ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אהלן! המחשב שאני מחפש מיועד עבורי ואני סטודנט ככה שאני לא משחק (לא שאני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), אבל סרטים אינטרנט, תכנות ואופיס. ממש צנוע בסה"כ יש לי כ. מסך FX-5200 מהמחשב הישן שאני משתמש בו רק עבור הTVOUT אז מה כדאי? משהו על טהרת הD-805 או 3500+ או משהו אחר? הייתי רוצה 1GB זיכרון ולוח אם מינימלי ואמין - אני לא מתכוון לעשות OC חשוב לי שהעסק לא ירעיש כי כנראה זה יהיה בחדר שינה (מה לעשות..) דיסק של 160 . הצעות?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כתבתי פחות או יותר אותו הדבר לפני בארך שנה חשוב שלא תרשמו סתם מילים אלה מספרים של כסף בשקלים למפורק ולהכל ביחד מעבד: I7 880 כרטיס מסך: 660 TI כרטיס מסך שני: 660 TI NVIDIA זיכרון: 8*4GB אוורור: השארתי את האוורור של I7 860+מאוורר מארז לוח אם: P55-US3L REV:2 איכ\חסון: SSD 64GB INTEL+HHD HITACHI 500GB+WD 1TB מסך: LG 3D FULL HD MODEL D2342P HDMI DCR 5MS 23" ספק: SEASONIR 1000W מארז: HUNTKEY כוננים אופטים: DVD SAMSUNG+ BD ASUS MODEL: BW-12B1ST אם כתבתי מסך אז למה לא: D-LINK VDSL N 6740U-H1 וזה גרושים אבל נשים: STEEL SERIS עכבר DIABLO 3+מיקלדת LOIGITEC GAMERS+מצלמה LIFECAM VX-800 MICROSOFT שוב אני מדגיש תשובות במספרים לא מילים והנתב עלה לי במזומן יותר מ500 שקל
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אזדקק לעזרתכם בבחירת מפרט למחשב חדש בתחום ה 4000 שח לא כולל מסך. המחשב ייועד לעבודה על after effects (גרפיקה ווידאו)ותוכנת תלת מימד (3ds max). כל עצה תתקבל בברכה , תודה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, מעוניין בעזרה בבחירת מחשב נייד והתייעצות לגבי דגם ספציפי שהוצע לי. 1. התקציב הוא 2,000-2,500 2.השימוש הוא בעיקר ביתי (סרטים,סדרות וגלישה) 3.כן 4.לא 5.חשוב שקט פעולת מחשב 6.לא מכיר 7.כן 8.לא 9.הקנייה מתוכננת לשבוע הקרוב 10.לא 11.לא בהכרך 12. הציעו לי ב2,500 מחשב מדגם Hp 840g3 i7 Ssd 256 gb samsung evo 2 960 8 גיגה ram ווינדוס 10 האם משתלם?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום וברכה, הרכבתי מחשב על סמך הידע שלי במחשבים. המחשב מיועד למשחקים (COD) חשוב לי מארז קטן ושקט לכן לקחתי רכיבים המתאימים לMini ITX. בהמשך ארכוש מסך 1440p/2160p לגיימינג. אשמח להערות/תובנות. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 10400 2.9Ghz 12MB Cache s1200 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 X לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B460-I GAMING LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING OC 6GB GDDR6 2xHDMI 2xDP כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 5…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצרף את הקישור לדיון הישן.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה לבחירת מארז וספק עד 5000 ש"ח רצוי שהמארז יהיה יפה אבל יותר חשוב שיהיה טוב ונוח וגם ספק טוב שלא נדפק... אני לא מתכוון לקנות את זה...וקשה לי להסביר למה זה אבל אני צריך את העזרה דחוף לשעה הקרובה אז בבקשה מי שיכול לענות עכשיו ולא עוד שעתיים אחרי תהליך השליחה של ההודעה יעזור לי מאוד... אה וכן אולי 5000 ש"ח נראה לכם ממש ממש הרבה רק לספק ומארז אבל בגלל שאני לא קונה את זה ואף אחד לא יקנה את זה זה רק בשביל איזה עבודה...אז תתפרעו...אבל עדיף איזה 2000 ש"ח לשניהם... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אלופים אשמח לעזרה, מחפש מחשב נייד משתלם ביחס של תמורה מול עלות בדגש ועל פי הצרכים והנתונים הבאים ותודה רבה : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000- אפשר לחרוג ב500₪ או יותר במידה ומשתלם משמעותית, *ארכוש באילת בלבד יש צורך להוסיף 17% לתקציב הנוכחי שנקבתי.