ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין אחת חדשה ויש המון המון סוגים שמתאימים למחשב, כרגע על שלי רשום CAPACITY 56WH , השאלה שלי לכמה MAH זה משתווה? יש 4200 ,4400,4800, וכו'.....
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית. בעיקר אופיס ואינטרנט : 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), מסך שטוח, גודל שיהיה נוח לעבוד איתו. נראה לי 19 אינץ. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?ללא אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה WIN7. כולל הרכבה 9. מאיזו חנות את…
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כרגע בודק הרכבת מערכת למחשב נייח, בסדר גודל של עד 4500 ש"ח (לא כולל ציוד היקפי) לפי המפרט הבא: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM המחשב הזה מויעד לשימוש של הרצת תוכנות גראפיות (CS4, למשל) ומשחקים, מעבר לשימושי המולטימדיה והאינטרנט הרגילים. כמה שאלות: א. אני צריך המלצה לספק כח וגוף קירור חזקים, טובים, שקטים ויעילים שיעמדו בעומס של המערכת. ב. האם …
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד סכום כולל של 2000 ש"ח. הצרכים שלי הם בסיסיים מאד ולכן אין לדעתי צורך בלהשקיע יותר מסכום זה. צרכיי הם אינטרנט,IM, צפייה ישירה, הורדת מוזיקה סרטים וכו'. שימוש בסיסי במערכת הפעלה, יש צורך לכרטיס זיכרון של לפחות 500G ע"מ להכיל קבצים רבים של מוזיקה תמונות וסרטים. יש קשר בין כרטיס רשת חזק למהירות ואיכות גלישה? שאלה נוספת היא, כרגע יש לי מחשב שחלק מהציוד בו עדין תקין כגון מארז500W, ספק חדש, צורבDVD,וכרטיס זיכרון. אתם חושבים שניתן להעביר את החלקים הנל ולהפחית ממחיר המחשב החדש? עם איזה מעבד כדאי לרכוש את המחשב? DUAL CORE;CORE2DU,QUAD? מה ההבדלים בניהם? תודה מראש לעוזרים!![br]פורסם בתאריך: 3.11.2009 בשעה 14:12:44 מעבד intel core2quad Q830…
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לעבודה משרדית והורדות וצריבה. חשוב שיהיה עמיד , שקט . יש מסך של BENQ 19 אינץ' .
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אח שלי הזמין מפרט היום אבל הוא יכול עדין לשנות אז הוא ביקש ממני לבדוק אם יש משהו לשפור הוא זה בעיקר לשימוש בייתי כגון אינטרנט סרטים משחקים קלים כמו פיפא,נבא,אולי רד אלרט.והוא גם לא יעשה OC לוח אם: MSI P43 neo f מעבד: e8400 כרטיס מסך: 9500gt 512mb oc זכרון: kingston 2g הארד דיסק: WD 500 ספק: HEC 450TDT 450W מארז: פשוט, שהוא קיבל משם רמקולים: cyber acoustic 3095 מסך: LG W1954TQ כרטיס רשת אלחוטי: TP LINK 108 הכל יצא 3300 אם אפשר חוות דעת על שפור המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 ש"ח מטרות המחשב עבודות משרדיות, שיהיה נוח לעבוד על מספר אתרי אינטרנט במקביל יחד עם אופיס למשל. שהווינדווס (xp) יעבוד חלק. גודל מסך 14 אינץ משקל 2.5 ק"ג אני חושב - כן חשוב שיהיה נוח להתנייד איתו זמן הסוללה חשוב יציאות אני חושב שכדאי dvi למרות שלא כל כך חשוב בלוטות לא חשוב, אבל שיהיה אפשר לגשת בקלות לנק' אינטרנט בבתי קפה למשל. גודל ההארדיסק לא יותר מיידי חשוב צורב דיוידי יהיה נחמד אחריות בינלאומית לא חובה. חשוב שהמחשב לא יתחמם, שיהיה אמין ושיהיה נוח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב בייתי שיתמוך ב 4-6 מסכים ,למטרת צפייה בגרפים המחשב לא יהיה מיועד למשחקים!! אשמח לעזרה תודה רבה שי כרגע יש לי מחשב עם עם לוח אם P35-DS3L ,האם בלוח כזה אני יכול לעבוד עם שני כרטיסי מסך?