עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום קניתי לפני כמה ימים מעבד Q6600 GO לוח אם GA-X38-DQ6 מארז THERMAL TAKE ARMOR VA8000BWS עכשוו אני מעונין בהצעות שלכם לגבי שאר פריטי המחשב אני מעונין ברכיבים שמיועדים אך ורק לגיימר כבד ולגבי הרעש אני רוצה כמה שפחות רעש מהמחשב שיהיה כולל מסך ולגבי התקציב עד 5000 שח תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. מפרט מחשב לעבודה בין היתר עם תוכנת MAYA 2009 כמו כן עבודה משרדית תקציב 2500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, לא, אפשר פחות אבל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, יכול להיות נחמד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

4. היי, אז ניסיתי לעשות קצת שיעורי בית ולהרכיב מערכת לפי מפרטים שונים גם מהפורום (פחות או יותר - כי אין משהו בסגנון הזה מעודכן) וגם מאתרים אחרים (חלקם אתרים למערכות לעריכת וידאו). הגעתי למפרט מסויים שאותו הרכבתי מאתר KSP. מעבד: Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 לוח אם: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 כונן ראשי: Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כונן משני: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA III, WD10EARX כרטיס מסך: ASUS - nVidia GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI…

5. Started by Eli236,

בס"ד שלום לכולם, אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה בעוד כמה ימים והיא רוצה לקנות מחשב נייד, בגדול לא יהיה לו שימוש מעבר ללימודים, אולי פה ושם סרטים אז טוב שתהיה אפשרות ל1080P. צריך מסך שלא יהיה קטן מדי כדי שהיא לא תתאמץ יותר מדי. עדיף שתהיה סוללה ארוכה. לא קריטי שהוא לא יהיה מסוג המחשבים שהם גם טאבלטים (הזה שהמסך מתפרק) והתקציב הוא בערך עד 2000. אני גם יכול להזמין מהאינטרנט אם זה יוצא יותר זול משמעותית. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אהלן חברה, אני מחפש מפרט למחשב, ללא ציוד היקפי, לעריכת וידאו ואודיו. אני עובד עם תוכנות CUBASE-AUDIO, ו ADOBE PREMIERE-VIDEO. התכנון בגדול הוא על מערכת עם וינדוס7 64ביט, כונן SSD קטן למערכת הפעלה+תוכנות (אלא אם כן זה מקפיץ אץ המחיר הרבה מעבר לתקציב. שימושים: עריכת אודיו (אני לא מציין מה בדיוק, מכיוון שהמפרט הנוכחי שלי מתמודד עם זה מצויין, וכל מחשב שתציעו פה יהיה רק שדרוג לקיים) עריכת וידאו, על חבילת התוכנות של ADOBE CS4/5.5. ספציפית עם פרמייר, עריכת וידאו מרובת ערוצים ב-HD. תכלס אם כבר שאלתם, כדי להיות מסוגל לעשות כזה דבר- http://www.youtube.com/user/PomplamooseMusic דברים שחייבים להיות: 8GB RAM, כרטיס FIREWIRE- רצוי של טקסס אינסטרומנטס, דיסק קשיח רגיל (שניים במידה וSSD …

7. Started by פבליק,

ברשותי נמצא inspiron 1520 עם כרטיס מסך x3100 . איפה אני יכול למצוא את הדריבר לכרטיס מסך שלו? אני שואל כיוון שבאתר של דל על השם של הדריבר לא רשום לאיזה כרטיס מסך הוא מתאים (רק על הדרברים של הכרטסי מסך הלא מובנים רשום). אם מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של דריבר לכרטיס מסך זה אני יודה לו.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by Frungy,

