ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב נייד! פירמה ידועה, 12" ומשקל קטן שימושים: office ומשחקים קלים תקציב עד 5K המלצות ASAP.
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים בHD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וורלד אוף וורקראפט, assassin's creed, COD, C&C, Splinter cell וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 - 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הדגם הזה אבל בגלל שהמקלדת שחורה ואני נוהג לגלוש בחושך בעיקר, חשוב לי שהמקלדת תהיה מוארת. איך אפשר לדעת אם זה ככה או לא? http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=6290 תודה לעוזר.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה כדאי בקניית לאפטופ חדש? core 2 duo או Turion x2 מדובר בלאפטופ לשימושים בסיסיים, לא למשחקים, כן להשמעת מוזיקה, אינטרנט, וגרפיקה בסיסית.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי היום Dell Studio 15 שעושה עבודתו נאמנה כבר כ-6 שנים. אומנם הסוללה שלו כבר בקושי מחזיקה, אך מה שמפריע לי באמת היא העובדה שהמחשב כבר נהייה דיי איטי ולכן אני שוקל להחליף אותו. יש לי גם מחשב חזק מאוד שקיבלתי מהעבודה, אך אני מעדיף להפריד את המחשב של העבודה מזה שאני משתמש בו לעניינים שאינם קשורים לעבודה. אני לא מעודכן בשוק הלפטופים בימינו ולכן אודה לעזרה. * מטרות המחשב? שימוש שוטף (אינטרנט, office, צפייה בסרטים), כמו גם דברים כמו עריכת של מעגלים מודפסים, סימולציות של מעגלים, ושאר תוכנות שלא צריכות מחשב חזק מדיי. אם תהייה לו יכולת להריץ משחקים באיכות סבירה זה יהיה אחלה, אך זו עדיפות שנייה (משמע: תלוי כמה זה עולה לי) * גודל המסך? 13-15 זה איזור שאני מרג…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום לכולם,אשמח מאוד לעזרתכם כי אני ממש לא מבינה במחשבים ,אבל מה שכן אני רוצה לעצור בבחירה נכונה . אם יש מחשבים שאתם ממליצים שיש ברשותכם או שמעתם עליהם ולא רשומים בבחירה שלי כמובן אשמח שתרשמו.. בחרתי כמה מחשבים מתוך בחירה של מחיר פחות או יותר(עדיף עד 4500) ,חנויות שנוח לי לרכוש בהם את המחשב וכמובן אחריות (גם מבחינת שנים וגם עם לקיחה והחזרה על ידי החברה ) דברים שמאוד חשובים לי זה : 1.שיעבוד למשתמש רגיל כי לא תמיד ארצה לקחת ללימודים רוצה שישמש כמחשב נייח מבחינת האופציות 2.רוצה שלא יתחמם המקלדת והעכבר 3. רוצה לראות על המחשב סרטים באיכות נורמלית + 4.וסוללה שתחזיק יותר זמן ואלה המועמדים :אשמח אם תרשמו למה המחשב הספציפי שבחרתם עדיף על השני שאדע מה הסיבה http://www.o…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לדוד שלי את את המחשב המשרדי ב3500 עם LCD או ב4000 בשביל המעבד עם ליבת הVenice יכול להיות שבעתיד הוא יחליף כרטיס מסך כדי שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים רציתי קודם כל לדעת אם שווה להשקיע במעבד וניס 3200 במקום הסמפרון, או שיש משהו חדש שאפשר להציע? אני ממש לא מעודכן. דבר שני, אני כבר לא מבין בלוחות אם שיש היום עם כל הPCI-E וזה.. אני רוצה לקנות את כל המחשב בKSP, אבל את לוחות האם שיש במפרטים המומלצים אין בKSP רציתי לבקש שתציעו לי שני שילובים של לוח אם+כרטיס מסך (ושתהיה אפשרות להחליף לכרטיס מסך טוב בעתיד), שילוב אחד של s939 שיתאים לווניס והשני של s754 שיתאים לסמפרון אה שכחתי משהו, אין לי מושג גם איזה מארז וספק לקנות... כבר אין את הקומפיוקייס עם הHEC 300W :\ תודה רב…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מטרות עיקריות - תכנות,סרטים,אינטרנט. בכללי - צריך להיות חזק אם יוכל להתמודד גם משחקים - חבל על הזמןץ חשוב - מולטיטאץ',חיי סוללה ארוכים (כמה שאפשר)
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/notebook-dell-156-720p-vostro-3550-silver-3210m-free-dos-p-13726?cPath=126 או http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20617 את VOSTRO יכול לקבל ב 3360 ש"ח את LATITUDE אני יכול לקבל ב 4000 ש"ח יתרונות של LATITUDE: מסך - 1080P ולא 720P משקל - 300 ג"ר פחות - לא באמת חשוב לי כי המחשב יהיה נייד רק בתוך ההבית. היתרונות של VASTRO: כ 650 ש"ח זול יותר מ LATITUDE השאלה האם FHD וזה שהסידרה היא LATITUDE ולא VOSTRO שווה תוספת של כ 650 ש"ח ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמעט שקניתי מחשב של סוני כי לא מצאתי משהו בשוק שמתאים לדרישות שלי שהן היו עיצוב יפיפיה (שיתן לי חשק לסיים תפרוייקט מחיר לא מעל 10000 שח וכמובן תפוקה מירבית של המערכות ואז זה הגיע לפני הרכישה של סוני הפריע לי משהו, הפריע לי הקטע של הכרטיס מסך שלא היה זמין בדגם שאני אהבתי חקרתי וחקרתי וקדחתי במוח עד שהצלחתי לאתר חברות של ניידים שעובדים עם NVIDIA אלה חברות מקצועיות שלידם סוני המקצועים נראים כמו אקדוחני קפצונים המערכות יותר יפות יותר משוכללות ובקיצור יפות וחזקות מעל כל דמיון ובאמת שלא ממש יקרות קבלו דוגמא למפרט טכני ותראו מה אתם מקבלים (אני אישית קונה רק מחו"ל( NP3880-C 15.4" WSXGA+ Active Matrix LCD Intel� Pentium� M Processor 740 / 2MB L2 Cache, 1.73 GHz, 533MH…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש נייד שיהיה נייד כלומר משקל נמוך איך לי בעיה לקחת 14 אינץ' ולא 15 או 17 שהמשקל שלן יהיה קטן. המחשב ישמש לעבודה אקסל תיכנות גלישה ומשחקים קלילים 3D ממש קלילים התמכיה למשחקים היא שולית אבל שיהיה משהו מינמלי.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, רציתי את עצתכם לגבי מפרט לנייד לצרכי אינטרנט ועבודה משרדית (מהבית) מחיר 3000 ש"ח האם נראה כמו נייד שיעשה את העבודה? האם מחיר נורמלי? SYSTEM = SAMSUNG R540 PROCESSOR = INTEL CORE I-3 2.13GHZ 330M 1066MHZ L2 CACHE = 3MB LOCAL BUS = PCI MEMORY-STD = 3GB/ PC3 8500 1066MHZ DDR3 HARD DISK-STD -OPT = 320GB 5400 SATA REMOVABLE HARD DISK DRIVE = DEALER/SERVICE UPGRADEABLE DISPLAY = 15.6" HD LED TYPE = WSVGA RESOLUTION = 1366*768 VIDEO RAM - = INTEL GMA 4500 BATTERY-TYPE \-LIFE AVG = LI-ON 6.0 CELL QUICK CHARGE = 3.0 HRS SIZE MM (DXWXH) = 255*379*36 WEIGHT = 2.4KG AUDIO = YES DVD/RW MULTIBURNER = YES PC CARD SLOR ( EXPRESS CARD ) = YES LAN CARD 10/100 = YES HDMI…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לרדת ל2500 בלי לפגום בצורה משמעותית, אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות. פוטושופ, שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב. אבל שלא יהיה טרקטור.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד. 8. הא…
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
דרישות מהמחשב: -לוח אם עם פיירוייר אפשר גם אינטל (לא עושה OC) - מארז וספק אמין, יציב ושקט ככל האפשר במגבלות התקציב - מעבד 9300 לא? -כרטיס מסך 3650 (מתכנן צפיה ב-HD) -צורב אמינות בחשיבות העליונה מהירות ולליטסקרייב משני
