ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב שישמש לגיימנג\צפיית סרטים לשם כך אצטרך את המלצתכם. נתחיל ממה שיש לי כבר: מארז שיתאים כמעט להכל creative sound blaster recon3d pcie שיחובר לריסיבר של ימאהה (סרונד 5.1) עם כבל אופטי Samsung 16GB 2Rx4 PC4-2133P-RA0-10-DC0 DIMM כונן קשיח HP SATA של 4TB עם RPM של 7200 צורב DVD גם SATA אני הולך להתקין windows 10 64-bit home אשמח לשמוע את המלצתכם לגבי: כרטיס מסך 4GB (ללא האופציה של הסאונד) שיחובר בכבל DVI -HDMI לטלוויזית LG full HD 1080 (יחסית ישנה) מהכרטיס היציאה היא DVI הכניסה למסך היא HDMI מעבד (לפחות 3.4 GHZ) לוח אם בהתאמה לרכיבים שיצליח להכיל הכל ולפחות 3 יציאות sata ספק …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VISUAL STUDIO תדירות גבוהה, פוטושופ מזדמן -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, ביקשתי ממישהו שיבנה לי מפרט מחשב בתקציב של עד 3000ש"ח בעיקר לגיימינג. הדרישות הם שהמחשב יריץ משחקים על 60+ FPS על MEDIUM. משחקים כמו csgo, rocket league, depth, ark survival evolved, the crew ואולי GTA בעתיד. ארצה לשמוע את חוות הדעת שלכם והאם הייתם משנים משהו? (המפרט צורף בתמונה) וגם האם המסך שיש לי יעבוד טוב עם המפרט הזה? samsung P2270HD *הרדדיסק לא צריך כי כבר יש לי מספיק* תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב טבלאט ללימודים שלי, ונתקלתי במחשב הזה מיותר לציין שאני מחפשת משהו זול ופשוט (בעיקר תוכנות אופיס ופייסבוק חחח) רציתי לדעת אם אתם יודעים אם הוא נתמך בעט סטייליס? בנוסף ביוטיוב אני ראיתי הרבה סקירות אבל כולן רשמו מספרים שונים asus Transformer Mini T102HA- GR015T וביוטיוב נכתב ASUS Transformer Mini T102HA-C4-GR האם זה אותו הדבר האם זה שונה לחלוטין מה שונה? בבקשה תעזרו לי.....
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב וערב טוב. מחפש בחור תותח שיודע ומבין בחומרת מחשב על בוריה. מעוניין להקים תשתית של מציאות מדומה בביתי צריך יעוץ והכוונה בהגדרת חומרת מחשב ועזרים נלווים. מוכן לשלם על פגישת הייעוץ ליעד 0527201016
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : וורד בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קל - וורד בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אינו מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יחובר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין צורך ביכולות גרפיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. הא…
-
http://www.plonter.co.il/buildyourownpc-v2.tmpl ₪ (+876) - AMD - YD150XBBAEBOX - AMD RYZEN5 1500X - 4 Cores - 8 Threads - 3.5Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler ₪ (+464) - ASUS - PRIME-B350-PLUS - PRIME B350-PLUS - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFire CFX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - PCIe 2.0 x4 - 2x PCIe 2.0 x1 - 2x PCI - 6x SATA - 2x M.2 - 2x USB 3.1 - 6x USB 3.0 - 6x USB 2.0 ₪ (+651) - Corsair - CMK16GX4M1B3000C15 - 16GB DDR4 DRAM 3000MHz C15 Memory - Vengeance® LPX - Black - CMK16GX4M1B3000C15 ₪ (+251) - Sandisk - SDSSDP-128G-G25 - 128GB 2.5 inch SSD SATA3 6gb - Read 490 MB/s Write 350 M…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לייעץ על נתונים / דגם של מחשב נייד שיוכל להריץ תוכנת בניית תלת מימד ורינדור ( לא לצורך וידאו) ?
