עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stas_y,

היי שלום יש לי נייד msi ex623 כבר יותר משנתיים והסוללה שלו כמעט גמורה העיניין הוא שאני רוצה להזמין סוללה חדשה מה ebay אבל יש בעייה קטנה במחשב שלי יש סוללה של 10.8V 4400mA וב ebay יש סוללה של 11.1V 4800mA אבל רשום שם בפירוש שהיא מתאימה לנייד שלי אבל אני לא כזה בטוח מבחינת מתח אם היא תתאים אז יש למישהו עצות מתאים, לא מתאים אשמח לתגובות תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  2. שלום, אני מחפש נייד (כמו שכתוב בכותרת) בשביל אינטרנט בעיקר ,תוכנות ולראות סרטים (שלפי מה שידוע לי עדיף מסך רחב נכון?) המשקל שלו לא כזה קריטי לי 2-3 קילו.. פשוט שירוץ טוב. מכיון שאני לא כזה מבין גדול אני אשמח אם תמליצו לי על כמה מחשבים ,איזה זיכרון עדיף וכו'. התקציב הוא עד 4K בלחץ. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by junta,

אהלן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: *תקציב? 2000 ש"ח. *מטרת המחשב? בעיקר אופיס ודפדפן, אבל שיאפשר גם צפיית סרטים בHD. * גודל המסך? סטנדרטי. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת נוחה לכתיבה מהירה ומרובה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - כמה שיותר לפי המחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא. * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר * כונן אופטי? לא הכרחי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז ככה המשחקים החדשים ביותר עובדים לי באמת במחשב הזה http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html GTA -34 FPS COD5 - 33 FPS אם אני אתרים XP זה ישנה משהו בלהתחלשב של DX10 לא חשוב לי ועוד שאלה כדי להתקין XP צריך דרייבר ל SATA אז את הדריבר יש לי השאלה איך אני שם אותו ומתקים אותו לא בוינדאוס אלא בהפעלת המחשב כדי שהמחשב יזהה את הכונן SATA ולא יתן שגיאה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 3.5K. עיקר השימוש של המחשב יהיה אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, סרטים וקצת משחקים כמו פיפא, ניד פור ספיד ודומיהם, בעיקרון לא משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY אבל גם לא משחקים קלים.. מחבינת גודל מסך, אני מעדיף 15.4. זיכרון אני רוצה 4 גיגה. דיסק קשיח 500 גיגה לפחות. משקל, לא חייב להיות קל מאוד, כמובן שגם לא מאוד כבד אבל בעקרון לא חייב להיות קל מידי...הוא לא הולך לטייל כל היום...גם 3 קילו ואפילו 3וחצי קילו זה סביר. תודה רבה, ניצן נ.ב. אם זה מאוד בעייתי אפשר לרדת קצת בגודל המסך...

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by volan,

שלום המשפחה שלי מעוניינת לקנות נייד לבית עדיף חברה מוכרת עדיף מעבדi3 3 או 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך גרוע כי זה לא למשחקים כלומר כרטיס מסך מובנה ודיסק קשיח 320 או 500 גיגה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. אהלן חברים, אז אני צריך לקנות מחשב חדש ומאוד מתלבט לאור האינסוף אפשרויות. יש לי אפשרות לרכוש בארה"ב או בארץ (תלוי בהפרש). * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפיה והזרמה של סרטים, קצת משחקים. אני בייחוד עובד עם הרבה חלונות של וורד, פי די אף וכרום במקביל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6, לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * הא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי חברים. מחפש נייד עם מסך 13.3 מבחינת דרישות: 1)שיהיה בנוי טוב מאוד 2)מעבד- I5 חדיש מספיק בהחלט 3)זיכרון- 6GB ומעלה 4)SSD למערכת הפעלה (ולא המיני של ה8GB) 5) שיהיה קל תקציב- 4K אפשרי עם חריגה קלה אשמח לכיוון!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by avraham711,

