עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה..) המסך צריך להיות 15" לפחות, ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) תודה!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  2. נתקלתי בנייד הבא שנראה על פניו מתאים לצרכי Lenovo ThinkPad Edge עם מעבד AMD Athlon Neo X2 Dual-Core L325 צרכי הם אינטרנט , אופיס, מוזיקה וסרטים (יתרון ליכולת HD ויציאת HDMI) וכמובן משקל נמוך כדי שיהיה נחמד להסתובב איתו ההשוואה שלי היא ל ASUS Eee PC 1201N הם בערך אותו מחיר עם פחות או יותר אותן התכונות ורק שאין לי מושג במעבדים ואיכות המסך. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14815

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by Reality,

שלום, לאחרונה המחשב עושה כל מיני בעיות ואני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה במסך כחול שבו רשום: Dumping Physical Memory, ויש מין מספרים כאלו שרצים עד שרשום Dumping Physical Memory... Complete והמחשב פשוט נכבה. אני מפרסם את זה פה כי אני חושב שהבעיה היא בזכרונות.. חוץ מהודעת השגיאה המחשב עושה כל מיני בעיות כמו - 1) לעתים קרובות אחרי שאני מדליק אותו הוא פשוט נתקע, ז"א המסך עדיין פועל, רואים את שולחן העבודה, אבל המחשב לא מגיב, העכבר לא זז וכו'. 2) המחשב עושה ריסטרט לבד 3) הוא יחסית איטי משהיה פעם 4) קורה לפעמים שהמסך והעכבר כאילו מתנתקים מהמחשב, מה זאת אומרת? המחשב עצמו פועל, אך המסך כאילו מנותק מהמחשב, וגם האור בעכבר נכבה, ז"א כאילו הם לא מחוברים בכלל. אשמח אם מישהו יודע אולי האם…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב נייח לנער בן 13 למשחקים ו-Live streaming של ה-Gameplays שלו ב-YouTube. הוא רוצה לשחק ב-4K ומשחק בעיקר ב-Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, Streaming, בעיקר Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שק…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני צריך המלצה לבידוריות ‏מיקרופון מדונה/חגורת הגברה לצורך עבודה בהוראה בבקשה. חיפשתי מוצר עם המלצות ולא מצאתי. אשמח לעזרה. https://www.lastprice.co.il/p/100044692/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-Safa/SAFA-T~3bt https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-bidurit&db3826429=3826468

6. אהלן חבר'ה, אני אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שעומד בדרישות שלהלן: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר, הרבה שימוש באופיס וPDFים * גודל המסך? 13-14 אינץ', מסך מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת איכותית ונוחה! * משקל רצוי? קל, פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ישמש ללימודים, רוב הזמן יהיה חיבור לחשמל, אבל כמובן שעדיף זמן סוללה ארוך יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש קריטי, אבל נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול להתקין מערכת הפעלה לבד, אם אין ברירה אז אחרוג מהתקציב. בין הלפטופים שאני שוקל: U430p (שלאחרונה נגמר במלאי והבנתי שי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by elkobi_Reem,

המחשב ללא ציוד היקפי וכרטיס מסך המחשב מיועד למשחקים (אך משחקים כמו פיפא אנביאיי ניד פור ספיד) סגנון כזה לא קריסוס הזה וכל הדברים האלה אני בצבא ואין לי זמן ממש למשחקים כאלה גם ככה ולא אוהב. אם אפשר דעה על המחשב ועזרה לבחירת כרטיס מסך התקציב הוא עד 550 שקל ושוב אני לא גיימר כבד. אני אוהב משחקים קלים. תודה על העזרה מעבד הליבה הכפולה Intel Dual Core 3.0Ghz 925 4M chace לוח אם Intel D945GCCR chipset 945 זיכרון 2048MB 667MHZ DDR2 דיסק קשיח 160GB SATA2 מהירות 7200RPM 8MB זיכרון מטמון כונן צורב DVD X18 מסך MAG 17 wide LCD HJ724W ספק 400 וואט

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  8. בס״ד שלום! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms-1683 הווינדוס מתחיל לעלות ונתקע הרבה זמן על החלק של starting windows עד שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ניסיתי גם מצב בטוח ולא הולך.. כנראה שההטרדה דיסק הולך למות אבל השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי להציל את התמונות שעל ההארד דיסק.. אולי חיבור למחשב נייח או הפעלה באמצעות usb? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by tomyon,

שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא: מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M מחיר סופי:¤3500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by ~shir~,

המחשב הנייד שלי ( מסוג dell Latitude E7440) עבר בעצמו למצס טיסה ( ולכן אין לי יכולת להתחבר ל-wifi) וזה לא משהו שאני יכולה לשנות בהגדרות הפשוטות של המחשב. זה קרה לי גם אתמול אבל בניגוד להיום אז הצלחתי לסדר את זה באופציה של סריקת בעיות. מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך אני יכולה לטפל בה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117283,00.html PS אין לי מושג לאיזה חלק בפורום זה שייך. אם לא לכאן=תעבירו בבקשה. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 23:55:10 ליאור תודה.לא ידעתי על קיומו של האשכול "מחשבים ניידים".