* 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: שימוש במחשב לעריכה גרפית ועיצוב אדריכלות שימוש בתוכנות Sketchup Autocad פוטושופ ושימוש יום יומי שוטף כמחשב לעבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בס…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המחשב השולחני הנייח שלי שנקנה לפני שנה וחצי. אודה לכיוון בקשר לכמה אוכל למכור אותו ביד2. בלי קשר אשמח לדעת גם כמה שווה מסך 17" של MAG מדגם 700P שנמצא בשימוש כשמונה שנים. תודה! מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 3TB SATA3 כונן DVD: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
שלום לכולם, מזה תקופה של חודש אני מנסה למצוא נייד שאני באמת אוהב. כיום אני משתמש בT41 של IBM. אני די סגור על אחד משני הניידים בכותרת. העניין שלכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות מול האחר. CPU: dell-i7 hp-i5 gpu: dell-ati 4750 hp- geforce 320 monitor: dell-FH hp-720p אחריות- לדל יש שנת אחריות אחת יותר. מחיר- הדל יוצא לי יקר יותר ב700 שקל אבל זה לא שיקול. מצאתי הרבה מידע באינטרנט לגבי הדל, בגדול מחשב טוב אבל נאמר יחסית הרבה נגד המבנה שלו והמסך. לגבי הHP כמעט ולא מצאתי שום מידע. מבשק שתעזרו לי לבחור בין אחד מהשנים. נ.ב: המחשב הזה הולך להיות המחשב היחיד שלי(אין לי מחשב שולחני).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בחול ולהביא אותו לארץ איזה חברה כדאי לי לקנות ? אני רוצה שיהיה לי גם אחריות בארץ ! מחשב טוב שירוץ מהר גם למשחקים בסביבות ה5000 שקל לקניה בחול איזה מפרט כדאי לי לקנות כמו מעבד ולוח אם וכרטיס מסך תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אתמול עשיתי עדכון דרך העידכונים של הוינדוס לNVIDIA והכל עבד חלק וראיתי מצוין בטלויזיה אבל היום הדלקתי את המחשב וחיברתי את הHDMI והופיע לי מסך כחול.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לקניה בארה"ב ככל הנראה. אני צריך אותו בעיקר לעבודה משרדית , שזה כולל תכנות שיריץ vs 2008. יתרון ל HDMI שאני יוכל לחבר ל טלויזיות HD. ומימדים כמה שיותר קטנים. ביינתים dell 1525 ו hp tx1000 מצאו חן בעיני מה אתם אומרים ? ושווה לקנות בחו"ל בכלל , ההפרש שווה לעומת האחריות ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חברה אני משדרג את המערכת ממש ממש בקרוב הבעיה שבכל פעם שאני פותח ת'רד אנשים משגעים אותי ואני מוצא את עצמי משקיע יותר ממה שהצבתי לעצמי ויותר ממה שצריך..... וחלק זורקים אותי לפה וזורקים אותי לשם... בעיקרו בהתחלה העמדתי לעצמי תקציב של 1k-1.5k לשדרוג המערכת בגלל בעיות בכרטיס מסך.... ומשם זה גלששש לספק+כ.מסך+זיכרון וכו'... 2.5k המטרות שלי! אני מעוניין לשחק במשחקים שונים- אלו שדורשים גרפיקה גבוה- משחקי פעולה אסטרטגיה וכו' כמו gta החדש far cry2 החדש call of duty red alert3 ומפה אני מקווה שהבנתם תראש שלי.... כאמור אני לא gamer מושבע ואני לא כל היום מול המחשב אני לומד קשה ולא תמיד יוצא לי להתעסק/לשבת/לשחק במחשב +אני גם עובד אבל בזמן הפנוי שלי אני אוהב לשחק,לראות סרטים,לשמוע ש…
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ולכן יכול להזמין מוצרים שלהם במחירי עלות ייצור מארה"ב. אני שוקל לקנות את החבילה המלאה הבאה: 1 x Intel® Core™ i7-4790 Processor (8M Cache, up to 4.00 GHz) 1 x GIGABYTE H97M-D3H 1 x Intel® SSD 730 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC) 1 x GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming 1 x Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM 1 x Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model כל זה יעלה לי יחד עם מיסוי במכס כ-5000 שקל. השאלות הן- - היא האם החבילה הזו מומלצת, כלומר החלקים מתאימים לעבוד אחד עם השני? - אשמח לשמוע הצעות לרכיבים נוספים הדרושים לחבילה שלא כלולים פה (כגון ספק, דיסק קשיח, מארז, קי…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מסך 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - …
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד- Dell XPS M1330, ובזמן האחרון החלו לצוץ אצלו הרבה בעיות עם הטענת הסוללה. קודם כל, המחשב אינו קולט כמעט תמיד את המטען, ולוקח זמן עד שאני מצליח למצוא את המגע הנכון בו הוא מתחבר למטען. בנוסף, המחשב אינו מזהה יותר את המטען, ואינו מסכים עקב זאת להטעין את הסוללה, אלא עובד על המתח הישיר של המטען בלבד. בעקבות זאת המחשב גם עובד לאט יותר. טכנאי שבמקרה ראה את המחשב הציע להחליף את המחבר של המטען בחדש, רק אין לי מושג היכן אפשר למצוא אחד כזה. (שחכתי להזכיר כי המחשב כבר אינו מצוי בתחום האחריות, לכן אין ממש טעם ללכת למעבדת היבואן). מה אתם מציעים לעשות? והאם אתם מכירים איזו חנות שמוכרת חלפים כאלה למטען באזור תל-אביב/ השרון?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות (צריך 8gb ram ומעבד i5 ומעלה), גלישה וכו... * גודל המסך? מעדיף 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, usb, חיבור ethernet * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) הייתי מעדיף אופציה להוספת ssd בעתיד (או שילוב כיום) ע״י msata * כונן אופטי? לא הכי קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אני רוצה שהחיבור ethernet יתמוך ב1 גיגה ביט לשניה, ראיתי שלא כל דגמי הdell תומכים בזה (למרות שזה סטנדרטי היום)
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כרגע אני עם: כרטיס מסך GTX260 ספק של PCP&C 500W אני מחפש לוח אם, זכרונות, מעבד וקירור למעבד.. המחשב יעבור OC כמובן כרגע חשבתי על I5 3570K - כי אני לא מוצא בשום חנות את ה2500K .. לוח ציפסט Z77 - לא יודע של איזה חברה (אסוס ?) זכרונות 4X4GB 1600MHZ - לא יודע איזה חברה וקיוותי שתוכלו להמליץ על קירור טוב .. אין לי כרגע כוונה להחליף כרטיס מסך.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מבקש הצעה למפרט למחשב חזק לשימוש ב- MATLAB (תוכנה מתמטית לסימולציות) ופוטושופ ללא OC וללא צורך במשחקים כולל מסך 22" הדרישות הן: 1. מחשב חזק ומהיר לעבודה משרדית בעיקר (לא לצפייה מיוחדת בסרטים, אך עם עבודה גרפית). 2. מסך 22" טוב (בעיקר לעבודה עם טקסט ותמונות) 3. שקט 4. שיהיה עדכני ל- 3 שנים לפחות (כלומר הרצת ויסטה ותוכנות מתקדמות ב- 3 שנים הקרובות, עם ביצועים טובים) 5. ניתן להוסיף עד 1000 שח לשידרוגים הכרחיים. הערה, אם ביצועי AMD הם כמעט כמו של אינטל ועם מחיר מופחת אז אין העדפה הכרחית לאינטל. תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.05.2008 בשעה 08:30:15 כמה דרישות נוספות: המחשב הוא לשימוש פרטי, כך שהוא עובד הרבה ב"רכישות" ב- EMULE. לכן אני צריך נפח איכ…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי ולא כל כך יודע מה לקנות. אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט אפשרי. 1. תקציב 2000-2500 שח רצוי לחסוך. 2. מחשב למשחקי מחשב בסיסיים ועריכת מוזיקה (מדובר בתחביב המחשב לא חייב להיות חזק בצורה יוצאת דופן) 3. אין צורך בציוד היקפי, הארדיסק ומסך. 4. מחשב שקט 8-10 7. לכלול מערכת הפעלה WINDOWS 8. אין העדפה לחנות ספיציפית 9. חשיבות מועטה לשדרוג תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי אני זקוק להרכבת מפרט טכני למחשב שיהיה חזק במיוחד ששימושיו העיקריים יהיו תוכנות גרפיות (בעיקר פוטושופ 4 בשימוש עם קבצים כבדים במיוחד). התקציב העומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח, אין צורך במסך ובציוד היקפי פרט לרמקולים (עדיף שיהיו טובים ולא פשוטים). אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית. אין צורך במערכת הפעלה חוקית יש צורך בהרכבת מחשב במעבדה ללא OC. אשמח מאוד לקבל תשובה תודה!
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-