ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של הרבה התברברות וחיפושים ברשת כולל כאן, החלטתי לנסות לנצל קרוב שנמצא בניו יורק ונכנס לBH ולרכוש מהם נייד משומש. מצאתי שלושה דגמים שעונים לדרישות שלי- עריכת תמונות בעיקר, וידאו מזדמן, גיימינג מזדמן. תקציב של בערך 6K ורצוי לחסוך. הדגמים שמצאתי+יתרונות בולטים: [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD]דגם (מחיר משומש)[/TD] [TD]יתרונות[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]lenovo y70 touch 80du0033us 17.3" (1049$)[/TD] [TD]מסך גדול, המעבד החזק מבין השלושה, מחיר[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]hp omen 15-5010nr 15.6" (1450$)[/TD] [TD]כונן SSD, פיצ'רים לא-מאוד-חשובים (מתחיל להתחרט על צירופו ל"תחרות"...)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]dell xps 15 6842sLV …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בשביל תכנות וגרפיקה קלה, פוטושופ וכאלה (בקיצור, לא תכנות גרפי). חשוב שיהיו בו: - יכולת להפעלת הרבה תוכנות בו זמנית - חיי סוללה ארוכים מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב שעיקר יעודו יהיה אינטרנט ואופיס. המחשב יריץ XP אבל צריך שיהיה מותאם גם לויסטה. בנוסף צריך מסך 19 אינץ' LCD תקציב כולל למחשב +מסך 4000. עדיפות לחנות באזור ת"א. תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K-5 ? (קראו למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג ואפשר לחסוך, אני לא יודע כמה אני צריך להוציא בשביל הדרישות שני מצפה מהמחשב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות (או כמה שיותר קרוב לזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA 5, Withcer 3 ועוד משחקים חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD (לא נכלל בתקציב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=80DU00BTIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים על המחשב הזה?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
קיבלתי את הצעת המחיר הזו: http://www.tms.co.il/preview/spec/v146fmnq האם הוא מתאים לצרכים שלי על פי השאלון? יש איפה ואיך לשפר אותו? תודה! מה התקציב המקסימאלי? 2.5 - 3 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט (ריבוי טאבים), סרטים, משחקי מחשב (בעיקר משחקי ספורט). המסך הקבוע בגודל 23 אבל המחשב יחובר מידי פעם למקרן fhd. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת של בעלי הניידים או מאלה שהתנסו בדגם הספציפי הזה. TOSHIBA - Satellite A300-1ND איך הוא מבחינת העבודה עם תוכנות רגילות כמו IEXPLORER-WORD וכו'? האם הוא שקט בעבודה רגילה? ואיך הוא גם במאמץ? האם הוא גם מתחמם יותר מדי? וכמובן - איך הוא מבחינת התמודדות עם משחקים כמו COD4תBIOSCHOK ALONE IN THE DARK וכמובן GTA 4? ואיך הוא מבחינת צפיה בסרטי HD 720P בפורמט MKV? מודה מראש לכל העונים והעוזרים. נ.ב. איפה אפשר למצוא את הנייד הזה תצוגה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת כמה שווה ה- Inspiron 14 5000 series חדש של Dell שקיבלתי במתנה. מפרט: מסך 14" מעבד i5 5200U 2.20GHz 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך GeForce 920M רזולוציה 1366X768, 60Hz זיכרון 500 ג'יגה ללא מסך מגע עם כונן דיסקים שוקל כ-2 ק"ג חדש לחלוטין באריזה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבד מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב דרישות- משחקים כגון WOW , אם אפשר שיהיה שקט(נמצא בחדר שינה שלי) אין צורך בציוד היקפי(מסך רמקולים כונני DVD וכד') אם אפשר ללאOC תודה מראש לכל התייחסות [br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 10:02:15 שכחתי לציין שזה דחוףף , ואני חייב להזמין את המחשב מחר כי המחשב שלי קרס
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים קלים כגון GTA San Andreas, League of Legends צפייה בסרטים. * גודל המסך? לא קריטי, שיהיה ממוצע. * משקל רצוי? לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אך מוכן להתפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) בסביבות ה 500-640 GB לפחות. * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD חובה, צורב זה אופציה. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל הבנתי ש-3 שנים נחשב כחובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כלל לא. מצידי שיגיע בלי כלום. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
