ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיס הזה יכול לסחוב (בקלות) תוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין, סקאטצאפ, אוטוקאד? נכנסתי לסטיקי של הגרפיקאים. מבקש עזרה ספציפית על הכרטיס הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כיומיים אני טס לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד (בניו יורק, אם מישהו מכיר חנויות מומלצות שם אשמח לשמוע). התקציב שלי הינו בסביבות ה 800$ השימושים למחשב הנייד יהיו שימוש אישי ועסקי, עסקי הכוונה שאני יצטרך לקחת את המחשב הנייד לפגישות עסקים וכדומה.. השימושיים יהיו גם בין היתר לפעמים כמחשב עבודה, הפעלת תוכנות של בניית אתרים, Photoshop עריכה קלה בלבד. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר כמובן, גם כשמספר תוכנות פועלות, כגון Photoshop,firefox,Zend studio,Dreamweaver אשמח אם המחשב הנייד יוכל לשמש למשחקים קלים/סרטים.. לא משהו רציני.. (כי יש מחשב נייח בבית שמשמש כמחשב מרכזי לעבודה) אינני יודע אם אני זקוק לכרטיס מסך חיצוני או מובנה.. חיי סוללה דיי חשובים כמה שיותר א…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האלן חברים ערב טוב. אשמח לעזרה והמלצות אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש בעריכת וידיאו ומוזקיה fl studio , studio one ,sony vegas וכ"ו.. ובין היתר לטובת עבודה עם גרפים וטבלאות וכ"ו.. התקרה היא 6,000 ש"ח אפשרי חריגה של כמה מאות וכמובן שאשמח להוזלה במידה ותמצא כזו. אני לא כולכך מבין בזה ולכן אשמח להמלצות תודה רבה מראש 🙂 מעריך אתכם.
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב לאח שלי שמטרתו העיקרית היא עבודה משרדית בסיסית. במקרה הכי טוב יש קצת football manager. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, חריגה של 200-300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, המחשב ממקום בחדר השינ…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש משרדי, אופיס ואינטרנט בעיקר עפ מערכת הפעלה XP. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין אחת חדשה ויש המון המון סוגים שמתאימים למחשב, כרגע על שלי רשום CAPACITY 56WH , השאלה שלי לכמה MAH זה משתווה? יש 4200 ,4400,4800, וכו'.....
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מהאתר של אינטל: האם זה אומר שאני לא יכול להפעיל סרטים שהורדתי מהאינטרנט דרך WIDI?
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, תודה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, ניתן לחרוג אך לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, לעיתים תכנות (סטודנט מדמ"ח). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא, אקנה בנפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, בערך 8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה. 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
ה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיבוד נתונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גדול (26 אינצ' וצפונה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך את הכל מחדש , אין משהו קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב , אבל ביצועים עדיפים על שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה כלשהי . 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
טוב, הנייד לא כליל השלמות ( איזה כן ? ), אבל במחיר שלו, בייחוד למי שיכול לחסוך את המשלוח עליו, הוא חבל"ז - https://www.amazon.com/gp/product/B093TK1PXF/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B093TK1PXF&linkCode=as2&tag=justjoshtech-20&linkId=8f277c95b04e8ad8da01558888e9ae82 עריכה: טוב, המשלוח, לפחות כרגע - חינם. אבל יש מיסים בשליחה לארץ..... אההה חשוב : תבררו את עניין האחריות בארץ .....
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד(סוג מחשב)+מפרט טכני,אני עובד עם סקצ"אפ ואוטוקאד,שיהיה חזק ומהיר ושלא יתקע תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי, מחשב לסטודנטית. מסך 13'-14' להשתדל כמה שיותר קל משמש בעיקר לעבודות (Word Excel...) וגלישה עדיף עם DVD תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אחרי שדרוג כרטיס מסך ומעבד החלטתי שהגיע הזמן להתקדם מ1080P ל 1440P לכן אשמח להמלצות לגבי מסכים התומכים ברזולוציה 2560x1440 סכום השקעה 1500שח - 2500שח חשוב לי שיהיה מסך ששומר על העיניים ככל האפשר. נ.ב ללא מסכים קעורים אשמח לקישורים מפרט המחשב: Motherboard: Asus TUF Gaming B550-Plus (Socket AM 4) Ram: DDR4 3200HZ Kingston Fury 8GB X 4 (32GB) Video Card: Sapphire Radeon RX 7800 XT NITRO+ OC 16GB GDDR6 CPU: AMD Ryzen 7 5800X 8 Core 3.8GHz-4.7GHz (Monitor: MSI 23.6 OPTIX G24C4 144Hz 1ms (1920x1080 (המסך שאני משתמש כרגע לפני השדרוג) Power Supply: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 6000+ OEM ¤797 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=204 ARCTIC COOLING Freezer 64 AM2 ¤126 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=264 Abit AX78 NF590i SLI For AMD Socket AM2/AM2+ CPU ¤450 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1019 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5 ¤250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=865 LG H62NK SATA BLACK ¤195 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=694 Cooler Master Centurion 534 RC-534 + 460W PSU ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1024 מסך מחשב Samsung 226BW…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, תוכנות למידה, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. פחות קריטי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 אם זה לא פוגע משמעותית במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? פחות מ2.5 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: 3אש"ח אבל אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להשקיע אפילו 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה דגם עדיף? מה ניתן לעשות בעזרת השלט שמגיע עם ה- HP?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, זוהי בטח בקשה די נפוצה, אבל בבקשה עיזרו לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש״ח בערך, אלא אם כן ישנה הצדקה לחריגה גדולה יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים החדשים בשוק, בדרך כלל משחקים באיחור של שנה שנתיים. משחק לדוגמא bioshock infinite -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים ניידים שישמשו לצרכי עבודה משרדית ובעיקרה תכנות. ברוב זמן העבודה פועל דפדפן Chrome עם הרבה לשוניות פתוחות, שרת Apache שרץ על המחשב, סקייפ ואיזשהי סביבת פיתוח (Eclipse, Notepad++). כמו שאני מבין בגלל שיש תמיד הרבה תוכנות שפועלות ברקע בו זמנית צריך הרבה זיכרון, משהו כמו 8GB. התקציב הכולל לכל מחשב הוא 3500 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני תמיד שב לכאן בענייני מחשב, לא אחת חברי הפורום עזרו לי בנושאים השונים ואני שב לכאן מרוצה כמו תמיד, אחי רוצה לרכוש לפטופ עד 2000 ש"ח, שימושיו ודרישותיו אינן גבוהות במיוחד: -סרטים -גלישה מרובת טאבים (אני מניח שאז עדיף 4GB זכרון?) -15" מסך, רוב הזמן הנייד יהיה בבית, אך לעיתים יצטרך גם להתנייד איתו. ראיתי בעמודים אחורה המלצה פה ושם לאיזה אסוס כלשהו, אך לא המלצה גורפת. לי אישית יש התנסות טובה עם ניידים של אסוס או דל, הייתי שמח אם היה מדובר באחת מהחברות האלו, אך כמובן שאין זאת חובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה, התבלבלתי בפורום, ניתן למחוק את הנושא, פרסמתי כעת במקום המתאים.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין מחשב משחקים של hp http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P5P47EA לבין לנובו 700 http://ksp.co.il/?uin=28858 מה אתם אומרים עליהם? והאם יש אפשרויות יותר טובות בשוק כרגע או שיהיו בעתיד הקרוב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-