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by Juvleve,

אהלן, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד רפואה, ואני צריך לקנות לפטופ... התקציב הוא עד 4000 ש"ח מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם תוכנות אופיס, צפייה בסרטים, הורדות וכל מה שקשור לאוניברסיטה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל-15 מבחינת גודל, עדיף מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף אם אפשר בסביבות 9 שעות זמן בטריה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by MasteRoi,

היי, הלוח אם של הלפטוט HP G-62 הלך, הזמנתי מאיביי את הלוח הנ"ל 605140-001 US http://www.ebay.com/itm/HP-G42-G62-CQ42-CQ56-CQ62-CQ64-Intel-LAPTOP-MOTHERBOARD-605140-001-US-/271894682776? העניין הוא שהצלע קירור שהייתה בלפטופ לא תואמת ללוח האם החדש, ובכלל אני לא מצליח למצוא משהו תואם שיעשה את העבודה. אשמח להצעות או/ו פתרונות. בברכה,

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by Ettox,

צריך עזרה במחשב עד 4K אני לא משחק משחקים כבדים מידי בעיקר Dota2 וcs:go משתמש בafter effects וSony Vegas לעריכת וידאו. אני רוצה שסיאס ירוץ הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב תודה לעוזרים. (SSD) חשוב לי גם כן.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by Mike_Shinoda,

שלום, לאחותי נגנב המחשב. היה לה Dell Vostro 5470 עם: i5, 8gb ram, 128gb SSD, כרטיס מסך של Nvidia בנוסף לכרטיס מסך של אינטל. המסך הוא 14 אינץ' מן הסתם. היא הייתה מאד מאד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איזה דגם אפשר לקנות היום שיהיה תחליף ראוי לזה? ראיתי שיש במבצעי בלאק פריידי בארץ את האסוס UX305CA. האם הוא שווה במחיר הזה? האם יש דגמים טובים יותר במחירים דומים? אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 0 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo 6320 - 1.86 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 994.07 ש"ח ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 738.52 ש"ח 2GB Cellshock V² (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (Elpida) 800M לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 975.78 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 375.56 ש"ח Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 303.38 ש"ח Leadtek GeForce PX8600 GT 256MB TDH - PCX - retail 737.06 ש"ח ASUS TS-6A1 250w (Black) Mini Tower - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 247.60 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,371.9…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  18. Started by imac,

SHUTTLE XPC SN95G5B 2200 ש"ח Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 510 ש"ח 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 550 ש"ח בסה"כ = 3260 ש"ח אני קצת מבולבל בנוגע לכונן קשיח, יש לי כונן קשיח 160GB של SAMSUNG אבל ATA IDE האם אני יוכל לחבר אותו למערכת או שאני יצתרך כונן קשיח SATA ? איך בכלליות המפרט? אפשר מפרט יותר טוב בתקציב הזה? ובכמה המחיר של המעבד כבר יוכל לרדת עד חודש הבא?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by galai198777,

1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד לוח אם מארז מחשב RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מע…

20. חבר ביקש שאני ארכיב לו מפרט...אמרתי לו שכדאי לחכות לפחות עד חילת 2006 בגלל הלוחות מבוססי CROSSFIRE שאמורים לצאת...אבל סתם בשביל הכיף ניסינו לבנות מפרט...הוא שאל למה AMD ולא אינטל...והתשובה הראשונה שלי הייתה בגלל המחיר... לא מצאתי עוד סיבות...כי עד כמה שאני זוכר אינטל לוקחים את AMD ברוב הקטגרויות...אבל לא בהפרש ניכר ברור שהשאלה היא למה משמש המחשב...והתשובה היא לקצת מהכל...כוללל קידודים, כולל משחקים... אז כמובן שהשאלה הראשונה היא למה באמת AMD ולא אינטל...או מה ההבדלים ביניהם? אלו שתי התחלות של מפרטים...אינטל יצא באותו מחיר כמו AMD, ויותר מזה...אינטל נותן יותר באופן אובייקטיבי, פירוט בהמשך: אינטל INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 1,628.59 ש"…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by aviboots,

עד היום רכשתי 4 מחשבי פנטיום (לא בבת אחת... ) ואני בודק אפשרות לרכוש מחשב חדש. קצת מפחיד הנושא של AMD עם הקרור המאסיבי (אם אדליק מזגן על חום בחדר, הוא ישרף...? ) אני צריך מחשב חזק לכל האפשרויות מאופיס דרך תכנות ועד משחקים לא תהיה לי בעיה עם AMD? אני יודע שמחשבי AMD יותר זולים ממחשבי אינטל (עם אותו מפרט +/-). יש לי P2-400 של אינטל והוא עובד למעלה מ-5 שנים בלי הפסקה, הוא של החברה האמריקאית gateway 2000 (מייצרת מחשבים מצויינים, וגם DELL). תמיד רכשתי מחשב מותג למרות שזה עולה יותר יש אחריות ל- 3 שנים ולמעשה כמעט ואין תקלות. בקיצור אני אשן בשקט עם אקנה AMD? פשוט שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על AMD אז אשמח לקבל עיצה ומידע. תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  22. היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. התקציב 3000 עם חריגה של 500 2. מטרות המחשב: צפיה בסרטים באיכות מאוד גבוה, משחקים חדשים באיכות סבירה, הורדות, עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך ברכיב זה. 5. אין העדפה לחברה כלשהי. 6. אין חשיבות לעיצוב. 7. יש צורך בהרכבה בלבד. 8. יש צורך ביציאת HDMI לטלויזיה, 4 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 1TB ואם אפשר מעבד quad. 9. עדיפות למחשב שקט אבל לא על חשבון ביצועים. 10. לא מתוכנן OC רציני, אולי בקטנה. 11. יש לי מסך Samsung SyncMaster 206BW, רזולוציה 1680 על 1050. אני כבר לא משחק הרבה במחשב אז אני לא רוצה שרוב התקציב ילך לטובת משחקים, אבל אני בהחלט רוצה את האפשרות לשחק משחקים חדשים באיכות סבירה. לפי מה שקראתי ה-quad של AMD לא נופל משל …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.