עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בלי מסך...חשוב לי זיכרון ג'יגה או 2 סטיקים של 512 מחשב טוב שגם הויסטה יעבוד טוב אבל בסביבות ה3000

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  2. שלום, ב-2015 קניתי מחשב נייד 14" Dell Vostro 5480 touch עם דיסק 256 SSD וזיכרון של 8GB. אני עצמאי ומשתמש בו לתוכנות אופיס ולצפייה בסרטים מידי פעם. רוב האיחסון שלי חיצוני (עד היום השתמשתי בשליש מקיבולת האכסון שלו). בעידן טרום קורונה הייתי מסתובב עימו הרבה. לאחרונה החל להיות איטי והחלטתי להעבירו לאימי. אני מעוניין לשדרג למחשב דומה, בלי הטאץ ועם מסך מט. חבר שמבין הציע לי את המחשב הזה (המחיר שלו מעולה): מחשב נייד "14 Dell Vostro 5402 i5-1135G7 בצבע אפור, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי Intel® Iris® Xe Graphics אשמח לחוות דעת עליו - האם יוכל לשמש אותי ל-6 שנים הבאות לפחות? האם זיכרון של 8GB עדיין נותן מענה טוב בעשור הנוכחי? אשמח גם להצעות אח…

3. שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 1 420 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1049 ¤ WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 1 440 ¤ Intel Lemont DP965LTCK Motherboard 1 628 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 630 ¤ LG GSA-H22A/N 18 x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 1 190 ¤ Leadtek PX7600GT TDH PX7600GT PCI-e 256MB bulk Video Card 1 817 ¤ סה''כ: 8 4174 ¤ המחשב מיועד לעבודה ב visual studio .net וגם למשחקים, לא צריך oc.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  4. בהוראות של GIGABYTE http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/w466_w566_usermanual_en_final.pdf כתוב שצריך לכבות את המחשב לפני שמחברים מסך חיצוני לחיבור ה VGA. יש לזה סיבה, או שזו דרישה מיותרת?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  5. בטעות ערכתי את ההודעה הזו במקום לכתוב חדשה אני אקצר את ההודעה הקודמת כי היא הייתה ארוכה למשו יותר ישיר חבר שלי זקוק למחשב rendering power שיהיה מבוסס על שני מעבדי xeon אני לא מבין בלוחות אם מהסוג הזה יש לו כבר ספק כוח 650 וכרטיס מסך GTX8800 שאותם הוא לא מחליף כרגע ויהיו לו במחשב החדש אז הוא צריך: לוח אם 2 מעבדי XEON לפחות 12 ג'יגה זיכרון עד 2TB של אחסון התוכנות שהוא עובד איתם 3dsmax,vray,xsi,photoshop,premier לא יתבצע אוברקלוק וצריך שהמחשב יהיה קר ויציב ככל שניתן גם אם ירעיש. אין צורך ב RAID התקציב הוא עד 9000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  6. מעבד-INTEL 4500 CORE 2DOU לוח אם-ASUS P5 CG 1333 זכרון- kingston 2048 ddr2 צורב- lg x 18 מארז-EZ COOL 450W מקלדת ועכבר-מיקרוסופט לא אלחוטי כרטיס קול- 5.1 SOUND MAX דיסק קשיח- W.D 7200160 כרטיס מסך- GIGABYTE GEFORCE 8400 256 MB כרטיס רשת- 10/100/1000 מסך-LCD PROVIWE 19 מדפסת-5610 HP מחיר ההצעה-4100 ש"ח. רציתי לדעת בכמה 8800GT יוסיף לי למחיר? ואם יש לכם הצעות לשיפור המפרט עד 4500 ש"ח אני אשמח .. תודה !

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  7. ההזמנה בוצעה היום אפשר לשנות/לבטל תוך 48 שעות שימושים : תלת מימד אינמציה עריכת וידאו וגיימינג מחיר: 6200 ש"ח . מארז 2X12cm k282 coolermaster ספק כח 14cm a.pfc mod smart 630w thermaltake מעבד אינטל 3.4ghz 8mb core i7 1150 4770 מאוורר למעבד alpine 11 gt rev2 arctic cooling לוח haswell 1150 h87m-e asus זכרון ares g.skill 4x4gb (16gb) dor3 1600mhz דיסק samaong 840 evo 2.5 sata3 120gb ssd דיסק קשיח פנימי 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA צורב oem gh24ns sata LG DVDx24 DL כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX770 SC 2GB-5 EVGA כ. רשת מובנה בלוח אם 1G LAN 10/100/1000 כ. קול 1.5 מובנה בלוח אם המחיר : 6200 ש"ח השאלות : א. יתאים לשימושים שלי ? ב. המחיר נורמלי ? בבקשה.. זה קצת דחוף תוד…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by cupidil,

שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500שח. אפשר לחרוג עד 500שח (מחיר אילת ללא מעמ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי הנדסת תוכנה, גלישה, משחקים כגון No Man's Sky 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. אפשר צג 14" 7. האם ה…

9. שלום רב! אני ידוע שפה בפורום אתם תותחים בעניין אז אני כותב את ההודעה הזאת בשם חבר שלי שהחליט לשדרג את המחשב הישן בעיקר למשחקים. כעכרון הוא החליט על כ.מסך על לוח אם ומעבד. אבל אני חושב שהמפרט שהוא בחר לא יעבוד טוב ביחד. אם כבר שידרוג אז לשדרג גם את הזכרון לDDR2 1GB. להלן המפרט שהוא רוצה לקנות: מעבד: ? AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 כרטיס מסך: ?Radeon X1800 XT 512MB 2xDVI, VIVO, PCI-E? http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=122 בקשר לזכרון: אז ככה יש לו במחשב 1.3GB של DDR1 אני חושב שזה לא יתאים ללוח אם היות…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by AmL1,

בוקר טוב, איך המחשב הזה לשימושים של גלישה,הורדת תמונות,קצת סרטים ומוזיקה? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/AcerGateway/1132864?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_287&a=2022

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  12. מעבד: Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 LP לוח אם: GIGABYTE MA780G-UD3H זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Patriot Signature דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ספק כוח: SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) עכשיו כמה שאלות, האם הספק כוח הזה שקט והאם הוא מסוגל להרזיק ASUS EN9800GT ? כי סתם יושב לי אחד בארון ואין לי מה לעשות איתו. יש עצות לשיפור המפרט? מחיר מקסימלי 1700 שקל. מארז אני לא צריך כי יש לי כבר אחד. תודה מראש. עריכה: 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: HTPC בלבד א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.: סרטים ש…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. שלום לכל הממליצים. אישתי מחפשת להחליף מחשב עבודה כי הישן כבר מקרטע. היא מחפשת מחשב נייד קטן (רוב הזמן המחשב יחובר למסך מקלדת וכו). המחשב שיש לה היום זה MacBook Pro 12,1 13 Inch Early 2015 . עם corei7 ו 16GB זיכרון. השתמשנו בbootcamp ומערכת ההפעלה היא windows. היא לא רוצה מק. הוא כבר קצת מקרטע וגם עם בעיות טכניות קלות (סוללה קצת מנופחת, חיבור HDMI בעייתי) נמשיך לפי השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אבל אפשר לחרוג. רוצים שקט לאורך זמן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה ומשחקים. עבודה זה קצת…

14. . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לא להגיע ל7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 121.30 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת וירטואליזציה אם זה משנה (לא יותר מ2 VMים בו זמנית בכל מקרה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (פרנסה זה יותר תדיר מתדיר? בכל אופן זה מה שאני אעשה עם המחשב 12 שעות ביום), VMWare/IDA (מזדמן), VS2013/Eclipse (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online, TERA, Magicka: Wizard Wars, League of Lege…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. בדקתי באחריות של לנובו לפי הסריאל שלי וכתוב שאני עדיין באחריות, אך לא ברור לי אם היא בינלאומית. המחשב נרכש בחו"ל אבל לא זוכר אם הקפדתי על אחריות בינלאומית. הנה מה שכתוב: This product has a three year limited warranty and is entitled to EZServ/Depot service. Customers may call their local service center for more information. Dealers may provide carry-in repair for this product. Batteries have a one year warranty. למי אפשר לפנות לבירור העניין?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. מה שהרכבתי עד עכשיו זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,060.00 ¤ לוח אם ABIT IL9 Pro מחיר לפריט - 480.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB מחיר לפריט - 776.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 PQI מחיר לפריט - 249.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w מחיר לפריט - 363.00 ¤ מסך אני לא צריך, הארד דיסק יש לי של 80 (קניתי לפני שנה אז זה אפשרי להכניס אותו למחשב החדש או שלא כדאי ?) אז אולי אני אוסיף עוד אחד של 160 ואם כן של איזה חברה ? וראיתי גם שמישהו הוסיף מאוורר למעבד למה זה טוב והאם שווה לשים את זה? וכמובן תגידו לי אם לשפר משהו (כמו מ6300 ל6600 או את הכרטיס מסך מ7600 ל7950 וכאלה) תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nadav_1234,

שלום קוראים לי נדב ברקת ואני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה מפרט 2500 שקל אפשרות חריגה ב300 שקל המחשב הולך להיות בעיקר למשחקים חדשים ולכן אני צריך כרטיס מסך טוב וכונן קשיח 160 ג'יגה תודה רבה נדב ברקת!!!

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  18. חבר הביא לי מחשב נייד שלו,בהתחלה הוא עולה רגיל עד שהוא מגיע לטעינה של ה XP באמצע הטעינה יש מסך כחול לרבע שנייה זה עושה ריסטרט. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את זה ? צריך פשוט פירמוט ? או שאולי בעייה בביוס.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by s0p3r,

מחשב לתיכנות FULLSTACK 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1- תקציב 5K - אפשר לחרוג קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 2- שימוש עיקרי - נטו תיכנות, אולי הרצת מכונות וירטואליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 3- אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 4- אין רכיבים קיימים שאפשר להוסיף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 - שקט המחשב לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 6- עדיף שיהיה קל, …

• 0 תגובות
    • 319 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה תואם מק ואוכל להתקין עליו מערכת הפעלה מק מדיסק מקורי של מק (לא האקינטוש), ובנוסף אתקין עליו גם וינדוס 7 (דרך BootCamp). התחלתי לבנות את המפרט והבנתי שכל החלקים של גיגה בייט נתמכים במלואם על ידי מק. המחשב מייועד לעריכת וידאו ב FULL HD בתוכנות כמו Premiere, Avid, After Effects, Pinnacle Studio התחלתי לבנות מפרט אחרי בדיקות מעמיקות על כל חלק וחלק, אך הידע שלי בחומרה הוא לא מהטובים שיש ואשמח לשמוע חוות דעת ואם המפרט יתאים למק. להלן המפרט (המחירים באדום, מה שלא באדום הם חלקים שכבר יש לי): מעבד I7 990X (לא מעוניין לשנות) קירור למעבד Corsair Hydro H100 Extreme - 590 לוח אם ? הארד דיסקים SSD 128GB CRUCIAL - 0(לא מעוניין לשנות) DeskStar 2TB 72…

• 40 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. חבר שלי רוצה לקנות מחשב שישמש אותו בעיקר לצפייה בסרטים ולעבודה משרדית, עם אפשרות כמובן לשחק במשחקים סבירים. בגלל שהמחשב יהיה מיועד בעיקר לסרטים-רצוי שיהיה כונן HDD גדול - משהו כמו 320 ג'יגה(אם אפשרי בלי פגיעה במעבד/לוח אם - 500 ג'יגה), ושהכרטיס מסך (המובנה?) על הלוח אם יתמוך בסרטים באיכות גבוהה,וכמובן שיהיו לו אופציות עתידיות. אני חושב שעדיף ללכת על מערכת INTEL כי היא פשוט יותר חזקה- אבל תקנו אותי אם אני טועה. בקיצור - לתכלס-מה צריך: מעבד. לוח אם תומך HD ואפשרויות עתידיות. זיכרון 2 ג'יגה תואם כמובן ל לוח אם... HDD 320-500 ג'יגה. צורב DVD אמין וטוב. מארז + ספק תואמים. עדיף מ TMS כי הוא גר בצפון. תודה רבה לכל העונים...

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by Vafel,

שלום לכולם, בדקתי את המפרטים המוכנים שמפורסמים פה באתר ונראה שהם מתאימים לצרכים שלי, אשמח אם תענו לי לשתי שאלות: 1) איפה מומלץ לקנות? אני יכול להרכיב לבד את המחשב. עדיף חנויות בירושלים או תל-אביב 2) אלו הדרישות שלי למקרה שיש לכם עוד המלצות: התקציב הוא 1500 ש"ח, אם ניתן לחסוך אז עדיף מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by giloman,

חייב להיות מKSP ... שימושים : משחקים של ילדים קטנים ובעיקר אופיס ותוכנות של ניהול עסקים צריך ציוד הקפי שזה מסך ,רמקולים,עכבר ומקלדת ...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by nadavcheck,

שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.