עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Masasa,

http://ww w.siz .co.il/my/hnz4bjkumggy.bmp "מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 3.5K ללא ציוד היקפי אחר וללא OC".

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  2. הי, אז, כאמור, התקציב שלי הוא 3,300. אם התמורה לכסף גדולה, אפשר להעלות ב-100-200, אבל לא יותר. רזולוציית המסך הקיים היא 1680X1050. שקט לא עקרוני, אבל שלא יהיה טרקטור. אז נניח 4-5 מתוך 10. אין צורך במע' הפעלה, אבל כן בהרכבה. עדיף לשמור על אפשרות שדרוג, אבל לא אם זה פוגע במפרט הנוכחי. ובקשה קטנה - אם אתם יכולים גם להסביר את השיקולים מאחורי המפרט בכמה שיותר פירוט זה יהיה מצויין. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by solaric,

lenovo "12 s205 amd-c50 1G DDR3 1066 250G 6310M האם יש אפשרות לשדרג את הזיכרון בדרך כלשהי? האם 1G זיכרון יספיק להפעלת מערכת win7 עם תוכנות בסיסיות בצורה טובה? או אפילו משחקים פשוטים יחסית על מנוע ישן? פתחתי אשכול נוסף לאחר שלא ענו לי יומיים ואיבדתי את האשכול הקודם.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  4. Started by Nircc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3D/120HZ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3/CODMW3/3D/120HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 ברזולוציית FHD מן הסתם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתחרגו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, ורינדורים בסקאטשאפ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא דרוש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. מחפש לקנות מחשב נייד מהסדרות העסקיות ז"א קל ולא חלש מכיוון שהקודם של היה DELL inspiron 1545 והייתי מרוצה אז חיפשתי בDELL וגם שם העסק יותר ברור (בחברות האחרות לא הצלחתי לעקוב אחרי השמות...) התרשמתי מה vostro 3350 או מאחיו הגדול 3450 (ראיתי גם את ה latitude e6400 שנראה די פופולארי לזמנו וגם הוא נראה מרשים) הכוונה כרגע לקנות מחשב יד שניה אבל מהסדרות החדשות כך שבכל מקרה תהיה אחריות 3 שנים ולא יהיה כ"כ בלאי פרטים טכניים: משקל לא יותר מ 2.1 מסך כמה שיותר (אני מניח שאחרי המגבלת משקל זה יוצא 13 או 14) עדיף אם איזה ציפוי נגד הבהקים... מעבד I5 sandy bridge בסביות ה 2.3 לפני טורבו (לרוב זה ה 2510) זיכרון לפחות 4GB RAM HD לפחות 320 GB (עדיף 7200) סוללה 2 שעות בעומס, 6 במנוחה בערך BT …

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף אם אפשרי ומתאים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עדכניים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה. (לכלול רמקולים טובים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Deus Ex ,Diablo 3, SW:TOR, LA Noir, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920‎ x 1080. המחשב יפעל על Del…

9. Started by dudiel,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש ושנכנסתי לבדוק את כרטיס המסך שלו ראיתי שכתוב לי שיש לו כרטיס מובנה של אינטל כשבעצם הכרטיס שאמור ליהיות פעיל הוא כרטיס של Nvidia (אני רואה שהכרטיס של נבידיה נמצא במחשב אבל משום מה הוא לא הפעיל מבינהם) מה אני יכול לעשות כדי לשנות את זה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by Grest,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim COD קיצר רוב המשחקים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  11. Started by VanGuard,

אני מעוניין להחליף הארד דיסק לmacbook a1181. מחיפוש באינטרנט עושה רושם שמה שיש בשוק כרגע מתאים למאק אבל לפעמים אני מוצא איזכורים של משתמשי MAC שלא הסתדר להם עם הארד דיסק כזה או אחר. הדגמים שאני שוקל הם: 1. Momentus 500GB 16MB 7200RPM Sata II ST9500420AS 2. Travelstar 7K500 500GB 16MB 7200RPM Sata II 3. Travelstar 5K500.B 500GB 8MB 5400RPM Sata II 4. Scorpio 500GB 16MB 7200RPM Sata II WD5000BEKT 5. Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BPVT למישהו יש נסיון עם אחד מאלו ב-MAC? בחנות לא מוכנים לקחת אחריות אם הוא יתאים או לא אז כבר אין לי כל כך את מי לשאול.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. אני הבנתי שיש להם אחריות בארץ, אבל בארה"ב אומרים לי שזה רק אחריות למדינה שבה נקנה המחשב. מישהו קנה לאחרונה ויכול להסביר לי איפה זה עומד, או איזה דגם אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by YARONGT,

צריך עצה למחשב ב 6500 ש''ח לחבר שהכי טוב במחיר הזה ושייריץ cod על בערך 200 fps תודה מחכה לתגובות!.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. Started by geigera,

שלום רב יש לי IBM think pad r50e. יש לו תקלה שכל פעם שהוא מנותק מהחשמל מיד הוא עושה restart וגם לא מצליח לעלות חזרה. נתתי לטכנאי והוא לא איתר את התקלה. זו לא בעיה בסוללה כי ניסיתי גם עם סוללה אחרת. יש לכם כיוון מה זה יכול להיות? תודה ארי