עד כמה זיכרון RAM המחשב Fujitsu Siemens z17m3.0 תומך? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המפרט הבא: (מעבד)E6600 P35C-DS3R(לוח-אם) 2GB RAM DDR2 KINGSTON(זיכרון ראם) 200GB SATA2 SAMSUNG(דיסק קשיח) 8800GTS 320MB(כרטיס מסך) מארז +ספק 500וואט ג'נרי קניתי את המפרט הנ"ל לפני כשנתיים כאשר היה לי מסך 17 אינץ'..לאחר כמה חודשים התחדשתי במסך 24 אינץ'(DELL 2407) ברזולוציה 1920*1200... מכיוון שהמחשב שלי לא היה מספיק חזק כדי לסחוב את הרזולוציה במשחקים כבדים נאלצתי להתפשר על גראפיקה..לא נורא מאוד..אבל ככל שהזמן עבר נאלצתי יותר ויותר להתפשר עד שאני מוצא את עצמי משחק משחקים כבדים על LOW ובכך מאבד את כל החוויה שבמסך כזה ובמשחקים כאלו.. לכן אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב.. המטרה העיקרית היא לשחק משחקים כבדים(יריות-COD,CRYSIS מירוצים-BURNOUT,GRID אסטרטגיה-E…
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני רוצה לבנות htpc אבל לא סגור על החומרה לגמרי.. הדרישות: לוח אם קטן micro atx אם אפשר ותואם למעבד אינטל. כרטיס מסך + כרטיס קול HD מובנה. יציאת HDMI + DVI DDR2 תמליצו לי גם על ספק כוח. המחשב כולו לסרטים + הקלטה מהטלויזיה. את הקירור אני כבר אבחר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
החנות צריכה להיות באזור הצפון כך ש SKY ו IQPC, לא באות בחשבון. אני מעדיף לקנות הכל באותה חנות, אולי חוץ מהמסך שאפשר לקנות במקום אחר. שני המפרטים ללא OC ועדיף לא לחרוג כלפי מעלה מהתקציב מפרט 1 - בערך 3000 לא ישמש בכלל למשחקים, בד"כ אופיס ומעט תוכנות גרפיקה. אמור להיות כמה שיותר זול - אפילו אם צריך להתפשר מעט על איכות רכיבים: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 386 ש"ח 1 Gigabyte GA-MA69VM-S2 AMD 690V chipset AM2 385 ש"ח 1 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 249 ש"ח 1 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 307 ש"ח 1 LG GSA-H42N X18 Multi DVD-Recorder Bulk White 170 ש"ח 1 FOXCONN MIDI TSAA861 400W…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי חברים אם אפשר עזרה אשמח תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי…
-
בס"ד שלום לחברי הפורום. חבר קרוב מחפש המלצה למחשב נייד חדש (כנראה שיירכש בארה"ב) התקציב שלו הוא 1200$ פלוס מינוס. המלצתי לו לכוון את עצמו לכיוון DELL XPS והמחשב שהוא הצליח להעלות בחכתו הוא המחשב הבא: http://www.logicbuy.com/deals/dell-xps-14-ultrabook/40738.aspx - DELL XPS 14 רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי DELL שנרכשו בארה"ב ע"י חברת DELL בארץ? (היות ואני יודע שהאחריות היא בינ"ל) ב. מה דעתכם על מחשבי לנובו? משום מה אני שמעתי עליהם רק דברים שליליים. למישהו יש משהו להגיד בעניין? ג. מה דעתכם על המחשב שהצגתי. השימושים העיקריים שלו יהיו צפייה בסרטים, כתיבת עבודות, שימוש באינטרנט וכו'. הקריטריון שהכי חשוב לו הוא שהמחשב יחשב חזק גם בעוד שנה-שנה וחצי. תוד…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בעיקר תוכנות אופיס, שימוש ביתי רגיל, ללא גיימרים בבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שוקל לשדרג מסך, נכון להיות מסך HD 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רכשתי במכירה פומבית את הנייד הזה: K2-2A8DE LG http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=188&keySearch= עכשיו המחשב מגיע עם 512 זיכרון 667 DDR2 הציעו לי לשדרג ל 1 גיגה ב299 שקל זה נראה לי קצת יקר משום שמצאתי זיכרון בזול (512 ב 119 שקל לסטיק אחד - של OCZ אצל נעה מחשבים) וסטיק אחד של 1 גיגה ב 250 שקל של קינגסטון עכשיו השאלה שלי האם בדגם הזה יש פתח לזכרונות בלבד? או שצריך לפרק את כל המחשב על מנת להגיע לזכרונות? והאם 2 הסטיקים של ה 256X2 נמצאים ביחד או אחד נגיש השני לא? (ככה זה בדרך כלל בניידים לא?)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה גרפית שימוש ב solidworks & matlab * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי (טובה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה NUMPAD * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאו…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך מפרט לחבר סטודנט המטרות והמפרט רשומים בכותרת..שאר הקריטריונים: 3. גודל המסך? לא רלוונטי 4. משקל רצוי? לא רלוונטי 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר 6. יציאות מיוחדות? סטנדרטי ללא יציאות מיוחדות (אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין) 7. בלוטות? אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB 9. צורב DVD? חשוב 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? חשוב 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? Lenovo
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
החלטתי לתרום מחשבים/ ציוד היקפי לאנשים שבאמת צריכים/ זקוקים ואין להם אפשרות כספית לקנות.. יותר מאשמח שתעשו לייק ותרשמו לערוץ
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-