עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם עקב מעבק לבית חדש הגיע הזמן להשתדרג במחשב סלוני חדש שימושים - צפייה בתכני HD ומשחקים (pes2010, cod mw2) מסך - sharp lcd 46" 100hz אין צורך בציוד היקפי צורב פשוט (סרטים לילד) שקט - עדיף כמה שיותר בתקציב הנ"ל עדיפות לקניה ב skypc תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. מה הדרישות של תוכנות הדמיה כמו AutoCAD וכדומה? התקציב בסביבות 2000-2500, אני מאמין שעדיף ללכת על Intel. ומה לגבי כ. מסך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  3. אני לפני קנייה של שני מחשבים ( ). הראשון מיועד ל HTPC + משחקים + משרדי. התקציב הוא כ 8000 ש"ח (ללא מסך). השני הוא למשחקים + משרדי ב 5000 ש"ח (ללא מסך). בשני המקרים החלטתי ללכת על קונרו. בשני המקרים אין בכוונתי לבצע OC. להלן המפרטים: ב 8000 ש"ח: conroe E6600 2042 zalman cnps8000 275 GA 81945P-G 586 EVGA GF 7900GT CO 256Mb 1800 Maxtor Diamond Max 10 250GB 550 Hitachi Dextar 7k80 80GB 310 KINGSTON DDR2 1GB 667Mhz 639 ThrmalTake Mozart 1163 zalman vga cooler vf900-cu 235 DC supply (~400W) 400 DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM 208 Sum 8208 שאלותי: 1. האם לוח האם והזכרון מתאימים למפרט ? 2. האם הקירור מספיק ? האם הוא יהיה מספיק שקט ל HTPC ? 3. הערות אחרות…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  4. השרת ישמש לעבודה עם win2003 מול מחשבים ישנים שיכנסו אליו בTerminal Server (אני בונה על ירידת המחירים האחרונה במעבדי AMD חזקים). תודה מראש, yoss613

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by The Winter King,

לפני שבוע בערך קניתי את הנייד של אסוס N56VJ. המחשב עצמו מדהים, אך נתקלתי בשתי דברים לא צפויים: - אני לא מוצא איך להחליף את ההקלדה מאנגלית לעברית (אני בד"כ מקליד באנגלית, כך שלקח לי כמה ימים לגלות את זה). כשחיפשתי בהגדרות של "הוספת שפה", לא מצאתי עברית ??? - כשאני רוצה להשתמש במקש @, אני צריך ללחוץ shift + ', כי איכשהוא הם התחלפו. אפשר לתקן את זה עצמאית או שזה משהו פגום במחשב...? תודה מראש לעוזרים!

6. שלום, אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים כל עזרה תתקבל בברכה תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by yanayliroz,

כרגע המחשב שלי מורכב מ-gtx 960 i5 3470 8GB ram 750w psu 500GB WD BLUE זהו בערך בלוח אם הוא לוח 1155 גנרי ממחשב ישן H61 של DELL אני מתלבש בין לשדרג לסט חדש של ivy bridge כלומר I7 3770K ולוח Z77 ועם שאר הכסף לקנות עוד הארדדיסק וכרטיס מסך חדש כי הנוכחי שלי לא מריץ arma 3 כמו שצריך האופציה השנייה היא לקנות סט של kaby lake או ryzen 5 חדש ולחכות עוד קצת לגבי הכרטיס מסך התקציב הוא עד 2000 שקל בעיקרון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח TheBenjamin
    Started by אורח TheBenjamin,

שלום, המחשב הישן שלי לא יחזור מתיקון בשל חוסר חלקי חילוף ולכן אני מחפש מחשב דומה או עדיף עליו. השתמשתי בlenovo flex 15.6" עם 8GB זכרון, דיסק משולב של 24GB+500GB וכרטיס מסך 820M. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 (צריך לכלול הרחבת אחריות במידה והאחריות לשנה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  9. Started by gavish123,

