ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
Intel® Core2 Duo Processor T9300 2.5 4096mb 667MHz DDR2 80GB 7200 rpm Nvidia Qudro NVS 135 מסך 14.1 סוללה 9 תאים נקנה באוגוסט 2008 3 שנים אחריות בינלאומית יד שניה למי שלא הבין כמה שווה המחשב? ואם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך:גודל באזור ה -15.6 (יש לציין שחלק מאופן העבודה שלי מול המחשב היא בחוץ בשמש) * משקל רצוי? 1.5-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שחיזיק בלי הטענה מינימום 5 שעות אם אפשר יותר מצויין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB 2.0+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים לחבר, עד 4000 שקלים, לא למטרות אוברקלוק. רצוי שיריץ משחקים לטווח כמה שיותר רחוק, ז"א הבן אדם מחליף מחשב ברגע שמתחיל לקרטע לו. שקט ושאר דברים לא חשובים בכלל, לא צריך מ"ע ושאר דברים אופציונליים (ציוד היקפי ומסך) אלא רק צורב. תודה מראש, אורי
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר קצת לחסוך, מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קלים?), עבודה משרדית, צפייה בסרטים גם פה ושם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manger -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש גם מסך בגודל 21, אין לי מושג לגבי רזולוציה. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע אני מרוצה מאוד מהמחשב הנוכחי שלי ואינני מעוניין לשדרג אותו, מה שכן החום קצת מטריד אותי...ובקנייה של המחשב תקעו לי מארז גרוע של SIMBADDA - מארז קבר עם קירור נורא ואיום ועם מעבד PALOMINO מחומם ומוכן למנגל... במשחקים ,אחרי כמה שעות ועם מזגן בחדר, המעלות מגיעות לרמה חמה: מעבד על 62 מעלות בערך ולוח אם על 45 מעלות! המשחקים לפעמים קופצים בגלל החום...זה פוגע באיכות של המחשב...! בקיצור, חשבתי, אולי אני יכול עוד במסגרת האחריות שלי, להחליף את המעבד PALOMINO למעבד באותה מהירות (1800) רק בליבה TBRED, ואני לא בטוח שהלוח תומך בזה...יש לי לוח ישן gigabyte 7vrxp וגם חשבתי להחליף מארז למארז נורמלי... האם יש לכם הצעות? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, בנייד הזה יש שני כרטיסי מסך..GT650M וכרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000.. התקנתי דרייברים של NVIDIA והגדרתי בהם שבמשחקים הוא יפעיל את הGT...אבל הוא לא מופעל במשחקים משום מה.. איך אני מסדר את זה???ניסיתי לכבוד את הכרטיס מסך המובנה אבל הוא נדלק אחריי ריסטרט..
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תקציב כפי שרשום 2500 חריגה של 100 ש"ח בלבד. מחשב בעיקר למשחקים. אין צורך בציוד היקפי(מסך,מקלדת וכו'..) המסך הקיים: גודלו 19" רזולוציה טבעית 1080x1024 לא מתכוון לעשות OC תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מארז mini tower שהספק כוח נמצא למטה. אני צריך שהמארז יהיה שקט. מה שמצאתי זה רק מארזים גבוהים יותר. מישהו מכיר מארז כזה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הנטבוקים האלו הבדל במחיר יצא לי בערך 1000 שקל עד 1500 שקל בערך, כאשר הערך שלי שהנטבוק מבית אסוס יעלה 3000 שקל עד 3500 שקל. שימוש משרדי כולל גלישה, גיימינג בינוני - נמוך וHTPC כולל צפיה בסרטי 1080P Alienware M11x # 1.20GHz Intel Core i7 640UM (4MB Cache, max turbo frequency 2.266GHz) # 4GB PC3-8500 DDR3 (2 x 2GB) # Windows 7 Home Premium 64bit # 11.6" WXGA WideHD LED Backlit display (1366x768) # 500GB 7200RPM SATA Hard Drive # Nvidia GeForce GT 335M Discrete Graphics (1GB GDDR3) with switchable Intel GMA 4500MHD integrated graphics # 802.11b/g/n, 10/100 LAN # 3-in-1 card reader # 8-Cell Li-ion 64WH battery, 90W Power Supply # Dimensions: (W x L x H) 11.2…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 : Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומארז ורציתי למכור את השניים אז ככה: מארז: antec 902 v3 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 שניהם עובדים כמו שצריך והם נקיים והכל מעולה איתם! אשמח לקבל הצעת מחיר לכל מוצר בנפרד וכמה אפשר למכור את שניהם ביחד תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקשת המלצה למחשב נייד לסטודנטית, שישמש בעיקר לאופיס בסיסי, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. גודל אידיאלי מבחינתי: 13 אינץ'. חשובה אמינות ומשקל לא גבוה. מתכוונת לנייד אותו ממקום למקום. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב ב 3500 ש"ח. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט מוזיקה וידאו וקצת משחקים כמו כן על ההצעה לכלול מסך LCD 17 אינץ אני מעוניין שההצעה תכלול לפחות את רכיבי המינימום הדרושים להפעלת WINDOWS VISTA לכשיצא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב הזה, ויש לי כמה שאלות לפני שאני מזמין האם המעבד מספיק חזק ? (לא מתוכנן OC) האם הזכרונות: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT עדיפים על אלו שבחרתי ? או שכדאי לי להשאר עם הדגם הזה של OCZ ? ומה הכוונה ב VALUE ? איזה כרטיס מסך עדיף ? XFX LEADTEK ALBATRON או את ה BFG שבחרתי ? (כמו שציינתי בפוסט קודם אני הולך להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בסאטא 1,2 ושני כוננים אופטים באיידיאי) המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ₪716 לוח אם: ASUS M2N-E ₪526 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ₪1756 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 72…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים, פיתוח תוכנה ואתרים, אינטרנט וכדומה. חשוב שהמחשב יהיה שקט וחסכוני בחשמל(מעבד עם 65W זה בסדר). תודה
