ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, החלפתי כרגע אינטרנט לסיבים אופטיים. המהירות שאני מקבל בווי פיי היא סביב ה 280 שזה מטורף. הבעיה היא במחשב הנייד שנמצא אצלי. יש לי מחשב טושיבה שכנראה כרטיס הרשת שלו הוא של עד 100 מגה בייט[לא ידעתי שיש דבר כזה] והמהירות שאני מקבל היא של כ 40 מגה בייט. במחשב נייד של העבודה אני מקבל את המהירות הרצוייה של כ 300 מגה בייט בוופיאי. אחרי כל החפירה, אני מעוניין להחליף מחשב לDELL, איך אני יכול לבדוק האם המחשב החדש שאני קונה, כרטיס הרשת שלו תומך במהירות הזאת[המחשב של העבודה הוא של לנובו, והוא לא מהטובים שלהם]. והאם יש דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו סביב ה 3000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת עכשיו שיצאו ה MB ו MBP החדשים, כיצד הם עומדים מביחנת ביצועים/מחיר מול הדגמים המקבילים של התחרות שלהם (אם אפשר התייחסות להבדלים בדגמים שנמכרים במחירים בארץ וכאלו בחו"ל) ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 300 שקל אבל לא כדאי כי אולי אני לא מקבל את הכסף הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).192…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מפרט: T6600 מסך 15.6 (רצוי LED) זיכרון 3G בלוטות' win 7 אחריות 3 שנים לא חייב כרטיס גראפי מיוחד לא חייב כונן גדול מחיר: עד 3800 יש חיה כזו? או שאני חי בסרט?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לאישתי מחשב נייד שישמש אותה לעבודתה - יישומי אופיס אינטרנט והנה"ח בעיקר (חשבשבת). למרות זאת חשוב לא להתפשר על מחשב חזק ומהיר - אומנם לא מיועד למשחקים ( כמו באשכול/תראד אחר שביקשתי לאחרונה ) אך חשוב שלא יהיה איטי ומסורבל. חשוב שיהיה עם מסך WIDE גדול מעל 15"מצד אחד , אבל שלא יהיה כבד מדי מצד שני. כמובן שיכלול את יציאות סטנדרטיות , WIFI ,BT וכדומה. האם יש מחשב נייד שעונה על הדרישות במותגי LENOVO , DELL ? תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
המחשב ניקנה ליפני 3 וחצי חודשים בארצות הברית חדש וכמעט ולא נעשה בו שימוש. מחשב מסוג [h=1]Dell Inspiron 15z Ultrabook[/h][TABLE=width: 605] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Size[/TD] [TD=class: value]15.6 inches[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Screen Resolution[/TD] [TD=class: value]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Max Screen Resolution[/TD] [TD=class: value]1366 x 768[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Processor[/TD] [TD=class: value]Intel Core i5[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]RAM[/TD] [TD=class: value]6 GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: label, bgcolor: #F5F5F5]Hard Drive[/TD] […
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יוצר בתחום הוידאו, משתמש בתוכנות אדובי (פוטושופ-פרימייר-אפטר CS6, לפעמים רצות במקביל). אני משתמש כרגע במחשב נייד של דל, עם מעבד i7-quad 2.1, זיכרון 8GB-ram וכרטיס מסך NVIDIA GT630M. ברצוני לקנות מחשב נייח נוסף שישמש לעריכה "נטו" (בלי אינטרנט ותוכנות נוספות) ולהרגיש שיפור משמעותי בביצועים ביחס למחשב הנייד. התחלתי את המסע עם תקציב שנע בין 6000 ל6500 ש"ח מתוך הרשימת המחשבים המומלצים, בחרתי את המחשב שבקישור הבא: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/18 המחשב הזה מעט יקר ביחס לציפייה שלי. שאלותי ביחס אליו הן: 1. האם קניית המחשב הנ"ל עם זיכרון (16GB (2X8 יספיק לצרכי, והאם זה יוזיל את המחשב משמעותית? 2. האם יש עוד תחומים שאני יכול לחסוך בהם מבלי להרגיש ירידה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המדריך מתמקד בשיקולים של מחיר, גודל, בחירת מעבד, יחס ביצועים לחיי סוללה וערכת השבבים Nvidia Ion. http://yoni1z.blogspot.com/2010/04/netbook.html כמו כן מתארגנת קבוצת רכישה למחשב מיני נייד. הכוונה היא לפנות ישירות לאחד היבואנים הרשמיים ולקבל מחיר מיוחד ללא פערי תיווך, כולל אחריות מקורית של היבואן. מוקדם להתחייב על דגם ספציפי עקב השינויים המהירים בשוק זה, אך ההתמקדות היא על מעבד אינטל Atom N450, בעל מסך 10 אינטש לפחות וזמן סוללה ארוך. למעוניינים אפשר לשקול מחשב משולב עם Nvidia Ion2 המאפשר ניגון סרטים Full HD 1080p וחיבור HDMI. להרשמה היכנסו לבלוג שלי מצד שמאל למעלה. http://yoni1z.blogspot.com
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד חדש בגודל 13.3 אפשרי גם 14.1 התקציב עד 3K. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע, תמיד אפשר להחליף סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250-320, יש לי גם כונן חיצוני * צורב DVD? - אין צורך בצורב, גם על כונן DVD אפשר לוותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - אין העדפה רוצה את הנייד הזול ביותר שניתן למצוא. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a3-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-%d7%94-g-sync-%d7%91%d7%9e%d7%97/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אשתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה להביא איתה סוללה למחשב הנייד שלי (לנובו think pad 430E). בדקתי באמזון והוא נתן לי מיליון מוצרים, ברבים מהם מוזכר הדגם שלי, במחירים מאד שונים זה מזה (יש מהם גם במחירים מצחיקים). לא מוצא ידיים ורגליים. איך אפשר לדעת מה טוב? איך אני רואה מה מקורי ומה תחליפי? יש אתר מומלץ במיוחד? תודה ארי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מסך דק רמקולים מקלדת עכבר.... מחשב למשחקים נקי. עדיף מ SKYPC
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב באמריקה או בריטניה, לאור סוגיית האחריות הבינלאומית, אני מעוניין להמלצות על טיב האחריות שהחברות הנ''ל נותנות על הדגמים הללו בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4P04MY1914 Asus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834315187(Acer) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834299297 (Alienware) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233083 (Gigabyte) תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, עם מסך מגע (עדיפות למסך נתיק או מחשב עם אפשרות לסיבוב המסך ב-180 מעלות, דוגמת ה-Yoga) לשימוש בלימודי הנדסה. המטרה שלי שהמחשב ישמש אותי כמחברת לכל דבר, ולכן אשמח להמלצות ועצות על מחשבים עם מסך מגע שניתן לכתוב ולשרטט עליו באיכות גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח), כמובן שאם יש מחשב שעונה על הצרכים במחיר זול יותר, מבורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, עבודה משרדית (בין השאר שימוש בתוכנות דוגמת Autocad Autodesk) ובין השאר צפייה בסרטים ומשחקים בסייסים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות קל(ויזואל סטודיו),אופיס..לא אצפה בסרטים במחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-ויזואל סטודיו ללימודים(c++ sql java) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא ידוע כרגע 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אם יש מ…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב מזדקן בן כ-6 שנים שכבר בקושי סוחב ואני מעוניין להחליף אותו באחד חדש. התקציב העומד לרשותי לצורך העניין הוא עד 3,000 ש"ח (ניתן לחרוג במעט במידה וזה שווה את זה). אני מעוניין במחשב בלבד ללא שום ציוד היקפי. חשוב לי שהמחשב יגיע עם SSD ׁ(שאליו יתווסף HHD נוסף של 1TB) ואני מתלבט האם יש לי צורך ב16 ג'יגה זה זיכרון RAM או שניתן להסתפק ב-8 בלבד? במחשב הנוכחי יש לי 4 והוא בקושי סוחב. (אני די מעמיס עליו מבחינת חלונות ותוכנות שרצות בו זמנית) אני מפ"ת לכן אשמח לחנות מהאזור (KSP או אייבורי כנראה?) כמו כן האם יש עכשיו מבצעי בלאק פריידי שווים בארץ/בחו"ל? לדוגמה: האם שווה להביא את ה-SSD הבא מאמזון: https://www…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני צריכה המלצה למפרט מחשב נייד עד 400$ גג שיביאו לי מדרום אפריקה ,למשחקים בעיקר..אין לי מושג איך זה הולך שמה היא יכולה ללכת לחנות ולבקש יביאו לה את המפרט הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
OCZ Obsidian 4GB (2 x 2GB) DDR3 SDRAM 1600Mhz G.Skill Dual Channel 8GB kit (4GBx2) DDR3-1333Mhz GIGABYTE GV-R585OC-1GD Radeon HD 5850 (Cypress Pro) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card w/ ATI Eyefinity חשבתי על כיוון כזה: 4GB- 130 8GB- 190 HD5850- 450-500
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים מבקש המלצה פרקטית ואובייקטיבית להתלבטות בין שני ניידים הדרישה היא נייד בסיסי וזול ללימודים ושימוש יומיומי שלא מיועד למשחקים. במסגרת התקציב שלי (2500 +- 100 שקל) עצרתי על שני המחשבים האלה Dell Vostro 1015 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5780&CatCode=315 או Fujitsu LifeBook AH530-10 מצורפת תמונה עם מפרט הפיג'וטסו מציע i3 לעומת ה T6570 של הדל יציאת HDMI שלא קיימת בכלל בדל (יש פיירווייר אבל תכלס הוא מיותר) לעומת זאת הדל מציע 3 שנות אחריות לעומת השנה בלבד של הפיג'יטסו ושם מותג יותר "מוכר". אז מה אתם חושבים? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-