היי שלום לכולם אני ממש חדש פה. רציתי להיוועץ אתכם, חבר רוצה למכור לי מחשב נייד של DELL (במצב מעולה שמור והאדם אמין אני מכיר אותו טוב) עם המפרט הזה: Latitude D630 Latitude D630: Intel® Core 2 Duo T7250 (2.00GHz) 2M L2 Cache, 800MHz Dual Core D63T72 [223-3093] 1 Operating System: Genuine Windows® XP Home Edition, SP2, with media XPHSPO [466-6656] 11 LCDs: 14.1 inch Wide Screen WXGA+ LCD Panel 14WXG [320-5289] 2 Memory: 2.0GB, DDR2-667 SDRAM, 2 DIMMS 2G2D6 [311-5687] 3 Hard Drives: 120GB Hard Drive, 9.5MM, 7200RPM (Free Fall Sensor) 120D72 [341-6440] 8 Media Bay Devices: 8X DVD+/-RW w/Roxio and Cyberlink Power DVD 8XDVRVB [313-5044] 16 Graphics: 128MB NVIDIA® Quadro NVS 135M…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  11. שלום רב, ראשית אני רוצה להודות מראש ואני מאוד מעריך את העזרה של חברי הפורום פה בייעוץ. ממש לא מובן מאליו. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: 1. התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הצבתי תקציב גבוה אבל אני בעיקרון מעדיף להשקיע עד 3500 כי אין לי שימושים של גיימינג ותוכנות כבדות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים (ברמה של קונטר סטרייק הישן לא יותר), סרטי 4K בנטפליקס, תוכנת מסחר בבורסה (לא כבדה יחסית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. אהלן חברים, אשמח לעזרה להרכבת מפרט מחשב שהרכבתי ב ksp, אשמח אם תתנו את דעתכם. אני יכול גם לקנות באילת כדי לחסוך כסף. המחשב מיועד לעריכת אודיו/וידאו, שימוש בתוכנת AVID XPRESS ברמה מתקדמת כתחביב. אני לא צריך כרטיס מסך/אודיו חיצוני, מספיק לי מה שמגיע בלוח אם. חשוב לי כניסה DVI ו HDMI בלוח אם, מעבד חזק, הרבה זכרון פנימי ומהיר, חייב SSD של לפחות חצי טרה ומשהו טוב. מה דעתכם את המפרט שהרכבתי? 1. האם זכרונות של G.SKILL עדיין נחשבים מאוד טובים? לא הרכבתי נייח כבר לפחות 5-6 שנים 2. האם המארז טוב? הקירור טוב? 3. כל מה שתוכלו להוסיף.. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 8700…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  13. איני מכירה את הצד הטכני. אני צריכה המלצות למחשב נייד שיוכל להרים עריכה בצורה טובה. (הבנתי שזה די בעייתי). האם יש מחשבים ניידים שיכולים לשמש לעריכה? איזה נתונים אני צריכה לקחת בחשבון? רצוי שהמחשב יוכל לשמש גם לצרכים אחרים (תוכנות אופיס, אינטרנט, אולי אפילו ו SQL SERVER) אבל אם זה יומרני אסתפק בעריכה עליו.

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  14. אהלן, יש לי חברת אוטומציות ואנחנו עובדים בעיקר על מחשבי ענן של אמזון כל מחשב ענן של אמזון רץ על כרום, לכל לקוח שלנו יש 2-10 מחשבי ענן אז זה אומר שלפעמים צריך שיהיו 50 טאבים כאלו במקביל ואולי גם 150 אני צריך מחשב שיוכל להריץ כמה מסכים במקביל, הרבה טאבים של כרום וגם תוכנות מסויימות של עריכת וידאו או תמונות פה ושם אבל לא משהו כבד בכלל אשמח לקבל פידבק על המפרט הזה אני בעיקר לא בטוח בנוגע למעבד ולכרטיס מסך (כרטיס מסך אני צריך רק כדי שהמחשב יוכל להריץ כמה מסכים במקביל) חשוב לי בלוח אם שיהיו 4*DDR4, וגם 2*M2 וגם חיבור type C ולכן לקחתי את הלוח הזה 32GB ראם זה מינימלי בעיני, אם לא יספיק - אקנה פשוט 2*16 נוספים המפרט: …

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by VanGuard,

אני מעוניין להחליף הארד דיסק לmacbook a1181. מחיפוש באינטרנט עושה רושם שמה שיש בשוק כרגע מתאים למאק אבל לפעמים אני מוצא איזכורים של משתמשי MAC שלא הסתדר להם עם הארד דיסק כזה או אחר. הדגמים שאני שוקל הם: 1. Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS 2. Travelstar 7K500 500GB 16MB 7200RPM Sata II 3. Travelstar 5K500.B 500GB 8MB 5400RPM Sata II 4. Scorpio 500GB 16MB 7200RPM Sata II WD5000BEKT 5. Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BPVT למישהו יש נסיון עם אחד מאלו ב-MAC? בחנות לא מוכנים לקחת אחריות אם הוא יתאים או לא אז כבר אין לי כל כך את מי לשאול.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by esaly,

