ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שמתאים לי.. אני עורך קבצים של 200-300 מגה בפוטושופ ואני מחפש מחשב חזק 4-8GB זכרון, מעבד i5 - i7, מסך 15". הדבר החשוב ביותר זה המסך, או יותר נכון הצבעים של המסך שצריכים להיות מדויקים ואמיתים ככל שניתן.. הבנתי שיש סוג של מסכים הנקרא IPS שאמור להיות מדוייק מאוד, אבל אין לי מושג באיזה מחשב נייד ניתן למצוא את זה. תקציב של עד 2000$ או 7000שח (עדיף פחות אם קיים מחשב בדרישות האלו) אני יכול לקנות בארץ או בארהב (תלוי בהבדלי מחירים וזמינות בארץ). מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. בעקרון צריך אותו לשימושים רגילים - OFFICE אינטרנט סרטים וכו'.... וגם פיתוח(תכנות) עליו... חשוב לי שיהיה אמין ומהיר. ההתלבטות העיקרית שלי היא ללכת על SSD או SATA 7200. מבחינת שטח אחסון אין לי בעיה לעבוד עם כונן חיצוני אז אפשר מחשב עם כונן SSD ודיסק חיצוני - אם לדעתכם ההבדל משמעותי ומצדיק את המחיר. ומה אתם אומרים על המחשבים שיש להם כונן SATA משולב עם קצת SSD זה משפיע או סתם גימיק? חוץ מזה מבחינת ביצועים אני רוצה שיהיה למחשב כרטיס מסך חיצוני ולא המובנה של אינטל. מסך 14-15.6 פחות חשוב לי. i5\i7 וזהו בגדול... מבחינת תקציב הייתי רוצה להשאר באזור ה3000 אבל אני מבין שאולי זה יהיה יותר אז עד 4000 אם אפשר. דוגמה למחשב עם SSD: Lenovo IdeaPad …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? - 2500 ש"ח 2.האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - חריגה קלה אם זה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית, תוכנות אופיס וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? - לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב. 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? - הרכבה בחנות, מערכת הפעלה ווינדוס כדאי אך לא חובה. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב ? - בהקדם. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ? - אין צורך בחיבורים מיוחדים. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב נייד של HP מסדרת PAVILION ולאחר כמה זמן שהוא נכבה אחרי כמה דקות עכשיו הוא בכלל לא נדלק, גם כשהוא מחובר לחשמל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הצ'ופצ'יק שמחובר ללוח האם שמחברים אליו את המטען, נשבר לי בנייד מדובר בנייד יחסית ישן - Asus W5F למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות DC Power Jack חלופי? חיפשתי באיביי ולא מצאתי מישהו שעושה משלוח לישראל, ולצערי גם לא מצאתי מישהו שמוכר בארץ.... אשמח לעזרתם!
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤985 לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK ¤492 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤548 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 9400GT Silent 512MB DDR2 PCIe ¤309 כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast PxDVR3200 H MCE ¤461 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤108 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤396 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3756¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il האם המפרט הזה מספיק טוב? יש לכם הצעות? שינויים? למישהו פה יצא להרכיב כבר מדיה סנטר? אני שוקל להריץ על המחשב לינוקס ולא וינדוס, האם צריך לעשות התאמות לחומרה ( כרטיס הטלויזיה מתאים? קראתי כבר על כמה כרטיסים שתוא…
