ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
sheela legabey mehes...im ani kone oto ke gift be amazon.de ani zarih leshalem mehes?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מטרות המחשב - עבודה משרדית, תוכנות כגון MATLAB ושות', סרטים ב-HD. לא מתכוון לשחק על המחשב בכלל. משקל רצוי - אין הגבלה. זמן סוללה - לא הכי רלוונטי, כל מה שיאפשר עבודה מעל 4 שעות יהיה טוב. גודל מסך - 14 אינץ' ומעלה אני מניח. יציאות מיוחדות - HDMI. אעדיף כונן קשיח גדול 250GB+ (לאור התוכן ב-HD). אין צורך בצורב. תקציב - כ-3000 שקלים
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
i need pc for gaming i meen bf2 and ut 2007 if you can .i dont need monitor and all that things no optical drivers dvd or cd rom ;D
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא: מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M מחיר סופי:¤3500 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטי HD (כולל 1080P) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, ואם אפשר USB 3 למה לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיכלול מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לזה: http://www.buy2.co.i…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט,צפייה בסרטים ומוזיקה * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב,רצוי כמובן כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, LENOVO תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756120 השימושים הם בעיקר לאינטרנט וסרטים ואולי משחקים קלים, איך הוא ? קיים דגם טוב יותר במחיר דומה ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום מחפש הממלצה לנייד חדש לחברה שלי: * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים של סטודנטים - אופיס, גלישה וכמובן קצת פייסבוק * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? ככל שנמוך יותר, הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות ? אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN7 חוץ מזה רצוי שיהיה כמה שיותר דקיק וסקסי, מעוצב יפה ככל האפשר ואין העדפה לחברה מסויימת.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתחיל עכשיו להיכנס יותר לעניין של תכנות (באמצע תואר) וממש רוצה מחשב שישרת אותי נאמנה באוניברסיטה ויהיה גדול מספיק בשביל שיהיה אפשר לראות דברים כמו בן אדם ולעשות כל מיני דברים במקביל. לגבי המסך גם - לפעמים ארצה לראות סרטים באיכות מאד טובה ואולי צריך לזה כרטיס מסך קצת יותר טוב מINTEL HD בלה בלה הזה? זה אתם יודעים קצת יותר טוב... ועדיף מאתר amazon כי עוד בדיוק 4 ימים סבא שלי מגיע אליי מארצות הברית ואני חייב את ה2 day delivery שיש שם בחינם אם נרשמים מחדש. * מטרות המחשב? המחשב יהיה בעיקר למטרות עבודה של תכנות, שלפעמים עלול להיות כבד על מחשב, וגם לראות סרטים מדי פעם. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6, אבל אם יש מחשב שאתם פשוט מתים לת…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מבריק בלפטופ, עד עכשיו זה לא הפריע לי, אבל לאחרונה יצא לי לעבוד איתו בחוץ, ופשוט לא רואים כלום... האם יש משהו שאפשר לעשות, מצאתי באיביי מדבקה למסך למניעת השתקפות, האם זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבקש מפרט למשחקים ולעבודה משרדית. אני הולך לקנות את המחשב ב1 באוגוסט אבל אני שואל עכשיו כי לא תהיה לי גישה למחשב עד אז. כמו כן אני רוצה שתתחשבו בירידת מחירי המעבדים(המחיר שידוע בערך) ותחשיבו אותו בתקציב נגיד אם מעבד עולה 200$ וידוע שהוא יעלה 140$ אחרי ה-24 ביולי תחשיבו את ה-140$ בתקציב. המחשב יהיה בקנדה ולכן אני רוצה לקנות גם מחנות בסביבה אז אבקש שתרכיבו מפרט מהאתר http://www.ncix.com. התקציב שלי הוא כ-(שימו לב שזה דולר קנדי)1400$ ויש לי כמה בקשות: לא אכפת לי אם זה אינטל או AMD, המארז לא צריך להיות יקר מדי בגלל קירור שכן המעלות במקום שהמחשב יהיה לא עולות על 25, אהבתי את הזכרונות של SAMSUNG, אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ושיהיה מסך(17 אינץ' מספיק), אגב אנ…
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834146777 אם אני קונה את הנייד הזה כמה אני יכול לחסוך בארץ זה עולה 6000 אלף עשיתי חשבון שזה עולה 3600 + מכס 800 שקל בערך 4400 יש עוד משהו שלא הכנסתי למשוואה ? מה לגבי אחריות איך אפשר לדעת שיש אחריות בינלאומית ולא מקומית ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לי למצוא מחשב התואם את הדרישות, לא איכפת לי גם לחרוג בכמה מאות שקלים... * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, תכנות בC#, סרטים בHD. * גודל המסך - 13 או 14 לא יותר... * משקל רצוי - בשום מצב שלא יעלה על 2K אבל כמובן שעדיף פחות! * זמן סוללה- לפחות 6 שעות. * יציאת DVI - חובה , אם יש HDMI זה גם טוב * בלוטות - כמובן *דיסק קשיח 320GB - 7200RPM - אי אפשר להתפשר על זה * כונן אופטי - לא (לחסוך במשקל). *מעבד I3 ומעלה *2GB RAM ומעלה *כולל WIN 7 הדרישות שלי הן מאוד ספציפיות, אבל