ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
היי ברצוני לקבל המלצה למחשב נייד ליישומי גרפיקה - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין cs6 גודל המסך - רצוי 17" כדי שאוכל לקחת אותו למשרדים ולעבוד שם. משקל רצוי - כמה שפחות, אבל לא קריטי. זמן סוללה - לא משנה. כונן קשיח - לפחות 500 גיגה רצוי 1 טרה כונן dvd וצורב - כן בלוריי - לא אחריות - רגילה, בארץ. רצוי שתהיה מערכת הפעלה. אין העדפה לחברה כלשהי. תקציב - בין 4-5K (מקווה שזה סכום סביר ולא נמוך מדי). מוכנה לשמוע גם בתקציב נמוך/גבוה יותר. תודה רבה.
-
- 32 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3,GTA IV,Skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך לקנות מסך עם המחשב עד 5k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבין הדגמים R61 X61 או XPS1210 במידה וכולם באותו מחיר והצורך שלי הוא משחקים קצת סרטים ולא יותר מידי[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 17:58:57 הXPS בא עם מעבד T7200 2.0Gזה X60 ולא 61 סליחה והוא בא עם מעבד L2500 1.66
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחות קטנה, ז"א משחקים לא כבדים מידי, עבודות, אינטרנט, סרטי DVD וכולי הוא כרגע טיפה חזק מידי אבל הכוונה היא לקנות משהו שיחזיק לצרכים שלה למשך זמן מה מתוכנן אוברקלוק לא רציני מידי (ככל הנראה העלאת הבאס ל200 וזהו) בקשר לדברים שמיד קופצים לעין - אין צורך ביותר מ40 ג'יגה, ואין צורך בסאב-וופר - מעבר לזה אני אשמח לשמוע כל הערה (רק אם אפשר בלי הערות בסיגנון "בשביל מה היא צריכה את זה") CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Motherboard : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA-4-C7040 AMD Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : G…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של כ3.5K-4K נכון לעכשיו אני מחפש מחשב נטו למשחקים...לא מחפש מחשב שיהיה שקט, לא מחשב שיהיה עם יכולות OC...פשוט מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות+ ועל רזולוציה של 1680X1050 [יש לי מסך רחב 20" ]..אגב אני לא מעוניין בציוד היקפי. להלן שני מפרטים שהרכבתי, והייתי מעוניין בחוות דעת + מה נראה לכם עדיף מבין השניים [+האם במפרט הראשון הספק יספיק ל-2 כרטיסי מסך?] *אגב, במפרט השני אין עדיין ספק. מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/produc…
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב מיועד להורים... (ללא ציוד היקפי ומסך) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל, עדיף לחסוך אם אפשר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיילים סקייפ חדשות ואופיס בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין …
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל עדיף שיגיע לחריגה מאשר פחות ביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג בינוני-כבד בעתיד אולי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו רציני, גיימינג בינוני-גבוהה, פיפא הוא משחק אבל אם בעתיד הוא ירצה לשחק משהו טוב אז שיהיה כרטיס מסך ומעבד טוב למרות שהתקציב נמוך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב חדש (מזיגזאג כנראה) בעיקר למשחקים בתקציב די מוגבל. לא צריך צורב, ולא ציוד היקפי. זה המפרט שהרכבתי בינתיים, אפילו שאני משער שאפשר להוזיל אותו: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz 6MB 1333FSB 45nm 910.60 ש"ח 1 ASUS P5K (P35) - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 594.22 ש"ח 1 PQI DDR2 2048MB 800Mhz 216.90 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB - PCX - retail 1,172.95 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 359.00 ש"ח 1 Thermaltake soprano RS 101 + WINDOW 314.62 ש"ח 1 Enermax Noisetaker II 485W 478.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,046.56 ש"ח תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אודיו לאולפן ביתי. המחשב ישמש להקלטות אודיו\מידי ולמיקסים על תוכנת CUBASE ועוד כמה נלוות. משתמש בכרטיס קול חיצוני בממשק FIREWIRE חוץ מאודיו אני ארצה לגלוש באינטרנט ולהתקין תוכנות אופיס. שום דבר מעבר לזה.. שום סרטים ושום משחקים - ממש ממש כלום. הדגש הוא כמובן על שקט. מכיוון שאני פותח מיקרופונים רגישים בחדר בו נמצא המחשב (והוא קטן יחסית ולא מטופל אקוסטית), חשוב שהמחשב יהיה שקט לחלוטין. אני ארשום את המפרט שחשבתי עליו עם ההגיון מאחורי כל רכיב ואבקש שתתקנו אותי אם אני טועה?/עזרו לי בהתלבטויות: מעבד: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB (נראה כמו סטנדרט במערכות מהסוג הזה בתקציב הזה) לוח אם: ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, P…
