עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eitanr,

SL500 2746-4EG LENOVO

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. Started by גבי ק,

היי. להלן המפרט הקיים: cpu amd athlon dual core 3800+ 64 bit motherboard ASUS m2v (כולל יציאת PCIEXPRESS) chipset VIA k8t900 ram 4giga (2X2) ddr2 800mhz - OSZ REAPER cl4 היום יש לי כרטיס מעפאן.. אני חושב לשדרג ל9600 או 9800.. האם אתם חושבים שיש צורך וארגיש שיפור ביצועים? האם אוכל לשחק משחקים שנחשבים כבדים (FARCRY לדוגמא)? האם כן שווה לי להשקיע ב9800GT או להסתפק ב9400GT ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  3. מה קורה אחים שלי? כמו שרשום בכותרת אני מחפש מחשב למשחקים כבדים באזור ה7000 שקל (אשראי) ללא אוברקלוק וללא ציוד הקפי מה שחשוב לי זה שהוא יהיה כמה שיותר שקט ואם אפשר להרכיבו מחברה אשר נמצאת באזור המרכז כמו ksp חוץ מזה שאר הדברים פחות חשובים לי כמו התאמה של צבעים או עיצוב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. מה דעתכם ? CPU: E8500, 3.16GHz Dual Core MB: P35EC Intel RAM: 4G 800MHz Kingston. HD: 320G, 16M Cache Seagate. G- force 8400 DVD Drive x22 Keyboard Logitech Mouse Microsoft ----------------------------------- 3K ¤ מארז מאושר Intel , לא זוכר את שמו ספק 500W האם יש ערך מוסף בלמשוך את המחשב הישן עוד חצי שנה ולחכות לi7 (מבחינת מחירים). האם כדי ללכת על מחשב עם ארבע ליבות 64bit ? זה נכון שמרבית התוכנות יעשו בעיות על מחשב 64bit ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  5. Started by mmalia,

אני מקווה שזה מתאים לכאן יש לי מחשב DELL ויציאת ה S-וידיו לא עובדת לי אולי משהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איזה דריבר אני צריך (אני עובד עם ויסטה) ואיך זה עובד זה כניסה או יציאה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. המחשב שלי מת. אני מחפש מחשב עד 1000 שח ללא מסך וללא צורב ( יש לי את צורב ה DVD של המחשב הישן). השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. מה שחשוב לי זה לוח-אם עם כרטיס מסך ( כדי לא לרכוש כרטיס מסך), ספק איכותי ומארז שקט. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by D.X,

חברי הפורום שלום, אני צריך מפרט למשחקים בינוניים ולסרטים האם לקחת מעבד מרובע ליבות עדיף לטווח הרחוק? 1. מה התקציב? 3K-3.5K 2. מטרות המחשב?משחקים ,צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יפלוט הרבה חום 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבה +המהרה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב יחסית אבל בלי לפגוע הרבה במחיר 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט…

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  8. המחשב מיועד למשחקים קלים (מסך 17-19) ולא יעבור שדרוג או OC 336 מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray IE5200ay 284 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L 39264 119 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP 991558 338 כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe 28320 125 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD SH-S223 223 ספק כח HEC 400VN 400W HEC-400-VN אני מעוניין לקנות ב-skypc. אשמח לשמוע את דעתכם ואם כדאי להחליף משהו (באותו טווח מחירים). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by asafhay,

אני מעוניין במחשב נייד עד 3500 ש"ח בעיקר לעבודות והורדות בעל מעבד חזק אני אוכל לקנות את המחשב ביפן כך שאם יש הצעה למשהו שבארץ יקר ושם זול גם שווה לדעת

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by Roeebenj,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, רק אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב : photoshop, sketchbook, illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. שלום לכולם הנייח בבית שבק חיים והחלטתי לקנות לילד נייד אני יודע שהתקציב דל מאוד ואני מודע למגבלות אבל אני מאוד רוצה לנסות אולי יש חיה כזו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח במזומן חריגה מקסימלית 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות את זה באמזון ארה"ב: https://www.amazon.com/dp/B0B87ZX1RG?ref_=cm_sw_r_apan_dp_SCVDJV2AWGPCFR2WGT2S&th=1 מצ"ב תמונה שמתארת את צריכת החשמל וההספק של המוצר. המוצר מגיע עם מתאם של 12v. האם המכשיר יעבוד בארץ? האם אני צריך להשיג מתאם כלשהו? תודה רבה!

