ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
?Athlon XP 2100+ 400shk ?ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2? 550shk ?512MB Twinmos DDR400? 530shk ?GF 4 Ti4200 64MB TV? ABIT 560shk 420shk? 40GB 7200 ATA-100 (8MB)?WD ?Teac 1.44? 50shk ?Teac x16? DVD 220shk Compucase Midi Tower CI 6A19 300shk Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 120shk 3150 שקל... מה אתם אומרים על המחשב הזה? גם מחשב תותחי בביצועים! גם חיית OC לא רעה....(עתידי) לא לקחתי BARTON2500 כי חסכתי כאן 200 שקל... אל תגידו שזה לא כסף...חוץ מזה הבארטון לא טוב בOC וה 333 FSB וה 512K לא כזה מורגש...200 שקל בכיס כן מורגש גם אם הייתי לוקח 2500 בארטון הייתי נתקע איתו באותה מהירות לכמה שנים ועם ה 2100 אני אוכל למשל עוד שנה כארצה לשפר את מחשבי במקום לקנות מחש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט ליפ דעתי הוא יוצא ממש חזק למחיר מה אומרים?????? Pentium D 930 Intel סטפינגc1 !!! 1030 ש"ח -pcglob לוח אם- ASUS P5LD2 645ש"ח- pcglob זכרון- Crucial 1G בדואל צ'אנל kit PC2-5300 4-4-4-10 DDR2-667 Ballistix Tracer- פנדה 790ש"ח כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2050 ש"ח -נועה דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8MB Buffer S-ATA II פנדה 380ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -196 ש"ח מארז- Sunbeam Transformer BLACK 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 500W Active PFC 700 ש"ח נועה סה"כ 5800 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לבד...ולהשיג את המוצרים הכי איכותיים שניכנסים לתקציב הזה. אני יודע שאם מזמינים לבד ומרכיבים לבד אפשר לחסוך הרבה כסף... אני מבקש את עזרתכם כי אני לא יודע מאיפה לקנות בזול..(כן בדקתי בזאפ) אולי אפשר מיבואנים ישירות?או תשלחו לי קישורים לחנות אחת שמוכרת לדוגמא את ההארד דיסק הספציפי במחיר הכי נמוך או את הכרטיס מסך במחיר הכי נמוך.. התקציב הוא 2000ש"ח לא כולל מסך או ציוד היקיפי...רק שלחו לי קישורים\רעיונות למקומות הכי זולים ואני יזמין וירכיב לבדי... או שמחנות אחת אם לדעתכם זה יותר נכון. המחשב צריך ליהיות כמה שיותר טוב לגיימינג(הוא כנראה יהיה מחובר למסך 20-22) ואם אפשר גם שיהיה טוב לOC אבל זה תקציב דל אז אני בספק אם אפשר..לגביי שקט? לא חשוב ממש...רצוי שי…
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תקציב: 4000-5000 ש"ח ללא חריגות מעל ה5000. ללא מסך, ללא HDD (ארד-דיסק/ים) וללא כוננים/צורבים. 1. מה התקציב? 4000-5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, HDD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ שומע הרבה תגובות טובות על GIGABYTE אז.... 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למחשב שקט, מארז שאני כתבתי!!! וזהו בעיקר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה אפשר לישון ולא או…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד של לנובו יש שם אופציה ל Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS) [add $150.00] האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'? מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך :כול התקציב עם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה):משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920\1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי :לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, צריך הכול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך בבקשה ייעוץ לגבי מפרט לניגון סרטי HD. הרכבתי את המפרט הבא על-פי ניסיוני: CPU: Intel Pentium Dual Core 2.5GHz E5200 Motherboard: Asus P5KPL-CM Graphic Card: Club3D Radeon HD4350 512MB DDR2 Silent Low-Profile Memory: G.Skill 2048MB DDR2 800MHz CL4 Case + PSU: Antec NSK2480 380W הסבר לבחירותי: מעבד: זהו מעבד משתלם - גם חזק וגם זול. לוח-אם: אני מעדיף את לוח-האם של Asus על-פני המקביל של Gigabyte, שכן חריץ ה-PCIe עובד ב-X16 לעומת X8 ב-Gigabyte, והוא גם זול יותר. כרטיס מסך: הוספתי כרטיס מסך ייעודי על-אף העובדה כי ישנו כרטיס מסך משולב ב-G31, שכן ישחקו אולי משחקי 3D ברזולוציות נמוכות (עד 1024X768.) והכרטיס מציג ביצועים טובים ברזולוציות אלו, אך …
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני צריכה בבקשה מפרט למחשב לעריכה גראפית. חשוב לציין שהעבודה עליו לא תהיה שוטפת ויומיומית. הכל מפורט בהמשך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכוח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). <blockquote> רוב השימוש נעשה בתוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. בנוסף לעיתים רחוקות ומעטות גם עבודה על 3d max. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אז ככה, אני אפרסם פה עכשיו מפרט שחשבתי עליו, תגידו לי מה דעתכם, המחיר של המפרט שאני אציג זה המקסימום שאני יכול להוציא, אין אפשרות לחריגות נוספות! אם יש לך הצעות לשיפור המפרט זה הזמן, כי אני מזמין את המחשב בשבוע הבא. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 332.50 ¤ 1 332.5 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 215.73 ¤ 1 215.73 ¤ 2 8567 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 Tray 1604.17 ¤ 1 1604.17 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 63.74 ¤ 1 63.74 ¤ 4 2443 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 48.04 ¤ 1 48.04 ¤ 5 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 377.59…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הדגם הראשון שאני מתלבט לגביו הוא: asus 303lb http://ksp.co.il/?uin=27528 מחיר אילת: 4800 הבנתי שזה דגם ההמשך ל-303LN, הוא מגיע עם כרטיס מסך חזק יחסית ב-50% מה-5500 המובנה של אינטל הבנתי שזמן הסוללה שלו בגלישה באינטרנט עומד על 7-8 שעות פלוס מינוס. אחריות 3 שנים, בעיה ידועה עם הציר של המחשב שמתפרק אחרי כמה זמן (במסגרת האחריות?) החיסרון\יתרון הוא ההרד דיסק שלו 1TB (SATA) 5400rpm + 24GB SSD Cache עכשיו אני לא מבין מה זה? הרדסיק של טרה שבתוכו יש SSD של 24 ג'יגה או שני כוננים נפרדים? ואיך הם ביחס ל-SSD מלא של נניח 256GB. מצד אחד אני מרוויח פה הרדדיסק גדול לסרטים וסדרות ו-SSD למהירות הפעלה אבל אולי מצד שני זה לא טוב? המחשב השני של טושיבה: Z30-B-10C http://ksp.co.il/?uin=27907 …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי לשימושים סטנדרטיים כגון גלישה צפייה בסרטים ושימושי אופיס. המחשב הנ"ל למעט המעבד נראה בסדר . מה דעתכם? אשמח להמלצות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו NFS Underground 2 שרץ עליו בסדר אבל לא רואים את כל הפרטים כמו שצריך. כאשר אני הולך להגדרות המשחק ומעלה את רמת הפרטים ל-100% המשחק מתחיל לגמגם ולעבוד לאט כאילו הפעלתי אותו על פנטיום 2. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce FX5200 וכאמרתי למי שממנו קניתי את המחשב שנראה שהכרטיס מסך הזהז לא כל-כך טוב הוא אמר שהוא אמור להריץ כל משחק ושאפילו DOOM3 רץ עליו טוב. רציתי לדעת אם זה נכון מה שהוא אמר ולקבל קצת תגובות וביקורות ממי שמכיר את הכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים, משחקים, ואינטרנט, אחד שיחזיק הרבה מאוד זמן (כמה שנים טובות) ולא למטרות OC וכמובן שיבוא עם מסך גדול ואיכותי וציוד היקפי. ערכתי חיפוש בפורום והסתכלתי במפרטים שבאתר ועדיין נותרתי עם שאלות ללא מענה וללא מפרט מעניין, הבעייה המרכזית היא שאני לא יודע איזו מערכת לקנות - מבוססת AMD או מבוססת אינטל ושאני לא מבין גדול בחומרה. אני צריך את המערכת שתיתן לי את יחס הביצועים/מחיר הטוב ביותר, שתהיה אמינה וחזקה (עם ספק טוב וקירור טוב אם מדובר במעבד של AMD) ושכמובן תריץ משחקים בכבוד ובגאווה גם במהלך השנים הבאות, בלי להשקיע בחלקים מופרזים, יקרים ולא כדאיים. יחד עם מפרטים כדאיים תרשמו מדוע בחרתם בכל חלק אם אפשר, אני לא מומחה גדול בחומרה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ואפטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. AVID MEDIA,PREMIER,AFTER AFFECT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב קטן (בסגנון NUC) ומסך, בעיקר לשימושי אינטרנט/אופיס/לימודים וראיתי את שני אלה של HP: מחשב HP Pavilion mini מבוסס מעבד i5: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1303~2~9.htm ומסך 23" גם של HP: http://www.pc4u.co.il/pl_product~PC4U-1113~6~56.htm יש למישהו ניסיון\היכרות עם שני המוצרים? ממליצים? אם יש מצב לכלול SSD בנוסף זה נראה לי יהיה חיובי במחשב מסוג זה. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, אינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלם חבר'ה! אני כרגע בארהב והחלטתי שיש צורך בנייד. גם כדי להעביר את הזמן וגם ללימודים באוקטובר (הנדסת תקשורת למתעניינים). בכל מיקרה- אני בור וארץ בתחום. מה שכן אני צריך מחשב טוב שידע להריץ גם משחקים מפעם לפעם. כמו כן אין לי מושג לגבי מחירים וטכנולוגיות, אתרים או רשתוץ שאפשר לרכוש בהם..נאדה. כמובן שהצצתי והלפטופים נורא זולים כאן אך עדיין אין לי שמץ של מושג מה אני צריך.. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה מתחת ל 6, זה סבבה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים + maya/blender/max, UDK ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך כן מקלדת עכבר כן, מש…
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! אבקש ממכם מפרט למחשב עד 10K לא כולל רמקולים, עכבר, מקלדת. לגבי מסך, האם כדאי לשלב במחשב חזק מסך LCD או CRT ? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב דל חדש בארה"ב, תקציב עד 800$ (לא כולל מערכת הפעלה) השימוש העיקרי של המחשב הוא לי כסטודנט אך גם כמחשב נייח, ולראות סרטים וכו'. בעיקר חשוב לי שהביצועים שלו יהיו מהירים (כמה שאפשר בתקציב הזה), יציאת HDMI (הבנתי שיש כזו לכל מחשבי dell). גודל מסך בין 13-15.. ומשקל עד 3 קילו. בעיקרון כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים - 1. http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=fncws15&model_id=inspiron-n411z&c=us&l=en&s=dhs&cs=19& New Inspirision 15 - Inspiron 5520 מעבד - 3rd Gen Intel® CoreTM i5 processor הארד דיסק - 1TB 5400RPM זיכרון - 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory מחיר - 650$ בעיקר מפריע לי שההארד דיסק איטי.. הגודל והמשקל …
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם...אני חדש בפורום אבל הספקתי לקרוא די הרבה...ונראה לי שאנשים פה יודעים על מה הם מדברים.. אז החלטתי להתייעץ איתכם בהרכבת מפרט... אני מחפש מחשב נייד{!!} שישמש אותי בעיקר לאינטרנט , אופיס מדי פעם , מוזיקה וסרטים גם.. למרות שאני לא מחפש מחשב למשחקים כבדים אני רוצה שהמחשב יהיה חזק יחסית , אמין ושיעבוד חלק. התקציב הוא בסביבות ה5000....אולי אולי אולי יותר..אבל כנראה שזה המחיר הסופי... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של GigaByte דגם W566U-DC15M ,חיברתי לחשמל והדלקתי בכפתור POWER ושומעים הכל בסדר חוץ מזה שהמסך לא נדלק. בדקתי דברים אחרים אם הם מגיבים וזה היה בסדר, יכול להיות בגלל שלא חיברתי עם בטריה אלא ישיר כבל לחשמל? (ככה המוכר אמר לי שעובדים בבית לחבר לחשמל ישיר בלי בטרייה כי זה מקטין את אורך החיים שלה). מה הבעיה ואיך פותרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא צריך צורב. מסך 19'. יש לי אפשרות להעביר HD 80 GB SATA ממחשב ישן, אבל אני לא בטוח האם זה כדאי מבחינת איך שזה ישפיע על הביצועים.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עבור אמא שלי לצורך עבודה בתקציב של כ-3500 ש"ח. המפרט כולל הכל ואמור להיות לשימושים פשוטים יחסית. עדיפות לרכיבים איכותיים ביניהם מארז, ספק כוח וגוף קירור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אך אם שדרוג ספציפי שווה את הכסף ניתן לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים פשוטים, תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, סרטים ברזולוציית 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-