-
- 11 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
יש לי את ה- UX31A http://mobtechwatch.blogspot.co.il/2012/06/asus-zenbook-prime-ram-ssd-upgrade.html ואני לא לגמרי בטוח אם אפשר להחליפו באחד אחר כמו אלו- http://thessdreview.com/category/our-reviews/msata-our-reviews/ אז בבקשה עזרה עם זה, תודה רבה לעוזרים...!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC, חשוב לי נפח מספיק גדול להורדת המון סרטים/סדרות ואני רוצה לשלם כמה שפחות, אני צריך גם מקלדת ועכבר, מעבר לכך לא צריך ציוד היקפי כלשהו, יש לי מסך 22 אינץ' של סמסונג רזולוציה 1680X1050 הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 895 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח זיכרון: G.Skill 4GB Kit F2-6400CL4D-4GBHK DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 270 ש"ח כרטיס מסך: Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample 995 ש"ח כונן קשיח: Samsung 750GB 32MB 7200RPM SATA II HD753LJ Spinpoint F1 399 ש"ח צורב Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח מארז+ספק: RAIDMAX Sagitta II Black Win…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב וכרטיס מסך למחשב, כתוצאה מכך באה דרישה לכוח גדול מהספק הגנרי שהיה לי. המפרט שלי כרגע: MOBO - M4N78 PRO GPU - GIGABYTE GTS 250 1GB CPU - AMD ATHLNO X2 4800 PLUS יש לי גם 4 סטיקים של ראם : שני קינגסטון VALUE של ג'יגה ועוד שניים של קינגסטון, כל אחד 512 מגה, סה"כ 3 ג'יגה בייט. הספק שיש לי עכשיו הוא : EVERMAX Tomahawk 405w שבחרתי אחרי דיבור עם המוכר. אניל א מעוניין באפיקים לשדרוג, אבל כן מעוניין שהספק לא יסבול יורת מדי וישרוד 3-4 שנים לפחות. מה דעתכם? האם הספק יעמוד בזה? (ד"א , בנוגע לשתי המסילות שלו- 12V1 ו12V2- איך לבסוף מחשבםי את ההספק של מסילת ה12V? זו המסילה שבה משתמש כרטיס המסך, נכון?). אם יש סכנה מחשב אוכל לדבר עם המוכר ולהחליף לספק אחר…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לטיטיוד E5410 בארה"ב שם אהיה עוד כמה שבועות, מכיוון שראיתי שאין בכלל דגמים עיסקיים בחנויות / רשתות כמו בסט ביי נשאר לי לרכוש את הנייד רק באתר של דל (או לחילופין "להתפשר" על נייד לא עסקי אבל אז סעיף האחריות הבינלאומית יכול להיות בעייתי). קראתי את הסטיקי של ייבוא נייד מארה"ב ואת מה שנכתב על הזמנת דל בפרט, אבל שם מדובר לשלוח למישהו בכתובת פרטית בארה"ב, מכיוון שאני שוהה בבתי מלון רציתי לשאול אם מישהו הזמין מחשב לבית מלון בו הוא/היא שהו ? (האם דל מאפשרים לשלוח לבית מלון ? אם כן, האם יש אפשרות של דואר מהיר תוך יומיים ?) תודה רבה לעונים :-)
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
זה מפרט שהרכבת בעזרת חבר ובעזרת עצת אנשים פה באתר. עכשיו אני צריך קצת עזרה בשינוי המפרט . ככה הראשון הוא בקשר ללוח האם אותו בחרתי רנדומאלית. אני מחפש לוח אם שתומך בצורה טוב בזיכרון שלי ושיהייה PCI אקספרטס. שנית איך המעבד שבחרתי? המארז שבחרתי נבחר על פי המלצה אבל אמרו לי שהדבר הכי טוב הוא- וזה מוביל אותי לדבר שלישי- אני רוצה מארז ללא ספק עם שני מאוורים 12 סנטימטר וכם ספק כח עם מאוור 12 סנטימטר עדיפות ל500 ואט ומעלה. מה לקחת ? כי זהפשוט מה שאמרו לי לקחת ואני לא מבין בזה בצורה טובה. להתחשב גם בעובדה שאני לוקח גם כונן של 80 בנוסף לזה של ה500 ולכן איפה שאפשר לחסוף בשמחה . תודה מראש והנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 4MB - BOX ¤810 לוח א…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פה ושם, קצת Streaming, שימוש מרובה בRAM, Multitasking בסיסי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות, למרות שזה לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז,כרטיס מסך,SSD,HDD,PSU. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי BCLK בסיסי 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש איזה טכנאי אחד שאמר לי שהוא נותן לי מפרט הכי טוב שיש ושהוא נותן את המפרטים ההכי טובים.....אימרו לי בבקשה מה דעתכם על מפרט זה....בבקשה ממכם זה דחוף כי אני לפני קנייה ושלא יהיו טעויות. אני בקשתי ממנו מפרט לגיימרים שיהיה הכי תותח כולל CROSFAIR וכולל OC התקציב שלי הוא עד 8500 אלף כולל מסך 24 אנטצ' המפרט שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1549 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39421 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 קרור לדיסק קשיח Thermaltake Hardcano 14 ¤142 כמות:1 http:/…
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-