עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לפני מס' שעות הצעת את מפרט- אשמח אם תסייע לי בשאלות הבאות: 1. ניסיתי לאתר את המרכיבים השונים בKPS הקרובה אלי (אזור השרון) -אך לא מצאתי הכל-האם תוכל לסייע לי בהרכבת מפרט דומה בחנות זו? 2.למה הכוונה ב"יכולת שדרוג"? האם אוכל להשתמש בזה למשחקים פשוטים יחסית? למשחקים כבדים?(מה יצריך שדרוג שכזה?) 3.האם אפשר לקבל בבקשה מפרט למסך מתאים לשימושים אלה (מעט צפיה בסרטים) להלן המפרטשהצעת: מפרט מבוסס E5200 + לוח G41 עם יכולות גרפיות מצויינות, וחיבורי DVI ו-HDMI. שקט וקריר עם יכולת שדרוג מצויינת ודיסק ענק ומשתלם. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤435 לוח אם: ASUS P5QPL-VM ¤486 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER D…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by eyalka,

אני מחפש דגם טוב למחשב נייד למתכנת .NET , אמין ועם מסך ומקלדת נוחים למתכנת , שזה הכי חשוב מבחינתי ואם יש דגם עם כ.מסך לא משולב (מכור קשה לWOW , מה לעשות ...) אז אפילו יותר טוב המלצות?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by qt1h00,

שלום לכולם, נראה לי שהגעתי לנוסחא המנצחת אחרי מספר בדיקות. אני עדיין מתלבט כנראה שאחליף את המסך למסך של SONY 19" X95F ב 1600 ש"ח. בכל מקרה אני עדיין במסגרת של 7000 ש"ח ועוד עם מקלדת ועכבר שנראים ממש טוב. מה לגביהם באמת למישהו יש ויכול להמליץ או לא להמליץ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אבקש עזרה בבניית מפרט, דגשים לבניה 1. המחשב מיועד ולקולנוע בייתי ולמשחקים. בשלב ראשוני דגש על הקולנוע ביתי ולכן חשוב שיהייה שקט. יחד עם זאת המחשב צריך להיות מוכן לתמוך בכרטיס מסך חדש שירכש בהמשך השנה. 2. קניית כרטיס המסך אינה כלולה במחיר הנל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קולנוע ביתי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG …

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  5. הי, האם יש בעיה לעבוד עם וורד במחשב נייד 15.6 אינץ' עם רזולוציה של HD כלומר או 1920על 1080 ? הבנתי שכדאי לעבוד במחשב עם הרזולוציה הטבעית שלו, כי אם משנים רזולוציה זה פוגע בחדות התמונה , האם גם בוורד זה פוגע או שזו אפליקציה שאין בעיה לשנות את הרזולוציה שלה ? תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
    • 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by סלרי,

1 INTEL P4 1.8AGHz 478PIN 512k 910 ש"ח 1 ABIT IT7 MAX 916 ש"ח 1 Corsair CMX256A-2700C2PT 651 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 527 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM black 143 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 435 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ש"ח סה"כ 3,719 ש"ח אני משדרג את מחשבי למפרט שהוספתי למעלה המפרט נבנה לאוברקלוקינג כרטיס מסך יש שנים חדשים ששוכבים בבית ולא צריך מסך כנ"ל צורב לא צריך יש במחשב השני,את המארז והכוננים אני לא רוצה לשנות ואני לא צריך עוד מקום באהרדיסק. הזיכרון ישונה ל512 כרגע פשוט עשיתי טעות בקיצור מה דעתכם על החלקים אללו -לוח אם,זיכרונות,מעבד וספק כוח. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by spooky,

אני צריך מפרט עד 4000ש"ח בלי מסך, אבל עם עכבר ומקלדת(אפילו את ההכי זולים שיש) לשימוש של צפיה בסרטים, משחקים, אינטרנט וכו'... ורק אינטל, לא רוצה AMD תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

המחשב מיועד אך ורק לעריכת תמונות פוטושופ וכו' לא יהיה עליו אימיול תוכנות אחרות ועוד שטויות מיועד לצלם מקצועי תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום למומחי הפורום. אני קורא אנונימי כבר די הרבה זמן, אבל משתדל למצוא את המידע בעצמי ולא לשאול. הבן הגיע בשעה טובה לגיל שבו הוא חושב שיש לו זכות למחשב משלו.... מסגרת התקציב היא 3000 ש"ח, די קשיח. השימוש הכבד יותר יהיה משחקים דוגמת מיינקראפט או Civilazations . *לא* יהיה לו פורטנייט gta או דברים כאלו.... על מה עדיף לשים דגש, זיכרון או מעבד? במחיר כזה, מצאתי דור 12 עם 8 ג'יגה או דור 11 עם 16 ג'יגה. מה עדיף לדעתכם? וגם, אם יש הממלצות ספציפיות- אשמח לקבל. תודה!!