אני לא מכיר את השוק של המחשבים הניידים ככה שאין לי מושג איך להתחיל לחפש :s05:... תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כדאי לקנות במחיר הזה את הנייד E5430 : http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/L065430105E.htm הוא מגיע ללא מערכת הפעלה. המחשב מיועד לשימוש בסביבות פיתוח תוכנה. אם יש מחשב אחר של חברת דל שיותר עדיף במחיר הזה אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבקש המלצה לנייד חדש שישמש אותי בעיקר ללימודים,אינטרנט,וצפיה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר עם מעבד טוב, אך לא משנה לי הכרטיס מסך מכיוון שהמחשב ישמש אותי למשחקים קלים בלבד וגם לא לעבודה גרפית. * גודל המסך? 15.6 (אם ממש אין ברירה אוכל להתפשר גם על טיפה פחות) * משקל רצוי? לא משנה. * חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך בגלל שאני לוקח את המחשב איתי ללמודים. כונן קשיח: 750GB -500GB אין צורך ב SSD * כונן CD/DVD? צורב? כן *אין צורך במערכת הפעלה או בכל ציוד היקפי כלשהו תודה מראש, אלעד
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא, מעדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפיה ישירה, הרצת קודי, גלישה ברשת עם הרבה טאבים, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין משהו מוגדר, לא יהיה 4k או משהו מטורף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, לא יהיו משחקי מחשב כרגע, אבל אשמח שתהיה אפשרות לקנות בעתיד כרטיס מסך ולשחק משחקי חברה …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לחברים בפורום...ברשותי שני לוחות אם-הראשון הוא של ASROCK-H71M-DGS ...והשני הוא של INTEL-DH61CR... איזה אחד להעדיף...?...תודה
-
שלום זקוק למפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc מעבד של Intel ולוח אם של asus תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרטים המומלצים האתר והשאלה שלי היא כזאת יש הבדל משמעותי בין המחשב שעולה 3,600 לזה שעולה 3,900 וזה שעולה 4,200? אני יכול לשלם גם 4,280 או כמה שזה עולה אבל השאלה שלי היא האם זה שווה את הכסף? אני גיימר כבד יחסית משחק הרבה במחשב לא במשחקים כבדים מדי, league of legends, team fortress 2, battlefield 3 וכו'
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מפרט לפני מספר חודשים אבל מאז לא קניתי מחשב ורציתי לדעת עם בחודשים שעברו יש משהו במפרט שאפשר לחדש במשהו אחר. יש לי כבר כונן SSD+כונן קשיח, צורב וכ.מ שאני הולך להתקין. אין לי בעיה להוציא יותר כסף עם יש לכם המלצה למשהו טוב. כרגע העלות היא 3150, אני מוכן להוציא עד 4000. ועוד משהו, אני לא חושב שאני הולך להמהיר משהו אז קחו את זה בחשבון. Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Zalman SZ CC92HS CPU Cooler Gigabyte GA-Z87-HD3 LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Thermaltake Litepower 650W Active PFC 12cm Fan (Retail) מארז ללא ספק CoolerMaster CM Storm Scout 2 Advanced Window ATX תודה, דימה. - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. אגיד תחילה שאני מתכנן לקנות את המחשב בארצות הברית - אז אם מישהו מכיר מקום טוב בלוס אנג'לס או באינטרנט שאפשר לשלוח לדוד שלי הבייתה בלוס אנג'לס אשמח מאוד לטיפים. דבר שני התקציב שלי מוגבל ל3000 ש"ח (שהבנתי שבארצות הברית אפשר להביא מחשב מצוין במחיר הזה) מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות חשוב מאוד (אני עובד הרבה עם לייטרום כך שחשוב לי איכות המסך) והכי חשוב לי זה מחשב מהיר. * גודל המסך עדיפות ל-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה במסגרת התקציב * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קי…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הייתי רוצה להמיר את המחשב הישן שלי (מחשב בון3 שנים) למערכת HTPC שאוכל להציב בסלון. מפרט המחשב הנוכחי הוא: Assus P4P800 2.8Ghz, 512 MB RAM, דיסק 200GB ATA, כרטיס מסך Radeon 9200 SE (AGP( צורב DVD,מארז סטנדרטי. בנוסף, המערכת תשמש רק לניגון מוזיקה/ווידאו ורדיו אינטרנט, ללא חיבור לכבלים. 1. איזה מארז מומלץ? מה שחשוב לי הוא רעש נמוך ויכולת חיבור לשלט רחוק. 2. כרטיס המסך הנכחי כולל יציאת SVHS, האם להשאר איתו או לשדרג? (הטלוויזיה הנוכחית שלי היא CRT פשוטה עם כניסות אנאלוגיות כך שחיבור דיגיטלי מיותר בשלב זה) 3. איזה כרטיס קול כדאי להוסיף? האם יציאת SPDIF למערכת הסראונד חשובה? 4. איזה קירור צריך/רצוי למעבד? המעבד הוא קצת ישן בתושבת 478 עם גוף קירור סטנדרטי ואני קצת מודאג מחימום י…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן! המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס וצפייה בתמונות וסרטים. המחשב לרוב יהיה נייח ומחובר לחשמל לכן אינו צריך לכלול זמן סוללה ארוך במיוחד והמשקל אינו פונקציה אשר תשפיע על הקנייה. איכות הבנייה חשובה וכן משך האחריות איתה מגיע המחשב. דגשים נוספים: 1. גודל המסך 15.6" 2. כונן קשיח של 320GB במידה ואפשר אז יותר. 3. יציאת HDMI. 4.מערכת הפעלה. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-