ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO,BATTLEFIELD 3,MINECRAFT,GTAV -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפרט מעבד intel quad q6600 ללא אוברקלוק קירור מעבד scythe mugen 2 לוח אם asus p5kc כ.מסך sapphire ati 5770 (עם קירור vapor) מארז thermaltake speedo ספק כוח seasonic mi2 II 500w (modular) זיכרון corsair 2x2gb ddr2 400mhz ועוד 2 מאווררים של scythe 120mm שקניתי + צורב דיוידי של LG ללא דיסקים קשיחים אז כמה כל זה שווה?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד חודש מחשב חדש לעריכת סרטים ותמונות וצפיה אנא הציעו מבקש להתייחס אל I7 וכן אצטרך מסך 24 או 26 ? ואבקש הצעות לכך גם וכמובן כרטיס מסך מתאים [עדיף NVIDEA].ועכבר טוב ו/או וואקום התקציב הכולל מסך והכל - עד 10000ועדיף פחות
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במחשבים אבל אני צריך מחשב אם מינימום של 3 ג'הרץ מעבד ו 2 ג'ב ראם וכרטיס מסך טוב לגיימר משו כמו 1000-1500
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב להורים שלי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שדרוש כדי שיהיה מחשב מהיר טוב ושקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים קלים מאוד, מייל אינטרנט קצת משחקים של הנכדים. מה שדרוש הוא שהוא יהיה חזק מהיר ויחזיק להרבה זמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא נועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לשכנה שלי מחשב P3 לא סוחב היא צריכה אותו לעבודות אופיס אינטרנט וסרטים עדיף שיש כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים כמו רימן ומשחקים של ילדים קטנים ו 1GB זיכרון. עריכה: לא כולל ציוד הקפי
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר לבטים רבים הוחלט אצלי בעבודה שרכוש מחשב נייד. מכחון שאני מתעסק רק עם מחשבים שולחניים רציתי את עזרתכם במציאת מחשב מתאים. המחשב מיועד לחיבור למכונות חקלאיות לשם דיאגנוזה של תקלות וזה אומר שהמחשב חייב להיות עמיד במיוחד בתנאי שטח. אשמח במיוחד אם מישהו מכיר דגם שנועד לעבודות כאלה. עבודות נוספות שיאלץ המחשב לעשות זה הדגמה של תמונות, מצגות וסרטים לצורך מכירות בשטח של מיכון חקלאי. זה אומר שסך הכל לא צריך חומרה מפוצצת יותר מדי אלא משהו בינוני לחלוטין. התקציב פחות מעניין אבל תמיד עדיף כמה שפחות. דותן
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
איך המפרט הבא עבור משרד/ספריה עד 1500? מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח: MSI P43 Neo דיסק קשיח: ווסטרן דיגיטל - 250GB זיכרון: Kingston 2GB DDR II 800MHz צורב DVD LG X 22 מארז MIDI ATX ספק: EZ COOL 450W קירור: Alpine 7 Pro אנטי וירוס - (כנראה נורטון) מקלדת פשוטה ועכבר לוג'יטק הלוח: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1484
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? 500 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב? כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או סיריאלית, חיבור IDE על הלוח] 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופי…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
רקע: אני זקוק למחשב שיתן מענה לעבודות גרפיקה בפוטושופ ותוכנות דומות. רוצה מחשב טוב שאוכל לשחק בו גם במשחקים עתירי גרפיקה ולראות בו סרטים ב HD שיוקרנו על גבי הטלויזיה שלי. מעבד:י אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם:למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio צורבים: Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מממ נאמר בעצם הכל בכותרת.. אפשר לחרוג 100 150 ש"ח לא יותר.. תודה רבה והמשך ערב נעים!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? תוכנות הנדסיות: MATLAB, LABVIEW, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית - פוטושופ קל ). * גודל המסך?לא יודע (15 ?) * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי - אני צריך לקחת אותו ממקום למקום די הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - אני עובד הרבה מחוץ למשרד/מעבדה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - מה שמתחבר למקרנים (אני לא יודע איזה חיבור זה) * בלוטות? כדאי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לצערי המחשב לא החזיק מעמד ואני נאלץ לקנות עכשיו אחד חדש (במקום לחכות למעבדים החדשים...), זה מפרט שהרכבתי, אני חושב שאין הרבה מקום לשפר, אבל אני פתוח להצעות. הצרכים שלי הם מהירות (עבודה בעריכה גרפית 2D, אני אעשה OC, לא קיצוני) עם דגש על שקט. מה שאין במפרט, אני לא צריך כרגע. תודה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ¤262 לוח אם: Gigabyte GA-X38-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤971 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤578 קשיח למחשב ש…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,לפני זמן מה רכשתי מחשב נייד של טושיבה, Satellite A 300C. אבל נשבר לי להתעלם מבעיה אחת. מגיע עם המכשב תוכנה בשם TEMPO ALERT שזה בעצם עידכונים/דריברים למחשב, וזה מעצם מקשר אותי לאתר של טושיבה ונותן לי להוריד קובץ rar. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות איתו ולא ראיתי הסברים נורמאלים בנושא, ויש לי הרגשה שזה ממש פשוט... משהו יודע איפה אני מעביר את הקבצים האלה? מי עבד עם התוכנה? אפרופו בעיות, מהיום שרכשתי את המחשב העברית בקובץ כתבן או בתירגום לסרטים שאני מוסיף, נראה כמו ג'יבריש. אני אשמח אם משהו יגיד לי מה לעשות בנידון גם בנושא זה (בלוח הבקרה המחשב מוגדר על עברית בשפות) בברכה, איש עם בעיה מעצבנת, אפילו 2
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום מראש סליחה על הבורות..... המאוורר במחשב שלי (MSI) נשבר והצלחתי למצוא מאוורר חדש מהמאורר יוצאת מעין צלע קירור למעבד ולכרטיס מסך(אני מניח שוב סליחה) שמתי לב שב"מפגש" בין צלע הקרור למעבד הייתה מעין חתיכה כחולה של חומר רך מישהו אמר לי שזו כרית טרמית שאלתי היא האם זה נחוץ,מאיפה קונים והאם אפשר לשים משהו אחר במקום(קראתי שיש משחה טרמית) תודה עודד
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב... http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
דבר ראשון אספר שאת הלוח+מעבד+זכרון+כ.מסך אני מביא מארה"ב מה שמוזיל את המחשב בצורה דרסטית. את שאר הדברים אקנה בארץ. אין לי שום כוונות לOC אני מעוניין לדעת: 1. האם הזיכרון יעבוד עם הלוח הזה. (והאם מומלץ משהו אחר?) 2. המלצה לאל פסק שיחזיק את המערכת הזאת. 3. הערות/הצעות יתקבלו בברכה. אז ככה: זיכרון: PDP Patriot PDC1G3200LLK http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-006&depa=1 לוח אם: MSI K8N Neo4 Platinum http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=13-130-484&depa=1 מעבד: 3200 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-502&depa=1 כ. מסך: (הלינקים הם לארבעת היצרנים שאני מתלבט בינהם) http://www.newegg.com/ap…
-
- 45 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
מעבד: Q6600 G0 לוח אם:MSI P35 Platinum Combo זכרונות:2GB CORSAIR DDR2 CL4 800 כרטיס מסך:INNO3D 8800GT OC ספק כוח:W0134RI 550W TR2 RX PFC/140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V RAILS/ CABLE MANAGEMENT דיסק קשיח:250GB SATA II 7200rpm 24/7 16MB Western Digital דיסק קשיח2(כרגע הוא נייד):250Gb 7200rpm 16Mb SATA2 Seagate מארז:Thermaltake דגם Soprano VB1000SWS צורב:LG DVD X20 מסך: קיים כחצי שנה LG L1900R בסיס בצורת טבעת (1590ש"ח)
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
חברה שלום , אני רוצה לרכוש מחשב חדש כי המחשב האחרון שקניתי הלך לפח ואני כרגע בהליכי תביעה נגד החברה שרכשתי דרכם אבל זה לא קשור אז לענייננו : אני צריך מחשב לגיימר למשחקים לרוב עד 5500 שח ללא גלישות כלפי מעלה בכלל ללא ציוד היקפי כבר יש לי מקלדת + עכבר +מסך +רמקולים הצלחתי להרכיב מפרט פחות או יותר שעומד בדרישות שלי אשמח לחוות דעת ממכם עם הצעות לשיפור/יעול מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤629 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤436 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤559 זיכרון: OCZ 2GB D…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מודע לכך שאי אפשר ליצור גיימינג כבד מאוד בכל כך קצת כסף, אבל תנסו ככל האפשר.. לא יבוצע OC, רזולוצית המסך היא 1024:1280, השקט לא חשוב עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ככל האפשר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024:1280 * באיזה סוג משחקים ת…
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני נוסע לארה"ב, ואני צריך לפטופ שיעלה את פוטושופ בצורה נאמנה. התקציב שלי הוא גג עד 600$, עדיף כמובן פחות. מסך איכותי אני יודע, והעיקר שלא ישקול מעל 2.8 קילו. ראיתי את הנייד הנ"ל - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9027732&type=product&id=1218010173766 מה אתם אומרים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-