עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לעניין. ההזמנה בהקפאה,עוד לא קיבל ניתן לשינויי,חבר שלי,מקלדת ועכבר אלחוטי,אין חברה. מעבד 3.4 אינטל. זיכרון 667 1גיגה. ראוטר מודם,אין חברה. צורב dvd lg. ארדיסק,אין חברה. סכום כולל 3500,איך אני משנה לו את המיפרט לטוב ביותר.אני מודע לעוזרים,תתעוררו התותחים,תודה. מוסיף אני מבקש מיפרט כולל הכול ,הכוונה למארז,בסכום 3500 שח, לא כולל מסך. ל-BEN903-אף ,אחד לא היה פראייר,אני מבטיח,עכשיו תן מיפרט בסכום 3500,לפי דעתך,החבר הקפיא את ההזמנה.

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  2. *מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אחרי מספר ימי "בנייה והרכבה" אינטנסיביים הרכבתי (בעזרתם האדיבה של חברי הפורום) את המפרט הזה, מחר מתכנן להזמין. אשמח לתגובות ודעתכם, האם נשאר משהו שאפשר לשנות? נ.ב. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להצמד לגבולות התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש''ח, אפשר טיפה יותר אם זה באמת יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, מעט משחקים (דיאבלו 3, מאס אפקט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

4. האמת שכבר בקשתי פה מפרט וזה מאוד עזר לי לכוון את עצמי ועזרה מאוד גדולה מאתר קיבלתי מהמדריך של DR.NOOB ודרישותי מהמחשב הם משחקים כבדים, LCD אוברקלוק אופציונלי ו VISTA אופטימלי אני לא קונה מחשב לעיתים דחופות אז אני רוצה שהוא יחזיק זמן רב לכן אפשרתי לו מערך SLI ובעתיד אקנה את הכרטיס הנוסף אני מאוד מעריך את האנשים בפורום הזה ולכן לפני שאני קונה אני אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה המפרט בקובץ המצורף אם אפשר גם לקבל חוות דעת על המסך וגם על ה כרטיס מסך כי אני מתלבט בין EVGA ל וASUS GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shloosh,

ראיתי באינטרנט את הנייד הזה והתלהבתי,בכללי מה אתם אומרים עליו? יש מתחרה יותר טוב במחיר הזה? (מחפש אך ורק 13.3 אינץ') אני צריך את המחשב למוזיקה(מחבר כרטיס קול חיצוני)(וגם HD חיצוני) ולאינטרנט

6. אין לי הרבה תקציב אבל זה כמעט בטוח המחשב שאני הולך לקנות... שימושים: בעיקר משחקים, אינטרנט, עבודות עם יש לכם הערות בבקשה תגיבו תודה. (בעמוד 4 המפרט הסופי) CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 726.63 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 594.92 ] 1 Video Cards : Innovision Geforce 4 MX440 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 336.52 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy …

• 50 תגובות
    • 5k צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד שבא עם 16GB זכרון (RAM), או ניתן להרחיב כבר בחנות. אני לא רוצה לקנות זכרונות לחוד ולהרחיב... פשוט לא רוצה להתעסק עם זה. ואני חייב שהמחשב יהיה פחות מ1.5 קילו (בערך 3.3 פאונד) משום מה נורא קשה לחפש ולמצוא מחשב לפי מקסימום זכרון! בדקתי באתרים של חברות גדולות, לנובו, אסוס, HP, ועוד כמה. באף אחת מהן לא היה מנגנון סביר לחיפוש מחשב לפי זכרון מקסימום (אם בכלל היה מנגנון חיפוש) לאף אחת מהן לא היה מנגנון "צור קשר" או התייעצות עם איש מכירות! אני כבר יומיים מנסה להשיג את HP, בטלפון(!!!) כאילו שאנחנו בשנת 1995, וכל פעם מעבירים אותי למחלקה אחרת כאילו שאנחנו במס הכנסה, ולא חברה שרוצה להתפרנס. אודה לכם אם תמליצו על חנות (פיזית או אינטרנטית, בארץ או בחו"ל) שמוכרת ושולח…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS ןHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDM צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus אין לי בעיה לשפר דברים אם צריך בעוד 200 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חבר שלי הולך לקנות מחשב חדש.. הבאתי תמפרט לראות מה אתם אומרים לפני שהוא קונה. -מעבד AMD דגם BOX DUAL CORE Athlon 3800 --מחיר:1,684 ש"ח -זיכרון 512MB 400MHZ DDR מחיר:266 ש"ח -לוח אם של GIGABYTE דגם K8NF-9 S939/1600 Nforce4-4X 1xPCI-Ex16 מחיר:486 ש"ח -כרטיס מסך של NVIDIA דגם GeForce 7300GS 256MB DDR2 מחיר:421 ש"ח -מאוורר למעבד AMD של THERMALTAKE מחיר:47 ש"ח סה"כ: 3,150 ש"ח אל תייחסו לזיכון 512 זה רק זמני אחר כך הוא יקנה עוד 512 כי אין לו מספיק כסף.. אנשים תנו תגובה בונה על המפרט הזה מה גרוע בו מה נרא לכם לשפר.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה להחליף מחשב בן 5 שנים. משחקים של ילד לא הכי כבדים, אבל לך תדע מה יהיה בעוד שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO 3.0GHz E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: 2GB דיסק: 500GB Sata II 32MB כ. מסך: 9600GT 512MB מארז+ספ"כ - שקט, בטוח, מספיק חזק רציתי מעבד וכרטיס מסך מתקדמים, לוח אם מתאים לצרכים, דיסק עם נפח ומהיר. אנ ילא נעול לדגמים שציינתי ולא לחנות. ביקורת בונה מבורכת מאוד. תנו לי מפרטים עונים לדרישות שלי. איזה כרטיס מסך של ATI הוא מקבילי ל-nVidia? תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. אני מחפש מחשב שיענה לי על הדרישות שלי ויספיק לי לעוד הרבה זמן. עכשיו כך אני רוצה מחשב בסביבות 4500 ש"ח (אם יש צורך אז אפשר קצת לחרוג) שיתאים לי לעריכת קול ובעיקר וידיאו (גם בפורמטים גדולים כמו DVD) וגם אינטרנט, אולי פה ושם משחקים. נ.ב שמעתי גם שאם כבר כדאי ללכת על ליבת ה BARTON כי היא יותר טובה חוץ מזה זה יותר זול מהאינטל (בסה"כ יוצא בסוף) אבל אתם תגידו לי מה כדאי ומה לא. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אודה להצעה למחשב עד 4000 ש"ח הכוללת: 1.לוח עם אפיק PCI-E . 2. לוח טוב ללא מאוורר על הCHIPSET ותמיכה בSATA2. 3.כולל ציוד היקפי (בסיסי) 4.מסך 17" LCD . המחשב מיועד לעבודות בסיסיות+ משחקים ברמה ממוצעת.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  13. שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by GROM,