אהלן חבר'ה, המחשב שלי בן חמש, ישן נושן, ועדיין מצליח להריץ כמעט את כל המשחקים החדשים (במקרה הגרוע - על הגדרות מינימאליות כמובן). אני שוקל לרכוש את Battlefield 3, ואינני יודע אם יש לו את הכוחות לשם זה (הוא חוצה את רף הדרישות המינימאליות, אבל אני מדבר על מולטיפלייר שחיק). הנה המפרט: מעבד E6600 2.4ghz כרטיס מסך GTS 250 1GB 4GB RAM לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 v3.3 במארז NZXT Apollo עם ספק 650w של Thermaltake. מדובר על משחקים כבדים. אינני מחפש מייקאובר (מתגייס עוד שנה בכל מקרה), אלא רק משהו שיחזיר אותי לעניינים. זה אפשרי במחיר הנקוב? הבנתי שאם ארצה לשדרג את המעבד, למשל, ל-i5, אצטרך להחליף גם לוח האם.. הרזולוציה שעליה אני משחק היא 1680x1050. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  9. שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד 13-14.1 אינץ' , מחשב לצרכים סטודנטיאלים . חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ,אמין (כמה שפחות תקלות כמובן...) ,נוח לעבודה-ארגונומי כמה שאפשר ,קל יחסית,מסך טוב. התקציב נע סביב ה 4000 ש"ח . אני לא מומחה במחשבים , אך בהמלך הסופ"ש אספתי מידע וערכתי השוואות ואלה המחשבים הניידים שמצאתי ראויים: 1) DELL LATITUDE E 5400 :זכרון 2GB ,מהירות 2.4GHZ ,דיסק 250GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8600,אחריות -3שנים,מחיר 4300 ש"ח. 2)LENOVO THINK PAD T400:זכרון 2GB,מהירות 2.26GHZ ,דיסק 160GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO P8400 אחריות -1 שנים,מחיר 4000 ש"ח 3)HP PROBOOK 4310S:זכרון 3GB,מהירות 2.2GHZ ,דיסק 320GB ,מעבד-INTEL 2 CORE DUO T6670 אחריות -1 שנים,מחיר 4050 ש"ח 4)DELL V…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by Natiyo,

מחפש מחשב עד 4 אלף ואחרי סינון ראיתי את המחשב הזה: מחשב נייד לגיימרים Asus TUF Gaming F15 FX506HF-HN036W מעבד Intel® Core™ i5-11400H Processor 2.7 GHz (12M Cache, up to 4.5 GHz, 6 Cores) זיכרון 32GB (2x 16GB DDR4-3200 SO-DIMM) אחסון 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 תצוגה 15.6 Inch (16:9) LED-backlit FHD (1920x1080) 144Hz Anti-Glare IPS-level Panel with 45% NTSC מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 Laptop GPU 4GB GDDR6 Up to 1625MHz at 55W (TGP 70W with Dynamic Boost) *Vary by scenario כונן אופטי ללא מצלמה 720P HD camera קורא טביעות אצבע ללא שמע DTS:X® Ultra כרטיס רשת 10/100/1000 …

11. WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS¤ 398 מעבד :AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX¤ 329 לוח אם :GIGABYTE GA-MA69G-S3H¤ 342 ספק כוח :SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM¤ 340 מארז :COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU¤ 232 זיכרון :G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ¤ 362 כרטיס מסך :SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL¤ 1459 איך זה בתור מפרט? המעבד לא יגביל ? ואם כן, אפשר לעשות לו OC שיפתור את צוואר הבקבוק ?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  12. אהלן חברים וחברות, עבר הרבה זמן וסחבק מתעתד לקנות מחשב נייד חדש ונוצץ בארה"ב. כיוון שגם ככה אני עובד כיום רק באובונטו, חשבתי ללכת בכיוון Dell 1420n מה שיחסוך בכאב ראש של צמצום המחיצה של ויסטה למינימום ויבטיח תמיכת לינוקס מלאה בחומרה המותקנת על המחשב. המחשב הנ"ל הולך להחליף את המחשב השולחני הענתיקה שלי (AMD 1700+) והשימוש הוא להכל פרט למשחקים כשאני מתכנן להשתמש בנייד כמה שנים טובות. אחרי ההקדמה קורעת הלב, אתם נכנסים לתמונה- א) מבחינת מחיר/חומרה חשבתי על להשאיר את המחשב כמו שהוא פרט לשדרוג ל2GB זכרון, צורב DVD ו120GB HD, הסתייגויות יתקבלו בברכה - קחו בחשבון שהתקציב הוא סביבות ה700-800 דולר (כשהעדיפות היא לעלות נמוכה, כמובן)- באתר של דל יש אפשרות להכניס קוד קופון שנותן הנחה …

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by gadi_tz,

אהלן!! תעזרו לסחבק... . תקציב מקסימלי 1500 ש"ח לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. לשימוש פשוט למטרת לימודים. אינטרנט,אופיס וסרטים אולי גם פוטושופ 3. אין צורך בציוד היקפי,גם לא בצורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא חשוב 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. אני מחפש שרת חזק שיתן לי יכולת לעבוד עליו עד 60 אנשים... ישמש כשרת קבצים גיבויים gpo וexchange פנימי בלבד מישהו יכול לתת המלצות??

