עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nsigns,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חסכון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל ברמה בינונית, גיימינג בקושי אבל שיריץ את המינימום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, עדיף שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עדיף הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא איכפת לי. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם …

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  2. אהלן חבר'ה אני שי, חדש באתר וגם בפורומים ממבט ראשוני האתר נראה יעיל מאוד, גם כן הפורומים. אממ ברשותי כרגע המפרט הבא, ויש לי 2000 שקלים להשקיע, אבקש לקבל ייעוץ מקצועי בקשר למה, או בקשר להאם כדאי לי להשקיע במחשב הנוכחי, או לחכות משהו כמו חודשיים ולקנות מחשב חדש? המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.6 1 gigabyte kingston ddr radeon 9200 se 128 magebyte מארז חלש ספק כוח חלש ------ תודה רבה לעונים שי.

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  3. היי לכולם, - מעוניין להחליף לוח אם ומעבד - מעוניין להשאיר מארז, כרטיס קול , ספק כח ומסך (בעתיד לשדרג) די סגור על מעבד i5-2500 - מתלבט אם: 1. להוסיף זיכרון או להחליף ל DDR3 .מעוניין להגיע ל 4 GB 2. להשאר עם כרטיס המסך הנוכחי GeForce 7900 GS בשלב זה או שהוא יאיט לי את הביצועים? 3. רוצה להוסיף כרטיס טלוויזיה 4. לא מתכנן OC. 5. מחשב שקט - 8-9. מוכן להשקיע בקירור נורמלי בשביל שקט. 6. מחוברת גם מצלמת רשת אלחוטית 7. האם יש שוק ללוח המעבד והזכרונות שלי או שהם ג'אנק? התקציב המקסימלי? למחשב 3K .ללא כרטיס מסך תקציב לכרטיס 1.5-2 K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש מוכן להשקיע על לוח טוב וזכרון טוב , השימושים הצפויים של המחשב משחקים -Team Fortress 2. ב) במיד…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעוניין להשקיע עד 4500, מעדיף שלא לחרוג בהרבה (בנוסף צריך לקנות גם מסך בנפרד אבל לא מחשיב אותו בתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתכנן על 24 אינץ בתכנון) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, כיום יש לי לפטופ 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני..הוא נמצא בחדר אחר ולא בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם …

5. התייעצות לפני שדרוג מס' רכיבים במחשב , המפרט שלי כרגע הוא : E6300 Asus P5B Kingston 2GB 7600GT ספק כוח של Thermaltake 430W הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד אז חשבתי לשדרג קצת , אני לא מצפה להפעיל משחקים כבדים או משהו כזה . התכנון שלי הוא לקנות כרטיס מסך : Gigabyte Geforce 430GT ולקנות עוד סטיק של 2GB זכרון מבחינת השימושים מדובר בשימוש למשחקים לא כבדים , פיפא וכו' . אני לא מחפש להפעיל משחקים על רזולציות מקסימליות אם זו הכוונה. כיום אני בכלל לא יכול להפעיל משחקים כי הקירור של הכרטיס מסך שבק חיים ולכן ההחלטה לרכוש כרטיס חדש . התקציב לכרטיס מסך הוא באיזור ה-300 שקלים . בלי קשר אני בכל מקרה מתכנן להוסיף את הסטיק של הזכרון . מה אתם אומרים על זה ? שווה , לא שווה ? אשמח למספר דעות כדי …

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by Vero Bromberg,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רינדורים ותוכנות תלת מימד (Maya, Zbrush, LightWave בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

