עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעבודה התקלקל הספק במחשב. ספק גנרי כלשהו. הוא היה מחובר לאל פסק כלשהו. האם יש להתאים את הספק החדש לסוג האל פסק? או שאני יכול לקנות כל אנטק או סיסוניק ולא תהיה בעיה? אשמח לקבל תשובה זריזה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by moran12,

היי, לפני 3 חודשים קניתי lenovo flex 15 ויש לו בעיה..כל פעם שהמחשב נכנס לsleep mode הוא לא מתעורר. המחשב עובד וכל הנורות חיווי דולקות אבל המסך לא נדלק.. מישהו יודע איך לטפל בזה? אם זה בעיה של הלפטופ ספציפית או של הווינדוס?? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by smb73,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב נייח לגיימינג בלבד (ללא שימושים נוספים). אשמח לחוות דעת לגביי מפרט שהרכבתי לבד וכן למפרטים שלדעתכם מנצלים את התקציב באופן מוצלח יותר. Intel Core I5 10600K Asus TUF GAMING Z490-PLUS LGA1200 Corsair ICUE H115i RGB PRO XT 280mm Asus ROG-STRIX 650W GOLD Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE Samsung 860 EVO Series HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 2400MHz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. Started by Wingedbull,

מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake M9 VI1000BWS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY - 1 Year Warranty none מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer חסר משהו? אפשר לשדרג דברים אחרים שלא יחרגו מהתקציב? אני צריך מחשב משחקים עד 3500 ש"ח, חזק ואמין. …

6. Started by Psycho17,

אנשיםםם ניתימחשב ואני מרוצה עד הגג.... הנה המפרט: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: KINGSTON DDR 512Mb 400MHz CL2 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA מארז: קומפיוטרקייס שחור עם ספק 400W כוננים: LG CD x52, ALPS 1.44 כל המפרט ב 3950 ש"ח ב5 תשלומים במרדנית... מה דעתכם על המחשב... (אני הכי מרצה בעולם ולא משנה מה גידו אני יהיה מרוצה ;D ) נ.ב תודה לכול משתתפי הפורום שעזרו לי להגיע למפרט הרצוי ושליוו אותי עד הקניה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו). אשמח לעזרתכם, הדרישות הן: 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה. 2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי. 3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך). 4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות? 5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות. 6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע. 7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי. בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל). תודה רבה מראש! סשה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אי…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Warped,

אהלן, לפני כמה ימים נעזרתי בכם בשביל לבנות מפרט לשדרוג. בסוף הוחלט שהמחשב שלי יעבור הלאה ואני אקנה את שאר הרכיבים ולא רק מה שצריך לשדרוג. בכל מקרה, הנה המפרט שחשבתי עליו, אשמח לעזרה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 מאוורר למעבד - ??? ABIT IP35-E או Gigabyte P35 DS3L DDR2 2048MB 800MHZ CL4 של OCZ או G.Skill BFG 8800GT הארדיסק אני מעביר מהמחשב הקיים LG DVD Rom x16 Black CORSAIR 450VX Thermaltake Sorprano אשמח לכל הצעה.

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by avi1234,

שלום, ברשותי הנייד MSI WIND. לאחר מספר ימי שימוש הלחצן השמאלי בעכבר אינו מגיב (כמו גם לחיצה על משטח המגע של העכבר), הלחצן הימני מגיב טוב והעכבר זז בצורה תקינה גם כן. כשחיברתי עכבר BLUETOOTH ניתן ללחוץ על כל הלחצנים בצורה תקינה. מה דעתכם בעיה בחומרה? (פתאום גם המשטח לא מאפשר לחיצה עליו וגם הלחצן השמאלי יחד?) ניסיתי להסיר את מנהל ההתקן ולתת לWIN להתקינו מחדש ולא עזר.. רעיונות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המחיר לא מאוד קריטי אבל אני מחפש משהו קטן, קל עם מסך מגע, מעבד טוב ויציאת VGA מובנית (אפשרי עם מתאם קטן). אידאלי היה משהו סטייל GALAXY TAB שמריץ WIN למשל - להצגת מצגות ולניידות מקסימלית (עדיף הרבה פחות מ-1 ק"ג אם יש). לפני כמה חודשים חיפשתי אבל ללא תוצאות - יש חדש? תודה.

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. שלום, לכולם אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים שיריץ אותם באיכות מקסימלית כמו: red alert 3, crysic וכו' התקציב הוא עד 4200 ש"ח (שלא יחרוג) ואני לא זקוק בציוד היקפי. אני מעוניין במחשב עם 2 או 4 ליבות (עדיף 4) עם מהירות מעבד גבוהה.... לוח אם מתקדם וקירור מתאים, ושהמחשב לא ירעיש יותר מדי זיכרון 4 גיגה או יותר כרטיס מסך מתקדם ורצוי עם יציאת hdmi. ודיסק קשיח בערך 320 גיגה או יותר.. כמו כן צורב dvd במהירות טובה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by DontPanic,

אני רוצה להרחיב את הזכרון למחשב thinkpad t41 מצאתי בנעה מחשבים את הזכרון הזה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5946 האם הזכרון הזה מתאים למחשב ? המחיר שם הרבה יותר זול מכולם - כל שאר המקומות המחיר הוא 250-290- אז זה קצת מרתיע אותי

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Tamar Goldin,

היי אשמח להמלצה למחשב אמין וטוב הדרישות הן בסיסות לא משהו יוצא דופן שיהיה טוב תודה !

