ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי, אני בונה מחשב המיועד לעבודה כללית ומשחקים, אחרי הרבה קריאה באתר בניתי את המפרט למטה, לפני שאתם שואלים, 4GB RAM כי יש רק 2 סלוטים בלוח אם ונראה לי בזבוז שכשארצה לשדרג את המחשב (2GB מתחיל להיות פחות ופחות מספיק בימינו) אצטרך לזרוק את הסטיקים לטובת 2*2GB. לא מצאתי את הלוח אם הכי מומלץ אז החלפתי אותו בזה שנראה לי הכי קרוב, אם יש לכם המלצה לאחד טוב יותר אשמחו לשמוע, ובכלל אשמח לכל הערה ועצה ובמיוחד לדברים שיעזרו לי להוריד את המחיר בלי הרבה פגיעה, הנה המפרט: Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 GIGABYTE GA-P31-ES3G, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4196 G.SKILL DDR2 4096M…
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בבקשה להעביר אם הנושא לא במקום הנכון שמתי לב מקריאות בפורומים שהזמן הממוצע שמחליפים מחשבים הוא בין 3-4 שנים. המחשב שלי עצמו הוא בין 3.5 שנים+. לא יודע מתי אחליף אותו, אבל אני אנסה לסחוט ממנו כמה שיותר...גם ככה אני מותח אותו עם הכרטיס מסך. השאלה שלי היא אם המחשבים כיום כ"כ "חזקים", למה מחליפים אותם בתדירות כזו גבוהה? אני זוכר שהפנטיום 3 הקודם שלי החזיק מעמד 6 שנים. ואם כל ההתקדמות הטכנולוגית של מעבדים, לוחות אם וכו' נראה שקצב התחלופה רק עולה...האם אני צודק? נכון שדרישות תוכנות/משחקים עולות, אבל האמת חשבתי שהמחשב שלי,לפחות, יחזיק מעמד איזה 7 שנים "חלק"... ואני יודע שאוטוטו אני אצטרך להחליף...ועוד 3+ שנים אותו סיפור... מה אתם חושבים...?
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי הקומבינציה הזו - בהקשר של מחשב שישמש גם לפוטושופ אופיס אינטרנט והרבה מאוד שעות HD בחיבור לטלויזיה האם מספיק ספק 300W ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=8336 או שזה מעט מידי?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
msi wind או Acer Aspire One או compaq mini 700EI או 1000HA asus Eee? אני מתכוון במידה ולכולם יש את אותו המפרט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם 500GB. אבקש המלצה איך לחלק אותו ועם איזו תוכנה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דרישות: מעבד של אינטל! אני יודע שעם מעבד של AMD יוצא בכמה מאות שקלים יותר זול. אני מעדיף לשלם אותם.. 4GB זיכרון. כרטיס מסך נפרד! כולל מסך מקלדת ועכבר. שימוש: רגיל + שיפעיל משחקים חדשים. לא חייב על הגדרות גבוהות במיוחד. אם אין תוספת מחיר רצינית. אשמח שיהיה את האופציה לעשות OC למעבד. לא צריך קירור למעבד כרגע. רק שיהיה את האופציה בעתיד.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
*תיקון להודעה הקודמת שלי. -------------------------------------------------------------------------------- אבא שלי רוצה לקנות מחשב וביקש ממני לנשוות בין כמה הצעות(בלי מסך): *יש הבדל באמת גדול בין PENTIUM D 2.800 לC2D יענו הקורונה באותה מהירות?? גם 2.8?? עכשיו הוא רוצה להתקין XP ולא ויסטה ומפעיל הרבה תוכניות ברקע בעיקר דפדפנים,דעיקר אבל המון תוכניות ברקע ולעיתים זה נתקע--כדאי יותר מ512 או אפילו להוסיף סטיק של 256 כי ג'יגה לא נראה שהוא צריך.... הנה שלושה מפרטים אשמח לפירוט אם תוכלו לגביה מה יותר עדיף וטוב בבקשה תביטו שנייה אני רציך עזרה מכם מאוד מאוד: אינטל קונרו E4300/4400+מסך "19 דק LG LCD 2MS/5MS. לוח אם: MSI -- chipset--(intel) 945 מעבד אינטל קונרו בטכנולוגיה חדשה COR…
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני מתכנת ומתעסק בפרוקיטים של הנדסת תוכנה ומערכות אני צריך מחשב שיהיה לו סוללה חזקה מסך מט מעבד חזק וזיכרון רחב אני מתלבט בין SL400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3264&CatCode=315 SL300- http://ivory.co.il/product.asp?productid=3772&CatCode=315 ל 1310 DELL -http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10970 VOSTRO 1320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11752 אנא עזרו לי להגיע להחלטה .... מי מהניידים חזק יותר ועם סוללה חזקה .