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by moffa,

שלום יש לי מחשב יחסית ישן עם לוח אם של foxconn דגם K8M890M2MB-KRS2H אם מעבד sempron ו1 גיגה זכרון ראם ללוח אם יש PCIe slot חשבתי להפוך את המחשב למחשב סטרימר שאני יחבר אותו לטלויזיה ואני רוצה שיהיה לו יציאת HD ויוכל להקרין תכן HD האם אני יכול בסה"כ לקנות כרטיס מסך? ואיזה כרטיס מסך אני יצטרך בכדי שהמחשב יקרין תכן HD. ואם לא מה אני עוד צריך לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by dj gozlan,

אהלן חברים.. אני סטודנט,משתמש בעיקר בתוכנה אוטוקאד קיבלתי 2 הצעות מחשבים שאני מאוד מתלבט ביניהם... אני מתלבט בין המחשב g6-1130sj של HP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=805372 לבין satellite c660-1d0 של טושיבה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=802334 אנא עזרתכם.... ואם יש משהו עד 3000 אחר שהוא יותר מומלץ אשמח לשמוע..

17. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by wili,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר, בנוסף דברים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין דברים ספציפיים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis ומשחקים כבדים באופן כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 ו1920x1080 בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. שלום לכולם קצת איבדתי את הידיים והרגליים מהשיטוט באתר... זקוק לעזרה.. השימושים שלי במחשב יהיו בעיקר לעריכת תמונות - שימוש בתוכנות כמו פוטושופ CS6, לייטרום - אולי פרמייר כרגע לא. מה שאני כן יודע שאני רוצה זה : א. שהמעבד יהיה I7 - בנוגע למודל - אני לא מבין בזה - מה שתגידו. ב. לוח אם - אני זקוק לחיבורים מהירים - שיהיו לפחות 4 חיבורי USB3 ; פירוויר ; HDMI ; לפחות 2 חיבורי SATA 3 ; הרחבה לראם - עד 16 GB ג. כ. מסך - שיהיה טוב, לא יודע מה מומלץ ומספיק - שיהיה מתאים גם למשחקים - סטנדרטים כגון modw 2 ; אסיסין קריד וכו' - ויותר חשוב שיהיה מספיק טוב בנוגע לעריכת התמונות ד. מארז - לא מבין בזה בכלל, כמו"כ בספק כוח - לא הצלחתי להבין מה טוב הבנתי מהקריאה באתר - שבהפעלת מערכות כבדות - צ…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by mRnOoNe,

לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 מה הייתם משפרים/מחליפים בו, כדי לקבל תמורה יותר טובה? ניתן להחליף כ.מסך במשהו אחר התקציב הכולל צריך להיות סביב 2500 ש"ח חשוב לי לציין שכרגע יש לי Q6600 עם 4GB זיכרון פנימי, וכ.מסך 8800GT ואני מרוצה סה"כ ממנו אז אני מחפש משהו ברמה אחת מעל, שייתן קצת שיפור במשחקים השאלה אם בתקציב שלי אפשר לקנות מחשב יותר טוב מהנוכחי? אני לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  21. שלום. הורכב לי המפרט הזה (המסך עם תקציב נפרד) לפני חודש ועכשיו חסרים לו חלקים. כמו שאפשר לראות אני צריך מארז+ספק כוח, לוח אם, זכרונות ודיסק קשיח אחרים. אני מעדיף שהדיסק הקשיח יהיה 2TB. הטופס שמילאתי כאן:

22. Started by papkin,

שלום חברים הצטרפתי לאחרונה לפורום אני משדרג את המחשב שלי המטרה שיריץ משחקים בצורה חלקה ויוכל לעבוד עם מכונות וירטואליות ולעמוד בעומס מדי פעם כשאני צריך לצורכי עבודה המפרט להלן: זיכון: 2X4GB CROSAIR 1600MHZ CL9 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDEA GTX 560 TI 1GB לוח אם: ASUS P8Z68 -VLE מעבד: INTEL CORE I5 2500 3.3GHZ BOX ספק כוח: ANTEC VP -550P הארד דיסק אני משאיר מהמחשב הישן 500GB של ווסטרון דיגיטל מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

24. Started by pashapac,

שלום רב, זה יהיה המחשב החמישי (אני חושב) שאני קונה בעזרתכם. מטרות: עריכת אודיו ווידאו, פוטושופ, גיימינג ברזולוציה 1680X1050 (כרגע, ייתכן וישתנה בעתיד ל1900X1200). שקט חשוב אבל לא קריטי כרגע יש תכנון לעשות OC קל בעזרת מכפלה פתוחה. אין צורךב: מסך, מקלדת, עכבר, DVD, רמקולים. תקציב עד 4500 ש"ח המחשב ייקנה באילת (בKSP - מלא מוגבל), זה מה שחשבתי עליו: מעבד (1025ש"ח): Intel Core i5 4670K מאוור (93ש"ח): Scythe Katana 3 לוח (568ש"ח): Asus Z87-K LGA1150 זכרון (322ש"ח): Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO כרטיס מסך (873ש"ח): Zotac GTX660 2GB GDDR5 דיסק (530ש"ח): Western Digital Caviar Green 3TB SATA III דיסק (445ש"ח): Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD מארז (280ש"ח): Ant…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים