עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sasanat,

שלום לכולם. אני קורא כאן כבר כמה ימים ונהנה ללמוד המון. מחפש מפרט למחשב ביתי, פעילות עיקרית - משרדית. גלישה לאינטרנט, וגרפיקה בסיסית - עיבודי תמונה קלים (ללא עריכת סרטים). את המחשב הנוכחי שמשמש אותי היטב אני אעביר לילדה (P4 2.4, זכרון 1GB, דיסק 160GB, לוח ASUS, כרטיס מסך משולב 64MB). מבקש סיוע במפרט בסדר גודל של כ3500ש"ח, כולל מסך 19" LCD (כיום ברשותי BENQ 2MS, מעולה). במפרטי סופ"ש אין בעיה להשיג כזה מפרט עם עודף שיספיק לחניה וארוחה קלה אבל בחקירה לעומק אני מבין שאין שם קשר בין הרכיבים וכמעט תמיד מאלצים אותך לשדרג למפרט סביל. לגבי מקלדת/עכבר וכו', אני חסיד של לוג'יטק, יש לי כבר סט אחד של LX710 וכנראה ארכוש אחד נוסף. רמקולים אני בד"כ חי עם הסטנדרט אלא אם יש בשורה בשינוי מש…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Yar,

שלום לכולם. * מטרות המחשב-לימודים,עבודות משרדיות,משחקים בינוניים,חיבור המחשב לטלוויזיה,צפייה באיכות HD * גודל המסך-סטנדרטי פלוס, האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מכיר את ההבדל. * רזולוציית המסך? לבין FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא מכיר בדברים. * משקל רצוי? אין חשיבות לכך שהמחשב יהיה קל,משקל סטנדרטי לא יפריע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חשוב (3 שעות?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,HDMI,אינטרנט,כרטיס זיכרון יהיה גם פלוס. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 1 טרה בייט. בסוגים אני לא מתמצא. אשמח להסבר פשוט. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות DELL ל3 שנים כמו שניתן בא…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by רון88,

אשמח למפרט נייח משרדי עד 2000 שח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 (לא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחשב גדול. אין תכנון להרכבת כרטיס מסך או חומרה פנימית אחרת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

4. היי, אשמח להמלצה על נייד שעונה על הקריטריונים. חובה שיהיה מחנות ישראלית ולא מוכרחים לנצל את התקציב עד הסוף אם יש אופציות אחרות מספיק טובות. הרעיון הוא שהמחשב יהיה מספיק חזק ל 5 שנים קדימה וגם שיוכל להריץ חלק autocad. עדיף שיגיע כבר עם windows 10 pre installed. תודה על העזרה. עריכה: אם משום מה התקציב שלי לא מספיק, אז אפשר להגדיל אותו קצת צפונה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by bNs1k,

רק מ KSP אם אפשר. שיהיה גוף קירור למעבד לא משהו יקר מדי 150+- עם יחרוג ל 180 סבבה. בלי ציוד הקפי עכבר מקלדת וכונן דיסקים או צורב,או מסך! שיהיה ממש חזקים למשחקים.. אמרו לי שיש מלא באגים בכרטיסי מסך של ATI חבר שלי שקנה HD4750 נראה לי והוא מפוצץ בבאגים אז אני מעדיף של NVIDIA. חשבתי ללכת יותר על SLI של 9800GT. אני מעדיף שיהיו 2 כרטיסי מסך מאשר נגיד 260GTX למרות שהוא חזק אני מעדיף 2 גם למקרה שעם 1 ישרף או משהו עד שאני יחליף תאחד ישאר לי בנתיים משהו. כולם ממליצים לי על E8400 אבל הייתי מעדיף משהו יותר טוב ומשתלם יותר שאני לא אתבאס עליו אחרי חודש\יים. זה דחוף לי חברה בבקשה ותודה. ואם יש לכם חנות אחרת אמינה שאתם מכירים ב פתח תקווה אז סבבה..

6. Started by s-h-m-u-e-l,

אהלן.... אני צריך בבקשה אם מישהו יכול שירשום לי פה מפרט למשחקים לסרטים אבל לא משהו רציני...שיחזיק כל מה שיש כיום כל המשחקים וכו'... כולל מסך של 22 אינצ' ובלי ציוד היקפי... כרטיס מסך וזיכרון כבר יש לי מה לשים פשוט המעבד אני ל איודע מה יחזיק... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. היי כמה לדעתם אמור לעלות מחשב, ללא מסך וללא ציוד היקפי, שיהיה מספיק טוב כך שיוכל להריץ את כל המשחקים בשנה וחצי-שנתיים הקרובות לפחות? תודה

8. Started by termal,

אני ממש לא יודע כמה התקציב של מחשב MEDIA CENTER אז שמתי תקציב שנראה לי מקסימום שזה צריך להיות.... עם כל הדברים הנחוצים...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by tomer861,