אהלן, התקציב נמוך, אני יודע. אני מחפש מחשב בסיסי אך עם עדיפות לAMD וכרטיס מסך לא ONB אם זה אפשרי. אין צורך ב: מסך, עכבר/מקלדת, רמקולים,כונן דיסקים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  15. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by dad99,

אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם יצאו טכנולוגיות חדשות בשלושה חודשים הבאים והאם כדי לחכות? האם צפויה ירידת מחירים האם כדי לחכות בשביל כרטיסי 8600 ואם כן מתי הם יצאו?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  18. היי! מי שיודע איפוא יש חנות או ספק מחשבים ניידים שמוכן להציג איך נראה נייד 15.5 " עם מסך FHD לפני שקונים ?

19. מחפשת מחשב שיעבוד טוב עם עריכות ווידאו (יתמוך בAVID )פוטושופ לייטרום אפטר אפקט אשמח לעזרה מה התקציב המקסימאלי?3000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יאי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת ווידאו ,ועריכה גרפית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד ל AVID LIGHTROOM PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ,לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by omahgawd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 למפרט, עוד 1000-1500 לאביזרים (מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, אם אפשר אז להעביר מהתקציב אביזרים למפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FALLOUT 4, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפי המסך שיומלץ.. אני נוטה לכיוון 24 אינץ -לאילו הג…

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  21. שלום, אחותי נמצאת בארה"ב והתכנון הוא שהיא תרכוש שם מחשב נייד ותביא אותו לארץ כמחשב אישי. חשבתי על אחד מהדגמים של HP. האם יש לכם המלצות לחנויות בארה"ב, ודגמים של HP שיכנסו בתקציב הנ"ל ?

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. ניסיתי לשפצר קצת את המפרט שעשיתי ב4.5K אתמול וזה מה שיצא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Reaper ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2405K כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X2696 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה, לאחרונה קיבלתי הצעה חבל על הזמן מפרט מטורף השאלה אם שווה מה אתם אומרים? זה המפרט: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/ACERALLIN!.pdf מה אתם אומרים איך החברה?או שיש משהו יותר שווה?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by Markis,

שלום ברשתו מחשב hp dv6 ומחשב acer במחשב ב-hp החליפו לי במסגרת האחריות זמנו סוללה. הבעיה היתה שהמחשב הפסיק להיטען ובמעבדה אמרו שהסיבה היא הסוללה. לאחרונה אותה תופעה חזרה והמחשב אף נותן התרעה שעליי להחליף את הסוללה. הדבר המוזר הוא שמחשב ה-hp לא נדלק בכלל כשהסוללה בחוץ והוא מחובר ישירות לחשמל לעומת זאת מחשב האייסר נדלק כשהוא מחחובר לחשמל ישירות כשהסוללה בחוץ האם זה אינדקציה לתקלה במחשב ה-hp עצמו ולא רק בסוללה ? אודה על כל עזרה, אם התקלה היא רק בסוללה אקנה חדשה אבל אם התקלה גם במחשב אזרוק אותו, עשה לי מספר פעמים תקלות טחבל על ההשקעה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  25. הרכבתי מפרט, הוא קצת חורג מהתקציב שלי.. התקציב הוא 4000 יש פה דברים שאוכל להוריד שלא שימושיים כל כך ? המחשב צריך להיות שקט, ועבור גרפיקה.. לא בשביל משחקים בכלל. מחשב חזק מאוד אני צריך.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box ¤1296 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9300 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤569 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤486 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤516 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P10004GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe ¤543 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1032…

• 7 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.