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שבוע טוב, מבקש המלצה למחשב נייד, עם 3 שנות אחריות לפחות, המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה ברשת, תוך שימוש בכמה וכמה טאבים פתוחים. RAM לפחות 8G זיכרון פנימי: 256GB SSD הארד דיסק 1T מעבד I5 גודל מסך , באזור ה 15 המחשב מיועד להיות בשימוש ביתי בעיקר, ולכן יותר חשובים הביצועים מאשר המשקל. יתכן ויזוז בין חדרי הבית , אך לא מיועד לתזוזה יומיומית. יציאת HDMI הקנייה מתוכננת בקרוב, עדיפות רבה לאזור באשר שבע. גם המלצה על חנויות באזור תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חדש; הדרישות הן סטנדרטיות, הדגש הוא בעיקר על אמינות - שהמחשב יחזיק מעמד הרבה זמן, הקודם החזיק מעמד לפחות משהו כמו 5 שנים, ורק עכשיו המסך התחיל לעשות בעיות. * מטרות המחשב? -> אין דרישות מיוחדות: אינטרנט, אופיס ותוכנה מתמטית בשם Sage. * גודל המסך? -> גדול, אבל לא גדול מדי; נראה לי הכי טוב 15.6. כמו כן חשוב שיהיה מט (לא מבריק). * משקל רצוי? -> לא משנה כל כך, המחשב נועד להיות בבית ופחות להיות נייד - כמובן, שלא יהיה משקולת... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -> לא, המחשב אמור להיות מחובר לחשמל רוב הזמן. בכל זאת, רצוי שיהיה משהו כמו ארבע שעות סוללה (לא קריטי). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -> הדברים הסטנדרטיים. שיהיו לפחות שלוש יציאות usb…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 מה הייתם משפרים/מחליפים בו, כדי לקבל תמורה יותר טובה? ניתן להחליף כ.מסך במשהו אחר התקציב הכולל צריך להיות סביב 2500 ש"ח חשוב לי לציין שכרגע יש לי Q6600 עם 4GB זיכרון פנימי, וכ.מסך 8800GT ואני מרוצה סה"כ ממנו אז אני מחפש משהו ברמה אחת מעל, שייתן קצת שיפור במשחקים השאלה אם בתקציב שלי אפשר לקנות מחשב יותר טוב מהנוכחי? אני לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום. הורכב לי המפרט הזה (המסך עם תקציב נפרד) לפני חודש ועכשיו חסרים לו חלקים. כמו שאפשר לראות אני צריך מארז+ספק כוח, לוח אם, זכרונות ודיסק קשיח אחרים. אני מעדיף שהדיסק הקשיח יהיה 2TB. הטופס שמילאתי כאן:
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם קצת איבדתי את הידיים והרגליים מהשיטוט באתר... זקוק לעזרה.. השימושים שלי במחשב יהיו בעיקר לעריכת תמונות - שימוש בתוכנות כמו פוטושופ CS6, לייטרום - אולי פרמייר כרגע לא. מה שאני כן יודע שאני רוצה זה : א. שהמעבד יהיה I7 - בנוגע למודל - אני לא מבין בזה - מה שתגידו. ב. לוח אם - אני זקוק לחיבורים מהירים - שיהיו לפחות 4 חיבורי USB3 ; פירוויר ; HDMI ; לפחות 2 חיבורי SATA 3 ; הרחבה לראם - עד 16 GB ג. כ. מסך - שיהיה טוב, לא יודע מה מומלץ ומספיק - שיהיה מתאים גם למשחקים - סטנדרטים כגון modw 2 ; אסיסין קריד וכו' - ויותר חשוב שיהיה מספיק טוב בנוגע לעריכת התמונות ד. מארז - לא מבין בזה בכלל, כמו"כ בספק כוח - לא הצלחתי להבין מה טוב הבנתי מהקריאה באתר - שבהפעלת מערכות כבדות - צ…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום חברים הצטרפתי לאחרונה לפורום אני משדרג את המחשב שלי המטרה שיריץ משחקים בצורה חלקה ויוכל לעבוד עם מכונות וירטואליות ולעמוד בעומס מדי פעם כשאני צריך לצורכי עבודה המפרט להלן: זיכון: 2X4GB CROSAIR 1600MHZ CL9 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDEA GTX 560 TI 1GB לוח אם: ASUS P8Z68 -VLE מעבד: INTEL CORE I5 2500 3.3GHZ BOX ספק כוח: ANTEC VP -550P הארד דיסק אני משאיר מהמחשב הישן 500GB של ווסטרון דיגיטל מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8544&perur=4 אבל לא מצאתי הרבה מידע עליו. הוא בעיקר נראה מאוד יפה והנתונים נראים לי טובים. מישהו מכיר? איפה כדאי לקנות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הייי לכולם , אני בעקרון צריך מחשב חזק ומהיר אלו הדברים שחשובים לי : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi.. אני חשבתי על המחשב שמצורף למטה ,אשמח אם תתנו לי חוות דעת ואם אתם חושבים שיש דברים שכדאי להחליף או משהו אשמח לייעוץ. תודה מראש http://www.ufu.co.il/files/c6xm8lq71im8akuhc199.png
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני חיפשתי מחשב מחו"ל שיחזיק לי משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA על מדיום-HIGH ואפילו על LOW, העיקר שיחזיק כמו שצריך. זה מה שמצאתי במסגרת התקציב שלי: http://www.buy.com/prod/asus-n61jq-a1-16-laptop-intel-quad-core-i7-720qm-1-60ghz-4gb-500gb-hdd/q/loc/101/213725107.html מה אתם אומרים? הוא שווה 1100 דולר?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה. התקציב שיש לי הוא 2800 שקל אני מחפש מחשב מחברה אמינה ואיכותית כמו hp/ Lenovo ןעוד סומך עליכם. ושהמחשב יכלול מערכת הפעלה. אני רוצה לקנות מוואלה ואשמח לקבל חוות דעת מהמחשבים מהאתר וואלה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ברשותי מחשב GIGABYTE W566N וברצוני להגדיל את הכונן הקשיח שלו. אני רק רוצה לוודא שזה אפשרי.. אני יכול לקנות ב-ZAP כל כונן 2.5 ולשים לבד?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מחשב נייד מתוצרת acer (צריך גם דעתכם על החברה עצמה) Intel® Core™ i5-430M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי Ati Radeon 5470 זכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 640GB SATA 5400 RPM צורב DVD Multi Burner כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio, HDMI קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch כולל מ.הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר 4750 ש"ח (באייבורי) צריך את דעתכם בבקשה תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום צריך מחשב לשימושים בסיסים ביותר אינטרנט, אופיס וזהו פחות או יותר... האם כדאי לי ללכת על intel או על AMD? ואם אפשר להסביר מדוע אשמח!!!!!!!!! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג! 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב-לסטונדטים ללא משחקים/ אינטרנט ואופיס בלבד 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא . 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 4. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלומות, לאחרונה הגעתי לשלב בצבא שבו יש לי הרבה זמו פנוי וחשבתי לקנות מחשב נייד, עכשיו השימושים שלו יהיו כמובן השימושים הרגילים ואני גם רוצה לשחק משחקים עדכניים, אני לא מחפש מפלצת כי חשבתי על ה mx11 אבל הוא נראה לי מיותר אז חשבתי על משהו בסגנון של ה inspiron 4030 מה אתם אומרים, מחשב מומלץ? ויספק לי את הצרכים שלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב לסטודנט הנדסה רפואית ללא מסך ומערכת הפעלה. מיועד לתוכנות משרדיות (office, visual studio, matlab...) סביבות 2000 שח, אם אפשר לחסוך-טוב. השקט לא חשוב, אין שום דרישות מיוחדות למשחקים, אזור באר שבע עדיף. בחנות מסויימת המליצו על: Core 2 Duo E7500 ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS נראה לי רכיבים קצת ישנים. יש אפשרות למחשב יותר חדש במחיר המדובר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-