ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
ככה, מבקש כל עצה או ביקורת שיש לכם לתת על המפרט הבא: רכשתי כבר 7800x3d יד שנייה ב1200 (אין לי בעיה למכור אותו אפילו ברווח, אבל כרגע נשאר עם המעבד הזה ) בתהליכים של רכישה של 4070 משומש ב2000 ש"ח קונה כל שאר החלקים חדש: זיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 (רציתי ללא RGB, קצת יותר זול אבל נגמר המלאי לKSP :/) https://ksp.co.il/web/item/338316 ספק Corsair RM750x 750W ATX 3.1 Gold Modular https://tms.co.il/corsair-psu-750w-r...-fully-modular לוח אם MSI B850 GAMING PLUS WIFI https://1pc.co.il/he/product-179923-..._4711377285438 משתמש שוב במארז הקודם: Fractal design R5 (חינם) וגם קירור למעבד משתמש בישן אחרי ניקויי Noctua NH-D14 ( יש לי כבר ציוד להרכיב אות…
-
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אני עובד בגרפיקה על תוכנת 3D-MAX ונצרך למערכת בעיקר לצורכי רנדר מהיר וכמה שיותר מהיר (רנדר לאנימציה) ואני אמור לרכוש מערכת חדשה בימים הקרובים. ואני מסתפק בין מעבד ה i7-3930K שמחירו נע בסביבות ה 2800 ש"ח לבין ה 2600K שמחירו נע בסביבות ה 1500 ש"ח. הסיבה לספקות אינה המחיר אלא לתמורה. כלומר כמה באמת המעבד הזה יותר מהיר ממעבד ה 2600K אשמח מאוד אם מישהו מכיר את המעבד i7-3930K בתחום הרנדר בכדי לתת לי אפשרות לערות השוואה בין השניים. נ.ב. אני כבר מחזיק מחשב אחד עם מעבד 2600K ויש לי זמני רנדר לתמונה בודדת של המעבד הזה. אם יש למישהו כאן את המעבד i7-3930K אשמח לשלוח לו את אותה הסצנה שרינדרתי בכדי שירנדר על המעבד הנ"ל ויאמר לי כמה זמן לקח לו לרנדר את התמונה וכך אקבל תמונה יותר ברורה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני צריך את עזרתם כדי לבנות מחשב טוב אחרי 4 שנים עם אותו מחשב שבקושי זז כבר ... אז ככה.. התקציב שלי הוא בין 4,500-5,500 שקל ( אם יש הבדל משמעותי במחשב אפשר להתגמש במחיר ) אני צריך מחשב לגמרי חדש ! המחשב שאני מחפש הוא לצורך סרטים ,משחקים , אינטרנט . יש לי בחדר טלויזית פלזמה 26 אינצ' מחברת GRUNDIG חדשה HD שאותה אני רוצה לחבר למחשב במיוחד כדי לראות סרטים וסדרות (מאוד חשוב לי שזה יעבוד חלק בלי בעיות ) , בנוסף אני רוצה כרטיס מסך ברמה גבוה ( ככל שהתקציב מאפשר ) שהמשחקים ירוצו חלק .. כרגע יש לי מסך LG 17 אינצ' שטוח לא דק ... אם אני יכול להפוך את הפלזמה למסך הראשי של המחשב ,כלומר , יהיה אפשר להריץ עליו גם משחקים אז אין צורך להוסיף מסך כי אני אוכל להסתדר , במקר…
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
צריך מחשב לעריכת וידאו, דגשים על כרטיס מסך חזק, זכרון 4 ג'יגה, מהירות הרד דיסק 7200 ורצוי מסך 14.1 לא גדול יותר. אשמח אם מישהו יתן את דעתו לגבי הדרישות שרשמתי ואולי יציין איזה כרטיסי מסך עדיפים? בנוסף, מצאתי את המחשב הנ"ל - http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTLT400P8600&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76 מה דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לראות תבצועים אם המעבד הזה להגיע ל5.6GHZ לפחות הוא הגיע ל4.6 אם סטוק קולר 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוך כדי שאני מטייל בפורום ומחפש את המפרט שלי אני מגלה שהמחשב שלי כבר בן 4 שנים! קצת מפתיע אותי כי הוא עדיין ממש חזק וכיף לדעת שעשיתי בחירה טובה, אוקיי אז ככה, אני רוצה לרענן אותו קצת בשביל שיגיע לרמות של המחשבים של היום, אני לא גיימר אבל משחק פעם ב.., משחקים פחות מעניינים אותי, יותר חשוב לי זה עבודה חלקה ומהירה של המחשב, זה המפרט: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB GIGABYTE P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1GB Kingston ValueX2 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG GH20NS DVD+-RW x20 Black sata HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 …
