ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
מחשב לקצת מהכול קצת אינטרנט + קצת אופיס + קצת אימיול + קצת משחקים (משחקים ברמה של GTA 4 + 5 + UT2003 וכ"ו) המחשב שלי הישן מת ונשארו ממנו החלקים שהם: צורב N10H LG בתקן IDE דיסק קשיח 80 GB בתקן IDE דיסק קשיח חדש 160 GB בתקן SATA מסך סמסונג "17 מארז + ספק 480W גינרי מה שאני צריך זה: מעבד עדיף של אינטל (מעבד חזק יחסית שהכי משתלם תמורת עלות/תועלת) לוח אם חזק (כולל לפחות חיבור 1 שתומך בתקן IDE לצורב ולדיסק קשיח) לוח אם + כרטיס מסך על הלוח (מה עדיף על הלוח או בנפרד מהלוח?) זכרונות של 2 GB (חברה ידועה עם אחריות לכול החיים) מארז + ספק חזק (שיתמוך בויסטה בעתיד) מודם + פקס של (עדיף שלאינטל) אחריות ל - 3 שנים על כול הקופסא ומה שבתוכה ועדיף חנות באזור חדרה אמינה וזולה תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד השימוש העיקרי לאינטרנט ומשחקים עד 5500, מסך 15.4. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון, פשוט לא מצאתי הודעות שעוזרות לי בפורום קירור, או כאן. אז אני מעלה הודעה, אם זה לא המקום אז תגידו. יש לי 1525 dell . הבעיה שלי היא עם הכונן הקשיח wd1600bevt הטמפרטורות שלו נעות סביב 43 מעלות לרוב, אני לא יודע אם זה תקין, ואני לא מצליח למצוא מקום שכתוב בו טמפרטורות תקינות סטנדרטיות. :s05: לרוב הטמפרטורות במעבדים הן על 55 מעלות, שזה אני הבנתי בסדר יחסית. את הטמפרטורות בדקתי עם speedfan, everest וגם hwmonitor. תודה רבה למי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך עזרה יש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שנים מבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם. זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטים יש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוס ניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דבר הרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקין זה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיות בנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOST ושל מנהל התצוגה בדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמיד לפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, עקב תאונה מצערת אני נאלץ להיפרד מהמחשב הנייד הישן, שמזמן עבר זמנו (היה עם i3 דור 2). אני מחפש מחשב נייד חדש, שישמש לצרכים ביתיים - גלישה באינטרנט, אופיס, אולי גם באבלס. דרישותיי הם: ביצועים סבירים - כלומר אין צורך שיריץ 40 טאבים בכרום, אך שלא יתקע כל פעם שאני פותח תוכנה. עיצוב יחסית עמיד - יכול להיות שיקבל מכות (לא מכוונות) במהלך חייו.. .מסך עם זוויות צפייה רחבות תוחלת חיים ארוכה כמה שאפשר (בעדיפות שלא יתקלקל לפחות בחמש השנים הקרובות..) לאחר זמן מה שהעברתי בחיפוש, הגעתי לשני מחשבים שנראים לא רעים- שניהם עם 512GB SSD, מסך IPS, גודל 15.6, 8GB זיכרון: https://ksp.co.il/web/item/262571 - מחשב אסוס i5 דור 13 https:/…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למשחקים ללא כל ציוד הקפי בכלל ברשותי קיים מסך 24 ואני מעוניין שהכל יעבוד על רבולוצייה מקסימלית. המחשב למשחקים כבדים ולסרטים גם קצת... מתוכנן OC אז אני צריך גם קירור למעבד מארז אני מעוניין ב CM690 ושיהיה ספק שקט במיוחד השקט מאוד חשוב לי,תודה ואם אפשר מהחנות TMS
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אחרי שיטוט בפורומים בשבוע האחרון , שידרגתי קצת את המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות נא חוות דעתכם AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GA-K8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb 1.44 ICS 1883 On board DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER CHEBRO XSPIDER Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN 8 Channels onboard / SPDIF 5400 למזומן תגידו לי גם אם המחיר בסדר, כי זה חבר של חבר שמכין לי את המחשב והוא בוכה שכמעט ואין לו רווח, אם המפרט הזה סבבה לא אכפת לי לתת לו עוד 100 שקל שיהיה מבסוט...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש מפרט מחשב 2.5k - 3k אם זה אפשרי כמובן אם לא נחסוך עוד יותר קניתי את המשחק ואני משחק בו ב low הכי אפשרי ועדין המחשב סוחב בכוח את המשחק מדי פעם, התקיעות הן רק מדי פעם אבל יש לי FPS נמוך וזה משגע ברמות. אני מחפש מחשב שיסחב ב high בלי מאמץ מיותר אולטרה כבר יהיה יותר מדי ויקר מדי, מומלץ ממי שיש לו מחשב ומשחק בהגדרות כאלה מקסימום.. מחפש רק לוח אם, כרטיס מסך, מעבד, וזיכרון צורב וציוד היקפי אחר והארד דיסק חדש כבר יש. כשבדקתי ב can u run it המומלץ היה בשמיים. המפרט שמצליח בקושי לסחוב את המשחק הוא כזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ ATI Radeon HD 4810 series 512MB 4GB DDR2 Memory MSI MS-7309 Windows 7 32-Bit חשבתי גם לקנות לוח אם מעבד וזיכרון חזקים באותו ת…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אין צורך ב- DVD. הכוונה היא לשדרג לכרטיס DX10 בעוד שנה בערך. קירור מארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 מחיר: ¤54 אחריות:שנה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤682 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤756 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620NS מחיר: ¤498 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הג…