7. Started by fr6880,

היי לכולם! אני מעונין לרכוש לבתי נייד לקראת לימודיה במדעי המחשב סכום ההשקעה 4000-4500 שח' המפרט שחשבתי עליו הוא:זיכרון 4MB 800MHZ H.D. 320GB 7200RPM גודל מסך 15.4" סוג מסך LED מודם תקשורת 802.11N התקנים:USB HDMI ESATA VGA קורא כרטיסים EXPRESS CARD מהירות מעבד 2.4GHZ ומעלה סוללה של לפחות 6 תאים זמן סוללה מינימום 4 שעות אני חושב שמפרט כזה יעלה יותר בנייד בעל שם ידוע לכן רציתי לשאול האם כדאי להתפשר על משהו עם פחות ביצועים או ללכת על חברות פחות מוכרות כמו איפיניטי או דומה לה תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. היי, שוב אני נעזר בכם על מנת לרכוש מחשב נייד. הפעם לאחי הקטן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. תתאפשר חריגה רק במידה והיא לא גדולה (באזור ה100-200 ש"ח ומעט יותר) ובמידה והיא משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ולימודים, צפייה ישירה. משחקי מחשב. חשוב מאוד שיוכל להריץ FORTNITE בצורה טובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא במסגרת התקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by rafi-s-,

מעבד : Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 לוח אם : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות זכרונות : ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? x2 570 כרטיס מסך : לא יודע תמליצו לי איזה לקנות דיסק קשיח : ?Deskstar 80GB Sata II? 340 זהו זה כל מה שאני צריך למחשב המחשב לא מיועד למשחקים בכלל הוא מיועד לאינטרנט ולעבודות בעיקר ושיהיה מהיר התקציב הוא בדיוק 3000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by mikezaush,

עם ליבה כפולה של אינטל, כרטיס מסך בסיסי וסוללה עם שישה תאים.....תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  12. שלום רב לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד בגודל 13.3-14 שמתאים ללימודים + לעריכת סרטים בשביל הכיף. מחפש מחשב חזק שלא נתקע ושיש לו סוללה חזקה. מעדיף ב5000 אך אם שווה להגדיל את התקציב ניתן גם ב5500. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אך במידת הצורך ניתן לחרוג ל5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לימודים + מדי פעם עריכת סרטונים וסרטים בשביל הכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by integral,

מישהו מכיר חנות טובה שם ומפרט 500-600 דולר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אני מחפשת tablet של 7 אינץ', חשוב שיהיה אפשר לחבר לו מקלדת USB וחשוב שיהיה בו תוכנת כתיבה בעברית נוחה שיהיה קל, מן הסתם וכמה שיותר אמיד-! מוטב עם wifi ובעל זמן סוללה של לא פחות מעשר שעות (לבלי ניגון ווידיאו, או שימוש באינטרנט) נפח זיכרון לא חשוב לי עקב הדרישות הנמוכות, אני מתעלמת מהמחיר כל עזרה תתקבל בברכה! תודה!

16. שלום לכולם - אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש.. למרות שהמחשב הישן שלי עדיין חיי ונושם ב"ה.. מחשב שבניתי בעזרתכם =) ~ http://hwzone.co.il/community/threads/378910-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%943K-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA 1. מה התקציב?כ4K +\- 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו למשחקים אך גם דברים משרדיים (שירים , סרטים HD וכו') 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shay1231,

4 GB of DDR3 video memory can run most graphics demanding apps well. It’s very good for multitasking thanks to the Intel Optane 16GB Flash Memory which brings it to a whopping 20GB of total memory. לקוח מתוך מפרט מחשב נייד. מה זה Intel Optane 16GB Flash Memory ובמה הוא שונה מזיכרון רגיל? תודה.

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yoram111,

תאור הבעיה: במחשב נוטבוק ASUS Eee PC עם מערכת הפעלה Windowos 7 starter מגדרים דיסקים לוגיים CD. הגודל הפיזי של דיסק D הוא 132 GB. למרות זאת, הוא מראה גודל פיזי של 32Gb. הגודל המקורי שהראה בווינדוז היה קצת פחות מ- 132, אבל עם הזמן הגודל הזה הלך וקטן והשטח "העלום" הלך וגדל. עם "קפיצה" מדי כמה חודשים. ידוע לי שיש בדיסק גיבוי מוסתר למערכת ההפעלה לצורך שיחזור, אבל למה השטח החבוי הולך וגדל,ומה ניתן לעשות כדי להשיב את הדיסק לגודלו המקורי. איתחלתי את המחשב מ- UBUNTU Live Disk כדי לראות מה יש שם. יש שם ספריה בשם WindowsImageBack up. בתוכה 11 קבצים עם סיומת XML בגדלים של כמה MB וקובץ אחד עם סיומת VHD בגודל 92GB. חשבתי לבטל את המחיצה בדיסק ולהגדיר מחיצה חדשה ופורמט ב-…

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  20. Started by המתקתק,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקבל תגובות על המפרט הבא: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB Cache s775 1333 Mhz 952.38 שקל קירור למעבד - ZALMAN 7700CU - coopper (775+478+939+754) 216.45 שקל זיכרון - OCZ Platinum Revision 2 XTC Dual Channel 2x1GB DDR2 800Mhz PC2-6400 562.77 שקל כרטיס מסך- PowerColor X1950 PRO SCS3 256MB GDDR3 silently Cooder 2xDVI HDTV VIVO PCI-E 805.19 שקל כונן קשיח - ST325024AS - Seagate 250GB 16MB 7200RPM Sata II 294.37 שקל צורב - LG GSA - H62NK DVD + RW x18 Black Sata 199.13 שקל לוח אם - Gigabyte GA - P31 - DS3L (775 C2Q 1333 Mhz, Intel P31, DDRII 800, HDAudio, GBL ) 463.20 שקל ספק - HEC 500TD - TF PSU 500W 2x8cm fan 24pin 238…

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

חבר שלי עכשיו מתלבט עם לקנות שתי סטיקים של 1gb או סטיק אחד של 2gb ואמרו לו שעדיף אחד כי אין כזה דבר dual channel בניידים, אמת או שקר? ודבר נוסף, הזיכרונות של חברת קינגסטון בארץ מיוצרים על ידי קינגסטון העולמית או ע"י איזה חברה חיצונית שפשוט שייכת להם ומדביקה את שמם על המוצרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  22. הודות לחברי הפורום הגעתי למפרט סופי, אני מקווה, אבל צריך את אישורכם... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה מתבקשת.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, תוכנות CAD, סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. solidworks, matlab, pro engineer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19" 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צו…

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by spektor,

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב ומהיר צורך המחשב תיכנות ו לפמים למשחקים לא קבדים עד 8.5 אלף תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by amithangel,

שלום רב, יש לי מחשב נייד של lenovo עם מערכת הפעלה microsoft windows vista עכשיו כל פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי המסך השחור ששואל באיזה מצב להפעיל תמחשב (מצב בטוח, מצב רגיל ועוד 3 אופציות). מעל כתוב שעליי להכניס את דיסק ההתקנה לעשות restart למחשב ולאחר מכן repair...(אין לי את הדיסק התקנה של הwindows איות וקניתי את המחשב עם הווידווס) ניסיתי כל אחת מהאופציות של מצב ההפעלה, אך בכך מקרה שניסיתי המחשב הציג כאילו הוא מעלה את הווינדווס אבל אחרי סיום ההטענה מופיע מסך כחול עם כמה משפטים בלבן לכמה מאיות השנייה שאפילו לא מספיקים לקרוא מה כתוב, והמחשב עושה לעצמו ריסטרט... אם תוכלו לפתור לי את הבעיה אני אודה לך עד מאוד!!! כמו שאמרתי אני צריך תמחשב למחר למשהו חשוב... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by eyaler,

יש לי מחשב עם המפרט הרצב שכולל GTX1070 גודל מלא אני מחפש להחליף את המארז למארז הקטן והקל ביותר שיוכל להכיל את המרכיבים בשאיפה מארז מספיק קטן וקל שאוכל להעלות אותו למטוס

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.