עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז : ATX/500W לוח אם : GA-G31M-S2C מעבד : INTEL 7400DC 2.66GHZ 3MB מאוור : INTEL P-4 775 זיכרון : 2G KINGSTON DDR2/800MHZ PC 6400 דיסק קשיח : SAMSUNG 320 SATA 16M כרטיס מסך : GE FORCE 9600GT PCX 512MB DDR3 HDCP צורב : DVD NEC -/+ RW 7200S S-ATA X24 המחשב של חבר, אני רוצה לקנות אותו ממנו ב1600 ש"ח .. המחשב מריץ COD 4 חלק ... על הרזולוציה הכי גבוהה. וGTA IV על MEDIUM ו HIGHEST ... איך הוא? המחשב הזה מספיק לי מבחינת גיימינג .. הוא יריץ CRYSIS? איך החלקים? מחשב חדש קנה אותו לפני חודשיים. שחכתי לציין כי במחשב יש 4 ג'גה זיכרון .. 2X2

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by eins,

VGN-SR490 Configure-to-Order VGN-SR490 CTO Customization Details Built-in MOTION EYE® camera and microphone Trusted Platform Module and Biometric Fingerprint Sensor ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB dedicated video RAM - HDMI out with ATI graphics. No Intel® Core 2 Duo Processor P8700 (2.53GHz) Standard Capacity Battery 13.3" widescreen display with XBRITE-ECO LCD technology (1280x800) Classic Black Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit 4GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx2) CD/DVD Playback/Burning No Fresh Start 160GB Hard Disk Drive (5400rpm) אממ בעיקרון אח שלי גר בחול והמליץ לי על סוני, כי הם נחשבים שם מספר 1. מה אתם אומרים על המפרט ביחס לאיכות החו…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  3. הנה המחשב שבחרתי: זכרון: אני רוצה 2G, אבל אני לא יודע איזה לקנות. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe ₪626 מארז ללא ספק HEC 6A19 ₪212 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ₪133 סה"כ מחיר לכל המוצרים:4126₪ מה אתם אומרים? אפשר תגובות בבקשה? אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך, אבל ה8800 ייקר לי בהרבה את המחשב, ואין לי את הקתציב לקנות אותו. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. Started by emedic,

שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב ביתי (משחקים וסרטים) עד 4700 כי התקציב שלי 5000 ואני צריך גם מדפסת משולבת (בערך 300 ש"ח) עדיף עם מעבד אינטל מסך דק 19 תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  5. אני רוצה להרכיב מפרט המיועד למוריד כבד!! (5-6) סרטים במקביל ושמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים הללו תוך כדי... לא מפרט של גיימרים, לא מתענין כלל במשחקים!!! על המפרט להיות עד 4000 ש"ח, ללא מסך וללא הארד דיסקים וללא מקלדת ועכבר אשמח לדעת במה צריך להשקיע ואיך תודה מראש נ.ב חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  6. כבר הרכבתי לי מחשב באתר של סקאי פי.סי. אשמח גם לשמוע חוות דעת על החנות עצמה ועל השירות, מכיווון והתקנון שלהם קצת הלחיץ אותי. *חשוב לציין שהמפרט שבחרתי ישמש לעבודות גרפיקה ומשחקים [אין צורך בפילטרים וברמה גבוהה, לכן הכרטיס מסך......] ¤931 מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box ¤416 כונן קשיח Western Digital WD3200AAJB 320GB ¤760 זיכרון Kingston 1024MBX2 667MHz DDR2 CL5 ¤200 צורבASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤149 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב ¤271 ספק כח HEC 450TDT 450W ¤298 מארז ללא ספק NZXT Trinity ¤84 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-9PB ¤505 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe ¤626 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 סה"כ: 4,241 ש"ח לפי המלצה משירות לקוח…

• 5 תגובות
    • 521 צפיות
  7. אני קונה תמחשב הזה ב22 ליולי .. עם Q6600 .. תביאו חוות דעת על המחשב .. השאלה שלי אליכם העם אני יכול להביא מחשב יותר טוב מהמיפרט שלי ב7.5 K ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by avivbiton11,

שלום אני צריך מפרט עד 5500 עם מסך ושהמסך לא יעבור את ה1100 שקל ולא להישתגע עם מארז וספק יקרים שיחזיקו את המערכת עם אוברקלוק וזהו :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by ron533,

