עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. THE WITCHER 3,GTA V,Shadow of Mordor, AC,Batman Arkham KNIGHT על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  2. אהלן, התקציב שלי הוא עד 4000 - מחפש משהו שיחזיק אותי לשלוש שנים הקרובות לפחות - הדרישות שלי די בסיסיות, חשוב לי המשקל (שלא יעלה על 2 קילו) וזמן הסוללה שיהיה במינימום של המינימום 4 שעות. מעבר לזה הכל מתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by falukky,

יש לי מקבוק פרו מהדגמים שיצאו ב-2011. מעבד i5 8 ג'יגה זיכרון SSD 128 ג'יגה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אחי סטודנט להנדסת מכונות ויש לו צורך להריץ Solid Works 2014 ו Visual Studio 2010. כמובן בנוסף המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי שלו אז יש צורך גם לחבר לטלוויזיה לצורך צפיה בסרטים, עבודה עם אופיס ואולי אפילו גיימינג אם החומרה תתמוך. התקציב הוא 5K אך ניתן לחרוג במעט אם יהיה שיפור רציני ביכולות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות 15אינץ,מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר קרוב ל FULL HD 1680x1050 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות Numpad יהיה בונוס נחמד * משקל רצוי? עדיף עד 3 ק"ג ניתן לחרוג אם המחשב יהיה משמעותית יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומל…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך לצערי אני לא מבין גדול בחומרה. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי. אני סטודנט לאנימציה(3D) מה שאומר שאני צריך מחשב עם מעבד טוב שיתן כוח ברנדורים. בנוסף אני מאוד אשמח אם המחשב יוכל להריץ לי את ה Witcher 3 על High =p טווח מחיר של הוא 3000 עד 5000 ככה. ^^ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גרפיקה 3D ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, Zbrush, Vray, Keyshot ב)…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ohadco5,

הראשון [h=1]Asus X554LJ-XX437H[/h]http://www.visualdg.co.il/ASUS/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D/15.6%22_i7/3815-ASUS_X554LJ/ השני [h=1]Lenovo Z50-70 59427668[/h] אני מחפש מחשב ללימודים סרטים ומשחקים ( לא משחקים משוגעים dota 2 מקסימום) אם אתם מכירים מחשבים יותר טובים בסכומים דומים אשמח להצעות (3.5K) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by udi2181,

שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Adam Bardugo,

שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by raanann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיריץ סרטי HD חלק בכל הפורמטים, וגם את המשחק Hearthstone (דרישות) אני קונה בארה"ב והתקציב שלי הוא עד 750$ אבל כמובן אם יש יותר זול אז עדיף. וסתם לידע כללי - כמה יעלה נייד שיריץ בצורה סבירה GTA5?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by LuisSuarez,

שלום לכולם, אבקש את המלצתכם בקניית מחשב גיימינג שנע בין המחירים 9000-8000. הקנייה כמובן תתבצע בארץ ולא בחו"ל. חקרתי את הנושא כבר רבות מכל הכיוונים (כרטיס מסך, מעבד וכו' וכו') אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתכם. תודה מראש לעוזרים! (:

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by yanivdanan,

מבקש המלצות למחשב לעבודה בתקציב של עד 4500 ₪ אני עובד על המחשב כל יום כל היום במשך שעות רבות. חשוב לי מחשב שישמור על יכולות עבודה מהירה גם כשפתוחות הרבה תוכנות ברקע וגם לאחר תקופה ממושכת של עבודה. אין צורך בכרטיס מסך חזק - המחשב לא משמש למשחקים ולא לעריכות גרפיקה הדרישות: מעבד i5 (לא הצלחתי להבין אם Core M פחות טוב בצורה משמעותית מה-i5) גודל 13-14 אינטש משקל פחות מ- 2 ק"ג דיסק קשיח SSD (גם 128GB זה בסדר למרות שעדיף יותר) סוללה טובה (3-4 שעות לפחות) כולל מערכת הפעלה יש לי אפשרות להביא מחשב מארה"ב בחודש הקרוב - הפרשי המחיר מצדיקים את העדר האחריות ? מה עושים עם העברית (גם במערכת ההפעלה וגם במקלדת) ? יש דגם מומלץ בתקציב הזה (פחות מ- 1,200 $) שלא נמכר בארץ ? תודה רבה לכל העו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by orel176,

שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? אני לא בטוח במה זה בדיוק כרוך לכן אין תקציב מדויק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אשר המחשב יענה באופן אופטימלי לצרכים... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים & גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 2014 גם מזדמן גם תדיר גם כבד וגם פרנסה צדדית. סורסים כבדים FHD של כמעט חצי ג'יגה לדקה, נכון לעכשיו חיתוכים CUT TO CUT ושימוש בMULTICAMERA של 3 עד 5 שכבות ללא אפקטים. בהמשך כנראה שצפויים שימושים באפקטים. לא יודע איזה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני עובד הרבה עם האינטרנט, אופיס, תכנות, קצת פוטושופ ברמה מאד בסיסית. אני נוסע הרבה, והרבה בתחבורה ציבורית, עובד לא מעט ברכבת. מה דעתכם על המחשב הזה? http://dutycom.co.il/Lenovo-IdeaPad-S310-59435390.... מתלבט אם לקנות מחשב אולי יותר גדול וכבד יותר, האם אני יכול לקנות משהו גדול יותר וטוב יותר עם אותו תקציב פחות או יותר?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Amit Chen,

שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by nadpev,

שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי לפטופ לנובו Y50 מדגם ה4K. באופן כללי מאוד מרוצה, עובד חלק, סוחב יופי, ועם קצת מחקר ומשחק עם פרופילי צבע- גם המסך פגז. אבל יש בעיה אחת מוזרה שאיני יודע אם מעידה על משהו גדול יותר- בגלילה למטה ולמעלה, לעיתים יש מן קו אלכסוני (אפשר לראות שהוא בדיוק מגיע מפינה לפינה) שחוצה מהפינה השמאלית עליונה לימנית תחתונה של המסך, וחותך את מה שבדרכו (קו פצפון, ממש ברמת הפיקסל, אבל עדיין ניתן לראות). כשאני מפסיק את הגלילה הקו נעלם. כמעט תמיד הדבר קורה כשבנקודה בה עובר הקו מתנגן סרטון, או שאפילו יש באנר כלשהו. לא ניתן לתפוס את הקו דרך צילום מסך. לאור האופי המוזר של הספק-תקלה הזו, נראה לי נכון לשאול כאן אם זו תקלה מוכרת ואם יש מה לעשות, ומעדיף את זה מאשר לבלות …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by tomereise,

אהלן, רכשתי עכשיו את ה-Lenovo yoga 3 14 ואני רוצה לקנות תחנת עגינה בשבילו, לא צריך המון חיבורים אבל כן חשוב לי DVI, ETHERNET, ו-USB3. יש המלצות? כמה שיותר זול מן הסתם עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by קוזמו,

לאחר ההמלצה המצויינת שקיבלתי פה למחשב עבורי, אני צריך מחשבים נוספים לשימוש משרדי, הפעם רצוי בתקציב נמוך ככל האפשר. אין דרישות מיוחדות - לא לסוללה, לא למשקל בטח שלא לרזולוציה. מחשב נייד סטנדרטי, 13" ומעלה, שיריץ אופיס ואינטרנט בלי שום בעיה, כולל קבצים גדולים יחסית. דרוש מחשב שיעשה את זה טוב גם עוד שלוש שנים, אך כאמור כמה שיותר זול, ובכל מקרה פחות מ-3K למחשב כולל חלונות. 8 זה בסדר, 7 עדיף אם יש כאלה לא ישנים. אודה מאוד לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. . מה התקציב המקסימאלי? 3,100 א) הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים NBA2K15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HDמסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים