עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במלואו, תלוי אם יש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. אבל שוב... תלוי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי (ללא עבודה עם תוכנות גרפיות כבדות ומשחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע המשחק הכי כבד שאני משחק בו הוא Civ. אבל אשמח אם משחקים דומים ואולי אפילו טיפה יותר כבדים יעבדו על המחשב בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by frank31,

מה דעתכם על מפרט זה ? המטרה גלישה באינטרנט , אופיס ומשחקים כגון FIFA Price list updated 18-06-2005 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 2800+ (S-754) 650 1 650 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz AData /VT 250 2 500 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6200 Max 256MB TurboCache,PCI-E 420 1 420 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD 475 1 475 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 300 1 300 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 350 1 350 Total price 3125 ¤ for payments …

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, windbg, procmon, wireshark, ועוד תוכנות שקשורו לכתיבת תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פיפא, לא משהו כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'(לא של הלפטופ אלא מסך נוסף),סך הכול 2/3 מסכ…

5. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב למנכ"ל החברה מחשב נייד . חשוב שהמחשב יהיה קל וקטן מאוד בגלל שהוא מתנייד איתו הרבה. כמו כן חשוב שתהיה תמיכה ב- WIRELESS . ולי חשוב שיהיה אמין ושיהו בו כל הפיט'שרים ( עד כמה שניתן כמובן) המחשב מיועד לצורכי עבודה בעיקר יישומי אופיס , מיילים וכדומה, אך חשוב שיהיה מהיר ואמין. חשבתי ללכת על כוון של מחשבי IBM דגמי ה- X (או ה- V ) אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין הדגמים הללו וישנם מס' דגמים לכל אחד. האם מומלץ סוג אחר של יצרן ? כל עזרה או עיצה תתקבל בברכה. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eyal2009,

שרת ראשון: יהווה שרת APACHE - WEB שרת שני: שרת DB - MYSQL כמות משתמשים התחלתית כ-15 עתידית 50-70 התקציב צריך להיות מינימאלי. הומלץ לי בעבר על Dual core & RAM 4GB + לראשון ו-Quad & 8GB לשני בנוסף מעוניין לשמוע לגבי הפעלת RAID0 לראשון ו-RAID5 או RAID10 לשני - מבוסס חומרה/תוכנה. נפח 5 00GB HD אמור להספיק, מדובר על תצורת TOWER. המערכת אמורה לשמש כשלב ביניים לפני מעבר למערכות כבדות יותר כשירבו המשתמשים / הצורך בנוסף הארכיטקטורה מבצעת גיבוי REPLICATION של ה-DB למיקום מרוחק. אשמח מענה מקיף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…

8. שלום לכולם (אם זה לא הפורום הנכון אז תעבירו את השאלה) אני לפני קנייה של מחשב נייד חדש כנראה מבית LG (אהבתי את העיצוב את המפרטים את 3 שנים אחריות שהם נותנים) ולשאלות: 1.איך LG בניידים? מומלץ? עושה עבודה טובה? אמינים? 2.חשבתי ללכת על הפלטפורמה החדשה של הSONOMA עם DOTAN רציתי לדעת אם זה שווה את הכסף ועד כמה ההבדל מורגש ומשמעותי בינו לבין DOTAN לא על SONOMA? 3.שווה ללכת על DDR2 ועד כמה ההבדל משמעותי ומורגש בינו לבין DDR רגיל? 4.עד כמה מהירות המעבד משמעותי לביצועים או שעדיף ללכת על מעבד קצת יותר חלש אבל בפלטפורמה של הSONOMA? 5מה ההבדל במסכים בין:XGA \ SXGA \ WXGA ? 6.בהרד דיסק מה ההבדל בין רגיל לSATA? 7.הסוללה LI-ION 6-cell לכמה זמן היא באמת מספיקה בעבודה רגילה של אינטרנט ואופ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RS4,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב התקציב שלי הוא עד 6 וחצי אלף ש"ח אבל שיכלול גם מסך LCD מטרות המחשב הם משחקים (צריך כרטיס מסך טוב שיוכל להריץ משחקים חדשים גם בעתיד), סרטים, אינטרנט ושיוכל להריץ תווינודס החדש VISTA אז בבקשה מי שמבין בחומרה שימליץ לי על מחשב... תודה מראש

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by pet4a,

כאשר אני מדליק את המחשב , המסך נדלק לשנייה מרצדד לכמה שניות ואז לא רואים עליו כלום אפשר להבחין בתאורה האחורית המסך דלוק פשוט הכל שחור כשאר מתחיל להעלות חלונות 7 רואים שנייה החלונות עלה ויש ריצות ואז שוב מסך שחור אשמח לאיזה עצה תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  11. אני רוצה מחשב שיריץ משחקים לא בצורה הכי מושלמת אבל שעדיין יריץ אותם סבבה. תקציב לחוץץ מאד ואיך הכרטיס hd3650 מריץ משחקים בניידים? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by Triple-z,

שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by boaz_aha,

שלום, מפרט כמעט שלם שהורכב מהצעות שקבלתי למחשב משרדי עם עבודה עקרית בפוטושופ: מעבד :athlon 64-3600 מארז:compucase 6A19 או 6A21?, האם הספק כח שלהם מספק? כרטיס מסך: 7600GS צורב דיסק קשיח: 250GB WD זכרון: TWINMOS 512X2 מאוורר: ביג טייפון חסר לי לוח אם עד 600 ש"ח וספק כח אם יש צורך. הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  14. נייד Case ( Battalion 101 CZ-7 15.4" WXGA 1440x900 Widescreen TFT Notebook -מסך w/Li-ion battery, Universal AC Power Adapter ) -סוללה נוספת Processor ( [New !!!] Intel® Core 2 Duo Mobile T7700 Dual-Core Processor (2x 2.4GHz/4MB Cache/800FSB) ) שימו לב למעבד !!! Memory ( 2048MB(1024MB X2) DDR2-667 PC5300 [Notebook Memory] Corsair Value or Major Brand ) - זכרון וירטואלי Video Card( Mobility 256MB (up to 1GB Turbo-Cache Memory) NVIDIA® Geforce® Go 8400M-G PCI-Express 3D Video Hard Drive ( 100 GB 7200rpm Serial-ATA-150 Super Slim Notebook Hard Drive ) CD-RW/DVD-RW Drive ( 8x Dual Format DVD±R/±RW + 16x CD-R/RW Combo Drive [CZ-7] ) Sound Card ( 3D Premium Surround Soun…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עד עכשיו הייתי "נסיכה" וכשהגעתי כבר קיבלתי מחשב מוכן. לא עוד . עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  16. היי, לאחר משהו כמו 7 שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להשתדרג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך תוך מתן נימוקים הגיוניים מדוע X הזול יותר ולא Y היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מחוץ ללופ, אבל בגדול שיריץ בכבוד כותרים גדולים ב3-4 השנים הקרובות. -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Oprapc,

2.8C GHZ 800MHZ FSB HT 512K ASUS P4P800 DUAL DDR, S-ATA, DDR 400, 800FSB, AI, ANTICRASH BIOS 2, RAID 0 1, HT, INTEL 865PE CORSAIR 256MB DDR 400MHZ CL2.5*2 MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB S-ATA E-STAR 8870 GRAY-WHITE 350W CASE FOR P4/AMD RADEON 9600 XT 128MB 2*CASE FANS מה אתם אומרים עליו כמחשב חזק למשחקים?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Oz.,

שלום שבוע טוב, אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים, מטרות שימוש רגילות (אינטרנט, סרטים, אופיס וכ׳ו) ושיוכל להריץ משחקים קלים סגנון Starcraft עם דרישות כאלו: גודל מסך מועדף הוא 15', התקציב הוא עד 3700 ש״ח. אם לא אפשרי אודה אם תציעו מחשבים נייחים במקום. תודה מראש [emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  19. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט בסביבות 3500 ש"ח (ללא מסך) שמיועד לשימוש ביתי רגיל ולעריכת מוזיקה בהמשך (לא לגיימרים) , כרגע אני עוד לא צריך להשקיע בכרטיס קול (עדיין מברר מה בדיוק אני צריך), אז מדובר על מחשב עם sound סטנדרטי (on-board) שיוכל בעתיד הקרוב לתמוך גם בכרטיסי sound חזקים. העדפות שלי כרגע (פתוח לדיון): - לפחות 2-4GB זיכרון פנימי - כרטיס מסך עם 1GB זיכרון - מקלדת ועכבר אלחוטיים - שני דיסקים קשיחים, סה"כ כ- 400/500GB ראיתי את המפרטים המומלצים לעריכת וידאו אבל אני לא יודע מבחינת ההבדלים ביניהם מה מהותי ומה לא (בעיקר כאשר אני צריך עריכת קול ולא סרטים). אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by alpy,

אהלן אני מתלבט בין שני מחשבים מורכבים מחברת פנדה, מבקש חוות דעת: 1. מחשב מבוסס AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=31355 2. מחשב מבוסס Intel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=27273 תקציב: 1500~1600 (נראה כמה יסכימו בחנות לעשות הנחה) חנות: פנדה מחשבים - קרוב לבית. שימושי המחשב: מחשב לבית שישמש בעיקר כתחנת עבודה - לשימושים משרדיים. מה שהוא יכול לעשות מעבר בתחום המשחקים, יהיה טוב. אני לא הולך להתעסק עם OC, אין צורך בציוד היקפי. השאלה שלי מה מהשניים עדיף לשימושים שהגדרתי? או אם מישהו רוצה לבנות מפרט ב1500 מפנדה אז אשמח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by dannz,

זה המחשב שבניתי לפני, אשמח לחוות דעת.(tms) מק"ט מוצרים כמות מחיר C6600TN Intel i5-6600 3.3Ghz(3.9Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪1018 GB150MHD3 Gigabyte GA-B150M-HD3 for 1151 1 ₪321 C8G2400VELPB DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 1 ₪223 CSSD-F240GBLEB Corsair SSD 240G Force Series LE 2.5" SATA III 1 ₪322 8C-S340011-WBMNE650M NZXT Source 340 Glossy Black + Antec…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  22. שלום, אני קונה בשבוע הקרוב מחשב וחדש ואני מעוניין להתייעץ אתכם לגבי חלקיו. אני משקיע במחשב כ 5.5K. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג, אך גם לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והתכתבות. אני לא מתכוון לבצע על המחשב OC - זה לא נראה מסובך מידיי אך אני מפחד לדפוק שמה משהו ואין לי ידע בכלל בכלל בתחום אז אני אוותר. טוב בלי הרבה דיבורים בוא ניגש לעניין ונציג את המפרט הנוכחי שאני בניתי בעצמי: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD…

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by Cyron,

שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  24. הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by jenia1,

אז ככה זה המפרט שלי מ TMS למרות שחסרים להם הרמקולים שאני רוצה - EACAN 510 http://tms.co.il/preview/spec/6smr9nlw/1 אני מחפש מפרט או מ TMS או מנועה מחשבים או מ GIBOR או כל מקום אחר שקרוב לחיפה\קריות ואתם ממליצים עליו הבעיה העיקרית זה שאני עוד לא יודע איזה כרטיס עדיף ה 4850 וה 9800 GTX+ ושאר הבעיות הן שבחצי חנויות אין חצי חלקים שאני רוצה וזה ממש ממש מטריף =\ איך לעזעזל אפשר לקנות ככה משהו? כשבחנות הראשונה חסר חלק כזה ובחנות שניה חסר חלק אחר \: בעיקרון אני לא מתפשר על מסך ורמקולים והתקציב הוא 5500-5600עדיף מן הסתם כמות מקסימאלית של רכיבים מחנות אחת אם זה אפשרי כי אחרת זה כאב ראש^^ אשמח לעזרה כי אני ממש מממממש מבולבל כבר

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.