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך עזרה בהרכבת מחשב לחבר , המחשב ישמש רק למשחקים בעיקר FPS . המחיר המבוקש הוא 4K ,אפשר חריגה קטנה (עד400). ללא ציוד היקפי . אם אפשרות לOC קל בעתיד . כולל SSD , וכרטיס מסך של nvidia. זה המפרט שיש לו כרגע : Nvidia GTS250 מעבד: i7 930 @ 2.80 GHZ זיכרון:RAM 8GB מסך FULLHD תודה רבה לכל העוזרים , והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המפרט: מארז Thermaltake Core V31 ספק כוח Seasonic 750W +80gold קירור נוזלי Thermaltake perforner 3.0 זכרון 8GB Kingston דיסק SSD 240GB Corsair כרטיס מסך Gigabyte GTX 980 Windforce מעבד I5 4440 3.1ghz לוח ציפסט h81 תאורת לד לבן של 4 מאווררי Corsair המחשב יד 2 המעבד אצלו 3 שנים והלוח גם. זכרונות ושאר החלקים שנתיים +/- המחיר 2900 . השאלה שלי אם המחיר שווה בשבילי הדרישות שלי מהמחשב זה לשחק GTA V BF1 וכו' מסך FHD הגדרות גבוהות אם אפשר גם להעריך כמה מערכת כזאת חדשה עולה לדעת כמה חסכתי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אם אני קונה מחשב נייד של יצרן כלשהו, האם כל יצרן יאפשר לי לקנות בנוסף למחשב, גם מאוורר ספייר למעבד? הסיבה שאני רוצה לקנות אחד כבר על ההתחלה, היא כדי שלא יקרה מצב שאחרי כמה שנים המאוורר נדפק, ואז לא אוכל למצוא מאוורר שבדיוק מתאים לצורה הפנימית של המחשב(כי הרי כל דגם של מחשב נייד מיוצר בצורה קצת אחרת, בניגוד למחשבי Desktop שם יש סטנדרטים של גודל וצורה), לכן עדיף שיהיה לי מאוורר אחד נוסף מראש, ולא אחרי כמה שנים להתחיל לחפש או לשלם מחיר מופקע. אודה לכם אם אתם יודעים האם כל יצרן של מחשב נייד מאפשר לקנות חלק כזה ספייר. (ספציפית אני שוקל את Dell, אבל יש סיכוי גם ל-Acer או ל-Samsung) תודה רבה card
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק שמתחיל להתיישן כבר , ואני רוצה לשדרג אותו , ואין לי יותר מידיי בעית תקציב המחשב שלי היום זה : E6600 עם OC ל3.2 GHZ , כ.מסך HD4870 , מארז ב500 וספק vx550w א, 4 גיגה 800 MHZ של קינגסטון , לוח אם GIGABYTE PDS3P . אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר (שימוש יום יומי ובשביל תוכנות עריכה ומשחקים חדשים) . זה השדרוג שחשבתי עליו : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 950 3.06Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1362 לוח אם: Gigabyte GA-X58-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪1025 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: SDD CRUCIAL 128G SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪1737 סה"כ: …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת לפטופ חדש לצורכי עיצוב מתקדמים (כרגע בעיקר דו מימד ווידאו אך תיתכן בעתיד עבודה בתלת מימד) וגיימינג (לפנאי) במסגרת המחקר שלי מצאתי את הדגם הנ״ל והפירוט הטכני שלו נראה לי ממש טוב. העניין הוא שאני לא מוצא בנצ׳מרקים שלו בשום מקום, והוא נמכר רק אצלנו בארץ. יכול להיות שזה דגם שמיובא רק לישראל? בכל מקרה מה אתם חושבים עליו? אני קצת חושש לבצע קניה כזאת רצינית בהתחשב בנתונים יבשים בלבד... פירוט מערכת: תצוגה 17.3" FHD 3D LED Backlight מעבד Intel® Core™ i7 3630QM Processor זיכרון 16Gb DDR3 1600 MHz SDRAM זיכרוןמרבי 16Gb דיסקקשיח 750GB 7200rpm + 750Gb SSH כרטיסגרפי NVIDIA® GeForce® GTX 670M with 3GB GDDR5 VRAM תקשורת BT, Wi-Fi כונןאופטי Super-Multi DVD יציאות …
