עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orel176,

שלום לכולם, אני צריך הצעה למפרט למחשב סלוני (יש לי דירה קטנה ואין לי הרבה מקום למחשב יותר גדול). המחשב מיועד לעריכה של סרטי וידאו, צריך להריץ תוכנות של adobe כמו After Effects CC התקציב הוא עד 5K. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  2. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1329 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מחיר: ¤663 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1844 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מחיר: ¤763 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm מחיר: ¤261 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤6152 הזכרונות בסדר לאוברקלוק? או שכדאי 800? אני לא אוברק…

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  3. ANTEC Desktop case NSK2480 - 380W 487 mezuman (502) zigzag Gigabyte GA-G41M-ES2L 245 ivory Intel Pentium Dual Core E5400 Box 320 ivory Corsair 2Gb DDR2 800Mhz PC6400 CM2X2048-6400C5 228 alef alef Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 235 alef alef ‏ Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS‎ 225 ksp ‏AD-5240S DVD±RW x24 Black Sata‎ 125 ksp or NEC DVD-RW AD-7240S x24 (SILVER) SATA - BULK mezuman 138 (142) zigzag *כמה הערות : העם זה בסדר לקנות חלקים ב4 חניות שונות בכלל? ותנו תגובות ,עם אפשרי להוזיל פה משהוא ,אני בעקרון מעדיף לקנות הכל מחנות אחת , הקטע שהמארז הזה שאני רוצה ב z…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מפרט למחשב נייד. המחשב מיועד בעיקר לעבודות תכנות (אינטרנט,visual c# וכו'),ולעבודות וורד וכאלה(אין צורך להריץ משחקים בכלל!). מערכת הפעלה:xp/vista לא משנה. דיסק קשיח:לא צריך יותר מדיי מקום,מכיוון שזה אך ורק לעבודות תכנות (גם 40 גיג'ה יהיה מצויין). ניידות:רצוי שהמחשב לא יהיה ממש כבד אבל הוא גם לא צריך להיות במשקל נוצה. מסך:שלא יהיה מסך קטן. חשוב מאוד שהמחשב יוכל להריץ את התוכנות למתכנתים של מייקרוספט בלי תקיעות וכדומה(בצורה חלקה). אין דרישות מיוחדות נוספות. בקשר לתקציב:הכי נמוך שאפשר על פי הדרישות. אשמח להצעה למפרט,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. אהלן. התקציב שלי לא גדול, אני מודע לזה אבל אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים כמה שיותר מלשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פעולה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by the hero,

המחשב בעיקר מיועד למשחקים...(אמרו לי פעם שלמשחקים אפשר מעבד מאעפן והעיקר כרטיס מסך פצצה) המפרט צריך להיות כולל מסך (אני לא יודע במה כדאי להשקיע יותר-מעבד או כרטיס מסך?)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by elad_kr,

מה אתם אומרים על המחשב הזה יחסית למחיר של 500 דולר? Toshiba Satellite 15.6" Notebook Computer - Graphite (L505-ES5015) •Computer Features: SuperMulti DVD Optical Drive •Processor Type: Intel Pentium Dual-Core T4400 •Processor Speed: Up to 2.2 Ghz •Battery Life: Up to 3 Hours •Hard Drive Capacity: 320GB Hard Drive Capacity •Hard Drive Speed: 5400 RPM •Hard Drive Interface: Serial ATA •System Bus Speed: Up to 800 Mhz •System RAM: 3 GB •Memory RAM Type: DDR2 •RAM Maximum Expandable To: 4 GB •Cache Memory Installed Capacity: 1MB L2 Cache •Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit •Optical Drive Type: DVD±RW/CD-RW Drive •Electronic Display Features: LCD Display •Maximum …

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום, אין לי מושג אם המחיר שרשמתי הוא גבוה \ נמוך מדי, ככה שאם הוא לגמרי לא בפרופורציה או שעדיף למתוח את המסגרת טיפה כדי שיחזיק הרבה שנים אשמח לדעת. כמו כן אשמח לשמעו על חנויות מומלצות באיזור המרכז. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי, תכני HD, מוזיקה, גלישה עם הרבה טאבים ואופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" ורזולוציה גבוהה ככל האפשר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכ…

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. חומרה ללא ציוד הקפי ובלי מסך אני צריך מחשב לשימוש של משחקים כבדים שזה אומר Comany of heros ברמה של High ברוב ההגדרות ושיוכל להריץ את המשחקים החדשים ברוב הרמות של HIGH זכרו שיהיה 2 גיגה, צורב דואל לייר ושאר החלקים אני ישאיר לכם מלבד המארז, יש מארז שאני אוהב א העיצוב שלו והוא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7233 של ATOP אם אפשר לכלול אחד כזה זה יהיה מצויין ואה כמעט שכחתי אני לא עושה OC