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט למחשב משרדי חזק עם מערכת הפעלה VISTA אנגלית 64 ביט תקציב 3500 - 4000 ש"ח חשוב הרבה USB ואפשרויות לחיבורים אחרים ורצוי אינטל
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה, כל חלק נקנה מחנות אחרת(חיסכון בכסף) ואני חייב לדעת איך הוא למשחקים ולחיבור עתידי לטלויזית full hd 1920*1080. אוברקלוק קל מתוכנן e6600 2.4ghz asus p5n-e sli geforce 8800gts 320mb o\c g.skill 2x1gb ddr2 800mhz cl.4 wd 320gb sataII 16mb nzxt lexa enermax noisetaker 420w LG dvd burner שאלה אחרונה... האם הספק יספיק בשביל המפרט? או להשקיע עוד טיפה לליברטי
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום ואולי אני עובר על אחד מחוקי הפורום אבל הזדמנות כזו אני לא רוצה שתפספסו, כי לא תמיד כולם נכנסים לפורום המקבילים פה. הבוקר פרסמתי מודעה בפורום "ספקים ומארזים" על מארז ANTEC P280 שכרגע ניתן לקנות אותו במחיר של 390 שקל במקום ב 550 שקל ! מידע נוסף בפוסט עצמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537471.0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקבל עזרה בהמלצה למפרט למחשב הכי טוב שאפשר להרכיב באיזור ה- 2000 ש"ח לא דרוש לי מסך , כונן דיסקים או צורב מכל סוג שהוא וגם לא ציוד היקפי רק מחשב נטו !!! תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט (ההורים קונים ליומדלת 20) למשחקים נטו! מחשב חזק עם הרבה זכרון מעבד מצויין וכרטיס מסך שיחזיק לי להרבה מאוד זמן, ברצוני לעבור גם לויסטה,עם אפשר גם הארד דיסק עם הרבה מקום אבל אחד,אין צורך ב2,כמובן בלי מסך! ניתן לעלות ל4500,אבל בבקשה לא להשתדל לא לעבור :) עם אפשר גם בחנות במרכז משחקים וסרטים ,תודה רבה רבה.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני מנסה לצרוב דיסק DVD לא מזהה את הדיסק של ה DVD מה אפשר כדי לפתור תבעיה תודה..
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה שוקל לקנות את הHp pavilion 6282 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אבל לפי מה שהבנתי דגמי סנטרינו דיו ופרו נכנסים סוף חודש הבא לשוק הישראלי. השאלה אם שווה לחכות להם ואז לקנות דגם עם הטכנולוגיה החדשה או שהם יעלו דיי הרבה ואין טעם בזמן הקרוב ושאני פשוט אקנה את הנייד 6282 ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש - הרכבתי את המפרט הנ"ל: התקציב שלי הוא עד 3500 שח ללא צורך בציוד היקפי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה בתוכנות עריכה, ותוכנות מדעיות - מטלב, מתמטיקה וכו'. אך גם לצפייה בסרטים - HD, ומשחקים כשיש זמן... זה מה שהצלחתי להרכיב לגבי הלוח אם - אני לא כ"כ בטוח.. אני אתקין במחשב WINXP - לכן לקחתי רק 2 ג'יגה זכרון. בחרתי בקונפיגורציה של אינטל, כי באותו טווח מחירים, נראה שהמעבד הזה טוב יותר משל AMD כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. אשמח לשמוע דעתכם. דרך אגב, האם הספק של HEC מספיק למערכת כזו? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 לוח אם ASUS P5K-E ¤731 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) …
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? גודל ממצוע , לא קטן מדי . * רזולוציית המסך? רזלוצייה טובה . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אינטרנט אלחוטי וכו' . * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע וסביר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB וכל שאר היציאות הסטנדרטיות . * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Hi, I need some advice on upgrading my computer. I want to upgrade it to play with new games I have: AMD XP2800 ABIT NF7-S V2.0 samsung 512MB memory ATI Radeon 9600 256M which component should I upgrade? I'm looking for a component that will not be expensive but will upgrade my system in a major way Thanks!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט כפי שציינתי בכותרת שיכלול קרור טוב צורב די וי די עכבר מקלדת ומצלמה אוזניות וכרטיס קול נוסף ללא ספק וללא מסך ופאנל שליטה למאוררים מקדימה .... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי . אז ככה, אני רוצה מחשב נייח למטרות עבודה ובעיקר גיימינג אבל לא למשחקים כבדים במיוחד (Sc2, LOL) . עד כה מצאתי מפרט מתאים במחיר של 2700 של ב- KSP כאשר הלכתי על ה- GT630 (שקראתי ביקורות שהוא כרטיס מאוד גרוע אפילו למחיר הנמוך שלו).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-