היי, להלן בעייתי המורכבת קצת, והארוכה, אשמח לייעוץ... יש לי, או יותר נכון היה לי, מחשב למשחקים די ישן אבל מעולה מבחינתי, שלוח האם שלו לא מתפקד כראוי (נדלק אך אין תצוגה או צפצוף מהביוס, רק רוח מהמאוורים...) אני בתהליך של לנסות לתקן אותו במעבדה. אני לא מוותר עליו עדיין כי הוא מדגם נדיר ועדיין מספיק מהיר ומריץ את כל המשחקים החדשים ואין לי צורך בחדש כרגע, אבל אם לא אצליח לתקן אותו אז אאלץ להחליפו. כנראה שאאלץ לקנות מחשב ביניים שימשיך להשתמש ברכיבים הישנים שיש לי ובעצם מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וזכרון. הנתונים של המחשב הקודם הם : לוח אם של ASUS P4T 533 C עם זכרון RDRAM 1066 1.5GB, מעבד פנטיום 4 2.8 באס 533 כרטיס מסך AGP X800XT PE , שני דיסקים קשיחים IDE גודל 160GB. (פירסמת…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. כמו כן, מה עדיף כרטיס קול מובנה על הלוח אם או לא? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 521 צפיות
  11. בעוד כמה ימים אני משדרג את המחשב (כמעט כמו לקנות מחשב חדש למעשה). התקציב שיש ברשותי הוא 3.3K, היעוד הוא משחקים ולא מתוכנן OC חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ רק בלי כל מה שמסביב כמובן האם כדאי לי לדעתכם לקנות את המפרט הנ"ל למשחקים? או שעדיף בכלל ללכת על מעבד אינטל כמו E6600 ולהוריד בכרטיס מסך (בהנחה שהמטרה של המחשב היא משחקים)? כמה הערות ושאלות: יש לי מסך CRT 17" ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות, האם משחקים כמו SUPREME COMMANDER, CNC 3, BF 2142 יעבדו לי טוב על רזולוציה של 1024x768 ועל הגדרות גבוהות? האם המפרט הנ"ל מסוגל להחזיק ויסטה? (לא שאני מתכוון להתקין בינתיים, אולי בהמשך) האם לוח האם ALBATRON K8-SLI AM2 נחשב ללוח טוב? האם הקטע של הENER…

• 9 תגובות
    • 521 צפיות
  12. אני חייב אינטל כי מי שיביא לי את החלקים עובד שם, ולא נעים לבקש ממנו AMD. בכל מקרה, אני זקוק להכל חוץ מציוד היקפי, שאותו אני אקנה בארץ. לא לחרוג מ1200, שיהיה כמה שיותר שקט. שיהיה מכוון לOC קליל. וקר.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by tal_m9,

ללא מסך כמובן. מעוניין במחשב בסביבות ה- 1500 ש"ח עד 2000 ש"ח (2000 תקציב גג.) המחשב מיועד למשחקים. יש ברשותי כ.מסך GF FX5600 או משהו כזה... אם לבנות עליו את המחשב או לא, זה להחלטתכם. עדיפות למעדי אינטל, משאיר את זה לכם.... בתודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:06:23 במידה ו זה לא היה מובהר דיו...ללא צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר וכל הנלווים. [כ.קול ורשת OB.]

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by emsee90210,

ראשית האם אפשר ליעל פה דברים, למשל מארז+ספק לקבל בתור BUNDLE או רכיבים שלא הולכים טוב ביחד שנית: מה עדיף 1G 800MHZ או 2G 677MHZ בשביל עבודה משרדית פלוס הרבה תוכנות כגון VS וFLASH פתוחות במקביל תודה מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤750 לוח אם: ASUS M2N-E ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7300GT TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O HDTV DVI - RETAIL ¤445 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤217 זיכרון: G.SKILL 1024MB (1024MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-1GBNQ ¤532 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  15. שלום לכולם, השימוש ללאפטופ הוא ביתי/משרדי, קרי סרטים, מעבד תמלילים ואינטרנט. אני מעוניינת לרכוש לאפטופ (מעל 15 אינץ') עם מסך מגע - אך אלו לא מגיעים עם RPM גבוה מ-5400. האם להתפשר על ה-RPM? תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by orgal42,