שלום ברשותי חלקים ממחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו למערכת מדיה סנטר אלו החלקים שנשארו לי: abit an-8 ultra amd 3200 2 giga kit ati x800 gto חשבתי להשקיע עד 2000 שקל בחלקים החדשים שצריכים לכלול מארז ספק שלט הארד דיסק כרטיס רשת ומקלדת אלחוטית וצורב כשיש לי מספר התלבטיות ושאלות: 1) המארז- האם לקחת מארז גדול או ללכת על המארז הקטן כגון האנטק nsk2400 שמגיע גם עם ספק אבל יש צורך בלוח חדש כנראה מהסדרה החדשה של amd 780 ואז השאלה היא האם אפשר להשיאר את המעבד או שיש צורך בחדש? 2) הכרטיס מסך- האם הכרטיס שברשותי יספיק או שיש צורך בבכרטיס חדש תומך hd כגון HD2400 והאם הוא יספיק? אין צורך בכרטיס טלוויזה כי יש יס מקס. תודה לכל מי שקורא ועוזר

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. csgo fifa 16 gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרט…

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by rad,

אני מחפש מחשב קל יחסית (עד 2 קילו, נניח) מסך 13.3 או 14 בעדיפות שנייה, אחר הקלות, נמצא מאיץ גרפי ויכולת להריץ משחקים חדשים יחסית (פולאאוט 3) אחריות לשלוש שנים היא יתרון אך אינה חובה מערכת הפעלה איננה חובה גם היא בסה"כ אני מחפש את החבילה הכי טובה שיש בטווח המחירים שבין 5000 ל-6000 ואשמח להמלצותיכם

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. שלום ושבת שלום אני מעוניין בהמלצות למפרט חלקי שיכלול : מעבד, לוח, אם, זיכרון, ספק, מארז(איני יודע אם אני צריך אני אסביר בהמשך) תקציב:4000 ש"ח מטרות: מולטי טסקינג, משחקים כבדים בסגנון(farcry. moh, וכל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים גם בעתיד [שנתיים לפחות]), אני מעוניין שבסופו של דבר יהיה לי מחשב שיהיה ניתן לשידרוג מקסימלי בעתיד(שנתיים קדימה) ואם ניתן שיהיה מספיק טוב ובשביל לעמוד בשוק ולתמוך בכל משחק או תוכנה שימוש בתוכנות כגון: all adobe softwares cs4, autocad, maya, 3dmax, ועוד תוכנות עיצוב תמונה ווידאו רכיבים קיימים שיש לי שאני מועניין לשלב במחשב: msi geforce 9800GT, שני הארדיסקים + חיצוני (סה"כ 800 GB), כרטיס רשת, כרטיס קול(תומך 7.1 ערוצים עם יציאות אופטיות), כרטיס ער…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by deco,

שלום אני חדש בפורום לכן הנסיונות בכל אופן אני עומד לרכוש מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו עיבוד תמונות סטילס שימוש באופיס הורדת סרטים גלישה באינטרנט לא מתכוון לעשות o.c ולהלן המיפרט מעבד אינטל E6600 לוח אם asus p5b deluxe שני זיכרונות 1GB kingston כרטיס מסך geforce NX7900GS שני H.D של seagate 250GB 16MB שני צורבים sony nec 170 מארז compucase ספק 500W סדר גודל עלות 7000 ש"ח

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. היי זה מחשב בשביל חבר הוא רוצה להשקיע אבל השאלה אם הוא משקיע סתם האם כדי לחכות האם הכרטיס מסך תומך בsli האם הלוח תומך אם יש משהו במחיר הזה יותר טוב והשאלה הכי חשובה לו מה עדיף המעבד הזה או e6400 והאם הקירור בסדר ואם כדי את הארדיסק של מקסטור או שאין הבדל דגם מחיר כמות Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1660 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 545 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO 2350 ¤ 1 ANTEC P180 1050 ¤ 1 ENERMAX EG701 AX 2.0 Noisetaker 600W SLI 1100 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 ¤ 1 סה"כ: ¤ 9220

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. אני רוצה לקנות לדוד שלי את את המחשב המשרדי ב3500 עם LCD או ב4000 בשביל המעבד עם ליבת הVenice יכול להיות שבעתיד הוא יחליף כרטיס מסך כדי שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים רציתי קודם כל לדעת אם שווה להשקיע במעבד וניס 3200 במקום הסמפרון, או שיש משהו חדש שאפשר להציע? אני ממש לא מעודכן. דבר שני, אני כבר לא מבין בלוחות אם שיש היום עם כל הPCI-E וזה.. אני רוצה לקנות את כל המחשב בKSP, אבל את לוחות האם שיש במפרטים המומלצים אין בKSP רציתי לבקש שתציעו לי שני שילובים של לוח אם+כרטיס מסך (ושתהיה אפשרות להחליף לכרטיס מסך טוב בעתיד), שילוב אחד של s939 שיתאים לווניס והשני של s754 שיתאים לסמפרון אה שכחתי משהו, אין לי מושג גם איזה מארז וספק לקנות... כבר אין את הקומפיוקייס עם הHEC 300W :\ תודה רב…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  16. אז ככה, אני אפרסם פה עכשיו מפרט שחשבתי עליו, תגידו לי מה דעתכם, המחיר של המפרט שאני אציג זה המקסימום שאני יכול להוציא, אין אפשרות לחריגות נוספות! אם יש לך הצעות לשיפור המפרט זה הזמן, כי אני מזמין את המחשב בשבוע הבא. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 741 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 332.50 ¤ 1 332.5 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 215.73 ¤ 1 215.73 ¤ 2 8567 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 Tray 1604.17 ¤ 1 1604.17 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 63.74 ¤ 1 63.74 ¤ 4 2443 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 48.04 ¤ 1 48.04 ¤ 5 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 377.59…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  17. רצוי מחשב מעוצב דוגמת הטושיבה. מסך 15.4 זיכרון לפחות 2 ג'יגה(רצוי 4) כרטיס מסך טוב לסרטים ופה ושם משחקים בקטנה. יציאת HDMI, BLUETOOTH די מתלבט בין HP ל TOSHIBA (ככה שתבינו את הכיוון): http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339 עצות והמלצות יתקבלו בברכה!!! 8)

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by dorratz,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וכרטיס מסך ב-3000 ש"ח, בלי חריגות. בבקשה חבר'ה מה הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה? הצרכים הם לווא דווקא משחקים, אלא בעיקר הרצה שגרתית של אופיס ואינטרנט והפעלת המון תוכנות בבת אחת, אם כי צריך גם שיהיה כרטיס מסך טוב בכל זאת אם אני ארצה להריץ משחקים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  19. שלום לכולם. אני צריך מפרט של מחשב עד 5000 ש"ח, אני ישחק מעט במשחקים לא כבדים, בעיקר אני צריך לעבוד עליו, בגלל זה אני צריך מעבד חזק, לוח נורמלי, ללא מסך ! אם אפשר באזור חיפה והקריות חנויות נורמליות.(ללא OC) תודה לכולם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  20. היי, המפרט שיש לי עכשיו: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer GIGABYTE GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ 4MB Scythe Infinity OCZ DDR2 2048MB Platinum Revision 2 Dual Channel 800MHZ 4-4-4-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK XpertVision GeFroce 8400GS 256MB PCI-E אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, ספק, מארז, כמו כן להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. יש לציין שהמחשב שיש לי כרגע נקנה לפני 8 חודשים. מכרתי את ה-8800GT שלי ביום שישי האחרון (4/7/2008) ובנתיים אני משתמש ב-8400GS. חשבתי לקנות את Radeon HD 4870 X2 שיצא באוגוסט כי אני לא מתכוון להחליף את …

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. שלום לכולם אני חדש בתחום ואין לי מושג בהבדלים השונים אני רוצה לקנות ולשדרג כרטיס מסך וכרטיס זיכרון בעיקר למשחקים וגם עבודה שוטפת, רצוי עם TVIOUT NVIDIA או של ATI ? שנהם תומכים בשני ההתקנים ? HD ו DirectX 10 ? עד 1000 ש'ח וכרטיס זיכרון של 2 ג'יגה DDR3 או DDR2 ? איזה חברה מומלצת ? עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה ??? שאלה אחרונה : זיגזג או SKYPC או חברה אחרת ? המלצות שלכם בבקשה זה המפרט של המחשב שלי Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Memory 511MB NVIDIA GeForce FX 5200 128MB בקשר ללוח אם אין לי מושג איך בודקים ,הצעות ? תודה מראש נ.ב.מתנצל מראש עם עברתי על חוקי הפורום

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. ניסיתי לשפצר קצת את המפרט שעשיתי ב4.5K אתמול וזה מה שיצא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤860 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501HI זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Reaper ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2405K כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe ¤1343 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X2696 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pr…

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by zebra,

אם יש חיבור סריאלי במחשב נייד compaq nx7000 ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. שלום. הורכב לי המפרט הזה (המסך עם תקציב נפרד) לפני חודש ועכשיו חסרים לו חלקים. כמו שאפשר לראות אני צריך מארז+ספק כוח, לוח אם, זכרונות ודיסק קשיח אחרים. אני מעדיף שהדיסק הקשיח יהיה 2TB. הטופס שמילאתי כאן:

25. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה את השימושים של אחותי אפשר להגדיר לסטודנט...אינרטנט, מיילים וקצת וורד ופאור פוינט...חוץ מזה אין כלום... חשוב זה זמן סוללה גדול...ומסך בין 14 ל15.4....מעבר אין צורך ומתחת ממש לא... כמו כן רצוי תקשורת אל חוטית... צורב אם לא DVD אז קומבו... וכל החלקים שצורכים כמה שפחות חשמל בגלל זה רצוי מעבד שיודע לשלוט על המהירות שלו... מבחינת נפח איחסון...משהו בין 60 ל80 יספיק... RAM לדעתי מספיק 512 אבל שיהיה אפשרות לשידרוג (משמע לא..256X2...) ואחריות זה גם חשוב..!.. אז תודה רבה לכם....אם יש לכם איזה דגם בראש זרקו...

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.