ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אשמח למפרט נייח משרדי עד 2000 שח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 (לא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחשב גדול. אין תכנון להרכבת כרטיס מסך או חומרה פנימית אחרת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי חברים, מקווה ששלומכם טוב. אז יש לי מחשב ישן מלפני חמש שנים ואני מבין שבקרוב אצטרך לרכוש מחשב חדש אבל לבינתיים הוא עובד סבבה והייתי שמח לשפר אותו קצת אם זה אפשרי שיהיה 2 מחשבים. צירפתי תמונה עם מפרט של המחשב שרכשתי אותו. מאז הרכישה הספקתי לשדרג את הזיכרון ל-16GB ורכשתי כונן SSD שגם שיפר את המהירות ונמנעתי די הרבה זמן מלעדכן את ווינדוס כי שאני מעדכן לגרסה ישנה יותר זה מתחיל לעבוד קצת יותר לאט עם תוכנות עריכה קצת יותר כבודות. האם יעזור לי לשדרג מעבד על מנת שהוא יעבוד קצת יותר מהר גם עם השידרוג של ווינדוס לגרסה חדשה יותר? או שהמחשב כבר אבוד? ובמידה ושדרוג מעבד יסגור פינה אשמח להמלצה על מעבד שיעבוד בצורה טובה עם המפרט הקיים וית…
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מעוניין בעזרה בבחירת מחשב נייד והתייעצות לגבי דגם ספציפי שהוצע לי. 1. התקציב הוא 2,000-2,500 2.השימוש הוא בעיקר ביתי (סרטים,סדרות וגלישה) 3.כן 4.לא 5.חשוב שקט פעולת מחשב 6.לא מכיר 7.כן 8.לא 9.הקנייה מתוכננת לשבוע הקרוב 10.לא 11.לא בהכרך 12. הציעו לי ב2,500 מחשב מדגם Hp 840g3 i7 Ssd 256 gb samsung evo 2 960 8 גיגה ram ווינדוס 10 האם משתלם?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מפרט עם ה-3080 שיצא בקרוב. אני יודע שאין לזה עדיין מחירים מפורסמים בארץ, אז בעיקרון מפרט מתאים שישקלל עלות של עד 3K לכרטיס צריך להתאם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 7000, אפשר להגיע עד ל-7500 אם זה סופר משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - בעיקר גיימינג 1440P 144hz. משדרג בין היתר בשביל CP77 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פ…
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000₪ עם חריגות קלות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אדובי, ותוכנות הנדסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מדי חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין לי צורך כלל לאורות (חבל לי לשלם גרוש ליופי) מאחר וזה מחשב רק לעבודה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסת תוכנה ורוצה לקנות מחשב נייד, עד עכשיו היה לי מחשב PC רציתי לדעת אם זה משנה למתכנתים איזה מערכת הפעלה יש ואם מפריע לעבוד על מחשב של mac יש תוכנות של תכנות שלא עובדות או עובדות אחרת על MAC?(ויזואל סטודיו , intelliJ , ssms וכו) אשמח לעזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מפרט למשחקים לא כולל מסך שקט חשוב 7 יופי מעניין 5 מעבד i7 אם אפשר ולא amd מסך 22-24 לא סגור עוד.. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שימוש:משחקים כבדים:COD6,assassins creed 2,bioshock 2,crysis זמן סוללה :לא קריטי,יש לי תקע בכל מקום. גודל מסך:בינוני עד גדול. משקל:לא חשוב לי אני שם דגש שזה מחשב לגיימינג. יש לי עוד בקשה עיקרית,אני חייב שזה יהיה ב36 תשלומים,אני לא יכול אחרת
