ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
כפי שהכותרת אומרת,מחשב ללא מסך עד 1500 שקל. דרישה: כוח עיבוד סביר זיכרון בינוני ומעלה כרטיס מסך סביר שיש לו יציאה לוידאו בנוסף ארצה לשמוע האם יש מכשירים שמאפשרים (בעזרת תוכנה תואמת) להתחבר לוידאו (vcr) ובעזרת זה להפוך אותם לפורמים מתאימים (dvd וכו') אשמח לדעת מה מחירם..
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 1500 איטנרנט, עבודות ומשחקים(לא לכבדים, משהו בסיבות ה 128MB זיכרון) ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עכבר, מקלת ורמקולים. תודה,
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
זה המפרט המעודכן. החלטתי להוריד 512 מגה זיכרון והוספתי 200 ש"ח לתקציב. בתמורה קיבלתי, לדעתי, מחשב הרבה יותר חזק. מעבד - AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - ASUS A8N-VM - 939 (NV GeForce 6100 + nForce 410) - mATX זיכרון - 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 כונן קשיח - WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II מארז - COMPUCASE 6K31 - Micro ATX PC CASE סה"כ 2500 ש"ח במזומן (2580 באשראי) א. סוקט 939. סוקט 754 תמות עוד מספר חודשים. ב. בעתיד אוכל לשדרג למעבד כפול ליבה, אחרי ירידת מחירים ויציאת תוכנות/משחקים תומכים בטכנולוגיה. ג. יותר קל להוסיף 512 מגה זיכרון נוספים מהחלפת מעבד. ד. בעתיד אוסיף כרטיס מסך טוב. בינתיים הכרטיס המובנה יספיק…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני צריך מפרט+מסך לחבר ב3500. את ההרכבה אני יעשה בבית. הדרישות שלי מהמפרט הם שהמסך יהיה טוב(19 אינטש) ואם אפשר גם שיריץ משחקים ברמה בינונית. אני לא צריך צורב וציוד היקפי. אני צריך גם כרטיס טלויזיה למחשב שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן, תראו את המפרט הקיים שלי- פנטיום 4 3.0 פרסקוט לוח אם של גיגהבייט .. משהו ישן AGP זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך ריידון 9550 256 מגה 2 הארדיסקים כל אחד 80 וזהו קיצור אני רוצה לשדרג את המחשב זה אומר מעבד + לוח אם במקום הגיגה שזה 2 של 512 לקנות 2 כרטיסים של גיגה כרטיס מסך אני חושב להישאר איתו בנתיים הארדיסק אני רוצה הרבה נפח משהו כמו 200-300 גיגה ואני רוצה קירור טוב אם אפשר המלצות למה שביקשתי... התקציב - משהו כמו 2-3 אלף... תודה :-*
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מבקש שתציעו לי מפרטים בסכום כולל של 4500 ש"ח (הקנייה תתבצע בחנות ksp) מה במפרט: הכל חוץ ממסך רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לצרכים ביתיים ולמשחקים. (הכוונה שהמחשב יזיק 3-4 שנים לפחות) תודה מראש יגאל
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רק מחשב נטו. זה בעיקר למשחקים ואני כנראה לא יעשה OC .
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם ASUS - P5NT WS Quad-core, nForce Dual SLIx16, DDRII 800, 3xPCI-E זכרונות x2 DDR II 800 - 1GB Corsair XMS2 CL5 כרטיס מסך ASUS - 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E ארדיסק Western Digital - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מאווררים Zalman - Zalman CNPS9500 AT מארז Thermaltake - Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק Spire - Zeno 650W Power SP-ATX-Z650W מסך CHIMEI - 946D 19'' LCD 2ms DVI תגידו לי מה אתה חושבים איפה לשפר תודה רבה מראש חוקו
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט בFOXPC שיחזיק לאורך זמן (לכן אני רוצה מעבד QUAD) ללא ציוד היקפי וOC אין צורך במארז מפואר אך שיהיה שקט וקר ואין צורך בספק כוח של מעל ל450W,ו250G מספק אותי. התקציב הוא 4K עם חריגה של מקס' 100-150.
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
חבר שלי מתלבט בין: Intel E8300 לוח אינטל G31 Pearl Creek לבין AMD ATH'64 5600X2 לוח אסוס M2A-VM HDMI כל השאר בעצם אותו דבר זיכרון קינגסטון 2 גי'גה דיסק קשיח סיגייט 250 צורב LG DVD X 20 אז מה עדיף אינטל או AMD?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3000-4000 אלף שקל המטרה של המחשב זה משחקי מחשב, לא הכי קלים לדוגמא Assasin creed תודה לכל מי שיעזור! (:
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אז ככה מחשב אחד יהיה לעריכת סרטים- כלומר תוכנות ליישום תרגום מבונה לעריכת סרטי בלו-ריי וHD, המון אינטרנט והורדות, בלי משחקים וסרטים! יבוצע OC חשוב שקט. המחשב השני ככל הנראה יתחבר לטלויזיה והתפקיד שלו יהיה מדייה סנטר שישדר את הסרטים שהורדתי וערכתי בראשון, חשוב שקט, לא חייב מארז HTPC. ציוד משרדי: מסך?+רמקולים. ציוד קיים: מעבד: D920. לוח אם: 975X-P5WD2-E זכרון: שתי סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של קינגסטון ועוד 2 של גייל עם קירורים כל ה4 CL5. כרטיסי מסך: ATI X700\GF7600GT. דיסק קשיח: WD 250. מארז: AURORA רגיל. ספק: ENERMAX 525. מקדלת+עכבר: MICROSOFT ELITE BT. מסך-153V SAMSUNG. אין חובת שימוש בחומרי הגלם הקיימים. דברים מאוד חשובים- -המסך שירכש כנראה יהיה 971 אחד במחיר של 1400…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אם אני לא טועה צוין כאן בפורום שאם רוכשים אחריות NPD או משהו בסגנון .....אז אני מכוסה בארץ אם קניתי את הלפטופ של דל בחו"ל העניין הוא שבדקתי באינטרנט באתר של DELL בארה"ב ולא מצאתי איפה יש את הסוג אחריות הזה.....הדגם שהרכבתי הוא XPS 1530 אם מישהו יוכל לעזור יהיה נחמד...
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2800 שקל. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים , סרטים והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך dvd \ צורב \ כונן דיסקטים או כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
Proccesor: ש"ח 795 Core 2 duo E8400 1333Mhz, s775, 6m Mother-Bord : 404 ש"ח GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E Memory: 190 ש"ח KINGSTON DDR II 800 Mhz VALUE 1GB X 2 Graphic Card: 714 ש"ח Asus 9600GT 512 GDDR3 DX10 HDTV 2XDVI PCI-E Hard Disk: 390 ש"ח Western Digital 320GB 72000RPM, 8MB צורב DVD: 105 ש"ח DVD RW GH20NS X20 BLACK SATA Cooling: 120 ש"ח Artic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2) מארז : 235 ש"ח Transparnet Side Window AVR006 Midi Tower ATX BLACK 500W Keybord and mouse: 70 ש"ח Logitech Deluxe 250 Keyboard Black עכבר אופטי PS/2 total price : 3023 בניתי את המפרט הזה בקי אס פי, אני צריך לשנות משהו?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד שימלא את הדרישות הבאות: 1) יציאת S-video 2) מעבד Core 2 DUO 3) מסך לא מבריק 4) מיועד לעבודה שוטפת (OFFICE, גלישה) אך גם לצפייה בסרטים 5) עד 5000 ש"ח נחמד אם יכיל: 1) יציאת DVI או HDMI 2) יציאת אודיו SPDIF אופטית 3) מע' הפעלה WIN XP PRO למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לשימוש ביתי רגיל. גלישה ברשת, מסנג'ר, צפייה בסרטונים אונליין, סרטים, הרצת משחקים מידיי פעם, שמיעת מוזיקה ושיתוף קבצים. העניין הוא שאני ממש לא ממביני העניין בתחום ולכן לא יודע איזה רכיבים אני צריך, בעיקר מעבד. אני כן יודע שאני רוצה מחשב עם לפחות 2G זכרון ולפחות 250 G דיסק קשיח. בנוסף חשוב לי זמן סוללה ארוך יחסית , מעל לשעתיים. דרישות נוספות שלי הן מסך 15" לכל הפחות, עכבר שהוא משטח נגיעה ולא כדור אדום באמצע המקלדת,חשוב לי כרטיס מסך טוב, הבנתי שNVADIA הם טובים. הבנתי שDELL הם טובים והייתי שמח לשמוע גם לגביי HP. בנוסף - האם רכישה דרך האינטרנט היא בטוחה או שיש אח"כ בעיות עם אחריות במעבדות יצרן. מקווה שהבקשות שלי לא מוגזמות מידיי ושתוכלו ל…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום שאלתי היא מה הוא המחשב הדק ביותר במחיר של כ1500$ שניתן למצוא בארה"ב מחשב עם מסך של 14.1-15.4 אמור להחזיק זמן סוללה טוב גם כן אם יש חריגה של כ100-200 דולר זה סביר תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי לכולם אבקש לקבל מפרט למחשב עד 1800 ש"ח. שימושים עיקריים: סרטים ורשת, תוכנות גרפיות (אוטוקד,פוטושופ), משחקים (מידי פעם, ממש לא גיימר). התקציב אינו כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-