(תודה ליוצר האתר על האתר)דיון זה נפתח כדי לאפשר לאנשים להשתמש באותה הקלות שבה השתמשו במחשב הנייח שלהם עם ה וינדוס הכי פשוט ולכן גם טוב בעולם XP במחשב הנייד שלהם עם ווינדוס 8 שהוא כולו אפליקציות, מוגבל וקשה לעבודה מכל מחשב אחר. (על ידי הצגת 2 בעיות שאני מאמינה שיש להן פתרון)בשלב זה נתייחס לפתירת שתי הבעיות הבאות:1. אחרי שהפעלתי את JavaScript במחשב הנייד שלי בווינדוס 8 באקפלורר, עשיתי אפילו ריסטרט למחשב כדי לרענן, עדיין אני מקבלת את ההודעה:כדי להשתמש ב- Gmail בתצוגה רגילה, יש להפעיל JavaScript. עם זאת, נראה כי JavaScript מושבת או שאינו נתמך על-ידי הדפדפן שלך. כדי להשתמש בתצוגה רגילה, הפעל JavaScript על-ידי שינוי האפשרויות בדפדפן ולאחר מכן נסה שוב. כאילו שלא הפעלתי את JavaSc…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  18. Started by Nmr13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, תכני מדיה (סרטים,תמונות,שירים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. Started by rsmb,

אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 17". השימושים העיקריים הינם גלישה באינטרנט, עבודה (מייל ואופיס בגדול), צפייה בסרטים/סדרות וקצת משחקים (אני משחק בעיקר CS:GO בתכלס). מאוד חשוב לי שהוא יהיה 17" ולצערי אני לא יכול לקנות נייח. אחד הדברים שראיתי בסגנון זה המחשב הנ"ל - https://ksp.co.il/?uin=38034&select=.268..271..1358..413.. האם יש לכם המלצות בנושא? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by קלוקיי,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום, לטובת עבודת מחקר באוניברסיטה בה אני עובד אנחנו רוצים לקנות מחשב חזק המיועד להרצת סימולציות כבדות (יכולות לקחת שעות עד ימים , האלגורתמים בעיקר ירוצו על מטלב). כרגע אנחנו לא רוצים להתבסס על GPU ולכן לעת עתה אנחנו צריכים בעיקר כוח עיבוד חזק והרבה RAM. מה שכן, צריך שתהיה אפשרות להוספת כרטיס מסך/GPU חזק בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte GA-X99P-SLI מעבד: Intel® CoreTM i7-6900K Processor (20M Cache, up to 3.70 GHz). קירור מעבד: Ultra Quiet Heat Pipe CPU Cooler. זכרון: 64GB DDR4 2433MHz Latency 15-15-15. Intel XMP Profile. כ.מסך: VIDIA GeForce GTX730 . Memory size 2GB GDDR3 מארז: Antec One. Bottom-m…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. Started by liran745,

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה להציג את המפרט שלו בפניכם כדי לדעת מה דעתכם ואם המחיר והמחשב עצמו שווים משהו,קודם כל התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 3 אלף שקל,בגדול כשאני על המחשב אני באינטרנט ומשחק ב 2-3 משחקים גדולים ומדי פעם רואה סרטים המפרט הוא כזה : לוח- 1GB GAP55US3L מעבד- I5 750 2.66 4ג'יגה DDR3 +צורב DVD ומארז 3 שנים אחריות על הכל ללא כרטיס מסך כי כבר יש לי בישן 9600GT וללא זיכרון כי יש לי 500 ג'יגה סך הכל ביקשו ממני 2650 ש"ח ... מה דעתכם על המחיר והמחשב עצמו ? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. שלום לכולם, חבר שלי עוסק בתחום עריכת ויצירת מוסיקה. והוא צריך מחשב חדש. מחיר 1600-2000 מה לקנות: מארז+ספק שיהיו שקטים ככל האפשר, ויחזיקו מערכת שלמה עם כמה HD. לוח אם איכותי מעבד חזק שיריץ את כל תוכנות המוסיקה הכבדות זיכרון 4 GB כרטיס מסך- לא צריך משהו מפוצץ, אבל גם לא גרוטאה דיסקים קשיחים לא צריך לקנות יש לו. המחשב לא יעבור OC. אני צריך שני מפרטים, אחד ב1600 ואחד ב2000. תודה ענקית כל מי שעוזר!!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית (כולל גם תמונות וצפיה בוידאו או עריכה בMOVIE MAKER) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, אינטרנט, צפיה בתמונות וצפיה בוידאו וגם שימוש ב movie maker ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * ל…

25. Started by isotoper,

שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר כל הזמן לחשמל והוא במצב Hibernate ואני מדליק אותו כשצריך (פעם ביום לחצי שעה). האם אני מקצר את חיי הסוללה ? מה מומלץ לעשות עם הסוללה באופן כללי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים