עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natit,

שלום למומחים, שימושי המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, ראיית סרטים/DVD ציוד הקפי: יש לי הכל, עכבר אלחוטי, לוח מקשים וגם רמקולים חיצוניים מצויינים herman kardon– נא לשים לב שמחובר למסך דו-שימושי, כלומר ישמש גם לטלויזיה – המסך הוא 23 אינץ' full-hd led – אודה גם על עצה אם צריך כבלים מיוחדים על מנת להיטיב הצפיה מארז: אני מעוניין במארז דק (צר)ומוכן להוסיף על כסף רצוי שקט ככל האפשר ווינדוס: צריך המלצה אופיס: רוצה חוקי – האם יש מחירים מיוחדים לסטודנטים?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. אני מחפש לפטופ לצרכי לימודים של עיבוד גרפיקה אני אשתמש בתוכונות AUTOCAD וSKETCHUP לעבודות שלי התקציב הוא סביב ה4000 שח, אני מעוניין במכשיר חזק ומתקדם למטרות אלו יש הצעות מוכרות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. *השימושים של המחשב הם גיימינג כבד intel core i7 2600k scythe japan mugen 2 intel DP67BA 1TB SATA 2 HITACHI 8GB RAM 1333MHZ GTX 570 thermaltake element S thermaltake litepower 600W true מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by galitalker,

היי.. אני חדשה פה ואני לא בדיוק יודעת איפה מדברים על זה.. קניתי סוללה חדשה לנייד שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים 1.כשאני רוצה לראות כמה אחוזים נשארו אני נכנסת לחלון וזה מראה לי כמה דברים שיש שתי בטריות 1פועלת השניה כתוב שהיא לא קיימת.יש דבר כזה?? 2.כשהיו לי 98 אחוזים,הזמן של הסוללה היה פחות וכשיש לי 75 אחוז הזמן הרבה יותר.. 3.בדר"כ תוך כמה זמן נגמרת סוללה..בממוצע..? תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by shaikiv,

שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪749 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪452 מארז: SilverStone Precision Black כמות: 1 מחיר: ₪291 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBA כמות: 1 מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחש…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by Salwaby,

עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by knaan,

אהלן, אני טס לדרום אמריקה ורוצה למצוא מיני מחשב נייד זול ואמין.. לתמונות סרטים וסקייפ בבדיקה שעשיתי ראיתי שהמחירים הנמוכים ביותר נעים ב1000-1200 ש"ח בקניות קבוצתיות. השאלה היא בין בערך 4 חברות שמציעות מחשבים בטווח הזה על מה ללכת כדי לקבל כמה שיותר אמינות וביצועים כמה שיותר סבירים... יש שם: Hp asus packard bell toshiba בנוסף אם יש לכם טיפ למשהו שחייב להיות שם/ שכדאי להיזהר שיהיה שם... אשמח מאוד לשמוע... תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by danielj86,

שלום לכולם מבקש מכם המלצה למחשב נייד שכולל תחנת עגינה או לפחות אפשרות לרכוש אחת כזו. אני מתכנת במקצועי וזרקן באופי, לכן אני נדרש למחשב עם חומרה חזקה ופלסטיקה חזקה חשוב לי כמובן שיתחמם כמו שפחות הסתכלתי על המחשב הבא: HP Pavilion DV6-6b19ej מפרט טכני:מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by אSף,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -אין כאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - סקיירים, קרייסיס 1+2 , ביושוק, FEAR לדורותיו, COD על שלל סוגיו ועוד ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020, גודל מסך 23' FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by mr.pink,

שלום, אני חדש פה בפורום, והופתעתי לגלות תמיכה מדהימה ומקצועית! אני חושב שכאן המקום להעלות את הבעיה שלי... לאט לאט המחשב שלי מתפורר, ואני צריך לשדרג אותו. אני אדריכל, ועיקר השימוש במחשב הביתי הוא לתוכנות תלת מימד וגרפיות. אני זקוק למחשב שיענה בדיוק על הדרישות האלו + תמיכה בחיבור hd לטלוויזיה וכל הכרוך בכך. אני מתלבט בין לקנות מחשב חדש לבין להרכיב בעצמי 1, כשהמטרה היא ההנאה, והחיסכון בכסף. התקציב שיש לי צריך לשמש אותי לקנות מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך (יש לי מארז של ibm thinkpad ואת שאר הרכיבים). התקציב עליו חשבתי הוא עד 2000 ש"ח לפריטים אלו. השאלה שלי היא ראשית שאלה של כדאיות. הרכבה עצמית בעלות המתוארת תיתן מענה לצרכים שלי? והשאלה השניה, כמה יעלה לי מחשב קומפלט באותו מ…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום, אני קונה מחשב שיעבוד עם התוכנות: קיובייס, פוטושופ, אביד ו3D-MAX. מכיוון שאני רק מתחיל בתוכנות ולא יודע מה אני יאהב ובמה אמשיך אני לא קונה בינתיים כרטיסים מקצועיים (כרטיס קול, מסך, וידאו). אני רוצה מחשב שבבסיסו חזק שאוכל להתחיל להתנסות בתוכנות ולשדרג הלאה. זה המפרט שהמליצו לי עליו ורציתי לקבל חוות דעת והצעות. מעבד: I7 2700K Box מחיר: 1800 ש"ח (אחרי 50 ש"ח משלוח, אין במלאי בחנויות קרובות) לוח אם: Intel DQ67SW מחיר: 640 ש"ח (הבנתי שלא אוכל לעשות אובר קלוקינג, אני לא הכי מבין בזה אם אתם חושבים שלשימושים שלי אצטרך לעשות אובר קלוקינג בעתיד וכדאי לשים לוח אם חילופי אנא ציינו זאת). זכרונות: kingston hyper X 2*4g מחיר: 420 ש"ח הארד דיסק: WD 1TB caviar Black מחיר: 770 ש"ח (כש…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. Started by k22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים (אני מתחיל ללמוד מהנדס תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר /כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ גבוהות )? 3. האם י…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. שלום. יש לי לפטופ מארה"ב. אני משתמש בו בארץ עם מתאם מאעפן, רופף ומפחיד. הייתי רוצה לרכוש כבל אשר מתחבר לשנאי, ובסופו כניסה לשקע ישראלי. מהשנאי יוצאים 3 פינים. אתם בטח כבר מבינים בדיוק על איזה כבל אני מדבר. אשמח לשמוע איך בדיוק קוראים לכבל הזה, והיכן ניתן לרכוש אותו (כמובן, בזול תמיד עדיף). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. שלום לכולם, צריך המלצה למחשב נייד לטובת שימוש ללימודים + ואופציה לעבודה עם פוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח (אילת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בסיסיים, ייתכן שבעתיד יהיה צורך בהתקנת תוכנות לימודיות כבדות דרישה לנפח גדול של זכרון ומהירות גבוהה (צפי שימוש- מספר שנים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן: מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד …

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. שלום , צריך עזרה בבחירת laptop לצורכי עבודה עם אקסל בעיקר , לא בהכרח גיימינג, אולי סרטונים וסרטים וכאלה והעלאות , יש לי תקציב של בין 3000 עד 4000 ש"ח אפשרי. מחפש מחשב נייד לשנים הבאות. מודה שוק המחשבים הניידים דיי זר לי. ראיתי בפלונטר כמה מחשבים ניידים אבל באמת שאין לי מושג מה לבחור אשמח להצעות https://www.plonter.co.il/stores_slf/main.tmpl?slf=Laptops תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. שלום אני צריך לפטופ לאינטרנט, זום, אופיס וכדומה, בלי משחקים. תקציב של עד 2000, חריגה של 200. גודל 14 ומעלה. אין צורך במערכת הפעלה. יש אפשרות לקנות מאילת. ראיתי את הדגמים הבאים, מה דעתכם? 1. Asus Intel i3-1005G1 1.2GHz - 3.4GHz / 8G / 256 SSD - מחיר 1700 2. Asus P2540FA i3-10110U / 8G / 256 SSD - מחיר 1795 3. Asus AMD A6-9225 2.6GHz - 3.1GHz / 8G / 512 SSD - מחיר 1572 על פניו, השלישי נראה הכי טוב מבחינת עלות/תועלת, ואפילו עם זיכרון טוב יותר מהשאר. משהו חריג שלא שמתי לב? שבגללו המחיר של השלישי נמוך כל כך? האם יש הבדל משמעותי בין ה AMD (השלישי) לבין i310110U (השני) - (השוואה בין כולם).…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by אביטלטלי,