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הקהילה ובוקר טוב... לאחרונה (אתמול) החלטתי באקט של שעמום (תקופת מבחנים) להירשם לגרופון. היום ראיתי שמציעים שם כמה וכמה מחשבים במחירים לא רעים בכלל! האותיות הקטנות הן : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם" מאחר ולא ידעתי מה זה, כמו חנון טוב החלטתי לסרוק את האינטרנט אחר המילה מוחדש... ונתקלתי בזה: "[TABLE=class: ms-rteTable-2, width: 549] [TR=class: ms-rteTableHeaderRow-2, bgcolor: #4F81BD] [TD=class: ms-rteTableHeaderFirstCol-2, bgcolor: #DADDC8] מֻחְדָּשׁ (refurbished) [/TD] [/TR] [/TABLE] מוצר מוחדש הוא מוצר שנעשה בו שימוש כלשהו, כגון שימוש לתקופת ניסיון או שימוש באחד מרכיביו, והוא נארז מחדש…
-
- 6 תגובות
- 21.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 5500 שקלים, אפשר לחרוג עד 1000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המירבי הוא תכנות, הרבה עבודה עם VM, (בערך כשלוש VM של לינוקס רצים במקביל), בנוסף טיפה גיימינג (משחק כשעה בשבוע במשחקים בסגנון הירוס 3, פורטל, פורטנייט, ביושוק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי ש…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הבנאדם יודע פחות או יותר מה הוא צריך, השימושים והתקציב לא רלוונטיים פה. אני לא מכיר את אינטל כמעט בכלל ואני צריך אישור עקרוני שכל הרכיבים יעבדו יחד כמו שצריך, ואם יש צורך להחליף משהו (כי קיים רכיב יותר משתלם במחיר דומה או כי מה שבחרתי גרוע). אני לא רוצה לגלות שעשיתי טעות טיפשית אחרי שהוא יקבל את הרכיבים האלה בארץ... המפרט מ-Newegg לקניה בארה"ב. GIGABYTE GA-8I945PL-G Socket T (LGA 775) Intel 945PL Express ATX Intel Motherboard - Retail $98.00 Western Digital Caviar SE WD1200JS 120GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $79.00 CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 533 (PC2 4200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT533D2 …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, חבר ביקש ממני עזרה במציאת/הרכבת מחשב חדש כולל מסך סכום ההשקעה: 3K שקל רצוי שיהיה טוב גם למשחקים נ.ב ברור לי שבמחיר הזה אי אפשר להביא מחשב להיט בטח לא כזה עם מסך אך אשמח לעזרה בניצול מרבי של סכום ההשקעה תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 שח - כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השמעת מוזיקה בחנות בעזרת youtube - צריך שadblock יעבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן רצוי win10 כי מ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש והתקציב שניתן לי הוא עד כ-3000 ש"ח. אני לא גיימר גדול,אבל בכל זאת אני רוצה שהמחשב החדש יריץ את GTA 4 וכל המשחקים החדשים האלו, אני לא מתכנן לעשות OC,אני לא צריך ציוד הקפי,אבל אני כן רוצה צורב DVD. יש לי מסך 19 אינץ' ואני עובד עם רזולוציה 1024X768. תודה רבה לעוזרים -------------------- נ.ב אני חדש כאן
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם מכייון שלא רכשתי מעולם מחשה ניד אני זקוק לעצתכם אני מעוניין לקנות מחשב שעיקר שימושו יהיה : 1. לקחת לאונברסיטה (WORD , EXCEL INTERNET) 2. חיבור לרשת ביתית וחיבור לטלוויזיה לצורך צפייה בסרטים וסדרות כפי שניתן לראות אין לי צורך במחשב עתיר ביצועיים הדרישות המינימליות שלי הן : 1. יציאת S-VIDEO 2. חיבור אלחוטי 3. משקל סביר (עדיף אך לא הכרחי) 4. אמינות ואחריות אשמח לקבל המלצות , כמו כן התקציב הינו גמיש אני מעדיך להשאר באיזור ה - 4000 ש"ח אך אגדיל את התקציב אם יתברר שאין ברירה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מבוסס אינטל(אינטל בלבד!) למשחקים ב-5000 ש"ח, אם צריך אפשר לחרוג עד 5300. לא צריך מסך! כן צריך: רמקולים מקלדת עכבר חשוב שהוא יכלול דיסק קשיח גדול, הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב מאוד.