13. עריכה: בגלל שכולכם אמרתם שהמחיר שביקשתי לא מספיק, אז תורידו את ה GPU. נכון שאמרתי אימון של רשתות נוירונים אבל זה לא המטרה העיקרית ואם אני מאמן אז רשתות נוירונים לא עמוקות במיוחד. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בבחירת מפרט למחשב חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עבור computational science, והוא כולל את התחומים הבאים: 1. Digital Signal Processing (DSP) 2. Optimization 3. Neural Network Training (כולל מודלים מבוססי Deep Learning) 4. Data Analysis (כולל עבודה עם מסדי נתונים גדולים וכלים כמו Python/Matlab) 5. סימולציות כבדות וחישובים מתמטיים מורכבים מה חשוב לי במחשב: • מעבד (CPU): ביצועים גבוהים עם כמה שיותר ליבות פיזיות (לריבוי משימות ו-parallel computing). • כרטיס גרפי (GPU): ביצועים …

14. אני עומד לקנות מחשב נייד ועלו לי כמה שאלות של הדיוט שקיויתי שתוכלו לפתור: 1. אני עומד להריץ הרבה תוכנות כבדות ואוכלות זכרון (בעיקר בתחום הגרפיקה) אני צריך לפחות 512MB. השאלה שלי היא מה ההבדל בין סוגי הזכרונות (DDR, DDR2 וראיתי עוד כמה סוגים..)? האם יש חשיבות למהירות של הזכרון? 2. איזה יציאות הם סטנדרט ומה חשוב להתעקש שיהיה במחשב? 3. אני מעוניין במסך של 15 אינץ', בחנות מסויימת הציעו לי כרטיס מסך Intel Extreme Graphics 2, כדאי?. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל בהחלט יצטרך לעבוד עם גרפיקה. רוב תודות.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  15. Started by costello,

מבקש הצעות למפרט חלקי (מעבד, לוח אם, זכרון, כ. מסך) שיקולים - * מסגרת תקציב - ~2500 ש"ח * אין חובה לכ. רשת ו/או כ. קול on-board שימושים - * לינוקס, כמערכת הפעלה בלעדית. אם יש נושאים מיוחדים שדורשים התייחסות - אני אשמח לדעת. * אינטרנט. * פיתוח (קומפילציה) * עבודה עם מסדי נתונים (לעיתים כבדים - דרוש זיכרון 1gb) * רינדור 3D (לא בתדירות גבוה, ולא בreal-time) המלצות למפרטים - עם שיקולים לבחירת הרכיבים, ו/או הפנייה למאמרים לקריאה בנושא יתקבלו בשמחה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  16. Started by lompy,
    • 0 תגובות
    • 516 צפיות
  17. שלום :hi: בעקבות הנושא הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.10 והמפרט הסופי שנמצא בעמוד 2. בקיצור... שמעתי עוד דברים על קונרו ושמעתי שהוא גם אמור להיות משהו טוב טוב ושהוא יוצא בקרוב, עכשיו חשבתי קצת ואמרתי למה לא לחכות ?? אבל כמה זמן לחכות היא השאלה?? בנוסף אם כבר לחכות עד שהוא יצא ואם הוא יעלה הרבה, גם המחירים של פנטיום D ירדו, ואולי שווה לחכות ולקנות את פנטיום D במחיר זול יותר? אני מחפש משהו עד סוף החודש... בנוסף, אם אני יראה שהקונרו לא יצא בקרוב האם כדאי לקחת את הAM2 של AMD ?!? בלי שינוי גדול בתקציב?! תודה שוב לעוזרים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  18. Started by alex18888,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואם כבר אז אחד שמותאם לויסטה, השאלה היא האם כדי לרכוש עכשיו או להמתין עד ליצאת המעבדים החדשים של אינטל ומתי זה צפוי לקרות, ושאלה נוספת האם כדי לרכוש מחשב מותג או להרכיב מפרט בעצמי. בנתיים חשבתי לקחת תחנה עבודה של DELL ה-XPS 400 שאמור להריץ את ויסטה כהלכה http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsdt_400?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&~ck=mn השאלה שוב פעם, האם להמתין אוו לקחת כבר עכשיו? תודה.