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש של משחקים. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה [200-300] לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? האם משחקים חדשים יפעלו לי חלק וטוב? כגון [COD : BO] אין צורך בעכבר ומקלדת וברמקולים ומסך. עד כמה השקט של המפרט חשוב - מייחס לרעש חשיבות מינימאלית... שיהיה רעש. ללא מערכת הפעלה, ללא אוברקלוקינג. אני גר בבאר שבע ומוכן לקנות מחנויות מחוץ לעיר, בתנאי שאני מרוויח מזה יותר :] תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אפשר בבקשה מפרט למחשב טוב יחסית, בלי הרבה תוספות העיקר שהבסיס יהיה משובח amd ולוח של - GigaByte וכרטיס מסך חזק כמו רדאון... עכשיו במקרה ואני מחליט לקנות בשביל לעשות OC אז אני רוצה מפרט (אחר) מתאים גם לכך... תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 2700 Value Memory [ ¤ 266.87 ] 1 Video Cards : Asus Geforce FX 5200 V9520 Magic 64MB DDR Video Card [ ¤ 442.98 ] 1 Monitors : 17" IIyama Vision Master Pro 1403 Monitor [ ¤ 679.63 ] 1 Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard [ ¤ 77.62 ] 1 Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse PS2 | USB [ ¤ 107.47 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front US…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק בבקשה להמלצה על מפרט למחשב ב8000 ש"ח המיועד למשחקים ועריכת תלת מימד. אני זקוק אך ורק למארז וחלקים פנימיים. לא למסך (יש לי את ה- T240 של סמסונג ), לא רמקולים (אני סגור על הלוג'יטק X530 ) ולא מקלדת ועכבר (יש לי את האופטיקל 1000 של מייקרוסופט ). השימושים במחשב הם משחקים ועיבוד תלת מימד (אני עובד במקס ). הרזולוציה היא 1920X1200. אין צורך בכרטיס מסך מקצועי כמו הקוואדרו, אני מעדיף כרטיס גיימינג. הדבר הכי חשוב לי הוא התרכזות בביצועים. לא כל מיני פיצ'רים שמייקרים את הלוח אם בעוד 500 שקל או כל דבר דומה. ממה שהבנתי ב-8000 ללא ציוד הקפי אין שום סיבה שבעולם שלא אוכל להביא מערך SLI או Crossfire איכותי. בנוסף, יש לי כבר כונן חיצוני של 760 ג'יגה, כך שנפח לא כל כך ח…
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר הייתי פעיל בפורום אך בפעמים האחרונות כל פעם שאני נכנס זה בעיקר לקבלת עזרה במפרט. אשמח גם הפעם לקבל מעט הכוונה. אני מודע לכך ש10K הוא סכום גבוהה ואף בזבזני במיוחד שאין צורך בציוד הקפי, אך אציין שאאבד סכום נכבד מהכסף אם לא אנצל את כולו. אשמח אם אוכל לקבל מפרט בסכום הזה גם אם הוא מעט בזבזני. אם חובה לחרוג אז מקסימום 50 שח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך ישומש גם להפעלת תכני HD ועבודות משרדיות שונות. אין כרגע כוונה לעשות OC. אני מעוניין שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא שידרוגים שונים אך אשמח אם יבנה בצורה כזאת שתאפשר עידכון בעתיד. כאמור אין צורך בשום ציוד הקפי, המסך איתו יעבוד המחשב הוא Dell 2407 A04 ברזולוצית 1920X1200. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (אך …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני (יותר נכון חבר שלי..) מעוניין לקנות מחשב למשחקים + LCD 17 +שאר ציוד היקפי. אשמח לקבל מפרט כמה שיותר טוב (ב 5K כמובן). תודה לכולם..
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
Athlon64 3200+ (S-939) 1 1100 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 2 760 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 (בבקשה תנו חוות דעת על הכרטיס הזה היות והמחשב גם ישמש כדי להריץ משחקים כבדים כגגון FLIGHT SIM 2004) 1020 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD 1 480 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 290 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 (האם יש מארז יותר טוב מזה ) 290 מארזים? Power Supply כמות מחיר סה"כ HEC 400W 1 ( האם הס…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-