ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, פעם ראשונה שאני פותח דיון באתר כאן, למרות שתמיד אהבתי את האתר. אז ככה, אני מחפש מחשב בשבילי, כעקרון אני משחק במחשב במשחקים משנת 2011-2013 אני הייתי בסדר עם המחשב שלי Q8200 עד לפני כמה ימים שהתחיל לעשות לי בעיות. מה שאני מחפש זה מחשב שאני אוכל להמשיך לשחק משחקים מהשנים האלה ועדיין לצפות שאני אוכל לשדרג את המחשב ולהריץ משחקים של שנת 2016 ברגע שאגיע אליהם. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה של תקציב, פשוט מחפש משהו טוב שיחזיק מעמד האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וקצת עריכה ADOBE PREMIER …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יותר מאשמח לעזרתכם בנושא, מאחר ובמחשבים ניידים אני לא בקיא כמו במחשבים נייחים. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עבור לימודי הנדסה(ככה שיש צורך במחשב שידע להתמודד עם עומס של תכנות וכו') אני משתמש גם בפוטושופ לפעמים, ככה שכן הייתי מעדיף כרטיס מסך דיי טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרצון הוא להישאר באיזור ה-3000 ש"ח, אבל אני מוכן גם לשלם עד 3500 אם מדובר במחשב ששווה את המחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטיאלי, המון OFFICE, יוטיוב, תכנות, קצת פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לסגור ב3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כותרים כמו witcher 3. מקווה לfuture proof לכמה שנים לפחות ב1080p -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נכון להיום 1080p. גם בתחום הזה אשמח לfuture proof. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - שלט xbox (או מקבילים לו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - פירוט בהמשך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי חברים! מחפש מחשב לצורכי עיצובים גרפיים ועריכת וידאו בהגבלת תקציב של 4000 שקל. הייתי שמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=33533 האם למישהו יש אותו? איך העבודה איתו? פתוח גם לכל הצעה אחרת תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! כבר זמן מה שאני מחפש את המחשב הנ"ל. התלהבתי מהעיצוב ובמיוחד מהרמקולים והמסך הנדירים. אזדקק המון למחשב ב4 השנים הבאות עקב לימודיי באוניברסיטה. http://www.wisebuy.co.il/proreview.aspx?productid=913868 1. קישור למפרט המחשב: http://www.saveonlaptops.co.uk/80RU00EFUK-Lenovo-Ideapad-Y700_1958413.html 2. מחיר: £699.97 או 620 אחרי החזר VAT. 3. שימושים: לימודי הנדסת מכונות,סרטים,המון מוזיקה ועריכת וידאו 1080P ואינטרנט. 4. משחקים: אולי...את רוב המשחקים אשחק בבית על הPS4. יש המלצות נוספות? סה"כ מחשב טוב. מישהו מכיר את החנות הנ"ל? הם מנפיקים טפסים להחזר מס תיירים? תודה מראש! ספויילר
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכנות,עריכת וידאו פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - new bf1,call of duty ,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע 24 אינץ, מתכנן בעתיד מסך יותר גדול אפילו עם 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1700ש"ח לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים סטנדרטים בלבד הכוללים גלישה באינטרנט, שימוש קל באופיס וצפייה בסרטים HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשימוש בתוכנות מלבד אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 48" בעלת רזולוציה 1920X1080 3. האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VM ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב הזמן עבודה עם שני מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שום משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P (לפעמים יחובר למסך נוסף) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 ₪ אם ההבדל ממש ממש ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה גיימינג והפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Cubase 8,Komplete 11 Ultimate של Native Instruments שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadow of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע 1024*1280 אבל מתכנן לשדרג למסך רחב יפה, כמו כן מתכנן להשתמש בשני …
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד חזק לעבודה עם סקצאפ, ויריי אוטוקד ופוטושופ. אשמח לתגובה בהקדם.. (לפני תחילת סמסטר חורף :))
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חברים, לקראת שנה הבאה אני רוצה לרכוש לצורך לימודי הנדסה באוניברסיטה לפטופ חדש, מכיוון שאינני מעודכן בחומרה כיום, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ, המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, גם לא מבחינה גרפית, אבל שכן ידע ל"רוץ" חלק יחסית, ולאורך זמן. מסך: 15.6''. השקעה: סביבות ה3000-4000 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 700 דולר 2. עדיף לא לעבור את הסכום אם לא צריך 3. שימוש המחשב הוא לסרטים, סדרות, גלישה מרןבה עם הרבה חלונות, פוטושופ, משחקים פשוטים. לא גיימינג מיועד בעחקר לסרטים אינטרנט ועבודה . 4. מחשב נייד 5. מסך טאץ עדיפות משהו מעל 10 אינץ מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VivoBook E403SA Review Editor's Choice Dell XPS 13 Lenovo Ideapad Miix 310 Review Lenovo Ideapad 100S Dell Inspiron i7359-6793SLV Asus UX305 Best low-end Chromebook: Asus Chromebook Flip Best high-end Chromebook: Dell Chromebook 13 acer-aspire-e-15-15-6-full-hd-intel-core-i5-nvidia HP Pavillion 17 Laptop (Intel Core i5-4210U up to 2.7…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה למחשב נייח שהשימוש העיקרי שלו הוא תכנות וסרטים, אשמח אם הוא יריץ משחקים חדשים גם. חובה יכולת חיבור אלחוטית לאינטרנט,כונן ssd ומארז לא גדול. אין צורך בכונן קשיח נוסף מלבד הssd. תקציב עד 3500.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם יהיה הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות(קל) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 black desert ark survival evolved Guild Wars 2 Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited The Forest Dark Souls III Attack on Titan Assassin's Creed Syndicate …
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-