• 0 תגובות
    • 421 צפיות
  15. Started by yanivsk,

intel PD 820 asus p5wd2 premium intel 955x asus extreme n7800gt dulal/2dhtv 512mb limited edition WD 250mb sata II ks 16mb 7200rpm nec nd-4550 dvd/r/w/dl thermaltake 460w activ pfc +120mm fen מארז THERMALTAKE TAICHI VB5001SNA קירור מים במארז מקלדת עכבר LX 700 CORDLESS DESKTOP אין לי מחירים כרגע אבל חבר שלי טוען שזה מעל 17000 ש"ח אני אמרתי לו שזה ביזבוז תעזרו לי לשכנעה אותו.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by arieltan,

אני צריך עזרה בבחירת לוח, מעבד, זכרונות, כ. מסך, מארז ללא ספק, קרור למעבד, וכונן קשיח. הכיוונים שלי הם כדלהלן: אני צריך מארז איכותי עם תצוגה של טמפ' מכיוון שהמחשב יעבוד שעות נוספות בהמרות וכו' ולקבל חוות דעת חיצונית על הטמפ' זה חובה (חשבתי על thermaltake svinking va4000bws ) מעבד כפול ליבה נראה לי ה3800 amd יענה על הצרכים (בכל זאת מדובר על הפרשים משמעותיים בינו ל4200) זכרונות 2*512 corsair עם העדפה לcl2 למשחקי oc קלים וביצועים טובים. 250GB 16M 8B BUFFER וכרטיס מסך עד 600 ש"ח תעזרו לי לבחור( אולי 6600) רשמתי לעיל את הכיוונים שלי , לגבי לוח אם האם asus a8n-e מצדיק קניה זהו אשמח לקבל הצעות אציין ואוסיף אני לא אוברקלוקר מטורף אני מעדיף מחשב יציב ומהיר ואמין בסטוק ואולי להו…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שלום, צריך מחשב בסיסי לבנאדם מבוגר במחיר זול. צריך בסה"כ להתחבר לאינטרנט ולעשות עבודה מינימלית עם המחשב. צריך צג שטוח מקלדת ועכבר. תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. או שמא טושיבה משום שיש לה אחריות טובה? התקציב הוא עד 1400. מבין המגוון הלא גדול בחנויות המחשבים הגדולות- מהי הבחירה בטובה ביותר?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  19. אהלן. אני מחפש מחשב משחקים סטנדרטי, לא משהו מפוצץ, עד 2,000. לא צריך שום ציוד הקפי, בלי אוברקלוק, לא חשוב אם המחשב שקט או לא. חשוב שהחברה תהיה ממוקמת במרכז, סביבות פ"ת - ת"א, ולא צריך משלוח. כמו שאמרתי, השימושים העיקריים יהיו משחקים בינוניים ושימוש רגיל, אינטרנט, קצת סרטים וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. מצאתי את המפרט הזה. הכרטיס מסך והמחיר נראים נהדר. האם יש פה איזה קאץ'?

21. Started by vivogd,

מה זה המחיר הזה??? ועוד לקונפיגורציה עלובה שלא מוכרת על ידי דל ולא קיימת בחנויות בחול? למה אנשים? אני באמת מוכן להשקיע 15,000 ש"ח במחשב נייד אבל לפחות שיהיה בעל כרטיס הגרפי של 512K ומעבד יותר מתקם. בארה"ב זה עולה 11,000 ש"ח ופה מעל עשרים אלף. האם שווה לחכות לירידת מחירים או להביא עצמאית?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by catsmonster,

לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (אם כבר יש לי מקורי אז עד הסוף) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ril2,

מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל. MineCraft Med-High PlanetSide Low-Med * גודל המסך? מבריק... 13-14 אינץ' * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה סבירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אכפת * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי? כן, אבל גם על זה אין לי בעיה לוותר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * מערכת הפעלה: בלי מערכת \ WIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה אסתטי ונוח לעבודה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/815/496.html נראה לי הולך להיות שם שמח... ראו תגובה של סתם אחד, בצפון

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  25. ברצוני לרכוש מחשב "משפחתי" לצורכי אינטרנט, אופיס, מוסיקה ואולי סרטים. עיקר ההתלבטות היא סביב הבחירה בין מעבד AMD 4800 לבין INTEL E4400 אודה למנהל הפורום על תשובתו בעניין ההשוואה בנוגע לאיכות הביצועים שניתן לקבל מהצירופים הר"מ כדי להגיע לרמה האופטימלית במסגרת הצרכים והתקציב תודה מראש על ההענות החיובית מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤459 מסך: SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI ¤1532 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤184 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE …

• 9 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.