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד, עכשיו יש לי התלבטות אחרונה לגבי האם לקחת PC או MAC. ההפרש במחיר הוא כ2000 ש"ח. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל משקל ושיראה טוב גם מהבחינה החיצונית. חשוב שהסוללה תחזיק מעמד טוב, אני מתכוון ללמוד תכנות (פייתון/JAVA), לא הולך לשחק איתו משחקים בכלל. אולי אגע טיפה בפוטושופ גם. חשבתי ללכת על האופציה הבאה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..214.&kg=&list=1&sort=1&glist=0&uin=39363&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= באילת המחיר הוא כ3900 ש"ח. עכשיו אם ללכת על הMacBook PRO זה תוספת של כ2100 ש"ח. האם זה שווה …
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין צורך במסך,רמקולים,עכבר וכל הציוד ההיקפי יש טעם ללכת על אינטל 64 ביט?? יש סיבה שלא? (המחיר יחסית נמוך...)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה אנשים שבונים מחשב באיזה 8-10 וגם יותר. ומחשב שנועד לפי מה שאומרים להיות "מחשב תותח, חיה רעה למשחקים הכי חדשים" ועם זאת, הם מעדיפים להשאר בלי כרטיס קול, אלא להשתמש במה שבא על הלוח האם מישהו מוכן להסביר לי את זה?! נראה לי ממש מוזר הרי אפשר להשיג כרטיסי קול מעולים במחיר של 400-800 שקל (לדוגמא קרייאטיב או MAUDIO וכו') שגם יתנו להנות מהרבה יותר אפקטים במשחק מבחינת סאונד, גם סראונד איכותי יותר, הפרדת ערוצים טובה יותר, צלילים חדים יותר וכו' וגם יורידו עומס מן המעבד (רשמתי אחרון כי אכן כיום זה הכי פחות חשוב שיש כאלו מעבדים חזקים) לדעתי סאונד זה אחת מן החוויות הכי מהנות במשחקי מחשב (יש משחקים שסאונד גרוע פשוט גרם לי לא לרצות לשחק בהם), אז למה לא להשקיע קצת גם בכרטיס קול? …
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
[font=]צהריים טובים, מקום עבודתו של אבא שלי מציע לו בחירת מחשב מבין מבחר אפשרויות, כולם תוצרת או . מדובר במחשב שישמש בעיקר לצרכים ביתיים, אינטרנט ,מייל, סרטים (אולי אף ישמש כבסיס לסרטים וסדרות שיוזרמו לטלויזיה). צימצמתי ל-3 דגמים שמצורפים בקובץ כתמונה, אשמח לדעתכם המקצועית בנושא. – , האם זה נכון שלמסך הראשון אין כניסת , מה שאומר אין
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מחשב חדש, עם מפרט בערך כזה: CPU: P-4 2.8 GHz, 800 MHz FSB + 1 MB Cache Motherboard: something suitable, 800 MHz FSB + sound card on board . 