ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני אשמח אם תוכלו להמליץ לחבר שלי על מפרט והייתי רוצה שתגידו לי איפה לקנות ויש לי שאלה קטנה למה אתם לא הוספתם ספק של 450 או 525 WATT של חברות כמו ENERMAX או CORSAIR ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אהלן, הינה מפרט שבחור באייבורי הרכיב לי: ספק כוח 550W לוח אם P43 מעבד Q8400 זכרונות 2X2GB DDR3 1066Mhz GEIL כ.מסך POV geforce 9600 GT דיסק קשיח 1TB C-Gate 7200RPM צורב Lightscripe של LG המחיר הוא 3904 ש"ח ועם כרטיס מסך 9800GT הוא בסביבות 4100 ש"ח... השאלה שלי איך המפרט, איך המחיר... ואם המפרט מצדיק ספק כוח שכזה... תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, הקונפיגורציה שבהמשך היא למחשב ללא ציוד היקפי לשימושים ביתיים כלליים (משחקים בעלי דרישות חומרה ממוצעות, צפיה בסרטים, אופיס, וכיוב') חשוב לי שהמחשב יהיה שקט לכן בחרתי מארז שקט וקירור פסיבי למעבד. בחרתי לוח אם שיש עליו גם כרטיס מסך HD4200 וגם תמיכה ב firewire והכי חשוב eSATA לחיבור מהיר לדיסק גיבוי חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס מסך חזק מפני שלא יהיה שימוש במחשב למשחקים בעלי דרישות חומרה גבוהות כרגע (ואם זה ישתנה בעתיד אז תמיד אפשר לרכוש כרטיס חזק). כמו-כן יש בקונפיגורציה שני דיסקים של 1TB כ"א לחיבור במערך RAID 1. מה דעתכם? איזה שיפורים אפשר לעשות בלי לחרוג מהתקציב הנ"ל? אהוד מעבד AMD Phenom II X4 810 Box ₪686 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1295 לוח אם …
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי אני מחפשת נייד בשביל החבר, וקצת הלכתי לאיבוד מרוב ההיצע... 1. מה התקציב? עד 3000 שקלים עם חריגה של עד 200 שקלים... 2. מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס, אולי קצת צפיית סרטים. בעיקרון הבחור מתחיל בקרוב קורס מקצועי ושנה הבאה מתחיל ללמוד והנייד צריך לשמש אותו גם אז. בגדול המחשב אמור לשמש בתור מחשב עיקרי (אין מחשב נייח...) ולכן אני חושבת שעדיף שלא יהיה מגביל מידי מבחינת ביצועים (לדוגמא לא נטבוק.. אבל אולי אני טועה בהנחה הזאת?) אה ושיהיה אפשר להריץ עליו או ויסטה או וינדוס 7 ואהמ.. שיהיה יפה אהמ 3. גודל המסך? 13-15 (מאילוצי תקציב אני מניחה שעדיף אזור ה15...) 4. משקל רצוי? לא קריטי.. רצוי כמה שפחות 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן 6. יציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד... 7…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חזק בעיקר למשחקים ללא מסך, כונן קשיח וכונן אופטי. יתר השימושים יהיו לעריכת וידאו וגרפיקה מדי פעם. המחשב יחובר למסך ''w19 Intel Core 2 Duo E7500 Tray 528ש"ח - SkyPC Gigabyte GA-X48-DS5 671ש"ח - PC-Center OCZ DDR2 Reape 4GB Kit 1150MHZ CL5 460ש"ח - NoaComp Gigabyte GeForce GTS250 OC 1GB 722ש"ח - SkyPC Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Cooler 178ש"ח - SkyPC Cooler Master Extreme Power Plus 500 Watt 252ש"ח - SkyPC Antec Three Hundred 304ש"ח - SkyPC אפשרות לבעיה ששמתי לב אליה זה החיבורים של לוח-האם לא תואמים את פתחי החיבורים במארז. איך אפשר לפתו את הבעיה. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אין חשיבות לחברה,חנות ודברים כאלה. התקציב נע בין 2000-3000 השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה,סרטים,ומשחקים כגון Heros וכדומה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך כלשהי בוינ7 להפעיל את אפשרות הגלילה של משטח המגע בלי להתקין את הדרייבר של (העלוב והמציק) של דל?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
