להליכה יומיומית לעבודה וחזרה. זמן סוללה - נדרש זמן ארוך (לזמני הרצאות וכנסים) יציאות - יציאת טלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ראיתי מספר מחשבי NEC באתר http://www.lifelaptops.co.il/ בעיקר ענינו אותי NEC Versa M370 http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19&salenum= NEC Versa P570 http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19&salenum= האם המחשבים האלה איכותיים??
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן לכל תותחי הניידים!!! בעוד מספר שבועות אני קונה טלוויזיה חדשה שככל הנרא תהיה 42'-47' FULL HD והיא מייועדת רק לסרטים 720P ו 1080P. אז החלטתי לקנות נייד שיקרין אותם וכמו כן לנצל אותו לטובת לימודים. עד עכשיו ראיתי רק דגם אחד לצערי, שיש לו נתונים מרשימים במחיר טוב והוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode=315 מה שאני באמת רוצה זה חיבור HDMI וגם SPDIF ואם יש עוד מחשבים אם צורב BLU-RAY במחיר הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. בכל מקרה תודה מראש על שיתוף הפעולה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי סולידוורקס על הלפטופ החדש שלי של TOSHIBA עם מערכת הפעלה ויסטה 32ביט וכרטיס מסך ATI Mobility HD3650. כל פעם שאני מפעיל אותו, מסך הצפייה בחלק שחור לגמרי. רק כשאני מסובב את נקודת המבט (למי שמכיר ע"י לחיצה על הגלגלת) המסך חוזר למצבו הנורמלי, אבל כשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר להיות שחור. מישהו יכול להמליץ על משהו, האם זה משהו בהגדרות או פשוט סולידוורקס לא יעבוד עם כרטיס המסך הזה? המון תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אשמח להשוואה בין שני הניידים הספציפיים הללו. הכוונה שלי היא מבחינת דורות המעבדים וכו', הדל עולה 4, ומגיע עם 3 שנות אחריות. מעבד של 2ג"ה, לעומתו ה HP שעלותו אמנם 3200~, אך אחרי הרחבת אחרית יגיע אף הוא לעלות של כמעט 4000.. מדוע הפרש מחירים הגדול בניהם? ב HP אפילו מהירות השעון גבוהה ב 160מ"ה. אשמח לדעת מה השוני. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אתחול של המערכת שלי (כמו פרמוט) בעזרת מחיצמת רקוברי שהגיעה עם המחשב. איך משתמשים בה?עלי לצרוב אותה? האם זהו באמת השימוש שלה? יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מדליק את המחשב (או אחרי system restore) יש לי כמה גי'גה פחות בכונן הקשיח, בויסטה ביזנס, הבעיה מוכרת?) על המחשב לא מותקן כמעט כלום!! והוא מראה 60 גיגה תפוסים, כשאם מסמנים את הכל יש 10
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת והפקה של מוזיקה לא כולל מארז ומסך. בתקציב של 4000 ש"ח :s05: בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הבקשה היא לחבר.... המחשב לא באמת יזוז מחוץ לדירה, השולחני שלו פשוט התפגר והוא החליט לקנות תחליף שולחני במקום... השימושים הם עבודה משרדית, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה, שיטוט ברשת... תודה! עריכה - ניתן לחרוג עד 600 דולר אבל במידה והחריגה תתן יתרון
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב נייד של apple macbook pro 15 הנתונים שלו הם 2 גיגה זיכרון מעבד אינטל Dual Core כרטיס מסך 8600 256 מגה 200 ג'יגה זהו בגדול יש לי בעיה קטנה איתו אני ממש אבל ממש לא מבין איך להסתדר עם מערכת הפעלה שלו אז ככה יש לי שתי שאלות * עם אני יכול להתקין עליו ויסטה 32 ביט ? ועם אפשר עם זה נעשה באופן רגיל כמו בכול מחשב עם דיסק כשמעלים את הדיסק דרך הboot * עם בכול זאות אפשרי להתקין השאלה איך אני משיג תדריורים של המחשב לווינדוס עם הוא בנוי למערכת הפעלה של mac ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
Intel® Core2 Duo Processor T9300 2.5 4096mb 667MHz DDR2 80GB 7200 rpm Nvidia Qudro NVS 135 מסך 14.1 סוללה 9 תאים נקנה באוגוסט 2008 3 שנים אחריות בינלאומית יד שניה למי שלא הבין כמה שווה המחשב? ואם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9173217&type=product&id=1218044029374 שווה לדעתכם את המחיר? אני מחפש לפטופ זול לאמא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים אבל עם מסך בגודל "נורמלי" ומפרט טוב יחסית שישרת אותה לבסביבות שנתיים מחכה לקרוא את חוות דעתכם
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. אם אני מנתק את הקישור אני לא מצליח להתחבר לרשת מחדש. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) שמפעיל הווינדוס. הייתכן? פרטי המחשב: Gigabyte 5550 עם ווינדוס XP 2002 מתאם הרשת של המחשב נקרא Gigabyte super wireless LAN card utility אשמח לעזרה ועצות תודה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד [אני לא רוצה להסתבך עם הכבלים של המחשב הנייח בחדר שלי]. אז הפתרון הוא לפטופ. הגעתי לפורום הזה כי ראיתי שהוא מקצועי ולכן אני שואל פה. לעניין: אני רוצה מחשב עם צג בגודל של 15 לא פחות. שיוכל להריץ COD4 ועוד משחקים בסגנון ללא תקיעות ובאיכות סבירה. שיהיה מספיק חזק להריץ ויסטה בלי תקיעות. התקציב שלי הוא 6000 ולצערי לא יתאפשרו חריגות. בפורום שונה אמרו לי ללכת על HP Pavilion dv5-1060ej FM560EA אבל הוא נראה לי חלש יחסית.. למישהו יש המלצות למחשב שיוכל לענות על דרישותי במסגת התקציב? תודה שי
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום יש בירשותי מחשב נייד מדגם lenovo 3000 n100 type0768 ואני לא מצליח להתקין לו כרטיס קול מה לא ניסיתי הכולל!מהאתר גם הורדתי לא עוזר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...? ועוד האם GTX 295 מתאים לעבודות גריפיקה כבדות או שהוא בעיקר למישחקים אני פעם הבנתי שרוב העכטיסי מסך למשחקים לא מתאימים לעבודות גרפיקה הבנתי נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית. אני מריץ ויסטה 64 על המחשב הנ"ל. דל מסתבר לא תומכים במחשב כאשר רץ עליה משהו אחר מויסטה 32. הצלחתי בעבר להתקין דרייברים שיעבדו כמו שצריך אבל עכשיו זה לא עובד.. אולי מישהו יכול עזור לי? ממש לא בא לי ויסטה 32!! תודה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מתכנן שנה הבאה להתחיל ללמוד ואני רוצה לקנות לפטופ עד אז. יש לי הזדמנות להביא בפסח לפטופ מארצות הברית האם כדי להביא ככה לפטופ או ששווה לחכות עד ספטמבר / אוקטובר ולקנות משהו בארץ? בהנחה שסכום הכסף והדרישות לא ישתנו האם זה כדי או שעד אז אני יוכל לקנות משהו יותר טוב בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-