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by Sting,

עם 2GB זכרון מחברה טובה. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב שאני בונה כעת, אני יודע שהכרטיס מסך הוא החוליה החלשה כרגע, אבל זה זמני . מיועד למשחקים כמו פורטנייט, פיפא, GTA . אני מחפש חוות דעת על ההתאמה של החלקים שבחרתי, על כך שיתאים ליעוד שלו למשחקים. Intel Core I9 14900K 6Ghz 33MB Cache Motherboards Intel MSI B760M BOMBER WIFI LGA 1700 Memory Kingston ValueRAM 2X16GB DDR5 5600MHz (SSD)Kingston NV3 PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 2280 500GB SSD1100087 Power SupplyAntec VALUE POWER Active PFC 12cm 650W 80+ VP650P Plus PSU GTX 1660 6GB DDR5

17. Started by jo,

שלום לכולם! אין לי מושג ירוק במחשבים והאפשרויות הן כה רבות שיצאתי משוגע מכל העסק. : התקציב שלי עומד על כ 6000 ש"ח פלוס מינוס. זקוק למפרט שיהיה לו מסך דק + דיסק גדול בעיקר למשחקים + עבודות בוורד וכרטיס רשת על מנת לחברו ברשת ביתית. זקוק לעזרה מיידית הילדים משגעים לי את השכל .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nirmoshe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty 3 battelfield 3 gta 4 mafia 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ , 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. שלום, אני לומד הנדסת תוכנה שנה א' ומחפש לידידה שלי מפרט למחשב נייד, רק שאני לא מעודכן מספיק בשוק היום אז צריך את עזרתכם, היא לא צריכה מחשב לגיימרים אבל אחד אמין שיחזיק 4 שנים לפחות. תקציב, לכל היותר עד 4,000 ₪ אם אפשר קצת לחסוך אז עדיף ואני חושב שאפשר. שימוש במחשב, תיכנות, שירים, סרטים, אינטרנט, עבודה משרדית, זהו בערך רק נראה לי עדיף נפח הארדיסק גדול סביבות ה320G . השימושים הכי שמישים יהיו, תוכנה לתיכנות- visual studio 2008, והשאר זה דברים בסיסיים כמו תוכנה להפעלת סרטים(לא HD) וoffice ו acrobat reader אם היא תצטרך לשחק בו זה אולי רק משחקים קטנים לא משהו שאמור להעמיס על המחשב. מערכת הפעלה - ווינדוס 7. בעיקרון המחשב יהיה נישא לרוב מערד לב"ש מידי פעם אבל היא ביקשה שגודל המסך…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. צריך מפרט מחשב שירוץ סבבה אבל שלא יזחל...ביישומי אינטרנט, שיהיה בו גם מספיק מקום סתם להוריד סרטים וכו... תקציב בין 1000 ל1500 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בשביל וורד, אינטרנט, פוטושופ ותוכנות הגרפיות נוספות (פלאש וכדומה) (ללא תלת מימד). אני קצת לחוץ במזומנים ואשמח לדעתכם על המפרט הבא מבית אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחשב Intel Dual Core E2200+מסך "19 דק Samsung עיקרי המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם מותג מתוצרת Gigabyte GA-G31M-S2L דיסק קשיח 320GB SATA II 7200RPM 16MB (Western Digital, Seagate כונן אופטי צורב LG/NEC X22 SATA DVD כרטיס מסך Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB מסך מותג "19 LCD Samsung 953BW 2ms + DVI זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית משחקים תכני HD ותיכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכני HD, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, Audio, וישמש כמערכת קולנוע ביתית. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גב…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  23. אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה. מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד גודל המסך - לא משנה רזולוציית המסך - לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה כונן אופטי - לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by DanielArea,

לא מצרתי פורום יותר מתאים מזה אז באתי לפה. יש לי מחשב שהוא לא משהו וככה מידי פעם אני משדרג חלק במחשב, עכשיו אני יכול לשדרג עוד משהו אתם יכולים לתת לי המלצה? מה החלק הכי חלש מחשב נגיד.. זה המפרט שלי: מעבד אינטל ליבה כפולה 2.8. כרטיס מסך GEFORCE 9500GT 1GB דיסק קשיח WD 500GB זיכרון ראם 2GB עכשיו בקשר ללוח אם יש לי שאלה. אם יש בו מקום לחבר נגיד 4 זכרונות ראם שונים, הם יעבדו באותה יעילות כמו שאחד? (1GBX4=כרטיס אחד של4?) כי גם לוח אם אני רוצה להחליף

• 5 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.