דרוש לי מחשב למטרת מסחר. הדרישות הם פתיחה של דפדפן בהרבה מופעים בלי שהמחשב יאט או יתקע בשום צורה. בנוסף יש צורך בחיבור של 2 (או יותר אם זה שייך) מסכים במקביל (וכל מסך יציג חלון שונה). בהתאם לצרכים אלו התקציב לא מוגבל. אשמח להצעה של מפרט מתאים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1700-1800. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי שהכל יעבוד בו אחלה, משחקים, עבודה משרדית וכו' .. א) משחקים כמו : Cod4, Fifa09/10 וכו' .. ב) אני רוצה שהמחשב יהיה סביר ושיוכל להריץ משחקים לא הכי כבדים אחלה. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ראיתי באתר www.RCL.co.il מחשב חזק במחיר טוב ללא מסך באתר של רייט קליק - פתרונות במחשוב מתקדם הם אמרו לי שהם יכולים להרכיב לי איזה מפרט שאבחר בהתאם לא רק מה שמוצע באתר שלהם... המחיר שמוצע שם 1739 ש"ח זה הלינק : http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=69 אני שוקל לקנות אחד כזה , זה ממש זול לדעתי רק שאני רוצה תוספת לזיכרון 2GB - ב 169ש"ח דיסק קשיח של חצי טרה - 120 ש"ח ומאיץ גרפי GTS250+1GB של NVIDIA ב 555 ש"ח זה מפרט שלא יעבור את ה3000 ש"ח לא משנה לי אובר קלוקינג לא מחפש מארז מיוחד של 1000 ש"ח משחק ...לא יותר מידי אבל קיבלתי על המוצרים של Rightקליק המלצה מחבר שלי מהצפון אני אומנם מהמרכז , אבל יש להם משלוחים לכל הארץ ...
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש לשימוש כמו שרשום בכותרת, חשבתי על כמה מהחלקים ורשמתי, מוכן לקבל הצעות לשיפור, מעבד : Intel C2D e8400 לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L כ. קשיח : SEAGATE 500GB SATA2 16MB BUFFER ST3500418AS זכרון : 4GB ב-DUAL CHANNEL כ. מסך : 9800GT 512 MB SPARKLE DDR3 מקלדת ועכבר אלחוטי (לא משהו מפואר מדי) רמקולים 2.1 איכותיים צורב SATA DVD-RW מארז חשבתי על GIGABYTE SETTO 1000 (חשוב שיהיה שקט!) ספק שמתאים לכ. מסך ויעמוד בעומס. מסך 19" לא רחב !!! תודה רבה. אריאל
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - amd athlon 64 x2 5000 קירור למעבד - Thermaltake V1 לוח אם - Gigabyte GA-M57SLI-S4 rev1.1 זיכרון - 2x Kingston 1 GB DDR2 SDRAM 667 כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce 8800 GTS 320 MB oc ספק - Topower top silent 500w דיסקים קשיחים - 250GB - WDC WD2500KS-00MJB0 + 80GB - ST380011A LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B - DVD מארז - Raidmax Smilodon מסך - LG 17" flatron f700b אני מחפש ביצועים טובים במשחקים חדשים וצפייה בסרטים פה ושם. כרטיס המסך כבר עושה בעיות ומדי פעם לא מאפשר למחשב לעלות וכאלה, אז כעת אני שוקל לשדרג כדי להנות ממסך רחב 22", ולהשאיר מה שאפשר. זאת אומרת חשבתי להחליף מעבד, לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ולקנות מסך 22". בנוסף אשמח לשמוע חוות…
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינצ' LCD, כ.מסך HD4670. יש לי גם את ספק הכוח הישן מהמחשב שמת, בן 4.5 שנים HEC-300AR-TF. אני מאמין שהוא יחזיק את המפרט, לכן אני יותר נוטה לקנות את ANTEC 300 , אבל אם לקנות גם ספק חדש אז הייתי לוקח את ה ANTEC NSK4480. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=61 זה המפרט שהרכבתי בינתיים, הוא בלי ציוד הקפי, תזרקו לי עכבר ומקלדת גם שיהיו נוחים, ושקטים. ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ¤318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אחרי הנושא הקודם שאף אחד לא הצליח להמליץ לי על מחשב אני מציב דרישות נמוכות יותר נייד מחיר:עד 3800 ש"ח משקל:בסביבות 2.3 KG מסך:לפחות 13" כרטיס מסך:NVIDIA או כל דבר נורמאלי (לא מאיץ אינטל!!!) סוללה:לפחות שעתיים HARD DISK:80 GB MINIMUM RAM:2GB MINIMUM מעבד:כפול 2GHZ או יחיד 2.2 (עדיף CORE 2 DUO)