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ארשום תמחשב שברשותי ..מה ניתן לקחת מימנוץץלמחשב החדש..אבקש בנוסף לקרוא תאשכול שלי טובו לענות על השאלות שהשאל כדי להגיע למחשב שלא אתחרט תודה מפרט מחשב שלי כיום: מעבד e8400 לוח אם p35 ds3l 6 גיגה ראם DDR2 800 כרטיס מסך: gtx560ti (אותו השאיר לבנתיים) לא רואה סיבה שלא ! ספק enermax liberty elt 500w (אממ ניתן להשאיר אותו? למיפרט שאפרט בהמשך או לקנות ספק חדש?) ארדיסק די חדש 1 טרה ..932GB Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA) גם אותו השאיר אין סיבה שלא! עכשיו למיפרט מחשב שאני רוצה לקנות..תנו חוות דעת להשאיר לתקן בחירה.. מעבד שברחתי Intel Core i5-4590 חוות דעת? לוח אם: MSI Z97-G43 LGA1150 (האמת שבחרתי אותו סתם כי הוא ניראה לי לעין..וגם בגלל רוב הת…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה HP דגם ZE5600 סלרון 2800MHZ 192DDR RAM כרטיס מסך שך ATI 64 מגה צורב\DVD 15TFT 30GB מטען+סוללה האם זההה שוהההה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בונה מחשב חדש, המחשב ישמש למשחקים (אחרי שנים שלא שיחקתי אני כנראה אתחיל 8)) ועבודה שוטפת. חשוב לי עניין ה-Quad Core, אני יודע שבשלב זה הוא די מיותר, אך מכיוון שאני רוכש את המחשב לתקופה די ארוכה לא אתפשר, לדעתי יש מקום כן לקחת Quad כי כנראה בעתיד הלא רחוק כבר יהיה ניצול הרבה יותר משמעותי ל-Quad (זו לא טכנולוגיה חדשה מאוד כמו בעבר) אז אני מוכן להשקיע קצת יותר. כמו כן, עניין השקט במפרט מאוד חשוב! החל מהספק, קירור המעבד, מאווררי מארז, קירור הכ. מסך. בניתי סקיצה כלשהי שנראית לי מבחינת שקט ועלות מול תועלת (בעיקר מהמידע שהצלחתי לדלות מהפורם). אני לא מתכוון לעשות OC כלשהו. אשמח להמלצות נוספות. מפרט ראשוני שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מח…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td] CPU[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i7 2670QM Processor, 2.2GHz, 6MB Cache,1066MHz FSB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] Memory[/td][/tr][/table][table][tr][td]8GB DDR3 1333MHz (2 x 4096MB), Up to 8 GB[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] HD[/td][/tr][/table][table][tr][td]750GB (SATA) 7200rpm[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מארז ATX מעבד 640 3.2 2MB 800 Mhz לוח אם gigabyte 945 (106TS זיכרון 512MB DDR 2 667 האר דיסק 80GB כונן DVDRW 18x כרטיס גרפי intel pcx 950 up 256 MB כרטיס קול intel 7.1 כרטיס רשת 10.100.1000 אחריות שנה מעבד וזיכרונות 3 שנים 2000 ש"ח איך המפרט מה לשפר להוסיף להוריד?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום! פוסט ראשון שלי כאן, אז תיהיו עדינים 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? כללי, קצת משחקים, תכני HD, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), צפייה בתכני HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). תכנות לשם פרנסה, כל השאר בשביל הכיף ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? UNREAL TOURNAMENT 3 HALF-LIFE 2:EPISODE 2 MASS EFFECT 3 BIOSHOCK 2 FARCRY 2 HALO 3 MODERN WARFARE 3 FALLOUT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אבא שלי טס לקוריאה.. ולפי מה שאני יודע המחירים שם נמוכים.. חיפשתי אתרים של חנויות אלקטרוניקה בכדי לקבל אינדיקציה למחירים אבל לא מצאתי.. בכל אופן הבנתי שהמחירים שם מאד נמוכים.. רציתי להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי לי לקחת.. כמה פרטים.. אני רוצה מסך 15 אינצ'.. חשוב לי שהמעבד יהיה מעבד טוב שיחזיק לשנים הקרובות .. המחשב ישמש בעיקר לאח שלי שהולך ללמוד באוניברסיטה החל משנה הבאה.. למחשב מיועד גם כן לאינטרנט.. ככה שכרטיס רשת זה דבר שנדרש.. מה הייתם ממליצים לי לעשות? איזה