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה שווה או שרצוי במחיר הזה לבנות מחשב חדש? תודה מראש על העזרה פשוט לאחי יש השבוע יום הולדת ואני מאד לחוץ בזמן בגלל הצבא. http://www.skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
צריך מפרט לאח שלי הקטן - 2500 ש"ח תקציב אז ככה אנחנו רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב חדש אז אני צריך מפרט. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (ילד קטן חח) , שיריץ משחקים טוב (גם משחקים חדשים אם אפשר) יש לו כרגע משחק 1280x1020 שזה 19 אינץ' אם אני לא טועה והוא משחק בכל מיני משחקים (הארי פוטר פיפא קול אוף דיוטי כל מיני משחקים) - בקיצור מחשב לגיימרים ב2500 שקל. אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך בצורב וכונן דיסקטים (אנחנו נעביר את הצורב מהמחשב הנוכחי לחדש). רוצה הרכבה בחנות את ההתקנה אני יעשה לבד. מארז לא משנה כל כך איזה , שלא יתפוס הרבה מהתקציב. את המחשב אנחנו רוצים להזמין מ-KSP בירושלים. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 כן, 200 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית לימודי תיכון יו טיוב ואולי מעט סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל אם לא כוללים אז לא לחרוג בבקשה מהתקציב 8. האם ישנה העדפ…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב של AMD הכי חזק לתקציב הזה למשחקים תוכנות גרפיקה מוסיקה ועוד... תציעו לי מפרט בבקשה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים , פעם בכמה שנים (בערך 10 שנים) אני קונה מחשב חדש. מה שחשוב לי הוא : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ועבודה שוטפת . 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מקלדת ועכבר אלחוטיים . 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט ורצוי קירור מים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות ומעדיף מארז MID TOWER 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…
-
- 1 תגובה
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חדש שיהיה מיועד אך ורק למשחקים בסכום כולל של עד 7000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שיהיה בבקשה מעבד של אינטל+לוח של ASUS וכרטיס מסך 8800GTS. ביקשתי חברות ספיציפיות כי אני שנים עובד עם החברות האילו ומאוד מרוצה. כמו כן אלטרנטיביות של חברות אחרות שנכנסות לתקציב יתקבלו גם כן בברכה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים בעיקר לפעמים משחקים, בדר"כ משחקי אימולציה ככה שאני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים על MED שקט לא חשוב, אבל מומלץ נפח די חשוב(250+) אבל עדיף כמה שיותר אם יש סט אלחוטי מומלץ של מקלדת ועכבר ב150 בערך אז זה יהיה נחמד, אבל אם לא אז סט חוטי... עדיף מחנויות במרכז(SKYPC,FOXPC או IQPC) (ואם אפשר, תרשמו באיזו חנות הרכבתם את המפרט) תודה מראש, אלמוג נ.ב אפשר חריגה קטנה.. אבל לא יותר מדי
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי שיפעיל על הגדרות הכי גבוהות את המשחקים הכי חדשים בעולם + יוכל להריץ הרבה דברים ביחד בלי איטיות (ביצועים גבוהים). אני הולך לשחק בו הרבה משחקי רשת גם אז שיהיה לו מספיק RAM כדי שלא יהיה איטיות במקומות עם הרבה אנשים (במשחקי רשת) הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי - 1920 על 1080 ללא ציוד הקפי רמת שקט - 10 OC - ללא מערכת הפעלה - Windows 7 (לא יודע אם כדאי 32 ביט או 64) לכלול הרכבת השידרוג בחנות איזור מגורים - מודיעין חנות מועדפת - skypc המפרט של המחשב שלי שיש לי עכשיו: מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Lea…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לשדרג את עצמי ולבנות לי מחשב שיחזיק לי כמה שנים ללא צורך לשדרג באופן תכוף. אני עובד בתחום הגרפיקה, דו מימד בעיקר חבילת האפליקציות של אדובי. מידי פעם אני חוטא ומשחק במשחקים ולרוב מדובר במשחקים החדישים ביותר. אני לא בררן וכל עוד המשחק רץ טוב אני מבסוט. אני אולי בעתיד אכנס לענייני אנימציה. אני מתאמץ כלכלית ומשקיע קצת יותר על מנת לאפשר במידת הצורך שדרוג בעתיד. אני אשתמש בכרטיס מסך ( gforce 9600) שכבר יש לי. ו 3 HD שכבר יש לי 640G, 500GB ו 500GB יש לי מסך 24" FHD של סמסונג. אני עובד על win7 32bit. אך כשההפרשים בביצועים יוכיחו את זה ושאר התוכנות מסבביב יגלו תאימות ל 64 ביט אשקול לשדרג. חשוב לי שהמארז יהיה נוח מבחינת חיבורים בחזית ומאחור (אני מחבר הרבה דיסק א…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אז ככה כנראה שאני סוגר על המפרט הבא שהציעו לי בא&א מחשבים: INTEL Core 2 duo e6550 כמות:1 מחיר: 859.12 Gigabyte GA-P35-DS3L כמות:1 מחיר:534.20 Kingston DDR2 1GB 1066MHz כמות:2 מחיר: 434.50 WD 160GB SATA2 כמות:1 מחיר:225.15 Rostec Case H-60B Black כמות:1 מחיר:244.90 Geforce 8600GT 512mb כמות:1 מחיר:527.48 סה"כ כולל מע"מ: 2970 מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-