שלום! אני יודע שזה דגם חדש וראיתי שהוא מומלץ פה לבעלי תקציב נמוך יחסית.. אפשר לקבל ממישהו התרשמות כללית וחחות דעת עליו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. חברים, צהריים טובים. המחשב הישן שלי חוגג 5 בנובמבר הקרוב (נקנה ב-2008) והוא כבר לא חד כפי שהיה פעם. אי לכך, אני מחפש להחליפו באחד חדש. התקציב המקסימאלי הינו 4 אלף ש"ח. מטבע הדברים, אם לדעתכם ניתן לענות על הדרישות שאציג מבלי לנצל את מלוא הסכום, מוטב לחסוך. מנגד, אם הדרישות שלי דורשות חריגה תקציבית - אני פתוח להצעות. אתם המומחים פה. באשר לאופי השימוש במחשב: משמש כתחנת עבודה. העבודה שלי לא דורשת תוכנות ספציפיות, מלבד מעבדי תמלילים, ועל כן אין דרישות מיוחדות בתחום הזה. בשעות הפנאי, למחשב יהיו שלושה שימושים עיקריים: אינטרנט, וידאו בהפרדה גבוהה (1080p) והאזנה למוסיקה. באשר לוידאו: יש ברשותי מסך מדגם Dell U2713HM בעל רזולוציה טבעית 2560x1440, כך שנחוץ כרטיס מסך שיצליח להתמודד עם…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by benik,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכי פשוט, יש לי כבר כונן טוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Dunul,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אודה מאוד לעוזרים. מעוניין לקנות נייד סביר עד איכותי לשנים הקרובות לשימושי: פנאי (שיוכל להריץ הרבה טאבים ובכלל, כמה תוכנות בו זמנית)+משחקים(קלים יחסית)+עריכה (לא מקצועית בעזרת תוכנת עריכה) עסקי (מסוגל להריץ מצגות ותוכנות עזר לעבודה). מעוניין להשקיע all total באיזור ה3200 שח עם חריגות קלות במקרה הצורך. מה חשוב לי: מסך- 14-15.6 אינץ', אני חושב שעדיף לחסוך וללכת על ה14 כשאני משקיע את ההפרש באיכות המחשב. מסך מט. דורש יציאת HDMI. האם זה אומר שהמחשב יהיה FHD? ואם לא, לגבי איכות הרזולוציה אני פתוח לעצות. סרטים אראה אך ורק דרך הטלויזיה לאחר שחיברתי דרך הHDMI. מעבד- מעוניין במעבד איכותי שיהיה מהיר בכמה (4-5) שנים הקרובות, חשבתי על i5 4200M עם זכרון פנימי של 4GB (עם אופציה להר…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by baruch28,

ראיתי מפרט מעניין ואני יודע שהוא מספיק לי השאלה שלי היא לגבי הפלטפורמה שלו, האם היא ישנה? המסך שלו, איך הוא? מחשב נייד ''15.6 מעבד T4400 זיכרון 3GB DDR 3 דגם: TOSHIBA Satellite L450 מעבד מהיר Intel® Pentium Dual Core T4400 * חבילת זיכרון ענקית ומהירה 3GB DDR 3 במהירות 1066MHz * מ.הפעלה Windows® 7 אפשרות לבחירה 32bit/64bit * דיסק קשיח בנפח ג-ד-ו-ל 320GB * מסך מחשב "15.6 Toshiba TruBrite® HD TFT * צורב DVD Super-Multi DL בפורמטים DVD±R/RW * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by ישראל11,

המלצה למחשב נייד עד 6000 אלף חשוב לי שהיה למחשב כרטיס מסך טוב תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by iosi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מארה"ב ואני צריך בבקשה לדעת אילו חברות נותנות אחריות גם בארץ ומה היא כוללת פחות או יותר. (קראתי את ההודעה הנעוצה אבל המידע שם לא עדכני). תודה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. אני מקבל DELL INSPIRION 1545 ואני רוצה לדעת עד כמה אני אוכל לשדרג את הראם ובאיזה תדר(1066mhz,800mhz וכדומה) והאם אוכל לשים בו SSD. בינתיים יש בו 3GB RAM DDR2 400MHZ לכן אני ממש צריך לשדרג.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.