ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
באותו סכום. המחשב משמש לעבודה רק - שום משחקים ושום תוכונת מסובכות מידי. מה הייתם משנים/ מחליפים בו? מפרט: לוח אם: GIGABYTE GA-8VM800PMD מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דיסק קשיחן: MAXTOR/W.D/HITACHI זכרון נפח: 1 G סוג זכרון:DDR2 ,מהירות:533 MHz.. אלו הדברים העיקריים שחשובים לי - מה דעתכם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש במחשב בן 7 והנה הפירוט: מעבד אינטל intel I7 870 Tray 1156\1333\2.93Ghz\8MB לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 זיכרון kingston DDR3\2GB\1600Mhz\CL9\Hyper X BLU דיסק קשיח של SAMSUNG 1TB מארז ATX חברת ANTEC דגם 300 ללא ספק ANTEC 300 כרטיס מסך Geforce GT s450 1024MB צורב חברת LG SATA OEM ספק כוח SeaSonic SS-500-ET 500Watt מארז למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO VER.2 הבעיות שלי עם המחשב: אין כרטיס WIFI מובנה. אני מנסה להפסיק להשתמש בכרטיס WIFI שמתחבר בUSB. אין BLUETOOTH מובנה. המחשב נהייה עיטי במשחקים. יעוד המחשב: אני רוצה להשתמש במחשב למשחקים יחסית כבדים אבל לא…
-
אני חושב לקנות את המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8544&perur=4 אבל לא מצאתי הרבה מידע עליו. הוא בעיקר נראה מאוד יפה והנתונים נראים לי טובים. מישהו מכיר? איפה כדאי לקנות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, medal of honor, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום לכן הנסיונות בכל אופן אני עומד לרכוש מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו עיבוד תמונות סטילס שימוש באופיס הורדת סרטים גלישה באינטרנט לא מתכוון לעשות o.c ולהלן המיפרט מעבד אינטל E6600 לוח אם asus p5b deluxe שני זיכרונות 1GB kingston כרטיס מסך geforce NX7900GS שני H.D של seagate 250GB 16MB שני צורבים sony nec 170 מארז compucase ספק 500W סדר גודל עלות 7000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב שלי שישמש אותי לגלישה באינטרנט וקצת משחקים(פיפ"א,ניד פור ספיד וכאלה) חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode= כאשר אני אשדרג לו את כרטיס המסך ואולי גם את הזיכרון. אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה או אפילו להמליץ על משהו בסדר הגודל של המחיר הזה.(מסך אני קונה בנפרד)
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מקווה שאני לא קרציה. לפני יומיים ביקשתי כאן מפרט למחשב גיימינג בסביבות ה-4.5K וקיבלתי מפרט יפה מאוד, אבל בכמעט 5K, מה שמוציא אותי מהתקציב שלי וגרם לי לחשוב על כיוון חדש. אז עכשיו אני רוצה מחשב שיהיה לו בסיס חזק מספיק ואופק שדרוג. ואני מתכוון למעבד חזק מספיק, לוח אם טוב וכרטיס מסך בינוני שיהיה אפשר בעתיד להחליף למשהו חזק יותר (או הרבה יותר) וכמובן שספק כוח שיוכל להתמודד עם שדרוג כזה (כי אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מחליף עוד חצי שנה חצי מחשב...). ושוב, תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
תקציב - 3500 ש"ח. אני צריך שז יוכל להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במיוחד סימס 3 על מקסימום בהכול, גרפיקה וכו'). לא צריך ציוד היקפי כמו מסך,עכבר מקלדת וכו'... תודה רבה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה להיות בטוח שהכל מתאים לשאר החלקים וכו', פעם אחרונה לפני שאני קונה.. או הערות אחרות, כל דבר. אני חוסך למחשב הזה הרבה זמן ולא רוצה ליפול על שטויות קטנות, אני חייב להיות בטוח שהכל מושלם... הערות: אני לא יכול כרגע לצאת מהתקציב הזה. ככה שזה או שאני מוותרעל הכרטיס מסך, או על ראמ. מכיוון שראמ אפשר תמיד להוסיף ולשדרג, אחרי מחשבות רבות החלטתי להסתפק ב512 בהתחלה, ולהוסיף עוד 512 כשיהיה לי את הכסף. אני גם רוצה לדעת אם החברה של הזיכון לא תעשה לי בעיות, אני לא מכיר אותה... (VT) ואולי כדאי להשקיע עוד 30 שקל בחברה אחרת? תודה...