כ

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. שלום לכם, לאחר שוטטות אינסופית באתרי החנויות המלאים במבחר שיכול לחרפן כל אדם שפוי בפרט מי שלא מתמצא במחשבים, אני פונה אליכם כי כבר איני יכול עוד, בבקשה הצילו אותי. אני סטודנט לביולוגיה (אמור לעשות קורס או שניים בתכנות אם זה רלוונטי) חוץ מהלימודים אני משתמש במחשב גם כאמצעי ראשי לצפייה בנטפליקס ויוטיוב אין לי טלוויזיה אני צריך מחשב נייד שהמסך יהיה טוב לסרטים, (היום אין לי FHD לצורך העניין) ושלא ייתקע לי שאוכל לפתוח הרבה חלונות וכרטיסיות בלי שהכל יקרוס. (היום יש לי i5 , זה לא טס אבל סביר ) עוד דבר, חשוב לי שתהיה לי האפשרות העתידית לחבר את המחשב למסך גדול יותר של 27' ושאיכות הצפייה לא תיפגע. נ.ב מעדיף מחשב שהוא לא מ…

20. Started by par2022,

היי אני מחפשת מחשב נייד לקראת הלימודים, הבנתי שבהנדסת מכונות משתמשים הרבה בסולידוורקס, אז אני צריכה מחשב שיעמוד בדרישות התוכנה מחפשת את המחיר הנמוך ביותר שניתן שייתן תוצאה סבירה (בכל זאת סטודנטית ענייה ) (בשיטוטים שלי האינטרנט הבנתי שזה לפחות 5 וחצי אלף) חובה- מקלדת מלאה, חיי סוללה סבירים (אם צריך להתפשר זה בסדר) בונוסים נחמדים- משקל, מסך מגע

21. שלום לחברי הפורום היקרים, נדרשת עזרתכם המבורכת בנוגע לרכישת מחשב. ניסיתי לפרט את השימושים והתקציב ככל האפשר. על תשובתכם המהירה אודה מקרב לב!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3 עד 3.5K - גג! 2. מה שימושי המחשב? תשובה: עריכה גרפית קלה (פוטושופ, CS4) עבודה משרדית, מדיה חברתית ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל לא כבד יותר מדי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. לא צריך מסכים, יש שניים גדולים ויפים לא צריך מערכת הפעלה לא צריך מארז - אבנה בעצמי חנות - עדיפות ל-KSP בגלל קרבה ג"ג על מה חשבנו: מעבד - שיהיה "סוס", לדעתי 14700K קירור למעבד - סביב 200-300 שקל, לא צריך אורות ושטויות, מה שמומלץ היום לוח אם - מה שתמליצו, עדיפות ל-ASUS ספק כח - שיהיה מודולארי, עדיפות ל-14 ס"מ הארדיסק - שיהיה SSD כזה שמחובר ישר ללוח אם, 2TB זיכרון - 64GB כי למה לא, הכי מהיר שאפשר בתקציב כרטיס מסך - בזה אני הכי לא מבין, בהתאם לתקציב כמה שיישאר, שיהיה "סוס" מאוורר למארז 14 ס"מ - לא ככ משנה איזה אבל בלי לדים תודה רבה חברים מעריך מאוד

23. Started by des,

שלום ! אני רוצה לקנות נייד למשחקים בטווח של 6500 שקל הכי טוב ממה שראיתי עד עכשוי זה נייד הזה - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=9438 -Asus N61VN-JX079 שווה את מחיר ? יש ניידים יותר טובים למשחקים בארץ באותו מחיר בערך??

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by rbu99fm,

שלום אני צריך מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 2000 ש"ח אין צורך בציוד נלווה (מסך (22" Samsung) , רמקולים, מקלדת ועכבר) אין צורך בהרדיסק (יש לי 0.5Tera Westren Digital) כרטיס המסך צריך להיות כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עלות 600 ש"ח יש לקחת בחשבון את כרטיס המסך בתקציב כולל של עד 2000 ש"ח, מה שמשאיר לשאר הדברים 1400 ש"ח: מארז - חשוב שיהיה שקט מעבד - עדיפות לאינטל זכרון ספק - מתאים לכרטיס לוח אם צורב DVD

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס ואינטרנט בעיקר, גם צפייה בסרטים) קיבלתי הצעת מחיר ל מחשב נייד HP Pavilion DV6-2120 WH703EA - ב 4100 ש"ח. המחיר נראה טוב מאחר והוא זול יותר מהמחירים ב זאפ. שאלתי - האם אכן המחשב הנ"ל טוב לשימושים שביקשתי? אם לא, מה מומלץ במגבלות התקציב, עד 4500 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים