עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by A.Iniesta,

לא צריך ציוד היקפי. המשחק הכי "כבד" שאמור לפעול זה סאן אנדרס בהגדרות מינימום... תודה!

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by sago,

אז ככה: זה המפרט: מסך סמסונג t260 מעבד:‎Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 ‎ לוח אם: asus - ‎P5KPL-CM‎ זכרונות: ‎OCZ2VU8004GK‎ ‏DDR II 800Mhz ‏2x2GB OCZ Vista עכשיו ההתלבטויות: צורב? להביא של lg ברגיל או של חברה אחרת? אני מרכיב את המפרט מ ksp... הארדיסק?ללכת על wd בקלאסי או להביא סמסונג? יש בכלל הארדיסק של seagate עם זכרון נדיף של 32 מגה גודל חצי טרה במחיר פשוט מצחיק... זה קצת מפחד אותי...אתם בטח יודעים עם מה מדובר ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו...בכל אופן המפרט שלו והמחיר לא הולכים לי ביחד... כרטיס מסך: אני מתלבט בין אלו של אסוס) 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E ‏9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ לזה של גיגבייט: ‏9400GT 512MB GDDR2 D…

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by 1234uzan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by kamal_,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL מסדרת Latitude. מישהו יכול להמליץ על חנות טובה\אמינה\זולה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  6. מחשב לשימוש ביתי,שיעבוד מהר,עם אינטרנט אלחוטי זריז שלא יעשה הרבה בעיות.. לשימוש בעיקר של אינטרנט

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. אבקש חוות דעת: כונן קשיח wd250aajs 250gb לוח אם gigabyte ga-p31-ds3l מעבד entel e4500 box זכרון kingston 1024mb 667 mhz ddr2 cl5 כרטיס גרפי sapphire ati randeon hd2400pro hdmi 256m pcie צורב samsung sh-s183l X 18 dvd מארז כולל ספק hec 6k 31 300w הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ סה"כ- 2370 ש"ח האם ההרכבה נכונה ? האם המחשב מתאים למטרות שהוגדרו עבורו? מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  8. בעדיפות למחשב עם ווינדוס 7 בעברית. צרכי אינטרנט בלבד. שאלה קטנה.. אם אני קונה מחשב עם "freedos" כאילו שאין מעכרת הפעלה, דיסק רגיל של ווינדוס 7 מספיק? או שזה גירסא מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. לאחר סיום המחקר והזמנת המחשב החדש, מה צריך לבדוק כאשר באים לקחת את המחשב מהחנות (המערכת כוללת מערכת הפעלה ויסטה חדשה). שלושה דברים שעולים לי לראש: 1. מה צריך לבדוק לעניין איכות ההרכבה הפיסית? 2. מה צריך לבדוק לעניין התקנות התוכנה והדרייברים לחומרה? 3. איך מוודאים תאימות ומקוריות של כל החלקים שהוזמנו?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by PaloAlto,

היי, תודה מראש על כל עזרה. לאחר כמה וכמה שנים עם סטרימרים והתנסות של כמה חודשים ב-XBMC על הלפטופ הוותיק, אני רוצה לעבור ל-HTPC. תקציר מנהלים: שימושים: אך ורק צפייה בוידיאו עם XBMC עד 1080p, לרוב MKV בנפח של עד 50GB, עם פס קול AC3 או DTS רגיל, בהזרמה ממחשב אחר. אולי גלישה מדי פעם. יחובר לטלויזיה FHD. דרישות: מארז שוכב וקטן ככל האפשר, שקט ככל האפשר, נאה, חובה S/PDIF. אודה לכל עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן 2. מה שימושי המחשב? וידיאו 1080p עם XBMC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן בעל נפח גבוה (לא יאוחסנו תכנים במחשב), כונן אופטי, רשת אלחוטית …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, עקב בעיות עם TMS (הם בחיפה ורחוקים מאוד), מצאתי חנות שלפי תגובות שראיתי פה, גם טובה לא פחות. FOXPC, בניתי אצלם מפרט דומה לזה שרציתי מ-TMS. אני יודע שמרובע ליבות לא מומלץ לי כי המחיר שלו נורא גבוהה, ועדיף לקחת דו ליבתי זול אם אותם ביצועים במשחקים, אבל אני מתעקש על מרובע ליבות והכרטיס מסך שלקחתי, השאלה שלי היא: 1. האם המארז שלקחתי יוכל להכיל את כל הרכיבים? 2. האם ספק הכוח יספיק? 3. האם כל הרכיבים הנ"ל מתאימים זה לזה? 4. האם הקירור של המעבד BOX מספיק, או שלהשאיר את ה FREEZER שלקחתי 5. האם יש משהו שכדאי לי לשנות (חוץ מהמעבד וכרטיס המסך) 6. ובכללי האם אתם יכולים לחזק את אמינותה של FOXPC הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://w…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי לכם, אני צריכה בבקשה המלצות למפרט למחשב נייח לשימוש אישי, אבל שמשמש גם לעבודה. כמה צרכים בסיסיים ואת השאר אשאיר לחכמים ממני: # מארז עם כמה שיותר מאווררים, חייב להיות עם רשתות מסננות אבק עם אפשרות להסרה וניקוי שלהן (על קינג ג'ורג' מחשבים נחנקים יומית). # 500GB מינימום זיכרון. # 4GB RAM # שיוכל להריץ Heroes 5 באיכות גבוהה וברקע כמה טורנטים, אקספלוררים, קבצי וורד ואקסל ושאר מיני תכנות קטנות (מסנג'ר וכו') בלי להתקע. # עדיפות למחשב מבוסס Intel. # החיבורים הכי מעודכנים שאפשר (אני סומכת עליו לכמה שנים). # כרטיס קול איכותי (בלי להתפשר). # ושיתמוך ברינדורים של תכנות אנימציה. בפחות משנה ו-3 חודשים לרינדור איכותי. # אמור להריץ Windows 7 מן הסתם. # רזולוציה קיימת של …

