עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מצאתי מחשב נייד של טושיבה ב NewEGG.com לינק 1. איך המעבד שלו? האם חזק/אמין? 2. האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב יותר לקנייה בארה"ב בסביבות אותו תקציב. רצוי שיהיה עם מסך 15.4, עם XP PRO, כרטיס רשת אלחוטי ורצוי גם יצאת s-video. המחשב לא ישמש למשחקים אך כן לצפיית סרטים, בעיקר לעבודה עם וורד ותוכנות גרפיקה כבדות וגלישה בנט... תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. שלום לכולם!! קודם תרשו לי לפרגן לפורום ולכל המומחים והמשתתפים, שגורמים לאנשים כמוני להיאשם לפורום. כל הכבוד לכם. הגיע הזמן להחליף מחשב (אחרי איזה 5 שנים). לכן בקשה שמהחשב "יספיק" לתקופה דומה. תקציב: 4000 (פלוס מינוס 200 ש"ח) , אין צורך בציוד הקפי וגם במסך (אני מתכנן להחליף מסך בשלב מאוחר יותר). שימוש: משחקי מחשב. (יש גם צפייה בסרטים ושימוש מקצועי פיתוח אתרי אינטרנט + תיכנות) בעיקר משחק במשחקי ירייה מגוף ראשון ברשת. לגבי כרטיס מסך, אני מתלבט... אני לא יודע אם יש צורך לשחק במשחקים ב HD או לא... שזה יהיה גם שיכלול אם לקנות בעתיד מסך עם HD. לכן אבקש המלצה לאופציית HD וללא HD. כמו כן, למסך הנוכחי יש כניסה VGA ישנה, לכן אני מאמין שאצטרך לקנות מתאם עד שאקנה מסך חדש. מארז: …

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אהה קיצר מחשב משרדי לאופיס ואיזה תוכנה של חלפים זה מוסך אני קונה או מKSP או TMS ( מעדיף https://tms.co.il/index.php שירות בין הטובים)זה מזומן אז אין מצב לקנות באינטרנט והכי קרוב עליינו זה שתי החנויות האלה , חובה פלופי חחח כונן DVD אולי צורב DVD לא חובה ,כרטיס מסך ,קול,רשת מובנה ו512 מגה בייט עדיף גיגה לא יהיה OC בחיים ממש לא משחקים ותודה למי שעוזר , אני קיבלתי הצעה עם פנטיום 4 שזה יספיק לו אין צורך בE6XXX והרכבתי גם משהו עם SEMPRON אז מה עדיף והצעות שיפורים והבן אדם קיבל הצעה משקם אלקטריק 2800 שקל + מסך דק 17 אינץ עכשיו צריך ללכת להסביר לו למה עדיף מפרט שלי שטיפה יותר יקר , בנוגע לספק אני יקח ג'נרי כי זה ממש לא ניראה לי הכרחי ומקסימום יש אחריות . מסך רק המלצות צריך שיכנס …

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  4. פרטיםעל תקציב הקונה : תקציב 4K: חריגה מקסימלית : אין. מה השימושים של המחשבהעתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) לשימוש בעריכת מוזיקה- קיובייס ואף תיקלוט. (OC = OverClock) האם לקונה ישידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? חושב לבצע דרך החנות כי לי אין ידע בזה. ציוד היקפי : גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. מערכת הפעלה : WIN- 7 חנות : אין חנות ספציפית, אזור דרום. צורת תשלום(לא שואליםאותכם איך אתם משלמים!): אשראי. הרכבה : מעוניין בהרכבה. צורבים וכוננים זקוק לצורב DVD נפח דיסק קשיחרצוי מינימום 500 גיגה זה המפרט שבניתי אחרי בדיקות והתייעצויות, הגעתי ל - 5100. אני מעוניין במחשב בסגנון זה, המיועד למוזיקה, ב- 4000. צריך מכם עצות לשיפור והיכן ניתן להוזיל את המחיר…

5. Started by tsuriel,

למטרה להריץ עליו תוכנות גרפיקה וקצת משחקים ולשימושים כללים כולל מסך,ובלי כונן CD תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by avipeso1,

היי חברים !!! אני רוצה לקנות מחשב אבל אני בדילמה מה למשל לגבי כרטיס מסך אני לא יודע אם ללכת על ה-8800 או זיכרון פנימי ללכת על כפול ליבה או על 4 ליבות ולגבי זיכרון פנימי כמה 2 גי'גה או 4 גי'גה וכמה מגה הרץ. תקציב במחשב הוא בסביבות ה 7500 אני ישמח מאוד אם למשהו יש משהו להגיד או להוסף לי תודה אבי. אתם יכולים לרשום לי גם לאימייל avipeso1@HOTMAIL.COM

7. Started by RS4,

אני מחפש מחשב נייד אמין אני מעדיף של HP או IBM הבנתי שאלו שתי החברות החזקות בשוק כיום... הצרכים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט (משחקי פוקר, ONE וכו'...),הורדות קטנות, שירים וזהו לא יותר מדי... אני מוכן להשקיע עד 3,500 ש"ח נראה לי שזה יספיק.. אז על איזה דגם אתם ממליצים לי בבקשה..? תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by mapisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה מקסימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, וכל המשחקים החדשים שאמורים לצאת ב-3 שנים הקרובות - אני צריך להעלות אותם על הרמה המקסימלית האפשרית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום,אני מחפש מחשב שיוכל להריץ מספר תוכנות כבדות בזיכרון במקביל (סיטואציה סבירה תהיה Matlab, IDEX2 וכיוב').יש לי אפשרות להביא מארה"ב אם אני אסגר על דגם בשבוע הקרוב, במחיר שמצוין בכותרת.גודל מסך ±15, מקלדת נוחה לשימוש ומשקל קטן מ-3 ק"ג (עדיפות למשקל נמוך יותר, כמובן).חשוב שתהיה מקלדת נוחה לשימוש וכל השאר יכול להיות סטנדרטי.תודה!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  10. מתנצל מראש אם זה לא המקום המתאים לדיון נראה שהגיע הזמן לרענן פה קצת ת'סטאפ של אחי הקטן. כדי לתקצב את המחשב הבא, אזדקק לעזרתכם בשיערוך המחשב הנוכחי: מעבד: Intel Core i5-6500 CPU 3.20GHz קירור מעבד: Arctic Alpine 11 rev 2 לוח אם: Gigabyte B150M-D3H ראם: DDR 4 (2x8G)16G/2133H'z Kingstone מאיץ גרפי: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB WINDFORCE X3 - GV-N970WF3OC-4GD כונן מצב: Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III כונן קשיח: Seagate 1T SATAIII - ST1000LM035 ספק: Antec VP-500PC Watt מארז: Antec GX500 Case הכונן הקשיח פורק מאיזה לפטופ שעבר הסבה ל-SSD (טרם נעשה בו שם שימוש) וצוות למערכת רק מאו…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by alons126,

שלום! יש לי HP Pavilion DV5 הלפטופ הגיע עם CyberLink DVD Suite אני יכול למחוק את זה? יש לזה שימוש? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by Michael-K,

אני לא ממש מתמצא במחשבים ו הייתי רוצה את העזרה שלכם.. הסכום שלי הוא עד 4000 שח, לא צריך ציוד הקפי .אם אפשר שיהיה גם פחות מ 4000. צריך מארז ו כל החלקים האחרים.. המחשב צריך להחזיק לתקופה דיי ארוכה של שנתיים - שלוש. הוא צריך להיות שקט כי הוא יהיה דלוק כל הזמן, יום ולילה. המחשב הוא לא למשחקים כבדים . שיריץ משחקים כמו need for speed carbon לא חובה על הגרפיקה הכי גבוהה.אבל שיהיה חלק. המחשב צריך להיות מ KSP. אני ממש צריך את העזרה שלכם ! באמת תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום,עברנו דירה ואחותי צריכה מחשב חדש..יש לנו תקציב של 3500 ש"ח. כולל עכבר ומקלדת(בין הפשוטים לא צריך מוגזם) מסך אנחנו קונים בנפרד,26" ,אשמח אם תביאו הצעות,צריך שהמסך יוכל להיות גם TV. מעבד לא משנה איזה חברה,לא עושים אוברקלוק. המחשב למשחקים ואינטרנט(אמנם ילדה אבל לפעמים גם לי מותר לפלוש למחשב )

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  14. * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך HDMI, לא נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שינויים יתקבלו בברכה............... כמובן בתור חובב מודינג אני יוסיף לו דברים ומאווררים אבל לא ברגע זה תהיו בטוחים שזה יהיה בגלריה.................הטווח מחירים שלי 6500 בלי מסך אני משיג אותו 5500 תגובות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASUS P5WD2-E Premium 975X Intel® Pentium® D Processor 2*1MB 3.0GHz 800MHz LGA775 KINGSTON 1GB DDR2 533MHZ Western Digital WD2000JD 8buffer SATA 200GB 7200RPM + עוד זיכרון שאני מוסיף לו שלי של 80 גיגה לא לקחתי SATA שתיים שלא יצור צוור בקבוק עם השני ......ן16 מגה בפר עולה כפול שתיים....... כרטיס גרפי N6800 EXTREME 256MB Asus nVidia Geforce FX6800 PCI express 256 Bit או .................... או.............. כרטיס גרפי ULTRA2600 Gainward 256MB nV…

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by Yonatan-A,

שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Gliding,

Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case 1 711 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1240 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 1 44 ¤ Seagate 250GB ST3250620AS 16MB NCQ S-ATA II HDD 1 435 ¤ ASUS P5B Deluxe LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1098 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory 1 1828 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 190 ¤ Computer Integration 1 160 ¤ Sapphire Radeon X1950XTX PCI-e 512 MB VIVO Lite Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 8156 ¤ ה 1950XTX נשאר...אז לכל אלו שבטח יתרגזו מזה...חבל על נסיונות השכנוע אז חוץ מזה שמעניין מה דעתכם. עדיף להשקיע עוד 100 ולקבל זכרונות של CORSAIR XM…

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by נאוה 2017,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד חשבונאות בקרוב. כרגע לא ידוע לה על תוכנות מיוחדות אבל בגדול היא רוצה מחשב חזק, מהיר, זיכרון וסוללה חזקה(כאשר זיכרון הבנתי שניתן תמיד להוסיף אבל בתקציב שהקצבתי כמה שיותר) התקציב הוא עד 3100 שח היא רוצה חברת hp דווקא עשיתי לה חיפוש בכמה חנויות בארץ ובחול מאמזון כאשר חשוב לי לציין שבכל החנויות בארץ יצא לי להזמין ואני מרוצה ולכן השאלה היא על הדגם והמחיר. מסקנות: מחשבים בארץ + פחות "שווים" מהמחשב באמזון אך ההזמנה יותר פשוטה ו3 שנות אחראיות אמזון:מחשב יותר "שווה" אך מתלבטת על המאיץ גרפי כי הבנתי שnvida יותר טוב וכן לא יודעת אם בטוח להזמין משם .איך מבחינת זמן המשלוח בקורונה?איך עובד מבחינת אחראיות? איך עובד מבחינת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמו בכותרת ללא ציוד הקפי אני לא רוצה מעבדי AND שהמחשב יהיה חזק למשחקים כבדים ולאוברקולינג תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mimzak,

שלום רב מחפש מפרט שיוכל להריץ אינטרנט חלק משחקים כמו פיפא ופרו 10 כמו כן לשדר לפלזמה סרטים דרך המחשב חשבתי לכיוון של I 5 750 לוח של GB US3L זיכרון 4GB G SKILL קשיח של WD 500GB כרטיס מסך HD 4850 או GTS 250 שאר הציוד ההיקפי קיים הבנתי שזה OVER KILL לדרישות שלי מה אתם מציעים לי לרכוש מערכת מורכבת או חלקית שתענה לי על הדרישות מסך 19 רחב LG תודה

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Limorit,

מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 14, עם אינטל i7 ומסך מגע. רוצה להגיע לסכום של עד 4000 שח (עדיפות לפחות) ראיתי שיש לאסוס ו- hp אשמח לעזרה למשהו טוב עם הפונקציות שרשמתי ובמחיר סביר. יש ״חיה״ כזו?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. אני רוצה לקנות מחשב שמטרתו העיקרית היא, הקלטות באיכות גבוהה מאוד, ועריכה שלהן אחר כך. חוץ מזה מעניין אותי לדעת עד כמה תוכנות העריכת סאונד (כמו לדוגמה קיובייס או ריזון וכו'), מכבידות על המערכת, כשהן מפעילות מספר מכובד של פלאגאינים, ומקליטות משהו כמו 20 ערוצים במקביל, וכל זה שיהיה באיכות גבוהה מאוד. אז אשמח לקבל מפרט, והסברים. אני צריך בשביל זה מחשב מפלצת מבחינת מעבד וזכרונות? ועל מה מופעל יותר לחץ מעבד או זכרונות?! תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by benor,

המחשב מיועד לאחותי, בעיקר לשימושים משרדיים פשוטים אינטרנט אופיס וכד' אבל מדי פעם היא תריץ עליו תוכנות חישוביות כמו Eprime ו-MATLAB ולכן חשוב שיהיה עליו מעבד מהיר וחזק. עדיפות לכך שיעלה כמה שפחות נניח תקציב גג של 3500 ש"ח. הדרישות העיקריות: -מסך 11 - 13" - נפח אחסון גבוה לפחות 500GB - קל משקל - חשוב מאוד שתהיה אחריות ממקום טוב ורציני. תודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12-13 עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת המחיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שכן אך אין חובה כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by gbox,

שלום רב, מחשב לשימוש בייתי/משרדי, מדי פעם מעט פוטושופ. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=211287 במידה וניתן להוסיף 200-300 שח לתקציב. האם כדי לשדרג ל 3400G או לשדרג ל 3100 + כרטיס גרפי ב200? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.