ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
לא צריך כ-ל-ו-ם חוץ מכרטיס מסך,ראם,לוח אם,מעבד ומארז (מארז עד 200 שקל גג) תודה לעוזרים :\
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני יקנה אותו כנראה בסוף החודש אז לפני שאתם בונים שלא סתם תתאמצו עדיף לקרוא הכל. אני רוצה להכניס את ה e6600 בפנים. המשחב זה מחשב למשחקים. הלוח אם צריך להיות אפשרי שיהיה אפשר לשדרג על גביו תמחשב. אני מתכוון לקנות מרובע ליבה אחרי שהם ייצאו ויהיה להם מחירים שפויים, לכן הבאס צריך להיות גבוה. אין לי צורך בצורב או כונן דיסקים דיסקטים, כרטיס קול, מערך sli ללא ציוד הקפי אין צורך במסך מקלדת רמקולים וכיוצא בזה אין צורך ואני לא רוצה מערכת הפעלה חוקית. הארד דיסק בין 80 ל 160 ג'גה. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג לפחות לא עכשיו. מארז מצידי שיהיה מכוער העיקר בשבילי זה הביצועים והחומרה. מה שאני צריך אם אני זוכר הכל. מעבד לוח אם זכרונות מארז ספק הארדדיסק וכרטיס מסך. אני מתכוון רק בסוף ה…
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי.. התקציב שלי הוא 2500-3000 ש"ח זה המפרט שלו: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm וספק ג'נרי ביותר של 300
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, התקציב שלי הוא בסביבות 4000. מה שנראה לי שאני צריך - תקנו אם אני טועה: Intel Core i7-11700 8 cores 16 Threads Crucial 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Ballistix Series Kingston 1000GB (1TB) SSDNOW A2000 (PCIe NVMe™ Gen 3.0 x4) M.2 2280 - 2200/2000MB/s - SA2000M8/1000G אשמח למפרט לא מבין בקירור... רק מחפש מארז קטן ולא מרעיש... הציעו לי את קוגר....
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום שמי גל ואני חדש פה באתר.. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב וברצוני לרכוש מחשב חדש(עם הכסף המצומצם שיש לי :-) ) *יש לציין שהידע שלי בחלקי המחשב שואף לאפס ולכן אני נעזר באתר הנפלא הזה . אני מחפש מחשב חזק עם מעבד ליבה מרובעת וזיכרון מטמון יחסית גדול , כרטיס מסך לא מטורף ולא יקר אבל שעדין יעמוד לשנה שנתים הקרובות.., זיכרון חזק 4 Gb K לפחות. לוח אם שיכלול כרטיס קול סביר, 8 עד 10 יציאות usb , שיהיה חזק ויתן תמורה ( שמעתי ש- Intel ו- msi טובים ) כונן קשיח של 500 יספיק . ושאר הרכיבים : כונן, מארז , ספק כוח ,קירור מעבד. שיהיו פשוטים מצדי. תקציב 3500 - 3700 שקל מקסימום. מבחינת שקט - לא הכרחי . עיצוב - לא הכרחי. וכל הציוד ההקיפי יש לי כבר. אודה אם תוכלו לעזור לי ולכתוב לי על כ…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועבר טובים 4. האם יש רכיב…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שבוע טוב.. אני מרכיב מחשב לדוד שלי, ואני צריך עזרה קצת עם מפרט; המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, הפעלת מדיות, סרטונים ודברים כאלה.. ממש לא למשחקים, אבל בכל זאות היידי רוצה שהיה כרטיס מסך בינוני(-) ולא כרטיס מסך מובנה. עכשיו העדפה שלי היא ליקנות מחשב מורכב כבר מאיזה חנות --אמינה-- עם שירות לקוחות טוב. לקחת איזה באנדל טוב, שיתאים לדרישות (הנמוכות אני חייב לציין) ולהוסיף לו את התוספות שצריך מסביב.. (מצלמת אינטרנט, מקרופון וכל הדברים הקטנים מסביב) עכשיו כמה דברים שהייתי רוצה שהיו במחשב, ואם אפשר שהמפרט יהיה בנוי עליהם; מעבד של אינטל, מהמעבדים החדשים כדי למנוע צרוך לשידרוג עדיתי בזמן הקרוב. זיכרון של 512 DDR2. הארד דיסק שהיה בטכנולוגית SATA2. לוח אם מבית טוב, A…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של ibm ודגם r50 ובגלל שלא השתמשתי בו הרבה.. הוא מבקש לסדר את השעון והוא מבקש סיסמא איך אני יכול למחוק את זה? ולפחות יש אולי סיסמא כל שהיא?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הזמנתי את המפרט הזה: מעבד: AMD athlon64 3500 socket am2 לוח אם: gigabyte GA-M51GM-S2G צורב: NEC dvd-rw ND3570 מארז: TK-6200 האתר שלו : http://www.task.com.tw/tk6200.htm זיכרון: Corsair Value Select DDR2 512 mb 667 MHz דיסק קשיח: WD serial ATA 80 GB WD800JD סה"כ 2089 במזומן את המחשב הזמנתי היום ואני אמור לקבל אותו מחר אך הבעיה היא כזאת: התברר לי שהמארז מגיע עם ספק 400 וולט לפי המוכר ולא ידעתי שספק ג'נרי הוא מאוד לא אמין אני צריך את עזרתכם, אני רוצה להגיד לו שישים ספק טוב של HEC אך אני לא יודע איזה ספק כמה וולט אני צריך למפרט כזה זה דיי דחוף לפני שהמחשב יהיה מוכן וזה יהיה מאוחר לשנות האם ספק HEC של 300 וואט יספיק לי? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לוח אם מותג מתוצרת- ASUS INTEL CHIPSET P35 P5KC תומך DDR3 מעבד Q9300 דיסק קשיח 7200 RPM SATA II 32MB GB 500SEAGATE זיכרון פנימי OCZ - 2048MB DDR II 800Mhz PLT CL4 צורב ASUS SATA X20 DVD כונן 1.44 מסך מחשב מבית Asus דגם MW221C כרטיס מסך אסוס GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E8800 מארז - NZXT LEXA Aluminium Black גוף קירור למעבד -Thermaltake V1 - ספק כח - Corsair 450W DUAL RAIL 450VX רמקולים CREATIVE SBS A300 2+SUB גוף קירור לכרטיס מסך- Z Machine GV1000 עכבר אופטי + מקלדת מולטימדיה LOGITECH אם אני טעיתי במשהו אני מתנצל מראש. המחשב הוא למשחקים עלות 6350 :kopfpatsch:
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מתלבטת לגבי קניית מחשב+ מסך+ מדפסת משולבת עם סורק, מכונת צילום, פקס. לצרכים ביתיים, אופיס, אינטרנט, הורדות, מוזיקה, סרטים (אולי משחקים) שיהיה חזק, יעבוד מהר, לא יקרוס אחרי פתיחה של כמה חלונות/תוכניות ושלא יתכבה לי באמצע העבודה ושיחזיק כמה שנים קיבלתי כמה הצעות מחיר ממקומות שונים אבל אינני מבינה יותר מדי ברכיבים ובסוגים השונים... האם עדיף מערכת הפעלה של VISTA או XP ? האם כדאי לרכוש מחשב מוכן שמיובא מחול ב"באג" או מספק ? ומה דעתכם על הרכיבים הבאים? מחשב 1333 C2D מארז 6AR6 HEC ללא ספק כח ספק כח 550W TOPOWER מאוורר Zalman CNPS8000 For 775 לוח אם INTEL-DP43TF/3PCI/NoVGA מעבד C2D (E8400) 3.0 GHz 1333 MHz 6Mb זיכרון Kingston DDR-2 1GB 800 Mhz זיכרון Kingston D…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD CRTSIS GEARS OF WARS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18-20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת או אולי שיפורים לגבי מפרט מחשב שאמור לשמש להרבה אינטרנט,סרטים,משחקים חדשים,הרבה מאוד עבודה,המחשב פועל כמעט תמיד ללא הפסקה. אני משתמש במסך hp 19 אינץ. המפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUO Q6600 8M זיכרון:KINGSTON 1024mb x 2 DDRII 800 לוח אם: INTEL DG35EC EVA COVE DVI כונן קשיח: WD 320GB 16MB 7200RPM SATAII מארז: ATX EZCOOL 530WATT 120 MM FAN כונן אופטי: DVDRW LG DUAL LAYER כרטיס מסך:GEFORCE 9800gtx 512MB DDR3 כרטיס רשת:ONBOARD כרטיס קול : ONBOARD הרכבה ובדיקת חלקים במעבדה מחיר 3500 ש"ח בבקשה תנו לי חוות דעת כמה שיותר מהר צריך את המחשב לפני החג. תודה רבה שנה טוב וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
חבר הרכיב לי את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/esvcwf6u 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה את ההוצאה אז לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך שכלול במפרט הוא 23" -לאילו הגדרות גר…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המפרט מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה לא יותר מזה...אם מישהו מעוניין להציע משהו אחר באותו גבול של מחיר שיש פה אז בבקשה.. דרך אגב, רצוי שיהיה מ KSP... מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos דיסקים קשיחים Samsung 80GB 7200RPM כרטיסי מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול 7.1 Channel Audio כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM BTC 52x ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מחיר 1447 ¤
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 7.5K עם חריגה ל8K 2. מטרות המחשב? צפייה בסרטים, מחשקים כבדים (אולי מאוד) , הורדות ועיצוב גראפי (פוטושופ) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך אך ורק צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? חברות גדולות ומוכרות לא חברות בשקל וחייב לכלול 6G ram ו- I7 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אני קונה את המארז CoolerMaster HAF 932 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה ,יש לי תוכנה חוקית שאני מביא להם 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיתן לי לשים את כל המשחקים שיש היום ועוד שנתיים מהיום על הגראפיקה הכי גבוהה 9. האם חשוב שקט? עד כמה? הכי שאפשר 1…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1.התקציב הנו 5000 ש"ח בלבד ללא חריגות כלל! 2. משחקים כבדים לשנתיים וחצי הקרובים שירוצו על HIGH/V.HIGH! 3. לא זקוק לציוד היקפי. 4. צריך צורב DVD טוב. 5. רצוי מאוד מארז יפה אך שיהיה שקט יחסית (אני לא פריק של שקט) וכמובן שיהיה איכותי ומקרר מספיר טוב (NZXT Tempest יהיה נחמד לדעתי). 6. לא מתכנן OC ולא CF עתידי! 7. יש לי מסך LCD של סמסונג מדגם SyncMaster 203B בגודל 20 אינץ'.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב ולא הרבה למשחקים.מחשב גלישה באינטרנט והורדות... בקשר לכרטיס מסך לא לעבור את ה500