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  10. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימניק קל - משחקי מחשב כמו PRO 10 ומשחקי רשת כמו GUNZ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - יום יומי לצורך הנאה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? גיימניק קל * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב וכרטיס רשת אלחוטי 6. עד כ…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. היי אני רציתי לשאול מה אתם ממליצים לי לקנות. אני עורך סרטונים ועושה גרפיקא בתוכנות CS6 ו CINEMA 4D. עכשיו יש לי נייח מספיק חזק בשביל הצרכים האלה אבל אני רוצה גם מחשב נייד כדי שאני אוכל לעשות את הדברים האלה גם מחוץ לבית. * גודל המסך? - 15" ומעלה. * משקל רצוי? - לא כזה משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - HDMI ו USB3 * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - טרה אבל לא 5400 RPM אם אפשר * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתק…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אז ככה לפני מספר ימים פתחתי דיון על מפרט חדש בשווי של 7,000 ש"ח ובאותו זמן לא חשבתי על קונרו, במהלך המספר ימים האחרונים בדקתי והסתכלתי על קונרו וראיתי את הביצועים וביקשתי דעות והמלצות עליו, עכשיו המילצו לי פשוט לקחת ישר קונרו אם אני קונה מחשב חדש, למרות שאפשר לשדרג אבל בכל זאת... אז ככה הנה הדיון הקודם על המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2) עכשיו הבעיה זה המחיר,אם אני יקח קונרו אני אצטרך לשנות את התקציב... כל השאר החלקים במפרט הקודם היו בסדר גמור, אם אתם חושבים שאפשר להוריד בכמה מהדברים ולחסוך כסף יהיה נהדר... לפי מה שהבנתי קונרו אמור לצאת לשוק ב23 ליולי השאלה האם כבר נוכל להזמין אותו לישראל ? או כמה זמן יקח לזה ל…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  13. שלום לכולם, אני שוקל להזמין את המחשב HP Spectre X360 מהאתר הרשמי של HP: http://store.hp.com/us/en/pdp/z---categories-for-promotions/hp-spectre-x360---13-4002dx-(energy-star)?jumpid=reg_r1002_usen_b-002_title_r0001 דרך חברת השילוח Buy2USA. עכשיו באתר של Buy2USA ישנו מחשבון עלויות. הבעיה היא שצריך להביא מידות של החבילה (גובה, אורך, רוחב) וכן משקל. לא מצאתי פרטים של זה ברשת, וגם HP עצמם לא הועילו הרבה. למישהו יש ניסיון בזה? מה המידות המקסימליות של החבילה, שאדע גם אשלם לכל היותר? אשמח גם לכל היצע או מידע נוסף בנושא. תודה מראש חברים.

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  14. Started by OK COMPUTER,

בתקציב של 3500-5000 אם מישהו בא מהתחום וגם מבין במחשבים, אני אשמח מאוד לשמוע הצעות למפרטים איכותיים. תודה שימוש המחשב: תוכנת קיובייס. לתוכנה גם פלאגנים שונים( UAD למשל). השקט של המחשב חשוב מאוד מאוד. ציוד הקפי עדיין לא נקנה...אבל ייקנה כרטיס קול M AUDIO C400 מקלדת שליטה יש. רכישה באזור השרון. עדיף תמיכה בFW USB3 E SATA\RAID אין לי מושג מה זה. שיהיה אפשר לשדרג אותו במידה מסויימת.

• 50 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. עכשיו אני עדיין לא בטוח לגבי הI5 נראה לי שאני יחליף לI3 אבל בכל מקרה רציתי לדעת אם כל הרכיבים מתאימים לדוגמא אם הספק מתאים למארז אם המאווררים מתאימים לגובה של המארז וכאלה דברים אשמח לעזרתכם תודה מראש [table][tr][td]מעבדי אינטלCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray21188[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler19931[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטלASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI21475[/td][/tr][/table][table][tr][td]זכרונותDDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston21091[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסקים קש…

• 36 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום לכולם, המחשב הוא לדודה שלי והיא עובדת בעיקר עם פוטושופ ואילוסטריטור. גודל המסך הרצוי הוא 15-17 אינץ. שתהיה אפשרות בבית לחבר אותו למסך ולמקלדת חיצוניים. זכרון RAM מינימום 8 גיגה. כרטיס מסך של Nvidia. הארד דיסק היברידי. משקל לא מעל 3 ק"ג. זמן סוללה- בסביבות 4 שעות. כונן אופטי- רצוי אבל לא קריטי. כולל מערכת הפעלה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי. אני די חדש בכל הקטע הזה של מחשבים (לא נגעתי במחשב שלי משהו כמו 7 שנים)... החלטתי לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח, לא כל כך התלהבתי מה2 הצעות שיש באתר מינואר ואני בטוח שזה שמיואר היו לא מעט שינויים. חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי עם מפרט רציני למחשב חדש (אם אפשר אז לפרט על הרכיבים כי כמו שאמרתי אני די חדש בנושא). תודה ;D

