עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by battleknight,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט בסביבות ה-6500 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. הוא נועד למשחקים החדשים: CRYSIS, ASSASSINS CREED, FALLOUT 3 וחשוב שיריץ אותם טוב בהגדרות גבוהות. יש לי כמה דרישות: *חובה שיהיה כרטיס מסך RADEON 4870HD X2 *חובה צורב DVD סטנדרטי אם אפשר בלי לפגוע בביצועי המערכת -> מסך 22 אינצ' (אם לכלול במחיר מסך 22 אינצ' אומר לוותר על רכיב שישפיע בצורה ניכרת על הביצועים אז אני אשאר עם המסך הנוכחי שלי 17 אינצ') ללא ציוד היקפי. לא רוצה: אוברקלוקינג לא איכפת לי מ: רעש, עיצוב, קירור (אלא אם כן קירור זה חובה למפרט כזה) תודה!

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by שלמה הדג,

שלום, אני זקוק למפרט מבוסס AMD לילד בן 9 במחיר שבין 4000 ל 4500 ש"ח. המחשב ייועד למשחקים והוא צריך לכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים. בנוסף, הכונן הקשיח לא צריך לעלות על 80GB. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yotam360,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי ₪8000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD warzone ובעתיד BF החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by romanbez,

מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  5. היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ לפי המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 ש"ח אך הייתי מעדיף לעמוד על 2,500 ככל וניתן למצוא דגם ראוי עד סכום זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב השימושים הינם לעבודה משרדית, חיבור מרחוק, מעט נטפליקס ולטיסות. לכן רצוי סוללה יחסית חזקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם…

6. היי רוצה לעדכן את המחשב כדי לחזור ולהנות ממשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6 אלף, עדיף פחות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ובעיקר משחקים רזולוציה מקסימאלית לשנה וחצי הקרובות על מסך 22 אינצ' של סמסונג 226bw. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. דיסק קשיח 320 ג'יגה בלבד, אני משתמש בווינדוס איקס פי ואולי בעתיד אעבור לווינדוס 7 אבל בינתיים טוב לי עם האיקס פי. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בלבד 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועד…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yo33141,

מה עדיף זיכרון 16GB עם 2666 מגה הרץ או 8GB עם 3200 מגה הרץ?

8. שלום לכולם. אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד לאחיינית שעולה לחטיבה. דרישות עיקריות - שיהיה קומפקטי וקל משקל. שימושים: אופיס וגלישה קלה. מערכת הפעלה מובנית זה מעולה, אך לא חובה. תקציב - סביב ה2000. אם אין ברירה, אז יותר ומינימלי ככל האפשר. חשבתי על משהו בכיוון HP 14" - gomobile.co.il/items/3561480 או lenovo 14" - https://dsa-sys.co.il/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-e14-20ta002jiv-לנובו/ אשמח לחיזוק או המלצות טובות יותר. תודה מראש ויום טוב.

9. מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD סך הכל 3600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. שבוע טוב לכולם, מעוניין לבצע שידרוג למחשב בעקבות לוח אם שכנראה סיים את תפקידו. התקציב שברשותי לשדרוג הוא 2000 ש"ח איתם אני רוצה לקנות לוח אם, ספק, זיכרון, כרטיס מסך, צורב DVD וHD נוסף על החלקים להתאים למעבד אינטל שאת הדגם המדוייק שלו אני לא יודע. מקווה שתוכלו לעזור לי לפי פרטי הלוח אם הקודם ומהפרטים הרשומים על המעבד לוח אם קודם: abit SG-95, פרטי מעבד: Intel pentium D 925 SL9KA COSTA RICA 3.00GHZ/4M/800/05A 3704A196 ( מקווה שזה עובר :s05: ) בסך הכל כפי שאתם רואים נדרש כמעט מחשב שלם למעט המעבד, מארז וכל הציוד ההיקפי. המחשב אמור לשמש לצורכי גלישה באינטרנט, הורדת קבצי מדיה (מרובה), עבודה במסגרת אופיס והפעלת משחקים ברמה בינונית. תודה מראש לממליצים ושיהיה שבוע טוב לכולנו

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.