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. enermax chakra 400 שח corsair vx 450w 490 שח gigabyte p35 ds3l 630 שח quad 6600 1605 שח big typhoon 270 שח corsair 667 2gb 335 שח wd 320 sata2 460 שח asus 8800gt 1686 שח lg sata dvd rw 180 שח microsft מקלדת+עכבר 173 שח logitech x230 352 שח advice pc prpc 750 480 שח יש אופציה לקחת את הסונטה 3 ב-800 שח סהכ יוצא 7061 שח איך נראה לכם המפרט?

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  15. מפרט לחבר: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪727 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Reaper ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3405K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1510 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H585F1GD צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W ₪652 …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. המחשב הוא בשביל שירים סרטים ומשחקים אבל לא הכי כבדים ציוד הקפי לא ענייני, אני צריך לבחור רק כ. מסך, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וזיכרון אני מעדיף לקנות מהאתר www.ksp.co.il אני רוצה מחשב שלא עושה הרבה רעשים חזקים, כזה שאפשר לישון לידו (במחשב הקודם אמא שלי הייתה מכבה לי אותו באמצע הלילה בזמן שהוא מוריד דברים) אני מוכן להשקיע בקירור אבל לפני אני רוצה לעשות התייעצות אישית בפורום המתאים XP אני יתקין בעצמי, הרכבת המחשב בחנות עולה 100 שקל OC הוא לא בסדר העדיפויות בקיצור לא נראה לי שאני יתעסק עם זה המשחקים שאני משחק הם Call of duty 2 ועוד כל מיני כאלה.. כאלה שלא דורשים כ. מסך כ"כ חדש והם עובדים דיי טוב עם מה שיש לי עכשיו הייתי מעוניין לדעת (על-הדרך) מה ההבדל בין הדגם של P31 ו …

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by dan_dekel,

אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by RadeonXt,

בוקר טוב חבר'ס, אני זקוק לעזרתכם שוב (הפעם עבור חבר) - מפרט עד 3K (אפשרי לחרוג ב-200, 300 ש"ח - זה לא יעשה את ההבדל לקיצוני), בלי ציוד נלווה - אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'... אך ורק מעבד, לוח אם, זיכרון, כ. מסך ו-HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Neta Menta,

אחרי סינון קפדני הצלחתי לצמצם את האפשרויות שלי לשתיים: https://ksp.co.il/web/item/200306 https://ksp.co.il/web/item/191401 היה קשה לסנן וההבדלים כרגע די מינוריים - קצת יותר אחסון מול קצת פחות, מסך טיפה יותר גדול מול קצת יותר קטן. כאלה. התכונה של ה-FLIP במחשב של הMSI ממש מושכת אותי, אבל אני תוהה כמה היא גימיק. לא מכירה את החברה הזאת, ומאוד הייתי רוצה מחשב שיחזיק מעמד זמן רב. לצורך העניין הלנובו הנוכחי שלי שרד 8 שנים ובעיקר נגמר לו הזכרון. הוא עדיין עובד יפה וזה מאוד כיף! מחשבות?