512 MB RAM 120 GB HD (7200 RPM) Decent 128 MB non-shared video card Keyboard / Mouse / Speakers MAG 17'' Pureflat monitor CD-Burner + DVD Reader (combined, or preferably, separate) Network card באייבורי מציעים את המחשב הזה: אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (PRESCOTT 1M HT 800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב ASUS או MSI DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA -שלוש שנות אחריות זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M DDR+TV OUT *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני עם חבר מנסים לבנות כאן מחשב לעבודה ומאוד אשמח לעזרתכם. מחשב חדש לגמרי ועם תקציב של כ 15,000ש"ח (+/-) עיקר השימושים הם סקצאפ 2017 +vray 3.4 (ותוכנות עיבוד של אדובי ואוטוקאד) זה מפרט שכרגע בנינו פחות או יותר. השאלה העיקרית שלי כאן זה כרטיס מסך, האם עדיף 1080TI או QUADRO או עוד משהו.... Intel Core I9 2066 7900X 3.3GHz - 4.5GHz 10Core 13.75M 140W Watercooling 2x140mm Corsair H110i DDR4 16G (8Gx2) 3000 Corsair Dominator Platinum CL15 2066 X299 Asus X299-A Pime SSD PCIe Gen3 256GB WD Black MLC Nvidia Titan X 12GB 650W Platinum FSP AURUM 92+ Fractal ATX Define R4 Silent White Mic…
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב-2500 אני רוצה כרטיס מסך radeon 9600 אבל איזה לוח אם לקחת ומעבד כאילו כדי שאחרי זה אני יוכל לשדרג
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הבטחתי לידידה שלי שאני אעזור לה להרכיב מפרט, כמו שכתוב המחיר לא אמור לעבור את ה- 4500 שקלים יש כמה מגבלות ממש רציניות שמקשות עליי להרכיב את המפרט: הוא צריך להיות אינטל (כצוי שלא פחות מ- 3 ג'יגה) צריך להיות בו צורב DVD דיסק קשיח רחב והכי מאתגר: מסך דק ! ! ! המחשב ישמש אותה בעיקר לאינטרנט, הרבה אייסיקיו, מסנג'ר, אתרים, וגם משחקים אבל די פשוטים בבקשה תעזרו לי להרכיב, אין לה הרבה כסף אז היא לא יכולה להשתגע, אבל תעשו מה שאתם יכולים תודה ! ! !
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות מחשב ללימודים (להריץ את אופיס ואינטרנט בעיקר) עד 14" אני מעדיף עם מסך מאט. אני מעדיף במיוחד את המחשבים של Thinkpad בגלל ה Trackpoint אבל יש לי מגבלת תקציב באזור ה 4K. זמן הסוללה לא מאוד חשוב, יש לי שקעים זמינים בכיתה. אני מעדיף כרטיס מסך חיצוני (אין לי הסבר הגיוני למה- אולי מישהו יוכל לעזור לי להפטר מהדרישה המעצבנת הזו) הדבר שכן מאוד חשוב לי הוא המשקל (ולכן המגבלה על גודל המסך) - עד 2.5 ק"ג כאשר אני מעדיף את אזור ה 2 ק"ג. דגם מחשב שנראה לי מתאים הינו Dell inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-... הסיבות שאני לא קונה אותו עדיין הן: 1. זה לא Thinkpad. 2. המסך מבריק. 3. ושוב, זה לא Thinkpad. אשמח לקבל הצעות ודברים שיעזרו לי לקבל החלט…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש חוות דעת מקצועית על מחשבי ACER ככלל והדגם הזה בפרט. אמינות ואיכות..... נאמר לי שלאחרונה יש עימם הרבה תקלות "מחשב עדין" - האם כך הוא הדבר? תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6400 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB 2.0 X4,HDMI,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-