12. שלום לכולם אחרי שנים בתור חנון מחשבים אני מוכרח להודות שיצאתי מהעיניינים ודווקא עכשיו המחשב הישן נושן נפל הרמתי איזשו מפרט ואני צריך אתכם שתשלימו לי מידע לגבי תקציב 2500 אין צורך לא בספק כוח,מקלדת,מסך או כל ציוד היקפי, אני מחפש מחשב רב תחומי מעבד Intel Core i3-530 Box ₪554 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם ASUS P5QL PRO ₪534 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31256 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ₪264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 1…

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. איך אפשר לשפר את טווח הקליטה של הWIFI במחשב הנייד?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Biatch,

מטרות המחשב: לימודים. אופיס, אינטרנט, מוזיקה. גודל המסך:15 אינץ'. משקל רצוי: עדיף לכיוון הקל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר (בגבולות האפשריים). האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא. בלוטות':אין צורך (אבל לא מפריע). גודל מינימלי של כונן קשיח אין צורך ביותר מ 250GB. כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD. כונן bluray:אין צורך. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. win 7. אם יש אפשרות גם אופיס. אבל לא על חשבון התקציב. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ. רצוי להוסיף גם תיק גב.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. אני צריך המלצות לכמה דגמים בסיסיים ביותר של מחשבים, לשימוש ביתי אשמח מאוד לקבל אפשרויות לדגמים, עבור גודלי מסכים שונים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. שלום לכולם. בקורב אני מתחיל ללמוד ארכיטקטורה ולשכור דירה קרוב לאוניברסיטה. לשם כך אני רוצה להתחיל להתנייד. יש למישהו המלצה למחשב נייד טוב בגודל 14 אינטש של DELL עם מעבד טוב וכרטיס מסך טוב? כרגע אני לא כל-כך מוצא מחשב כזה. וחיפשתי בהרבה אתרים. באופן כללי, איפה המקום הכי טוב לחפש? והאם כדאי לקנות מחשב נייד בתאילנד? האם יש דרך להפוך את המקלדת לעברית בארץ אם מביאים מחשב מחו"ל? הבנתי שDELL היא חברה טובה גם באמינות והאיכות של המחשב וגם באחריות בין לאומית. אבל בעיקרון, מה שבעיקר אני רוצה לשאול אתכם זה בנוגע למפרט מחשב ודגם שכדאי לקנות. במה שבעיקר חשוב לי במחשב זה שיוכל להריץ תוכנות גרפיקה ועיבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תקציב: 5500 ₪, אפשר לחרוג אם יש הצדקה לזה שימושים: גיימינג (פעולה, רשת, שיריץ את המשחקים הכי חדשים בזמן הקרוב), תיכנות ודברים אחרים שדורשים הרבה RAM. יש לי מסך 23'' של סמסונג, זאת אומרת משחק על רזולוציה של 1920x1080. אין צורך בציוד הקיפי. מספיק הארד דיסק אחד צנוע של 250 GB (להרצת מערכת ההפעלה), אפילו פחות, יש לי מספיק הארד-דיסקים בבית. אם אתם חושבים שכדאי לעבור ל-SSD, לכו על זה, אם זה באמת עדיף מאשר להקצות יותר כסף לחלקים אחרים במחשב. התרגלתי לרעש של המחשב הנוכחי, אז השקט לא קריטי עבורי. אשמח שתהיה אפשרות לאוברקלוק למרות שאין סיכוי שאעשה זאת בעצמי. בכל מקרה מעדיף שהמחשב יהיה יותר קר ממה שצריך. אין צורך במערכת הפעלה, אבל שירכיבו את המחשב. מתכוון להשתמש בו עם Windo…

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by LevyVista,

שלום חברים! קניתי מחשב בערך לפני כחודשיים, רציתי לקבל חוות דעת עליו ומה הייתם משנים בו. תמונה צילמתי את המפרט בזמנו מפני שהמחירים יהיו תואמים לאותה התקופה. איך המחשב לדעתכם?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. זהו, החלטתי... מחר או לכל המאוחר ביום ראשון, ארכוש את המחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות שקלים וגם זה במידה וזה משתלם. בגדול להימנע מחריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים החדשים ביותר שקיימים והמוכרים שבינם: BF4, Watch Dogs, Crysis3 ועוד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by Baruh92,