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרה בבחירת רכיבים למחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי ומסך. השימוש העיקרי יהיה משחקים (50%), עריכת סרטים (30%), עיבוד גראפי/פוטושופ (20%) ,לא מתכנן OC כלשהו. מעוניין במעבד Intel Core 2 Quad Q6600, זיכרון 4GB : לא סגור על שם חברה או סוג. קירור המעבד יהיה כנראה BIGTYPHOON. ראיתי לוח-אם של ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E ^^ שווה ? יש אלטרנטיבות ? אילו זיכרונות עלי לרכוש ע"מ שיסחטו את המקסימום מהלוח-אם ?(במידה והם מסוג DDR2) ספק : אין לי מושג שם של חברה אבל אני מניח שהוא צריך להיות 500W לפחות. כרטיס מסך : משהו חזק שגם יתמוך ב-DX10. כרטיסים של איזו חברה שולטים היום בשוק? ATI-AMD או nVidia? מארז - חשוב …
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מחשב המיועד בעיקר למשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה שאינו מרעיש. המחיר הכולל יכול להגיע עד סכום של 5000 ש"ח ( ללא ציוד היקפי). אני מבקש רק ממי שבעל נסיון ומבין עניין להגיב על מנת לעזור. מספר חלקים בסיסיים שברצוני שהמחשב יהיה מבוסס עליהם: מעבד של intel i7 הסדרה החדשה ובהתאמה לוח אם. כרטיס מסך של GIFORCE מסדרת ה- 200 או של AMD. זיכרון X2 - DDR3 2G 1333 MHZ קרור מתאים וספק כוח חזק. ציוד היקפי המפורט כאן נמצא ברשותי ואינו נדרש: דיסק קשיח של 1 וחצי טרה. שני צורבים. מסך 24 אינץ דגם חדש של lg. מקלדת עכבר ורמקולים. מערכת הפעלה של windows 7 64 bit ו office 2010. תודה רבה לכל מי שעוזר ומייעץ.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש כללי, שזה כולל גם משחקים. האם ניתן לשפר משהו מימשה הרכבתי ועדיין להשאר בגבול התקציב ~3500ש"ח מעבד Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זיכרון DDR II 667 512MB TwinMOS כ.מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E כונן Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מארז HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black סה"כ 3590 תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המטרה שלי במחשב הזה , היא שהוא יהיה בנוי מרכיבים איכותיים, שיעבוד בצורה הטובה ביותר שאפשר להשיג. אני לא מחפש מפלצת גראפית במחיר זול, אני מחפש מחשב איכותי, רציני, וכן, עם כרטיס מסך סביר, (8400-8600) בשום פנים ואופן לא ATI. נ.ב: אני לא צריך כלום, מחשב נטו, בלי רמקולים, מקלדת, עכבר וכ' וכ'. אז, אשמח לקבל מפרט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך מחשב שמלבד שימושי אינטרנט ותוכנות רבות בו זמנית שאני מפעיל על המחשב שמכבידות עליו כמובן. אני גם משוגע משחקים. מה שמענין אותי לעת עתה זה מחשב שיפעל בו המשחקים הבאים, ברצף במהירות בצורה חלקה, בלי בעיות : AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. לא צריך שיפעל משחקים יותר משוכללים מאלה לעת עתה. שאלתי האם המפרט שמופיע באתר זה.. שמפיע במדור מפרטים בקטגוריה מחשב למשחקים במחיר 2000 שח. [יש רק אחד כזה], הוא יתאים לצפיותי הנ"ל. תודה לכם וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן אחותי קנתה מחשב נייד של LG דגם E200-A.CB19E. אני מחפש בשבילה כבל לחיבור המחשב לטלויזיה. אחרי בירור קצר הבנתי שיש כניסה לכבל HDMI אך זה לא עוזר מכיוון ואין לה פלאזמה/LCD. האם יש דרך אחרת לחבר המחשב לטלויזיה ולצפות בסרטים ? אודה לתשובתכם
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מחשב נייד לצורכי אינטרנט,סרטים מוזיקה (סרטי HD) , ומשחקים ברמה נורמלית +- עד 5000 ש"ח. עדיפות למעבד של אינטל, ו 2-4GB RAM במהירות טובה. 250-320 GB הארד דיסק אשמח אם תוכלו לייעץ או לספר על דגמים שאתם מכירים + מקום טוב לרכוש! עדיפות למסך כמה שיותר קטן. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-