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה: התקציב שלי כמו שאמרתי הוא בערך 7K אני די גמיש בקטע (מוכן להשקיע יותר) אבל אני ישמח לקצץ למחירים נמוכים יותר אם אפשר אני רוצה מחשב שיעבוד לי עם המשחקים העדכניים ביותר ויעבוד לי בצורה חלקה יעילה ושקטה. בנוסף אני גם רוצה שיהיה לו פוטנציאל לעתיד הרחוק יותר (לא רק בשנה הקרובה) וזאת הסיבה שאני מתעקש לקנות מעבד Q6600 שהבנתי שהוא אומנם לא הכי יעיל כיום מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל עם הזמן ינצלו אותו יותר ואז הוא יהיה יתרוני (אני צודק?) בינתיים יש לי כבר רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך שאני מרוצה מהם מאוד. המסך הוא מסך WIDE, הוא יתאים לי למשחקים? כמו שאמרתי, אני מעדיף 'מעבד' Q6600. 'כרטיס גרפי' מסדרת GTS8800. אני לא בטוח איזה אחד כדאי בשבילי אז אני אשמח להמלצות בעניין. …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מזמין לידידה שלי מחשב מזיגזג, היעוד פוטושופ. מאחר והיא קצרה בתקציב אני רוצה להזמין לה את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=7761 כמובן אני מוסיף סטיק זכרון 1 ג'יגה סה"כ 2 ג'יגה. שאלה האם הכרטיס אונבורד יספיק או צריך לשדרג. אשמח לקבל הערות ותגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי למבינים מחפש מחשב נייד להודו. רוצה לדעת את ההבדלים או הדירוג בין הגרסאות: x,t,l,v,e כלומר מי יותר טוב או יותר רכיבים טובים X480 T480 L480 E480
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
המפרט הסופי שלי: ATHLON 64 +3000 1600FSB 512K- BOX לוח אם Gigabyte לAMD: GIGABYTE GA-K8VT800M זיכרון DDR: 512MB ELIXIR 400MHz דיסק קשיח Western Digital: WD 80 GB- JD(SATA) 7200 RPM כרטיס מסך ATI Radeon: SAPPHIRE 9800 PRO 128MB 256BIT DVI TV/O צורבי IDE פנימיים: LG CDRW 52X32X52 כונני דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארזי COMPUCASE: COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300ART פתרונות קירור THERMALTAKE: TT VENUS SILENT BOOST FOR AMD 64 מה כדאי לשנות אם בכלל? מה אתם אומרים על הלוח אם? וזהו תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עוד איזה חודש חודש וחצי אני הולך לקנות את המחשב הזה ואני רוצה לדעת אם יש משהו לשפר להחליף ביותר טוב או כל הערה שיש לכם תודה Intel P4 2.0AGHz 478PIN 512k Cache EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ Samsung 256 mb DDR 2700/333 ( M368L3223DTL-CB3) *2 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version S/U/M/A Ge-force 4 ti 4200 64mb se- HERCULES - Gamesurround Fortissimo II XP ASUS X 52 LITE-ON 32X12X40 Dragon AX-01SLD Enermax 350W EG 365P VE Samsung 19 959NF Microsoft - IntelliMoues EXPLORER Genius KB-16M עריכה: שחכתי לציין שהוא גם לOC
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במחשב שלי ההארד דיסק דפוק(התקנה של Windows לא מזהה אפילו את קיומו) אני רוצה לקנות אחד חדש, רק שאני לא מוצא. כרגע ההארד דיסק הוא: 30GB IDE 4200RPM 2.5Inch עליתי בצ'אט מול התמיכה של HP והם אמרו לי שהנתונים המקסימליים של ההארדיסק שאפשר לשים במחשב הם: 60.0GB ATA-100 EIDE hard disk drive - 4,200 RPM, 2.5-inch form factor, 9.5mm height הכי קרוב לזה שמצאתי בחנויות בארץ, זה 5400RPM 60GB או 4200RPM 80GB אבל אחד שיתאים באופן מוחלט לא מצאתי. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות הארדיסק שיתאים, או אולי פרט מידע יעיל לנושא?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש בשלב ראשוני עבור טיול לחו"ל ולכן עליו להיות קל משקל יחסית: לא מעל 2KG לאחר מכן המחשב אמור לשמש סטודנט ומכאן גם דורש כוח עיבוד וזיכרון סבירים לעבודה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-