שוב שלום לפני כמה ימים פתחתי פה תרד ועזרו לי לבנות מפרט מחנות skypc, הייתי סגור עליו הלכתי להזמין בחרתי כמה תשלומים אני רוצה ופשוט לא יכלתי לעמוד בריבית שskypc נתנו לי, המפרט התייקר לי ב400 שקל בערך! ואני לא יכול לעמוד בזה. בדקתי כמה ריבית לוקחים בTMS וראיתי שממש מאט, והחנות גם קרובה יותר לבית שלי, אז אני רוצה שהמפרט שלי יבנה בTMS שהלכתי וניסיתי להרכיב אותו מפרט כמו שנתנו לי גיליתי שאין להם את כל החלקים במלאי. אז מה שאני מבקש זה שמישהו יכין לי מפרט עד 4000 ש"ח ניתן לחרוג ב350 כולל המפרט עצמו צורב די וי די, רמקולים, עכבר +מקלדת ומסך. מחשב בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה וגלישה באינטרנט תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by ofirrjd,

פה כתוב שהכרטיס הוא NVidia GeForce G105M: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4560&CatCode=315 ופה כתוב N10M-GE1: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=5146 האם מדובר באותו כרטיס? ההפרש בין החנויות הוא 300 ש"ח. חלק מהחנויות מראות אם הכרטיס הראשון וחלק עם השני, מה קורה פה? הנוגע ל G105, ראיתי מבחני ביצועים שלו והוא נראה דוקא כרטיס טוב. http://www.youtube.com/watch?v=ROpwX9-5mP4 תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית קלה( word excel) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DayZ Bf3/4 Gta V ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאי…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. תשמעו אני רוצה לקנות חלקים אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה[לא מחשב חלקים] e4500 dual coure 2g ddr2 667 gigabyet ga p35 ds3 hd 3850 או 3870 יש לי מחיר של זה 2200 זה שווה את המחיר אם מישהו חושב שאפשר להוציא יותר טוב מזה שיגד לי פה תודהההה :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by House M.D.,

הי. יש לי שני מחשבים מדגם Dell nn5010,. הבעיה התחילה כאשר באחד המחשבים חדרו מים למסך וזה גרם לכתם מים דיי גדול. מכיוון שהכתם לא התייבש, פתחתי את המחשב ופירקתי את המסך לגמרי - עד שהגעתי לשכבות שנמצאות מאחורי ה lcd עצמו) מחזירי אור?( ושם היו המים, ניגבתי אותם. חיברתי אותו למחשב וכשהפעלתי, היה ריח שרוף לשניה אחת ואז נפסק, לצערי לא ייחסתי לו חשיבות. המחשב לא עלה. החלטתי שהבעיה במסך, אז החלטתי לנסות את המסך במחשב השני לבדוק אם המסך עובד. לצערי לא רק שהוא לא עבד, נראה שהוא גם שרף את הלוח במחשב השני כי עכשיו המחשב השני לא נדלק. המחשב הראשון עושה שבעה צפצופים, הפסקה ואז עוד שבעה צפצופים. הוא לא מצפצף מייד אלא 15 שניות מהפעלת המחשב. המחשב השני עושה שלושה צפצןפים, הפסקה ועוד שלושה.…

25. שלום! אני כבר כמעט סגור על כל הרכיבים, אבל היה לי קשה להכין מפרט בתקציב שאני מחפש... מה שאני יודע: מעבד E8400, זכרון 4G, כרטיס מסך לא סגור אבל משהו עד 1100= /9800GTX+/HD4850/ משהו חזק אחר. לא צריך מסך, עכבר או מקלדת וכו', צריך מעבד,לוח, כרטיס מסך, מארז+ספק, זכרון, הארדדיסק וקירור מתאים. תודה רבה לכם ואשמח לקבל הצעות!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.