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  19. אהלן אנשים! החלטתי לקנות ACER 5672 שהמפרט נמצא כאן : http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507 עכשיו יש לי כמה שאלות... מישהו מכיר את אייסר? יש בעיות מיוחדות שכדאי לי לדעת עליו? זה שלא רשום במפרט של ירדן פיסי שיש למחשב הזה יציאת SVIDEO יכול להעיד שבאמת אין לו? למרות שהכרטיס מסך הוא ATIX1600 512 MB? ולשאלה החשובה ביותר... בעקבות עדכון המחירים ב AMD צפוי לדעתכם גם עדכון מחירים באינטל שבעקבותיו בעצם עדיף לי לחכות כחודשיים? (צריך את המחשב לסביבות אוקטובר). או שאין מה לפתח ציפיות לגבי הדגם הזה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by Bar1234,

תיאור כמות מחיר דגם מעבד 1 950 ¤ AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX לוח אם 1 695 ¤ DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרונות 1 730 ¤ G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL הארד דיסק 1 535 ¤ WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 כרטיס מסך 1 1500 ¤ SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL צורב די וי די 1 290 ¤ NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK כונן דיסקטים 1 70 ¤ כונן דיסקטים שחור מארז 1 495 ¤ COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W מסך 1 1750 ¤ SAMSUNG 730B 8MS מקלדת + עכבר 1 140 ¤ סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט רמקולים 1 420 ¤ Altec Lansing ATP3 סה"כ: ¤ 7575 מה אתם אומרים? צריך להוסיף לכרטיס מסך קירור? (אני פותח לו צינורות עיבוד ועושה לו OC)…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by dadon,

שלום לכולם . רציתי חוות דעת על המחשב הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1726429 בתוספת של fx6600 fci express 256mb האם כדאי לרכוש את המחשב הזה ? אם לא ... אז אם אפשר בבקשה הצעות למפרט של מחשב עד 3500 שקל : לוח אם מחברה מוכרת . מעבד חזק . גיגה זכרון . 120 או 160 הארד דיסק . מארז . צורב וכמובן כרטיס מסך יחסית חזק כמו ה 6600 . תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by zBuv,

הי, כדי לתת קצת רקע, קניתי את המחשב שלי במרץ 2002, הימרתי על P4 1700 RDR512G עם לוח אינטל ללא OC. כי האמנתי בטכנולוגיה ושלוח ללא OC יהיה הכי יציב. חודשיים אחרי הקניה אינטל וRDR נפרדו. הלוח שלי טוב רק עד 2G. מעבד לא היה שווה לי להחליף (כי התמורה / כסף לא שווה) ובערך אחרי שנה הוספתי 256 לRAM (כי ראיתי עומס). המחשב סבבה אבל לא מתחרה היום במחשבי דיל 3000ש"ח. עיקר העבודה שלי היא יצירת מוזיקה (הרבה משאבי מעבד וזיכרון), וידאו, אינטרנט, שיתוף קבצים. אני לא מעוניין לשדרג כל שנה, אולי רק בעוד שנתיים ובהוצאה של לא יותר מ 1000 ש"ח. אני מאמין כי כפול ליבה זה הכיוון הנכון עבור הישומים שלי ומכיוון שזה הכיוון הטכנולוגי. ראיתי ש AMD X2 נראה מתאים עבורי אבל אינני בטוח. מה גם שלפי מה שהבנתי…

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  23. אמא שלי ואחותי חולקות מחשב, המחשב שקבלתי מתנה ליומולדת 13 (ואני בן 20), כך שמצבן רע. המחש בן 7, בקושי זז, ותאמינו לי זה סיוט לעבוד עליו. אני רוצה לקנות להן מחשב חדש. אמא שלי מנהלת בית ספר שעובדת הרבה בווארד ובאינטרנט, אחותי מדברת עם חברים גולשת משחקת קצת משחקים מעפנים (סטייל אייסי טוואר כאלה...) וכו. לא צריך שום דבר חזק. מה צריך? רק המחשב עצמו, כלומר - קופסא עם חלקים פנימיים. לא מסך לא רמקולים לא מקלדת לא עכבר. בכמה שפחות, 2000 שקל יהיה נחמד. תודה רבה, גל

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by moonjib,

אני מחפש אחר מחשב נייד לאחותי. היא מתגוררת בארה"ב, אז היא תצטרך לקנות אותו שם, מאחת מחנויות המחשבים הגדולות (new egg, compusa או חנויות טובות אחרות שאתם יכולים לחשוב עליהן). התקציב הוא כמובן, 700$ אמריקנים. המחשב מיועד לשימושים בסיסים בלבד: גלישה באינטרנט, שיחוח בסקייפ (איתי), בדיקת אימיילים ושאר דברים בסיסיים שאתם יכולים לחשוב עליהם. בתקציב צריכים להכנס גם מצלמת רשת טובה (בכמה שהתקציב יאפשר), ו-headset. אני אשמח לתשובה, כי אין לי ממש מושג במחשבים ניידים. אני מבקש גם שתתחשבו בהיבטים של אחריות ושירות לקוחות טוב. (היא לא אוהבת להתעסק עם תקלות). תודה רבה לכם, איתי.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים