ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי גם למשחקים, בעלות של עד 2000 ש"ח. לא צריך כרטיס מסך, יש לי כבר geforce gt9600, לא כולל מסך. אני כן צריך רמקולים ברמה בסיסית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה מחשב נייד שיהיה לסרטים לעיבוד תמלילים לתכנות ולשימוש שוטף הייתי רוצה שיהיה לי גם כרטיס טוב למשחקים חשבתי בכיוון של geforce m8600 gt . לא איכפת לי מהמשקל של המחשב. אני כבר דיי סגור על dell inspiron 1720 שהוא עונה על כל הדרישות שלי מעבד מהיר זכרון גדול כרטיס מסך 8600gt ומקלדת בגודל מלא.. אפילו שהוא קצת יקר... אבל ממה ששמעתי פה השירות שלהם עלוב.ואם מתקלקל לך משהו לך חפש ת'חברים שלך..ושירות הוא חשוב. אם יש לכם לפטופ עם אותם הדרישות ושירות יותר טוב אני אשמח... בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפטופ חדש MSI U123. המחשב חדש מהאריזה. הפעלתי את המחשב ומשום מה אני רואה שהמחשב לא מזהה את המצלמה המובנת שלו. נכנסתי לאתר של MSI ולא מצאתי שם פתרון לבעיה, ניסיתי להוריד כל מיני סוגי דרייברים ושום דבר לא עזר, המחשב פשוט לא מזהה את המצלמה. מה אני יכול לעשות על מנת לתקן את הבעיה? תודה מראש, רן.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי חברים, אחרי שנים ללא PC והצמדות לקונסולות אני חוזר אני מחפש מחשב שיריץ את המשחקים - Asetto Corssa Compatizion לא Asetto Corssa הרגיל ו BeamNG. אני עם מסך AOC GU127 ומחפש גם לעשות סטרימינג. אני רוצה לקנות מחשב שאני יכול להתחיל איתו את הדרך ולהשתדרג בהמשך. כלומר מחיר מינימלי וכאשר מתפנה לי כסף אני יכול להחליף זכרון או כרטיס גרפי ולא תיהיה לי בעית תאימות. תאכלס, אני מעדיף לא לעבור את ה 5000 או 5500 ומחפש את המחיר הנמוך ביותר.. מקווה שאני מובן במה אני מחפש וזה משהו לא תלוש מדי. תודה רבה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
לפי המפרט הטכני הזכרון המקסימלי של ה-311C הוא 1GB אבל ראיתי סרטוניט ביוטיוב שמראים שיש חריץ זכרון אחד פנוי, אז אפשר או אי אפשר להרחיב את ה זכרון? וגם במפרטים שאני רואה באתרי מכירות ישראלים כתוב שיש לו כרטיס מסך GMA950, אז רק תרגיעו אותי ותגידו לי שיש לו ION כמו שבאמת צריך להיות לו.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האלן חברים מחפש עזרה בהרכבת מפרט לנייח באזור ה 6 אלף (יכול להוסיף אם יהיה תמורה הולמת). אז ככה בגדול אני צריך אותו : למשחקים ,solid works,solid cam, למידת תכנות, אולי vm וכל מיני כאלה נב כנראה אני ילך על duel boot עם לינוקס ( Ubuntu, mint) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 3000 שקל מעדיף לחסוך , חריגות קלות אפשריות... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט משחקים (לא עתירי גרפיקה) עריכת תמונה סרטים(עבודה עם חיבור לטלויזיה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - \photoshop \ lightroom\ firefox\ Bsplayer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - לא, אבל הרבה עבודה במקביל ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? - מסך 22 אינטש 2048*1536 * באיזה סוג משחקים תשחקו? RPG \ אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך , אשמח לרעיונות למקלדת\עכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה נשמע? אני מחפש נייד שיאכל משחקים בשנים הקרובות בסביבות ה-800 דולר מארהב (אם יש חריגה קטנה והיא באמת שווה את זה, אל תהססו להציע..) * מטרות המחשב? עיבוד תמלילים, קצת סרטים ובעיקר משחקים, בערך כל משחק שאפשר לזרוק עליו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פתוח ל15.6 או ל17.3. אין לי העדפה מיוחדת, אני גם בכלל לא מכיר את השוק.. מעריך שאני מעדיף קצת 15.6. * רזולוציית המסך? לא נורא קריטי, גם תלוי בגודל המסך.. הוא גם אמור להתחבר לטלויזייה עבור המשחקים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יש מקלדת מוארת זה בונוס נפלא. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן עדיף כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי כמה שיותר. לפחות שעתיים וקצת * האם יש …
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אחותי מחפשת מחשב לסטודנית שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים חדשים, מן הסתם לא בהגדרות גבוהות במיוחד. התקציב הוא באיזור ה3 אלף עם אפשרות לחריגה קטנה. ההתלבטות היא בין 15.6" ל13, עם עדיפות למסך הקטן יותר בשביל ניידות. ראינו את הדגם הזה מומלץ פה בפורום והוא נראה דיי מתאים חוץ מגודל המסך: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13877 עבודות משרדיות לסטונדנט + משחקים, לא חייב לרוץ על ההגדרות הכי גבוהות * גודל המסך? 13.6" * משקל רצוי? עד 2.5 קילו בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 4 שעות …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אולי קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים ותכנות, לרוב פתוחים הרבה דברים אז אני מניח שהרבה ראם זה חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כרטיס מסך rtx 3080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה שפויה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא ממש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה לי, מישהו יודע האם תוקנה התקלה שכולם מדברים עליהם בפורומים של DELL לגבי ה FREEZE של 1557? בנוסף קראתי גם על בעיות של התחממות במחשב הנ"ל. אני מעוניינת לקנות את המחשב הזה אבל כעת אחרי שחרשתי קצת על התגובות זה קצת הפחיד אותי.... חג שמח. ותודה מראש על ההענות. במידה ויש צורך: הצרכים שלי הם כמובן גלישה, הורדה, סרטי HD, ועבודה מול VS2008 תקציב עד ה 6500 עדיפות לזכרון 4GB DDR3 ודיסק קשיח לא פחות מ 320GB 7200RPM תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם hp pavilion dv9810us שרכשתי לפני שנתיים וחצי בארה"ב, ניסתי להחליף HD למחשב, מכיוון שHD הראשון נהרס, החלפתי את הHD וניסיתי להריץ את המחשב , המחשב ניסה לעלות (למסך הראשון בהפעלה) וישר נכבה (אחרי הHD שלי נהרס, הרצתי במחשב LINUX דרך USB שהיה לי בבית), אז חשבתי שאולי זה בגלל שהורדתי את הUSB שהוא רגיל לעבוד דרכו, החזרתי אותו והמחשב עלה כרגיל, אז אינו רצה לעלות דרך הHD אלה הטעין את הLINUX שהיה בUSB, שיניתי תהגדרות בBIOS אז זה לא הועיל, העלתי את הLINUX וניסיתי לראות אולי הHD בעייתי, אבל לא. הלינוקס מזהה אותו. ניסיתי להוציא ולהכניס את הסוללה של הBIOS (לאפס את ההגדרות(?)), ולאחר מכן המחשב החליט שהוא מספיק להדלק. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אוקי עברתי על כל חנות שמוכרת את המחשב הנ"ל באזור המאוד מורחב של המרכז ועדיין לא מצאתי מקום אחד שמחזיק אותו בתצוגה, למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל שנה ראשונה להנדסה וצריך מחשב נייד שיתפקד בצורה טובה עד 2000 שקל. מתלבט בין שתי המחשבים האלו: http://www.laptopdeal.co.il/items/508764-Dell-Latitude-E6420 http://www.laptopdeal.co.il/items/508757-E1-472P-6860 איזה מחשב עדיף מבחינת נתונים ויהיה חזק יותר לתפקד עם תוכנות הנדסיות ובכללי שיפעל מהר? אם יש המלצה למחשב נייד יותר טוב באיזור טווח המחירים הזה אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש הצעות למחשב עיסקי 3000 עד 4000 או דומה. רצוי שמחשב יהייה מוקשח פיזית. אפליקציות אופיס רגילות + גלישה + סרטים מסך מט חברות: מעדיף לנובו או דל לא חייב טכנולוגיה אחרונה אבל מעדיף מהיר ביותר והרבה זכרון. בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד [אני לא רוצה להסתבך עם הכבלים של המחשב הנייח בחדר שלי]. אז הפתרון הוא לפטופ. הגעתי לפורום הזה כי ראיתי שהוא מקצועי ולכן אני שואל פה. לעניין: אני רוצה מחשב עם צג בגודל של 15 לא פחות. שיוכל להריץ COD4 ועוד משחקים בסגנון ללא תקיעות ובאיכות סבירה. שיהיה מספיק חזק להריץ ויסטה בלי תקיעות. התקציב שלי הוא 6000 ולצערי לא יתאפשרו חריגות. בפורום שונה אמרו לי ללכת על HP Pavilion dv5-1060ej FM560EA אבל הוא נראה לי חלש יחסית.. למישהו יש המלצות למחשב שיוכל לענות על דרישותי במסגת התקציב? תודה שי
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי עבור תלמידת בית-ספר בת 10 ולשימושים סטנדרטיים. הכוונה גם לחבר מדפסת למחשב * מטרות המחשב? גלישה באינטרט, שימוש בתוכנות אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ טווח מחירים :3000 עד 4000 ש"ח דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין מעבד- לפחות I5. * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למדפסת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אם אפשר לשלב גם SSD של 128 +HD רגיל של 500 אז נראה לי בסדר. אם לא אז מה שנהוג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- WIN 8 או 10 מה שיותר מומלץ. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כולל מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה בתחום הגרפיקה (PHOTOSHOP CS6), יצירה ועריכת סאונד (ABLETON LIVE 9), עריכת וידאו (בתכנת PREMIERE של אדובי) עד HD, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-פרימייר- CS6, ואבלטון לייב, לפעמים רצות במקביל. השימוש הוא תדיר \ פרנסה חלקית (יתכן עבודות גרפיקה באופן עצמאי בסדנא ביתית) -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב לחבר שלא מבין במחשבים ,הדרישות הם מחשב ביתי עם אפשרות לשחק במשחקים בינוניים פלוס ,ללא ציוד הקפי מחשב נטו. אני במכוון לא מציג את המפרט שאני בנתי לו ,במטרה לבדוק את עצמי האם קלעתי פחות או יותר לדעתם של מביני עניין. אם אפשרי שהיה מהרשת חנויות של KSP . תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שמעוניין לקנות לפטופ כי שלי כבר לא מתפקד, תקציבי הוא סביב ה 3000 שקל ואיני יכול לעבור את ה 3500. יש אפשרות לקנות מאילת. מטרות המחשב הן בראש ובראשונה שפות תוכנה יותר כבדות כמו MATLAB ו VHDL של קווארטוס ופייטון עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (כמו פוטושופ) גודל מסך מינימלי הוא 14 אבל עדיפות 15.6 חשוב לי מסך איכותי, בשל הנוחות ל numpad. מעדיף כמובן מחשב שקל יותר לדוגמה הטושיבה שנעה סביב 2.2 קילו, ועדיף כמובן זמן סוללה ארוך חחחח יודע שזה המון דרישות. אין צורך ברישיון לווינדוס ראיתי את המחשב הנ"ל "15.6 Toshiba Satellite L50-B-2C8 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט של כ3000 ש״ח, אפשר לחרוג אוליי עד 3200-3300. המחשב מיועד לגיימינג עד כמה שאפשר, משחקים כמו BF3 וכו׳, ולעבודה משרדית. כמובן שעדיף שיהיה שקט ועם קירור טוב. הוא יחובר למסך 19 אינץ׳ כנראה. הכי חשוב - את המפרט יש להרכיב בksp! אופציית הרכישה היחידה שלי היא משם. לא מתוכנן אוברקלוק עליו, וככה אם אפשר על הדרך להוסיף איזה רמקולים ב200-300 שקל זה גם יכול להײַות נחמד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך המלצה מיפרט מחשב למישחקים לחבר שלי אני יכול לימצוא לבד מיפרט אבל הבעיה היא שהסכום עד 3000 שקל ולא מצאתי המישחקים הם מישחקים קלילים כמו GTA SANDERS וגם-splinter cell chaos thedry +מישחקים כבדים על הגדרות בנוניות מחש הכי מומלץ זה מחשב נייח אבל הוא צריך מחשב נייד חדש עם אחריות תקציב עד 3000 שקל תודה לעוזרים ! [br]פורסם בתאריך: 16.10.2010 בשעה 20:38:32 מישהוא מוכן לענות ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, תודה לכל העוזרים אני רוצה לקנות מחשב חדש, עכשיו המחשב בסך 6 אלף וזה גמיש... פרטים: *לא צריך ציוד הקפי *לא מסך דק, 17 אינץ אבל שיהיה משהו טוב כי המחשב מיועד למשחקים *כרטיס מסך לא צריך יש לי X800PRO, האם הוא יספיק לי לשנה ? אחרי השנה הזאת אני יקנה כרטיס מסך חזק * מארז וספק ברמה גבוהה כי מתוכנן שיפור עתידי למשחב ( אולי שני כרטיסי מסך חזקים בעתיד ....) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מאוד דל בתקציב, וצריך מכשיר נייד קטן יחסית שיענה על הדרישות הבאות: חיבור WIFI אפשרות להטעין ללא חיבור לנקודת חשמל מקלדת QWRETY דפדפן אינטרנט ואפשרות לשימוש בתוכנת מסנג'ר. זה בערך כל מה שאני צריך.. ה OLPC פשוט מושלם בשבילי אבל אני רואה ב-EBAY שהמחיר שלו לא יורד מ 150 דולר למכשיר משומש (אין לי בעיה עם משומש.. אבל זה לא מעט כסף בשבילי) אם יש מכשיר סלולארי שעונה על הדרישות האלה או כל דבר אחר, המלצות יתקבלו בברכה. (במחיר יותר זול כמובן, כי אם זה יותר יקר עדיף כבר לקחת את ה OLPC) התקציב הוא בסביבות ה 700-800 שקל, עדיף כמה שיותר זול.. וללא חריגה משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-