20. Started by ovesh,

שלום אני חדש בפורום מכיר את אנטולי מהאוניברסיטה רציתי לדעת מה הדעות לגבי המחדש שצוין בכותרת הנה המפרט: מעבד : Intel® Core 2 Duo T7500 מעבד 2.20GHz מהירות זיכרון : 2GB / 1024MB X 2 נפח 667MHz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית אחסון : 160GB גודל דיסק 5400rpm מהירות דיסק כוננים : כן DVD Multi Burner מסך : WXGA VibrantView TFT with integrated camera סוג 12.1inches גודל 1280x800 רזולוציה כולל מצלמה תקשורת : כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 גרפיקה : Intel Graphics Media Accelerator X3100 כרטיס מסך 256MB shared זיכרון כרטיס מסך סאונד : Intel High Definition Audio …

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by CRT,

חברים שלום, צריך את עזרתכם בהרכבת מערכת לידידה שמתעסקת עם גראפיקה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא פוגע בביצועים לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג, אפשר עוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD (מפורט בהמשך). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (ספק כוח (TR2 430W) צורב, דיסק קשיח, כ.מסך). 5. עד כמה חשוב ה…

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  22. שלום ותודה מראש קודם כל. אין לי שום הבנה בסיסית במחשבים, אני משחק במחשב במשחקי ספורט ולא יותר מזה, ככה שהשימוש העיקרי הוא מסנג'ר, אינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים. ומשחקי ספורט. המסך שברשותי הוא 19 אינץ' לדעתי, אבל יש לי בחדר LCD 27 אינץ' שיש לו חיבור PCI (נדמה לי שזה השם (: ) ככה שסרטים, סדרות ומשחקי ספורט אני משחק על המסך הזה. התקציב הוא באיזור ה-2,500, אפשר חריגה קטנה אם זה באמת הכרחי לעבור את ה-2,500, אם אפשר לרדת מהמחיר זה בכלל יהיה עדיף. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. עוד משהו: יש לי רמקולים 5.1 בחדר ויש כרטיס קול במחשב הישן שתומך בזה. אם יש צורך בכרטיס חדש או משהו אז לקחת בחשבון. לגבי סרטי HD: אם יריץ זה יהיה מאוד נחמד כי ה-LCD בחדר הוא HDREADY אבל לא חייב. …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בס"ד שלום. אודות לייעוץ באתר אני הולך לקנות את אחד משני הדגמים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm רציתי שמישהו מהמנהלים יעבור בבקשה על המפרט שהם מציעים, ויבדוק שאין שם כל מיני שורות קטנות, רכיבים לא משהו, דברים יוצאי דופן וכד'. תודה רבה על כל העזרה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. שלום לכולם, מעוניין בנייח גיימינג חדש בתקציב 3-5 (ללא היקפי/מ"ה וללא כ. מסך) אעביר אליו את הכרטיס הנוכחי 1660 ובעתיד אקנה כ. מסך חדש המחשב בעיקר עבור גיימינג (עם דיסקורד וסטרימינג), אבל גם ableton ואיזו מכונה וירטואלית פה ושם, לכן נוטה ל i7 (או רייזן7) מתלבט אם לקחת דור יוצא (12, 5000) בזול עם DDR4 או להשקיע בדור חדש (13, 7000) עם DDR5 במחשבה שיחזיק יותר קדימה יחובר למסך רחב 21:9 רזולוציה 3440x1440 ריענון 144 (שיאומי 34) וגם ל oculus quest 2 מנחש שאצטרך איזה 3070 כדי לנצל אותם באמת. אשמח לדעת לאיזה כרטיס מסך מינימאלי כדאי לכוון המחשב יושב בחדר קטן יחסית (6מ"ר) ללא מזגן אז אני מעדיף שייצר פחות חום. לכן אני נוטה ל 12700 לעומת 12600k (זה הגיוני א…

25. Started by argorny,

שלום לכולם ותודה לעוזרים, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: צפייה בHD גם במחשב וגם במסך "46 אז חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI ותמיכה טובה בHD, משחקים לא משהו מאמץ יותר מדי הבנתי שיש בעיתיות עם זה שהמחשב מתחמם, עריכה גרפית ורינדור סרטים. גודל במחשב אינו מעניין אותי אני יעדיף מסך גדול. חריגות בתקציב עד 5500 ש"ח. מחשבים שעניינו אותי בחנויות: http://skypc.co.il/pl_product~71611~14~0.htm http://ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 נראה לי שהמחשבים החדשים של אפל מצויינים לדעתכם יש אחריות בארץ מ-http://www.idigital.co.il/ אם קונים מחו"ל? מעניין אם אפשר למצוא מחיר סביר וגם כ.מסך טוב במאק בוק החדשים... וגם לא הבנתי אם אפשר לחבר את המאק בוק לפלאזמה אין שמה HDMI נראה ל…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.