ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
המפרט מיועד בעיקר ובעיקר למשחקים, חייב להכיל את המסך samsung 931c ואת כרטיס המסך 8800gts640 תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 23.06.2007 בשעה 22:00:13 ועוד משהו,לא מתוכננן OC וחייב להכיל את המעבד 6600 של אינטל(כפול ליבה)
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב עומד על 3500 ש"ח (בלי מסך רק המחשב) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה!! -דגש אחד הוא שהכרטיס מסך יהיה יחסית טוב אבל שלא יפגע תקציבית בשאר רכיבי המחשב תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, מפקדתי בצה"ל מעוניינת לרכוש מחשב חדש לצרכים הרגילים ( סרטים, מוזיקה, סקייפי, תמונות וכיו"ב) שיהיה תואם למערכת ההפעלה Vista . התקציב המיועד (האידיאלי) שלה הוא כ-2500 ש"ח (פלוס מינוס) והומלץ לה שיהיה: הרד דיסק 150-200 ג'יגה זכרון 1 ג'יגה מסך LCD 19'' (היא מעדיפה של חברת LG) מעבד פנטיום ( והמליצו על משהו כמו E4400 , מכיוון שאני כבר שנתיים לא מתעניין במפרטים, אין לי מושג מה זה, אשמח אם תוכלו לפרט) צורב דיוידי בעקרון היא פנתה לאייבורי לקבלת הצעת מחיר והציעו לה מחשב ב-2750 ש"ח (אין לי אפשרות להשיג את המפרט הזה, לא בזמן הקרוב). מכיוון שלא היו זכורות לי יותר מדי המלצות לבביות לחנות הזו, המלצתי לה שלא לקנות שם (גם היא קיבלה המלצות כאלו) אלא במקום אחר. שאלה ובקשה: א- האם ני…
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מעבד P4 מהירות 2000MHZ לוח אם Gigabyte דואל ביוס Gigabyte GA-8ITXE זכרונות 800MHZ 512 בדואל. כרטיס מסך 9200 ATI RADEON. הארד דיסק 40 ג'יגה של SEAGATE. צורב של AOPEN ו CD רגיל. זה מחשב של שנתיים וחצי - מה המחיר שלו פחות או יותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לצוות האתר HWzon בוקר טוב ושלום רב . שמי מוטי חכים וברשותי מחשב נייד יחסית ישן נכון להיום במחשב מותקן זכרון מסוג SDRAM 256 133MHZ ברצוני לשדרג לזכרון SDRAM 512 133MHZ היכן ניתן למצוא זכרונות מהדגם הנ"ל במחיר שפוי רוב המשווקים טוענים שהיות שהזכרון יישן שה להשיגו ולכן הם מפקיעים מיחירים לא הגיוניים לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה המלצה על זכרון בבמחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב האישי שלי, המיועד בעיקר לשימושים משרדיים ולתכנות. אנא חוו דעתכם על המפרט, ובפרט אשמח להערות בנוגע למארז ולספק. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1068 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪531 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪305 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce G210 Silent 512MB DDR2 PCIe ₪211 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=42601833606…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן D: אני מחפש מפרט בחמש וחצי בשביל מכונת משחקים עצבנית. 1 ג'יגה ראם ו200GB דיסק קשיח. תודה מראש D:
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 5.5 אלף.. אגב אני גר בקריות אז תתחשבו בזה) המחשב מיועד למשחקים כבדים כמו CRYSIS, COD4, UT3, WIC וכמובן למשחקים עתידיים שיידרשו עוצמה גבוהה אני מתכוון לשחק על ההגדרות הכי גבוההות עם כמה שיותר פילטרים מופעלים.. הייתי רוצה שהמחשב יכלול מעבד QUAD, זיכרון 4GB, כונן קשיח של 320GB, בלי ציוד הקפי.. נושא הקירור והרעש חשבו אצלי והייתי רוצה שיקורר חזק ויהיה כמה שיותר שקט.. הייתי רוצה גם שהמחשב יורכב במעבדה ויבוצע בו OC (על ידי החברה ולא על ידי). לגבי הכרטיס מסך להשיאר אופציה לCF/SLI עתידי.. עכשיו לגבי המסך עצמו.. אני צריך מסך 32 אינצ'.. כמובן הוא מתחבר למחשב ואני רוצה שיהיה כמה שיותר איכותי מבחינת משחקים - עם רמקולים מובנים גם.. התקציב בשבילו הוא עד 3…
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מה נראה לכם על המפרט הזה הוא טוב אפשר לשפר? מעבד: Intel E4300 -ש"ח588 לוח אם: Gigabyte GA-965p-s3 rev3.3 conore support - ש"ח 572 ספק כח: צריך עזרה בבחירה זכרונות: Digma 2GB DDR-2 667MHZ - ש"ח435 דיסק קשיח: WD 160GB SATA II WD1600JS - ש"ח 297 כרטיס מסך: Sapphire X1950GT 256MB DDE III - ש"ח850 מארז: A-TOP X-Blode Black NO PSU - ש"ח 294 צורב דיוידי: LG H44LK DVD-RW DUAL LAYER X18 BLACK - ש"ח 215 סה"כ: 3251 ללא הספק(לא מבין בספקים) המחירים לקוחים מן החנות TMS
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לפטופ עבודה עד אזור 10,000 ש"ח. (יכול גם לחרוג מעט צפונה) יש לי אפשרות לקנות אותו בארהב, אבל חשובה לי האחריות. הבנתי שהאחריות בLenovo תקפה גם בארץ. אשמח לדעת אם יש עוד חברות שהאחריות תקפה גם כאן. מהחקר שעשיתי עד עכשיו, המחשב שנראה לי הכי אקטואלי היה Lenovo IdeaPad Y910. הבעיה הכי גדולה איתו שהוא מאוד כבד - 4.600 ק"ג. אז התחלתי לחפש 15 אינץ', העניין שאני לא מוצא מחשבים שמתקרבים אפילו למפרט של המחשב שהזכרתי. אשמח להכוונה כלשהי בנושא, תודה.
