ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני דיי סגור על מפרט 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC ואני דיי מתלבט עם השילוב של המעבד והכרטיס מסך מה יותר כדאי למשחקים? [משחקים חדשים שיצאו וגם משחקים ישנים כמו NFS או C&C 3 או RCT וכו'...] זה 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1x BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION או זה 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 1x Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום צריך מפרט רציני לעבודה ללא ציוד היקפי מחשב בלבד רצוי מאוד עם כרטיס מסך QUADRO אשמח לקבל הצעות ממי שבאמת מבין ויודע מה התוכנה צריכה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המפרט מK.S.P...אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי (זה לדוד שלי) המחשב מיועד לאינטרנט אופיס הורדות שירים וסרטים בלבד....(3 בנות אין משחקים כלל) אני יירשום את המפרט וייפרט למה בחרתי בכול פריט: מעבד פנטיום D 915 -בחרתי בו כי דוד שלי מעדיף אינטל וכדי שיהיה שידרוג עתידי (וגם לקח לי שעה וחצי להסביר לו שקיים דבר כזה AMD) Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוח אם: אסרוק 945 DVI....בחרתי כי יש 4 סלוטים לזיכרון כרטיס מסך מובנה והם רוצים לעבור לLCD עוד מעט אז הDVI שנימצא בלוח מהווה פיתרון מושלם. קישור: http://www.ksp.co.il/hmain.php זיכרון: 512X2 של AENEON טוב פה זה ברור שבחרתי להם ג'יגה כי בכול זאת זה מעין מינימום דיסק קשיח: בהתחלה הם רצו 160GB כי זה יספיק להם אבל ההבדל בי…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים שיחזיק לי כמו שצריך... חריגה קטנה של 100-150 שקל אפשרית... תודה. ללא ציוד היקפי עריכה : מתוכנן גם OC חמוד
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב הנייד של אבאש לי פתאום התחיל לעבוד על רזלוציה גבוה מאוד וצבעים אחידים אני חושב 16..... ואז שאני נכנס בשביל לשנות את זה זה עושה לי את הבעיה הבאה... http://img337.imageshack.us/img337/6222/untitledix4.jpg מישהו יכול לעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה אבא שלי צריך את המחשב לעבודה =]
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
המחשב מיועד לבחורה בת 21 הנמצאת בנסיעות רבות, מיועד ללימודים (פסיכומטרי ואקדמיה), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אונליין בעיקר) ומשחקים פשוטים. יש לי יכולת מדהימה להרוס דברים, לכן רצוי שיהיה עמיד ועם אחריות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס - רוב הזמן), SIMS, צפיה בסרטים... וכו'. * גודל המסך? 13"-16" * משקל רצוי? קל (מיועד לנסיעות רבות). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחסית (מיועד לנסיעות רבות). רצוי מעל 5 שעות ברצף. * בלוטות? - טוב שיהיה... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה CD, כל דבר נוסף יהיה נחמד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? צריך ווינדוס ואופיס (אם אפשר בלי …
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב כבן שלוש שנים שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. לצערי בזמן האחרון הוא קצת מקרטע וחשבתי על שדרוג חלקים מסויימים במידה ויש בכלל צורך ותאימות ללוח אם. אז זה המחשב כרגע: intel core 2 6400 2.13gGhz geforce 8800 gts 512 asus p5b delux ddr2 2gb ram enermax liberty 400W שמחזיק יופי את המערכת האם יש טעם בכלל לשדרג? האם הסוקט של הלוח אם תומך במעבדים חדישים יותר? ואולי בכלל כדאי לשדרג את כרטיס המסך? אשמח להצעות.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום הלפטופ שלי (טושיבה סטלייט, בן 3) מגלה סימני גסיסה (מסך מהבהב, מאוורר גוסס) ואני מתלבט במה להחליף אותו. אני סטודנט, כך שהצרכים שלי הם בעיקר דפדפן (כרום) ואופיס, והתקציב שלי מוגבל למדי (5K) עד כאן הכל ממש בסדר... הבעיה היא שמדי פעם מתחשק לי לחזור לימי הshooter העליזים והיצע הלפטופים לגיימרים בארצנו, איך לומר, די מעליב. האפשרויות שחשבתי עליהם הן: 1. לנסות למצוא לפטופ בתקציב הזה שיצליח לסחוב את משחקי העונה שעברה 2. לקנות נייח חזק + לפטופ חלש ללימודים. יש כמובן אופציה שלישית - לקנות נייח ולתקן את הטושיבה. בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם, תודה רבה מראש על העזרה, רמי.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה אף פעם לא קניתי נייד ולכן אני גם לא ממש מבין בזה. בשבוע האחרון נכנסתי קצת לנושא והחלטתי מה הכיוון שלי ולפי זה מצאתי כמה דברים. דבר ראשון אני אתן קצת מידע: תקציב: באיזור ה 5000 שקל. קונה: בארץ. מטרה: לימודים(סטודנט), סרטים, גלישה ומשחקים(גם חדשים). בגלל הנתונים האלו החלטתי ללכת על מסך של 13.3 ומשקל לא גדול מ2ק"ג. אז חיפשתי קצת וחקרתי מעט והגעתי למסקנה שאני הולך על חברת ASUS ומצאתי שלושה דגמים. הראשון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=37173 מה שמבאס אותי שהמעבד הוא לא I7 אבל הוא I5אם 7200RPM וקצת פחות נורא זה שאין לו כונן אופטי חוץ מזה הוא קל מאוד ועם 740GB כונן קשיח וUSB3.בסה"כ נראה ממש טוב. מחיר :4881 השני:http://www.fre.co.il/pl_produ…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה, זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי ממוצע עם עדיפות לעבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender, תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין השבוע אולטרה בוק, התלבטות שלי היא בין הUX31A של ASUS לבין XPS 13 של DELL, בשניהם אני מתכוון לגירסה המינימלית (i5 ו128 SSD), המדינה בה אני ירכוש היא ארה"ב, ובגדול המחשב הוא עבור דברים כללים. ההפרש במחיר הוא לא משמעותי (150$ יותר עבור האסוס) כמובן שהאסוס יותר חזק קצת, אבל בכל זאת הדל נראה מרשים יותר. בנוסף אני צריך למצוא אתר מיהמן שבו אפשר להזמין באזור ניורק את האסוס כי פשוט באתר שלהם אין אפשרות הזמנה. נ.ב האחריות של אסוס היא גם בינלאומית?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גימירים חזק.קיבלתי באתר זה המלצות לקניה אך נשארו מספר שאלות שאותן בררתי במקומות נוספים.בסיכן עדיין נשארו השאלות הבאות להן אשמח לקבל עזרה כדי לסגור את המפרט.מצורף המפרט והשאלות הפתוחות (לצערי נעלצתי לצרף כתמונה): לבקשתכם, הנה טופס המילוי מה התקציב המקסימאלי - 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Battlefield…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
המחשב נבנה בשביל גיימניג כבד ,ושימוש ב vmare מחיר המחשב - 9K [לא צריך ציוד הקפי] מעבד - intel i7 3820 3.6 ghz 10mb לוח אם - msi x79a-gd65(8)d זכרון - corsair 2x4gb ddr3 1600mhz cl8 כרטיס מסך - msi radeon amd 7970 overclocking דיסק קשיח - wd 2 tb 64 mb cavier green צורב - lg dvd bluray ספק כוח - seasonic 760w x-series מארז - cooler master 932 haf amd edition
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב HTPC המחשב יריץ בעיקר סרטים ב 1080P (9GB-18GB) שזה דיי כבד הדבר היחידי שאני סגור עליו הוא שאני צריך כונן bluray התקציב הוא 2500 עם אפשרות לחרוג טיפה (אם צריך)... תודה...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. דרוש מחשב למשחקים\עבודה בתקציב של עד 7000 ניתן לנצל את התקציב אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה בכמה מכונות וירטואליות(לא משהו אינטנסיבי) ומשחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. workstation / משחקים חדשים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ( לא בצורה כבדה) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מחפש מסך * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow / fear /cryss * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף כמה שיותר גבוה אבל לא קריטי ! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך ומלקדת 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צ…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל ה-5000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש קבוע במשחקים רשת כגון : call of duty: mw2 , assasian creed 2, gta iv, prince of persia , crysis , farcry. כל המשחקים החדשים שלהם ועוד בסגנון. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אז כך יש לי את המפרט הבא שהוא מאוד טוב והוא מתוכנן להרבה זמן (עד שיתישן לגמרי) +I7 920 שאותו אני משיג בנפרד אבל מה שכמו אתם רואים את המחיר הוא לא מתאים לכול כיס ויש את זה +I5 750/I7860/I7920 שאותם משיג בפרד עכשיו השאלה על מה ללכת? כמה זמן יחזיק כול אחד?עד שממש יתישן הכוחות יחסית למחיר(כי ברור שהראשון פי כמה יותר טוב) והערות נוספות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים בתקציב של 4000שח דגש על המשחק GTA IV החדש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש שישמש אותי בעריכת וידאו בHD, גרפיקה (פוטושופ, לא תלת מימד או יותר מזה), והרצת משחקים ברמה שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה גבוהה (HD על מסך 42") בלי שיתקעו. התקציב הוא די נמוך לצרכים האלה - 3,500 ש"ח, ובכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו (מתפשר על 200 ש"ח חריגה, וכמו שכתבתי בכותרת אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה). המחשב שלי חגג לא מזמן 4 שנים אבל שדרגתי אותו פה ושם והוא סוחב לא רע כשאני עורך וידאו בDV ואפילו כשאני מנסה לעבוד במקביל על פוטושופ, אבל בHD הוא פשוט לא מתפקד - שמתי לב גם שהCPU קופץ ל100% ברגע שאני מנסה לנגן סרט ב720p. ההחלטה לשדרג את המחשב הגיעה מהעובדה שהמעבד לדעתי כבר התיישן, לדעתכם בא בחשבון לשדרג את המחשב הקי…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני לא בקיאה במחשבים- האם אתם או אחד ממכרכם יכול לתת תשובה לשאלה הבאה: השאלה שלי היא איזה מעבד חזק יותר -זה של מחשבי טושיבה SATLLITE T110 /T130 מעבד Intel® Pentium® SU2700 | מהירות שעון : 1.30 GHz | אפיק קדמי : 800 MHz | מטמון ברמה שנייה : 2 MB סוג : מעבד Intel® Pentium® SU4100 מהירות שעון : 1.30 GHz אפיק קדמי : 800 MHz מטמון ברמה שנייה : 2 MB או ליבה כפולה T2300 1.666 GHZ
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך בלי לגרוע הרבה באיכות אז כן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך, רמקולים (בסביבות 300 שח), מקלדת ועכבר. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט לא קריטי אבל אם אפשר מחשב כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימלי? עד 7K תקציב מקסימלי, לא לחרוג ממנו 2. המחשב מיועד למשחקים, מן הסתם במחיר כזה ברמה גבוהה, צריך מסך מתאים (24 אינץ'?) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסקטים כמובן... צריך רק צורב DVD סטנדרטי מבחינת תוספות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 מעדיף שקט, לא במחיר ביצועים. (מאוזן) 7. לא מתוכנן OVERCLOCK 8. לא צריך מערכת הפעלה, המחשב צריך להיות מורכב בחנות... 9. גר בבאר שבע, עדיפות לאייבורי או KSP מבחינת נוחות\קרבה 10. אין בקשות מיוחדות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכר…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מצאתי את המפרט הנ"ל באתר גרמני ....האים הוא שווה 3000 ש"ח : Intel® Core™ i7-860, 4× 2800 MHz, mit Turbo Boost Technologie bis zu 3466 MHz 500 GB SATA, 7.200 U/min. 4096 MB DDR3-RAM NVIDIA® GeForce® G210, 1024MB TurboCache, VGA, DVI Biostar H55 HD, Sockel 1156, Intel® H55 Chipset, 1× ATA - UDMA 133, 4× SATA II, 4× USB 2.0 + 2× Front-USB, 1× RJ-45, 1× PCIe X16, 1× PCIe X1, 2× PCI, 1× PS/2, ALC662 5.1 Sound (HD-Audio) 24× Multiformat DVD-Brenner (CD-R, CD-RW, DVD±R, DVD±RW, DVD+R9 (DL integrierter OnBoard 5.1 Controller ALC662, HD-Audio (3× analog 10/100/1000 Ethernet LAN, DSL fähig : ATX Design-Midi-Tower (CSL 1808), Seitenteile einzeln abnehmbar, Farbe sc…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד (או netbook) ללימודים.. אני מסתבכת איזה חברה לקנות ואיזה גודל וכו'.. בבקשה תמליצו לי על מחשב עם מסך בערך 14 אינץ' נראלי..שיהיה מהיר, קליל, בסביבות 2000-3000 ש"ח. תודה רבה!! מוריה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-