11. Started by רבקה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dan_dekel,

אהלן, בניתי לעצמי מפרט נחמד: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪1,040 ₪1,040 1 מעבד Intel Core i5-750 Box ₪680 ₪680 1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪376 ₪376 1 כונן קשיח Western Digital WD3202ABYS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪661 ₪661 1 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Gold ₪1,165 ₪1,165 1 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 275 896MB DDR3 PCIe ₪111 ₪111 1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪336 ₪336 1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪474 ₪474 1 ספק כח Enermax Pro82+ 525W ₪ ₪ 1 איסוף עצמי מהחנות סניף ראשון לציון. 9 :פריטים ₪ 4,843 סכום כולל מע``מ יש לכם רעיון אחר ? איך המפרט ? יש צורך בכרטיס מסך אחר ? אולי ללכת על זיכרון 1066 ו5850 ?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by דובי770,

בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת אודיו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6/14 אינצ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המחשב הקודם שלי עשה את שלו, עבד במשך כמעט 6 שנים אני לא רוצה לחסוך אז אל תדאגו לגבי תקציב, גם ככה אני קונה הכל ישירות מהיבואן מה שאני צריך זה מעבד - אני די נעול על ה2600K, חשבתי לחכות ל2011 החדשים אבל אני לא יכול לחכות אני צריך מחשב חדש ובקרוב מאוד לוח אם- היבואן ממנו אני קונה עובד כמעט ורק עם GIGABYTE לצערי, ואני רוצה לוח של ASUS, אני מקווה שאני ימצא, אז אני צריך המלצה ללוח של GIGABYTE והמלצה ללוח של ASUS זכרונות - די ננעלתי על אלו http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/memory-corsair-ddr3-16gb-kit-4x4096mb-1600mhz-vengeance-p-12361 מה אתם חושבים עליהם ? דיסק קשיח- יש לי כבר 5 הרד דיסקים של 500GB שאותם אני ילביש על המחשב החדש, ואני רוצה לקנות כונן SSD 120GB שע…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא בסביביות ה-5000 שקל עם אפשרות לחריגה אפשר גם במזומן.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי לצורך צפייה וקידוד אקראי של סרטים, צריבה ומשחקים.רצוי כניסת פיירוייר בלוח. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך הצעה למסך 17 אינץ דק בתקציב נוסך של כ-1500 שקל וכן מקלדת סבירה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ~Pizza~,

היי, מצורף המחשב כרגע. ואני מעוניין לשדרג אותו. החלקים יקנו בהולנד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K euro 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רינדורים בעיקר. וBG3 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מאחר ומדובר בשדרוג, חלקים קיימים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב יותר מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. …

17. סליחה על הפוסט הקודם פשוט לא שמתי לב :-\ קודם כל אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש של סטודנטים וגם להריץ משחקים בינוניים אבל חשוב שיהיה אמין ולא סתם חומרה זולה שיתחיל להתקלקל אחרי שנה...יחסית למחיר בחרתי במפרט מוכן של KSP בעיקר רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה,חברה לא כל כך מוכרת אבל בגלל שרציתי LCD לא יקר מאוד בחרתי בזה ואמרו לי שזה מסך טוב(לא הכי טוב אבל בסדר) מה אתם אומרים זה שווה את המחיר??איך הביצועים שלו נחותים או שאפשר להגיד בינוני??והאם זה שווה את המחיר שלו?? מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by eranx,

אני מחפש מפרט למחשב לעבודות משרדיות בעיקר, אופיס אינטרנט וכו'. לא צריך מסך. יש לכם רעיונות? תודה.

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים - Elden Ring, God of War, Baldurs Gate 3 כמה דוגמאות מהשנה האחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט במידת האפשר והתקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

20. Started by LinkTree,

המחשב מיועד בעיקר לעבודת גרפיקה ופיתוח (תוכנה/FLASH/ PHOTOSHOP) (לכן יש צורך ב 2G זיכרון לפחות ונראה לי גם RAID על הדיסקים) חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ואם כבר אני משקיע גם כרטיס מסך טוב (כמובן עם DUAL) יהיה נחמד כמו גם כרטיס קול (עם כניסה ויציאה אופטית). (אין צורך בכוננים יש לי צורב DVD וכונן רגיל נוסף) תודה :-)

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by UY,

שלום, אני רוצה לקנות netbook ורציתי לדעת: המחשבים האלה יכולים להריץ טוב את ה-Express-ים של VS?, ואם כן איזה? [move]פורים שמח! [/move]

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by binia1990,

שלום לכולם קיבלתי את ההצעה הזאת למחשב גיימינג ב ksp והייתי מעוניין לדעת עם זה המקסימום שאפשר להוציא בתקציב של 3300 שקל בלי כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך הכי מומלץ בתקציב של 1500 שח עם חריגה של 300 ? תודה רבה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by יעקב לוי,

שלום לכולם. הסיפור הוא ארוך, אבל אני אנסה לקצר. קניתי מחשב לפני חודש, בשעה טובה, אחרי הרבה התלבטויות, מחשב ASUS מסדרת Vivobook S 14 Flip OLED TP3402VA, במפרט מעבד I5-13500H. קישור לזאפ: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051 לאחר שבועיים המחשב התקלקל, סיפור ארוך ולא מעניין כ"כ. לא בהכרח קשור לאמינות של ASUS. החברה זכתה אותי במחשב חדש אצל המוכר, שאמר לי שנגמר לו במלאי ללא צפי לחידוש. הברירה שנשארה לי היא כזו, או להמתין כשבועיים שלושה ולקנות את אותו מחשב ממנו רק עם מעבד I7-13700H, (שזה בעצם המחשב הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1193875&q=vivobook s 14 flip oled tp3402va-kn057)…

24. מעבד : פנטיום 4 3GHZ כרטיס מסך : redeon 9700 כרטיס קול : creative live דיסק קשיח : maxtor 120gb 7200rpm זיכרון : kingston 256mb pc333 ddr עכבר של logitech כונן cdromX52 של lg כונן דיסקטים וגם מה כדי לשפר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.