דגמים נחשבים לטובים.. קנייה של חברה קוריאנית עשוי להוזיל משמעותי את ההוצאה? (דוגמאת LG)? תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מחפש מפרט לקולנוע ביתי,עד 3000 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד יותקן אליהם וינדוס או xp או 7 את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול מה המפרט שתוכלו להציע לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט כבר דיי הרבה זמן איזה מחשב לקנות. אני צריך מחשב נייד למטרות ביתיות (אינטרנט, סרטים, הרבה תמונות וכו') וגם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך בפוטושופ. אני עורך בתור תחביב לכן לא צריך "מפלצת". תקציב- עד 3500. חשוב לי בין היתר שהמעבד יהיה חזק, ושתהיה לו אחריות ליותר משנה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? תודה רבה! אור
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעצותיכם לגבי מפרט לרכיבי מחשב עבור מחשב שיורכב לפי הזמנה... סה"כ תקציב - 4500 עד 5500 ש"ח, לא כולל מסך... המחשב ישמש לצרכי משחקים ( פחות) ועבודה עם גרפיקה תלת-מימדית(יותר)... בנוסף,רצוי שתהיה אופצייה לביצוע OC בעתיד... מערכת קירור מים (דרישת המזמין)+ 1024 MB DDR... יש לכם רעיונות,בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם זהו מפרט למחשב לעריכת וידאו (HD) המחיר שלו הוא 5700 ש"ח רציתי לשמוע את חוות דעתכם! על המפרט הזה תודה Intel Core i7-930 2.80 ~ 3.06 GHz x4 Quad Core 8MB Cache בתוספת 1695 ש"ח i7 960 שדרוג לדגם קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 6GB (2048x3) DDR3 1333MHz Triple Channel (Fail Safe - Tested) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI ממשק אודיו (כרטיס קול) 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500-GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויקטים) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה מה שהצלחתי להוציא ב2800 ש''ח: מעבד- Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם-EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI- GIGABYTE זיכרון- 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel DDR II 800Mhz כרטיס מסך- GIGABYTE 9600GT 512MB Silent HeatPipe GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הארד דיסק- Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE LG לא יודע לגבי מארז, לא מבין בזה (מה זה חשוב בכלל?) מה לגבי ספק כוח וכרטיס קול? הם מובנים בדרך כלל? אגב, המחשב מיועד למשחקים כבדים! מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 3300 ואני לא יודע איך אני משלם 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - גיימינג , גיימינג , גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- לא , אין צורך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי ..כן ! כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן..רק מהאתר www.omc.co.il מצטער על ההגבלה....אני חייב משם רק.. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכ…
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בבקשה עזרתכם. הייתי מעוניין בעזרה מצדכם לצורך הוזלת המפרט והנחייה בבחירת הרכיבים נכנסתי לבוץ עמוק עם כל ההנחיות שבאתר הזה ודומים לו. המידע שהנחה אותי בבחירה הוא כדלקמן: מעבד INTEL CORE 2 DUO E7500 2.93GHz 600 מאיץ גרפי מובנה INTEL GMA X4500 ? לוח אם ASUS P5QPL-AM 245 זכרונות KINGSTON/CEON 4098MB DDR2 800Hz 560 עבור תוכנות סרטוט הומלץ באתר על 4 ג'יגה דיסק קשיח Barracuda 7200.12 1TB 415 צורב Basic DVD-RW, SATA 150 כרטיס מסך ASUS NVIDIA GEFORCE 220GT 1024MB 395 הזול שמצאתי שמספק 128 ביט מארז COOLER MASTER CM690 340 שלושה מאווררים ספק כח SEASONIC 400W : SS-400ET 2…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-