שלום, קניתי אתמול מחשב נייד חדש שך LENOVO עם כרטיס מסך של HD 6650 נכנסתי לCAN YOU RUN IT ול DXDIAG וכתוב לי שם שיש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ואז בדקתי בהתקני תצוגה ושם כן מופיע הכרטיס וכתוב שהוא זמין, אבל עדיין לא כתוב אותו בDXDIAG ובCAN YOU RUN IT התקנתי SAN ANDRESS ברזולוציה של 1440 על 900 הוא רץ לי רק על 15-25 FPS שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך למשחק הזה ראיתי כמה סיקורים והכרטיס הזה אמור להריץ BF3 על HIGH ב20 FPS אז איך זה יכול להיות? נדפקתי? הורדתי דרייברים של LENOVO ואז ניסיתי להוריד דרייברים של AMD וזה נתן לי את השגיאה הבאה: htt p ://www . siz .co.il/view/k od wjtjw zv mo . png.htm תורידו רווחים מי שבאמת מבין בזה שיתייחס לכל מה שכתוב ובאמת אני ממש ישמח ואודה…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אהלן. אני עובד עם אוטוקאד, פוטושופ, לייטרום (הרבה פעמים במקביל). בנוסף - עובד עם תוכנות מייקרוסופט אופיס השונות - גם הן פתוחות במקביל לתוכנות המצוינות לעיל. אני גולש כבד, עם לא מעט טאבים פתוחים בדפדפן. עובד מהבית - פותח תוכנות שונות ומשונות להשתלטות על שרתים מרוחקים. פתוחים לי כמה קליינטים של VPN במקביל. אני לא משחק , בכלל ... רק עובד וגולש. צריך מפרט שמבחינת מעבד, זיכרון ולוח אם , יענה על כל הדרישות שמעל , ויספיק לפחות ל 4 שנים הקרובות (המחשב כרגע עם QUAD CORE Q6600 בן 5 שנים, אולי אפילו יותר). בנוסף - חשוב לי כרטיס מסך שיתמוך בחיבור שני מסכים במקביל - אז שתי יציאות DVI או HDMI די נחוץ . אשמח לתגובה nirtzen

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים ללא מסך מבוסס אינטל וכרטיס NVIDIA . התקציב גמיש ועומד על כ6000 ש"ח ( ניתן לחרוג למעלה אם התוספת שווה ). חשוב לי שזה יהיה גם עם ספק טוב שיחזיק הרבה התקנים (כ 8 דיסקים ). לא מתכנן OC אבל רוצה שתהיה האפשרות ( בכמה זה מוזיל\מייקר ? ) המון תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי?1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by yony,

שלום אני רוצה שתיתנו חוות דעת על מפרט AMD ב-4K שנועד לאינטרנט ולתוכנות גרפיות וקצת למשחקים. AMD Athlon AM2 Dual Core 4200+ Gigabyte GA-M55S-S3 ,Nforce550 NCP DDR2 667Mhz 512MB x 2pieces ( 1024Mb BFG GF 7600GS OC /ATI RADEON X1650PRO ,256 mb PCI-E Samsung 160GB, SATA2, 8Mb buffer ViewSonic VA903M Logitech Keyboard+ Optic Mouse LG DVD-RW Foxconn TLA-002 Black + Antec 450WPSU אני מבקש להתייחס למפרט הזה בלבד מבחינת המחיר ואם ישנו רכיב שניתן לשדרגו על חשבון רכיב אחר(למשל זיכרון על חשבון מעבד) תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by LTE,

שלום ! רציתי לשאול האם מישהו יודע האם בעת קנייה של מחשב מחברת GIGABYTE ניתן להרחיב את תקופת האחריות על המחשב ל-3 שנים ? אם כן כמה זה בערך אמור לעלות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט שדירשותיו: - מסך גדול - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - המשקל לא קריטי. התקציב הוא בסביבות 3K אבל אם יש שדרוג משמעותי בעוד כמה שקלים מעוניין לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by Tzox,

שלום, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי ASUS UL30VT לLCD שלי SAMSUNG C530, חיברתי את הכבל HDMI ליציאות ב2 המכשירים, אבל על הטלוויזיה רשום לי "אין אות - בדוק את מקור המתח ואת חיבור הכבל של ההתקן המחובר או בדוק את בחירת המקור". מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. או אולי באתר טוב יותר (כנראה דרך משלוחים מתווחים(מאסטופ וכו') , זה יוצא עדיין זול בהרבה מהמחשבים בארץ בחנויות לפי מחירים שראיתי לדגמים שונים ) אני סטודנט בעקרון , מה שחשוב זה מסך לא יותר גדול מ15.4 אינטש אולי קטן יותר , דיי הרבה זכרון חיי סוללה ארוכים וביצועים דיי טובים (וגם כנראה שיהיה אמין להרבה זמן ) למישהו יש המלצות? [br]פורסם בתאריך: 30.05.2008 בשעה 22:41:13 וכמובן תודה רבה לכל העוזרים~!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by ilport,

שלום, יש לי DELL M4500 עם מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, אני משתמש בו לעבודה ולתכנון בעזרת מחשב, משתמש בתוכנת Solidworks. המחשב חזק מאוד!!! אבל יש לי בעיה איתו, כול יום ולפעמים יותר מפעם אחת ביום המחשב קופא ולא מגיב, הדבר היחיד שמוציא אותו מזה זה לחיצה ארוכה על מתג הכיבוי של המחשב. לא הצלחתי לזהות מתי זה קורה מכיוון שלפעמים זה קורה כשאני לא עובד לפעמים תוך כדי צפיה במיילים ולפעמים גלישה באינטרנט כלומר באופן אקראי. קראתי באינטרנט שהתופעה הזו יחסית נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. אשמח אם משהו יעזור לי לפתור את הבעיה (אם משהו יודע איך) מכיוון שזה מאוד מטריד שזה קורה בתדירות כזו. תודה, אילן.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by Tuvok,

שלום, אשמח להמלצות על נטבוק עם מסך 12". תודה.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  22. שלום חברים , אשמח אם תוכלו לתת לי פה מפרט לשרת אחסון . אני צריך רק מעבד חזק ו80 ג'יגה הארדיסק . השאלה מה המפרט שאפשרי להשיג במחיר כזה ? ואם תוכלו להפנות אותי למקום מסויים לרכוש במחיר זה אשמח . תודה רבה על העזרה . בברכה , מאור

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by eladnahumpc,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם במציאת מחשב נייד חזק שיוכל להריץ תוכנות לפיתוח תוכנה ושבאופן כללי ירוץ מהר ולא יקרטע בהפעלה של מספר תוכנות בו זמנית... פרטים טכניים שחשובים לי: מסך ''15.6 מעבד i7 - דור 7 ומעלה דיסק 512GB SSD זכרון 16GB DDR4 כרטיס מסך Geforce nvidia 1050 אם יש אפשרות לשלב ביחד עם המפרט הזה גם מסך מגע מסתובב או רזולציית מסך גבוהה יותר, זה יכול להיות מעולה. שמתי עין על המחשב הזה שקצת חורג מהתקציב, אך אשמח לקבל את דעתכם עליו, או לחילופין הצעות למחשבים אחרים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943648 המון תודה, אלעד

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  24. אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by dls_f,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחברההה שבוע טוב לכם אוקי אני רוצה לקנות נייד חדש לגיימינג ולימודים (שולי) ואני מתלבט בין 2 מחשבים כרגעעעע מחשב נייד "15.6 HP Omen 15-CE003NJ 1ZL37EA i7-7700HQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?...e-search=1zl37 או מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL503VM-ED148T - צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=43983 מי שיותר מבין שיגיד גם מה ההבדלים בעיניו מהירות מסך התחממות סוללה ( חפשתי על הדגמים הספציפיים האלה ופחות מצאתי ביקורות) מה יותר טוב מי עדיף כמובן של- OMEN יש יותר אחסון SSD וזול יותר אבל הרבה דווקא אמרו לי שהASUS יותר טוב ,תכלססס לא יודע נ.ב...... מי יודע מתי יגיע לארץ המחשבים הניידים האלה עם המעבדים הדור השמיני?!!?!?!…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.