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי בניית מפרט ורציתי לשאול אם יש הבדל רב בין הרכיבים והאם באמת שווה להשקיע עוד 200 שקל בשבילהם: Intel I5 750 Box 950 ש"ח - האם זה משנה אם זה tray או box? הבנתי שזה במערכת הקירור, הכדאי להישאר עם המערכת המקורית של אינטל ואחריות לכל החיים? התלבטות בין לוח אם של gigabyte: ud3 לבין ud4 650 ש"ח לud 3 869 ש"ח לud 4 חוץ מאופציית הcrossfire/sli זה שווה את התוספת של 219 ש"ח? בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס גרפי אז... \: Radeon HD5770 יש את הגירסא הרגילה שעולה 790 ש"ח במבצע ואת הגירסאת קירור vapor x שעולה 925 ש"ח יש לציין שאני לחוץ לגבי ההבדלים הכספיים כי אני כרגע בשירות סדיר.. זיכרון patriot gamming 4giga 3ddr 9cl 577 ש"ח - לגבי זה אני לא…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום,המחשב נייד צריך להיות חזק ואמין, שיהיה מסוגל להריץ תוכנות כבדות.כמו כן איזה ווינדאוס מומלץ לשים עליו ובקיצור לדעת שהקניה תיהיה משתלמת. קיבלתי 2 הצעות לגבי שתי מחשבים שונים, הייתי שמח אם מישהו ייתן לי חוות דעת עליהם, והאם יש טובים מהם בשוק באותו טווח מחירים 3500-4000. (כולל אחריות של החברה למחשב לפחות לשנה) hp pavilion dv6-1230ej או hp probook 4510s בתודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
גיימינג קל אני מתכוון ל: cs1.6,pes10,fifa10,nba.. וגם קצת FPS חדשים אבל לא מצפה להריץ על מקסימום. זה מה שהצלחתי להוציא: הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪218 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ₪174 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪256 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1031 PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪625 http://www.…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למשחקים ב-3000 ש"ח, אין צורך לחסוך, אני רוצה להשיג כמה שאפשר בתקציב הזה, חריגה עד 150 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר בשביל משחקים. משחקים כמו CALL OF DUTY, WORLD OF WARCRAFT, GTA IV אני צריך מסך חדש. אין צורך ברמקולים, בעכבר, במקלדת, בצורב וכונן קשיח. השקט לא הדבר החשוב ביותר (5 מתוך 10). לא יהיה אוברקלוק בכלל ואין צורך לכלול מערכת הפעלה.עדיף חנות באיזור המרכז, אין לי כוונה לשדרג שום חלק של המחשב בעתיד הקרוב. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
1. התקציב כ-3,000, אפשר לחרוג קצת, אבל רק קצת. המחיר לא כולל מערכת הפעלה וציוד הקפי. 2. המחשב מיועד לבן שלי, אינטרנט, כתיבה ומשחקים. הוא משחק במשחקי תפקידים, גם חדשים: Divinity II :Ego, וממתין בכליון עיניים ל-2 Assassin's Creed למחשב. הוא רוצה לשחק בהגדרות גבוהות. המסך כרגע 17 אינץ, בהמשך נשדרג, כך שכדאי שיתאים למסך טוב יותר. 3. כאמור, אין צורך בציוד הקפי. 4. יש צורך בצורב. 5. שקט חשוב: 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. יש צורך במערכת הפעלה - win 7 - אבל היא מחוץ לתקציב המצוין כאן. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. אנחנו גרים באזור מודיעין - האם יש כאן חנות מועדפת שכדאי לפנות אליה? מעדיפה לא לקנות ברשת. 9. לא מתוכנן שדוג משמעותי. 10. עם זאת, חשוב לשמור על אופק שדרוג. תודה על כל עזרה ש…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש: מעבד E6700 זכרונות 2GB HD 300GB צריך: לוח אם - אין צורך בדברים מיוחדים כמו RAID ,SLI וכו' רצוי צ'יפסט P35. קירור מעבד -אולי AC7 ?לא מתוכנן OC. מארז+ ספק -שום דבר מפואר או מיוחד. שיחזיק את המערכת ולא יהיה רועש מדי. מקלדת+עכבר כל סט פשוט ונורמלי (אין צורך באלחוטי) אולי של MICROSOFT כרטיס מסך שיחזיק משחקים בצורה נורמלית 30+ FPS על מסך ברזולוציה של 1920x1080 . (משחקי יריות ,אסטרטגיה וכו') תודה.
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלוםפ לכולם יש לי בעיית איטיות רצינית במחשב מסוג LG מערכת הפעלה ויסטה 1G DDR667 בעקרון המפרט בסדר גמור אז למה הויסטה המעצבנת הזאת כזו איטית ?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אחרי הרבה חשיבות ושאלות וקריאה בפורום, בניתי מפרט זה, מה אתם חושבים? מעבד Q9300 לוח אם ASUS P5E זיכרון 2*2 גיבה 800MHZ G.SKILL או מהירות 10000MHZ באותו מחיר אבל אני צריך לבדוק WD 320G 16MB ANTEC SONTA 3 כרטיס מסך 9800GTX GIGABYTE או 8800GTS G92, תלוי במלאי מאיפה שאני יזמין. סה"כ: 5500 ש"ח 9800 ו~5200 עם ה8800. תודה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3000-4000 אלף שקל המטרה של המחשב זה משחקי מחשב, לא הכי קלים לדוגמא Assasin creed תודה לכל מי שיעזור! (:
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי נמצא כרגע בארה"ב וביקש ממני לברר בקשר למחשב נייד. הוא אמר שהוא רוצה להוציא סביב ה-800$. אני לא מכיר דגמים ולא מחירים (גם לא יודע את המחיר המקביל למחשב ב800 דולר שנקנה בארה"ב למחשב בארץ ולכן אין לי למה להשוות מאתרים בארץ). חשוב לציין שהמחשב נקנה לטובת לימודים. הסתכלתי בהודעות פה בפורום ולא כל כך הבנתי על מה ללכת בעיקר כי אני לא יודע את המחיר המקביל בארץ נראה לי רצוי שיהיה 2GB זיכרון ומעבד טוב. כרטיס מסך לא הכי חשוב, אבל שיהיה ברמה סבירה. כמו כן איזה מחשבים נותנים אחריות בינלאומית? בקיצור, מה נראה לכם יהיה מתאים במחיר כזה מארה"ב? תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אני חייב עזרה הבטחתי למישהו שאני יחזיר לו אותו היום ועדין לא התחלתי לפרמט אז דחוף בבקשה הבעיה היא שאני בא לפרמט הוא אמור להגיע למסך ששבו הוא צריך לתת לי איזה כונן אני רוצה לבחור וכו'... אבל הוא אומר לי שהוא לא מצא דריבר לדיסק קשיח והוא צריך לסגור את ההתקנה והוא אומר לי ללחוף f3 המחשב הוא של fujitsu דיסק קשיח של wd600bevs בבקשה דחוף
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המחשב משמש רוב הזמן לגלישה באינטרנט ועבדוה אבל אני לא רוצה לחסום לגמרי את האופצייה למשחקים אני רוצה מחשב חזק שיריץ אז אני לא רוצה לקנות איזה מחשב ב 2000 שקל יש לי תקציב של 4000 בערך אני לא צריך מסך ולא שום ציוד הקיפי ואני צריך שיהיו במחשב שני הארד דיסקים תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
המפרט:INTEL E8400+OC 3.4 SAPPHIRE HD3850 256MB OCZ 2X1GB 667 MHZ ASUS M2N ובבקשה בלי המלצות על שידרוגים
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן חברי הפורום המלומדים! אני מתחיל עוד מאט ללמוד ורוצה להביא עכשיו מחשב נייד שיתלווה עליי ללימודים! הנתונים הקרטיים: -מעבד 1.8-2.0 GB -זיכרון "נדיף" 2 GB -הארד דיסק מעל ל120GB -יציאות מולטימדיה לחיבור לטלביזיה -מסך 15.4" התקציב שעומד הוא כ4500 כאשר תתאפשר חריגה קלה. אני הולך להשתמש במחשב ליצירת מסמכי אופיס,תוכנות סטודנטים שונות, אינטרנט, סרטים/מוזיקה ונדיר משחקים פשוטים כמו פריימר מנג'ר וכדומה. המחשב חייב להיות ממותג מוכר, לא סומך על מותגי הקצה השונים והמשונים. כמו הייתי רוצה(אם אפשר להעלות זאת על דפי הפורום) שתמליצו לי על חנות לרכישה, אחת שמנסיון היו אמינים וישרים. שאלה שנייה מתייחסת למערכות הפעלה על ניידים! האם ניתן לקחת מחשב ללא מערכת הפעלה, כי לפי מה שאני רואה כולם …
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב עד 3500 שקל הוא מחפש חלקים טובים למחשב GAMER שיריץ משחקים כבדים עד 3500 שקל(לא כולל מסך) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-