-
4,500 ש"ח. אני לא מבין הרבה במכירים של מחשבים ניידים, זה שווה את המחיר?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש מבינה במחשבים... אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מחפשת מחשב ללימודים-לסימולציות, ובנוסף שתהיה אפשרות לצפות בו בסרטים. אשמח מאד אם תוכלו לייעץ לי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לצורך עבודה עם פוטושופ ואילוסטרטור. אני מניח שנייח יהיה יותר זול. אשמח להכוונה מה לחפש. תודה🙏
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי מאוד רוצה לשחק משחקים על המחשב * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה, שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר מינימום 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום הסתקלתי על המפרט הממולץ ב 6000 ש"ח למחשב משחקים ללא מסך. המפרט מאוד יפה, רק אני זקוק למעט שינויים: אני רוצה כרטיס מסך עם יציאות לשני מסכים, לצורך עבודות תכנות וגרפיקה. לאח שלי מאוד חשוב (וממש לא ברור לי למה) שהכרטיס מסך יהיה של nVidia ודבר אחרון אני רוצה גם הכנה ל SLI לצורך שידרוגים עתידיים. המטרה העיקרית של המחשב תהיה משחקים (כבדים) ואינטרנט. אני מאוד השמח להצאות וטיפים. פעם הייתי קורא את כל המאמרים והכתבות באתר, אבל מאז התגייסתי והפכתי בור בנושא.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
1) תקציב מירבי: 3000 ש"ח 2) שימוש המחשב: בעיקר ללימודים וגם לצפייה בספורט וסדרות הערה: עדיפות למסך יחסית גדול. תודה עידן.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חבר ביקש מפרט למחשב: קצת קשה לי למצוא מחשב דל תקציב בתקציב כזה- 3500. המחשב יכולל הכל- כולל רמקולים,מסך LCD 19, מקלדת ועכבר. שימושים- אינטרנט, שימושים יומיומיים באופיס וקצת משחקים (לא גיימר בכלל). -עדיפות לאינטל. -עדיפות הזמנה מ"לוגיק" (אם הוא ירצה יזמין ממקום אחר את אותו מפרט). אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מארז- GIGABYTE AURORA 2008 , מסך- ASUS MW221U , מקלדת, עכבר, הרדיסק וBFG9800 GTX OCX <--(מעוניין למכור)- כל אלה דברים שכבר יש לי. מה שאני צריך ממכם זה המלצות לקירור- מעבד-לוח-וכרטיס מסך (בעקרון קירור מים נמצא אצלי בתיעדוף) מעבד, לוח, זכרון - כרגע יש לי OCZ REAPER 1066 5.5.5.15 אבל אני מעוניין לשדרג ולמכור את זה. ואחרון כרטיסי מסך/כרטיס מסך . תודה מראש לכל העונים - ואם אפשר גם להפנות אותי בכיוון הנכון לקנות את אותם הדברים בזול, אני אשמח. יוני
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אהלן השבוע(!!!) אני מתכוון לרכוש מחשב חדש (לא כולל מסך) ואשמח לקבל עזרה לגבי המפרט המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך חזק ומהיר הארדיסק לא פחות מ200GB צורב DVD + כונן DVD מעבד ולוח אם שמתאימים למשחקים כבדים וצפייה בסרטים זכרון רצוי 1GB לפחות התקציב הוא 6500-7000 גג. כמו כן צריך ציוד הקפי , עכבר+מקלדת,בלי מדפסת/סורק (ללא מסך) תודה רבה (ומה זה בדיוק ליבה כפולה? ככה על הדרך :s05:)
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-