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא 2000 שקל אך אם יש צרוך ממשי מסוגל להימתח ל 2500 שקל 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: המחשב הוא לשימוש כללי בעיקר לאינטרנט ולצפייה של סרטים אך קיימת האפשרות למשחקים בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא לא צריך ציוד הקפי למחשב. עדיף שהפרט יבנה מ SKYPC עקב ניסיון טוב עם החנות.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
למטרת פיתוח ובניית תוכנות, הרצת תוכנות, צפייה בסרטים והרצת משחקים לא כבדים במיוחד מעדיף מעבד אינטל שיהיה מסוגל להריץ ויסטה בלי מסך ובלי מקלדת ועכבר תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה עכשיו לקנות מחשב עם הכנה ל 4300 שיוצה עוד כמה חודשים בנתיים משהוא חלש אבל אני יעשה לו OC וכשיהיה לי את ה 4300 אני מתכוון ממש להוציא ממנו הכל אז מה אתם עומרים על המפרט הזה Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 780 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 HITACHI 250GB SATA2 8MB 7200RPM 540 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 Sunbeam Transformer BLACK 320 ENERMAX LIBERTY 400W 500 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 סה"כ: ¤ 6570 כמובן אני לא אכך את ה 805 בסכום הזה התקציב שלי הוא 6K
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
basicly i need a good stable fast compter for office and internet applications, it must be light, lower than 4lb's the budget is around 600$ thanks for your help
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הרכבתי 2 מפרטים ואני צריך חוות דעת שלכם... המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית : אינטרנט , צפייה בסרטים , מסנג'ר , הורדות(הרבה) , מוזיקה משחקים רק לעיתים רחוקות.... אבל עדיין הייתי רוצה שיהיה לי אפשרות לשחק בכיף משחקים כשאני ארצה , ולראות סרטים ב HIGH DEFINITION . איזה מפרט עדיף , גם לשימוש עתידי. אשמח להצעות ושיפורים , בעיקר כאילו שיוזילו את העלות , כי כבר דיי חרגתי מהתקציב. תודה אופציה 1 : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤978 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤458 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8600GT SILENT 512MB DDR3 : EN8600GT SILENT/HTDP/512M - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤599 דיס…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים ובעתיד הקרוב לימודים באוניברסיטה (כנראה הנדסת תוכנה)א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין - כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - call of duty black ops, Battlefield 3-4, warframe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).32 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
קצת מכל דבר.. בעיקר הורדת דברים ומשחקים, אבל משחקים חלשים.. זה בשביל בנות דודות שלי.. המפרט שבניתי מKSP המקסימום חריגה עומד על 5200.. חשוב שיהיה מסך LCD 19" ו2GB זיכרון וכמובן E6300.. =] עם ציוד היקפי מלא שזה מקלדת עכבר ורמקולים שהמחשב יהיה מוכן לוויסטה
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלומות, אני מרכיב מפרט שיהווה בסיס לגיימינג סביר + תוכנות אדובי בתקציב הנ"ל. כרגע יותקן במפרט 1080 מזדקן אך בעתיד יוחלף ב 2070 או 3070. אשמח לדעתכם על הרכיבים הנ"ל ואם הייתם משנים משהו בהינתן רמת התקציב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
- המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב למשחקים והוא לא כולל מסך אך כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים. המחשב צריך להיות עם 2GB זיכרון ומעבד 6300E. ולא מיועד לו אוברקלוק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אהלן! אחרי החזרה מהכפור בו ביליתי כמה שנים, הגיע זמן לשדרג את העגלה שלי. (נשבע לכם שAMD 2500+ היה להיט בזמנו) המחשב אמור לשמש להרבה תכנות (VS), וירטואליזציה (VMware Station) וגיימינג מפעם לפעם (מה שהולך ומתמעט עם הזמן). אני נוטה להעמיס את המחשב שלי במולטי-טאסקינג, ככה שבו-זמני פתוח גם הVM, גם הVS ועוד איזה 10 טאבים בדפדפן. התקציב קצת Tight, ודיי הרבה זמן שלא הרכבתי מפרט, אבל אני מאוד אשמח להתייחסויות. כמה נקודות קלות- אני לא סגור לגבי הSATA-II, לא ראיתי שום התייחסות אם הלוח אם תומך בזה או לא, אז הנחתי שכן, אם מישהו יכול להאיר את עיני, הוא מוזמן. לגבי המעבד- לא ראיתי הבדל מחירים משמעותי מול AMD, אז החלטתי לזרום עם אינטל, למרות שלא יצא לי לקרוא בנצ'מרקים לאחרונה. Intel Co…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי לכולם! אז ככה, אני רוצה להרכיב שני מחשבים - אחד מהם מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכדומה אבל גם, וזה בדגש חשוב, על צפיה בטלוויזיה דרך המסך מחשב. במחשב הזה לא מתוכננים לשחק משחקי מחשב סוערים, ולא אוברקלוקינג ושום דבר רציני דומה אלא בעיקר לנ"ל ושוב בדגש גם על צפיה בטלוויזיה. המחשב הזה צריך לכלול ציוד הקפי כמו מקלדת, צורב DVD טוב ורמקולים וכמובן רצוי מסך LCD איכותי של 17 אינץ'. אם אפשר להרכיב משהו איכותי ב 3.5 אלף (למרות שמאד מאד רצוי לכיוון ה 3 יותר מאשר ה 3.5) זה יהיה מצויין. המחשב השני אף פשוט יותר כאשר מיועד אך ורק לעבודה משרדית וגלישה עם ממש מעט שימושים למשחקים הכי בסיסיים שיש (מהסוג שיש באינטרנט וכדומה). הוא לא צריך לכלול מסך בכלל אבל ציוד היקפי אחר, כמו מקלדת…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי בבנית מיפרט מחשב לצורך הרצת תוכנות כמו סטודיו מאקס ופוטושופ ברמה מאוד גבוהה תקציב עד 3000 ש"ח. המחשב יתחבר למסך LCD 32 אינטש אז צריך כרטיס מסך טוב.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
- 1 follower
-