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי חברים שנה טובה וחג שמח אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומתחיל בעוד פחות מחודש את לימודיי למשך תקופה של 3 וחצי שנים ורציתי לבקש את עצתכם בנוגע לחברה איכותית על מנת לקנות מחשב נייד בעל איכויות, שם ובעיקר שירות לקוחות מעולה ,אמין ואחרית גדולה אשר תספק אותי ביתר קלו תולא תיתן לי "לרוץ" ממקום למקום במשך תקופת לימודיי. ראוי לציין שבעדיפות שלי שמעתי דברים טובים מאוד על DELL , LENOVO , TOSHIBA והתקציב שלי עומד בערך על 5000 ואפשר לחרוג אפילו טיפה בסדר גודל של מאה מאתיים... הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אנשים מהפורום שבעלים של נייד מן החברות הללו ויספר איך השירות לקוחות שלהם, מענה , אמינות, אחריות , תיקונים... אני חייב לציין שמחשב נייד זה יספק אותי למשך תקופת הלימודים ולכן אנ…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים, המסך שיש ברשותי הוא samsung 23HD זה המפרט שכנראה אני אקנה: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪599 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3750528AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750528AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1544 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪132 כמות:1 ht…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
התקציב 2500-3000 השאיפה לכיוון 2500 ללא מערכת הפעלה לא למשחקים כולל מסך וציוד הקפי תוכנות בשימוש: העיקרי אוטוקד ומעט RHINO בנוסף לשמוע מוזיקה וסרטים ואפשרות להקליט שידורי טלוויזיה מעוניין בזיכרון RAM גדול ללא OC לגבי מארז שקט-אני לא מחפש שירעיש לי כמו טרקטור אבל לא מעוניין להקפיץ את המחיר על מרכיב זה אם ניתן לצמצם יותר את התקציב אז זו הבחירה המועדפת כעיקרון עלות מינימלית עם תועלת מכסימלית
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לצורכי פיתוח בתלת מימד. אני צריך שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA. חשוב ביצועים גבוהים משקל נמוך ככל האפשר ורזולציה גבוהה של המסך. תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה/ייעוץ למפרט, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט, תוכנות פשוטות ומשחקים (לא מהכבדים ביותר), אבל בכל זאת אני חושב שכדאי לשים בו כ.מסך טוב לפחות 4850 שיוכל לסחוב משחקים עתידיים. כמובן שלא OC או משהו מעבר. בקשר למעבד, הבנתי שלא כל הקוואדים טובים יותר מה CORE 2 DUE, ורציתי לדעת האם כדאי לקחת E8400/8500 או משהו דומה? זכרון רצוי 4GB (עדיפות ל CORSAIR). אשמח אם תרכיבו לי מפרט לפי הנתונים הנ"ל ואם צריך לשנות בהתאם למחיר כמובן... (כמובן שבלי מסך,מקלדת, עכבר...). תודה!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני צריך מחשב שני, בנוסף למחשב העבודה הראשי שלי, שישב בסלון ויתפקד בעצם כמחשב להורדות קבצים ולהזרמת מדיה. (בעצם, במקום מכשיר DVD אני רוצה מחשב שינגן גם HD). הוא יחובר לטלויזיה וכל תפקידו יהיה להוריד מביטלורד בלילה ולהציג סרטים בטלויזיה ביום, כולל תכני HD 1080p. אני לא אעבוד עליו, כך שהוא באמת יכול להיות בסיסי מאוד. המארז - נחמד אם יהיה שוכב ונאה, אבל אפילו זה לא הכרחי. אני לא זקוק לכרטיס TV ולא להקלטה של תכני טלויזיה. אך ורק הזרמת תכנים למסך והורדות מהרשת. זהו, אשמח להמלצות... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, גיסי רוצה לקנות מחשב HTPC למטרת סרטי HD ואינטרנט בלבד, המחשב הולך להתחבר לטלויזית LCD בכבל HDMI אז רצוי שתהיה כניסת HDMI במחשב והתקציב עומד על 2500 ש"ח מקסימום.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
עדיף שיהיה מחשב שקט יריץ משחקים לעשות OC. ללא דיסק קשיח או צורב מסך 19
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי אמנם המפרט קצת מוגזם אבל חיים רק פעם אחת אחרי בירורים רבים הגעתי למפרט הבא ראו תמונה מה אתם אומרים? מתוכנן על מערכת 32 ביט לכן רק 3 ג'יגה זכרון אין קירור למעבד כי אני לא מתכנן oc אז המחשה הטרמית תעשה תעבודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
נייד בעיקר לאינטרנט וסרטים. מסך בכיוון ה15 אינץ' חיבור HDMI ,BLUETOOTH יהיה מהיר אמין ומותג מוכר. עם כרטיס מסך סביר להפעלת משחקים בינונים. אשמח אם תמליצו לי!!!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-