-
היי, אשמח לעזרה,מהוא הערך של המחשב שלי כיום למכירה קומפלט בזמנו עלה לי 3500 ש"ח לפני 3.5+ שנים בערך המארז במצב מעולה בלי שריטה אחת..ואם זה משנה,אני מנקה אותו כל חודש מאבק. מעבד: Intel Core i5 3330/ 1155 Tray מאווררים וקירור: Zalman CNPS-7000V-AL SI For 775/1156/AMD Cooler For case raidmax 120mm לוח אם: MSI B75MA-E33 Retail מארז: NZXT Source 210 Elite White ספק כוח: Seasonic PSU 500W Active PFC ECO זכרון: DDR 3 8GB/1600 Crucial כרטיס מסך: Sparkle GTX760 2GB DDR5 PCI-E HDMI Retail כונן: Samsung SSD 120GB 840 Series TLC 2.5 SATA 3 תודה רבה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
צריך המלצה למחשב נייד ולא נייח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה לא ממש רלוונטית (שיכנס בתקציב),מסך באזור 13+ אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
שלום דרוש מחשב נייד לעבודה משרדית בבית ובמשרד, תקציב עד 5000 שקל. חייב להיות נייד מאוד ולכן צריך להיות קל משקל צריך להיות מהיר ולכן חובה מעבד סביר, מספיק זיכרון וכונן SSD, עדיפות שיהיה רק כונן SSD אבל גדול. השימושים הם אך ורק אופיס ואינטרנט כנראה שנדרש גודל מסך קטן (~14 אינטש) בשביל הניידות, אם יש אופציה מעניינת עם מסך גדול יותר תישקל כי לא מתוכנן לחבר שום מסך נוסף.(לא על חשבון ניידות) מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי בפורום הזה לפני עשור וקיבלתי עזרה מכם בהרכבת מחשב לאוניברסיטה. היו ימים עד לא מזמן היה לי לפטופ I3 פשוט של HP שעבד כמחשב המדיה סנטר שלי בבית. הוא הריץ הכל סבבה, עד שקניתי רסיבר חדש והבנתי שהוא לא מסוגל לתמוך בסרטים עם DOLBY TRUE HD ו ATMOS (ויש ATMOS בסטאפ החדש בסלון). אני צריך מחשב חדש שיתמוך בפורמטים האלה וגם יהיה מוכן לעתיד עם 4K ו HDR. אני אשמח שהוא יהיה שקט. בונוס, ואני יודע שאני הולך רחוק כאן - אם הוא מסוגל לעמוד בדרישות מינימום של ה HTC VIVE ל VR זה יהיה מושלם. הבנתי שה GTX 1060 תומך בזה. היו לי התלבטויות בין האם לקנות לפטופ כמו זה או ללכת על מארז HTPC. אשמח להמלצה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב ומתלבט בנוגע לזכרון שלו. המחשב ישמש אותי להרצה במקביל של תוכנות אופיס רבות (כמה חלונות של WORD, EXCEL ו-POWERPOINT), הרבה לשוניות של דפדפן וכן תוכנה סטטיסטית כבדה (SPSS, למי שמכיר, ואולי עוד כמה). חשבתי לרכוש את המחשב הזה: http://www.night-net.net/product/מחשב-נייד-dell-inspiron-15-5567-n5567-7340/ אלא שאני מתלבט בנוגע להרחבת זכרון. בהמלצות להרצה של SPSS נכתב שמומלץ 8 גי'גה של RAM. אבל מאחר ובמקביל אצטרך להריץ גם הרבה דברים אחרים, אני חושב שאולי זה לא יספיק ושאולי כדאי לרכוש עוד 8 ג'יגה. השאלה שלי היא האם זה באמת ישנה. כלומר האם רכישה של צ'יפ נוסף תוביל לשיפור משמעותי בביצועים? להבנתי צ'יפ נוסף מאפשר הרצה יותר חלקה…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי, חלפו שלוש שנים עם היוגה פרו 2. הגיע הזמן להחליף לפטופ. הדרישות שלי הן מחשב חזק לפיתוח (16 גיגה ראם, i7), מעבד גרפי סביר+, thunderbolt להטענה של הנייד וחיבור נוח לתחנת עגינה, עט ומסך מתאים לצייר דיאגרמות, מתהפך. תקציב=7500 שקלים. מבדיקתי רק המחשב הזה, HP Spectre x360, עונה לדרישות אבל מאוד קשה להשיג אותו בארץ: http://www.misradia.co.il/product/id/16667 יש את האח העיסקי שלו, EliteBook X360 G2, שעולה 1000 שקל יותר ועמוס בהמון דברים שאני לא צריך: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19756 ישנן עוד אופציות? איך אילו שהעליתי? תודה! יוני
-
אני מתלבט מה עדיף... יש לי שני דגמים יד שנייה שמתאימים לי לתקציב - Asus Rog g750jz gtx 880m i7 4720hq Lenovo y50 960m i7 4720hq או לחפש נייד חדש עד 3 אלף אבל זה נראה לי אופציה פחות טובה במיוחד עם המחירים בישראל... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרוב אני הולך לגור בשני מקומות (אמצע שבוע מקום אחד, סופ"שים מקום שני) ולכן אני מחפש לקנות מחשב שיהיה לי קל לנייד אותו בקלות (=להכניס לתיק ולנסוע בתחבורה ציבורית) ממקום למקום. נשמע שמחשב נייד זו האופציה ההגיונית, אבל אני גם ככה מחבר אותו למסך חיצוני+מקלדת, אז אולי חבל לשלם סתם יותר על זה שהמחשב בא עם מסך. הדרישות שלי מהמחשב, חוץ מגלישה ושימושים רגילים: 1. הרבה עבודה עם VMwares - אז רצוי 16gb זכרון. 2. אני לא ממש גיימר, אבל יהיה נחמד שיהיה כרטיס מסך בינוני כך שאוכל לשחק במשחקים כמו LoL/Fifa. 3. SSD, ובשביל להוזיל עלויות: רצוי בנוסף עם hard disk רגיל ולא במקום. מחיר: עדיף סביבות ה-3k, אבל אפשר לחרוג עד 5k אם יש סיבה באמת טובה לזה. מה דע…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים ועבודה. אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה (פיתוח תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout, Battlefield, ומ…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (פחות או יותר להחליף הכל, אבל אשמור את ההארדיסקים, קירור למעבד, מארז וספק, וכל הציוד ההיקפי, כך שצריך לקנות "רק" לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות). אני אקנה המחשב באילת כך שאוכל להכניס טיפה יותר בתקציב שלי. המטרה של המחשב היא להריץ תוכנות תלת, משחקי מחשב וסרטים ב4k. כרגע התיכנון הוא על: מעבד Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - ב1375 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E - ב974 ש"ח זכרונות - בונה על 16GB, לא סגור של איזה חברה וכמה mhz ועד כמה זה משפיע. עלות משוערת 400 ש"ח לוח אם - גם, לא בטוח איזה דגם עדיף ועד כמה זה משפיע. עלות משוערת 300 ש"ח. סה"כ 3,049 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד , מעוניין במספר אופציות עם הנתונים הבאים: מעבד i5 ומעלה. Ssd+ אחסון 1 טרה מסך hd זיכון 8gb ומעלה מיועד לעבודות מזדמנות בפרימייר ופוטושופ, צפיית סרטים, שימוש משרדי ומשחקים לעתים רחוקות (בעיקר ישנים). תקציב 3500? אשמח אם ניתן לצמצם אותו או להצדיק ניצול מקסימלי.
-
שלום אני מחפש לבית מחשב מיני בסגנון NUK או משהו דומה האפ הם מחשבים ראויים לצרכים כללים ומשחקים קלים ? האם המחיר בד"כ יקר בגלל הגודל והעיצוב ?
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD קיובייס ותוכנות לעריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר שימוש בקיובייס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:קצת גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).15 אינץ חשוב 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-