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Moshiko50,

מעבד: intel® pentium ® D cpu 3.00Hz זיכרון: 2.0 RAM כרטיס מסך: geforce 7600 GT כמה שווה בערך מחשב כזה?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  19. שלום לכולם! מישהו שאני מכיר עובד בתחום המחשבים. הוא הציע לי שאני יביא לו רשימה של חלקים שאני רוצה שיופיעו במחשב והוא יוכל להשיג לי אותם בזול. על רוב החלקים אני די סגור חוץ מלוח אם כי אני לא מבין כל כך בלוחות אם. מטרות? מטרות כלליות: WORD, כל המשחקים, אינטרנט וכו'. בקיצור, מחשב לשימוש ביתי כולל הכל. תקציב? אין לי כל כך תקציב כי אם זה עולה בחנות 5000 ש"ח לדוגמא אז אולי אני יוכל להשיג ב- 3700-4000 ש"ח, כך שאני לא כל כך יודע מה התקציב. בעיקרון התקציב לפי מחירי החנויות הוא 4500- 4700 ש"ח והמפרט שבניתי נכנס בתקציב. מה אתם חושבים על החלקים? בסדר? איך הלוח אם? מעבד Pentium 4D 930 Dual Core - 3.0 Ghz with 2x2MB (4MB) Cache - 65nm - 800Mhz Bus speed - Intel® Virtualization Technolo…

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by AzurA,

[table][tr] [td]Intel Core i7 3930K / 2011 Box - no fan[/td][/tr][/table] ASUS RAMPAGE 4 EXTREME Seasonic PSU 620W A.PFC Modular 80+ Retail DVDRW PIONEER DVR-S19LBK x24 Black SATA[table][tr] [td]Scythe Cooler MUGEN 3 Rev B [table][tr] [td]Microsoft Keyboard Natural 4000 Retail [table][tr] [td]Microsoft Mouse Comfort 4500 Retail [table][tr] [td]AGESTAR Dock Station 2.5"/3.5" Card Reader USB3.0 [table][tr] [td]Cable SATA II 90-180 Degree 50cm [table][tr] [td]Arctic Silver 5 3.5g Tube[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] לגבי זכרונות ו SSD אני לא סגור בכלל זכרונות אני בטוח ילך על 2133, השאלה היא של איזו חברה כרגע מה שיש …

21. Started by AnandaShake,

שלום אנשים אני חדש פה אני בזמן הקרוב מאוד קונה מחשב חדש ואשמח לקבל מכם מפרט 1. מה התקציב? 5000 עד 6000. רצוי כמה שפחות, אפשר לחרוג טיפה רק אם זה ממש קריטי. משלם במזומן. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים חדשים וכבדים. חוצמזה אינטרנט ואייסיקיו וכאלה ובנוסף גם פלאש ופוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר+מקלדת וצורב די וי די. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מסך, רמקולים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD ולגבי כרטיסי המסך אין לי מושג! תבחרו לי אתם את הטוב יותר 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? עדיין לא סגור על זה. שיהיה בינתיים לא. 8. האם יש…

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  22. לכל המומחים! לא הייתי הרבה זמן מעודכן. צריך מפרט ללא ציוד הקפי . חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד למשחקים קלים ויעבוד מהר חנות עדיפה סקאיי פיסי הוא זיג זג תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by Kiwovo,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= הנה המבצע.. אני מעוניין לדעת אם זה שווה.. המחיר נורא זול.. יש פה איזה קאטץ'? בנוסף אני מוסיף עוד 2 GIGA זכרון בעלות של 290 שקלים, ומוסיף כרטיס מסך.. בינתיים זה: HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יציאת VGA , זה חשוב. יש הצעות לשינוי הכרטיס מסך? הוא עולה זול בKSP אז אני אקנה את המחשב עצמו מאיבורי (כנראה עם מארז אחר , שאני צריך את העזרה שלכם להבין איזה מארז) ואת הכרטיס מסך מKSP.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ugin,

שלום לכולם, במהלך ההתלבטות שלי איזה מחשב לקנות בתקציב של כ 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הבא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 האם מישהו מקיר את המחשב או את החברה ברמה טובה?

25. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.