עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נדפק הקירור של הלפטופ, חשבתי לקנות גוף קירור חילופי ולהחליף . רציתי לדעת אם יש מדריך? ואם למישהו יש נסיון? מחשב : HP Pavilion dv6186ea תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. ערב טוב, להלן מפרט (שוב) - בתור ניסיון אחרון לקבל חוות דעת על מפרט למשחקים וOC. אני לא גיימר מטורף, אבל אני רוצה מחשב שיספיק לי לפחות לכמה שנים הקרובות. מתוכנן OC, אבל לא כדי להוכיח משהו, אלא רק כדי להוציא יותר מהמחשב בפחות כסף. בהתחשב בעובדה שגם ככה חרגתי (ועדיין חורג) מהתקציב המקסימלי שהוקצה לעניין (3500), אני יכול לספוג עד 200 שקל חריגה (אבל לא יותר מזה). מפרט: AMD XP 2100+ - 567 SK-7 - 154 (צריך להוסיף מאורר, SF2 עולה עוד 81 שקל) Abit NF7 - 616 DDR 512 3200 Winbond - 537 Shapphire R9500 Pro - 128MB - 1172 Enermax FS710 - 437 HEC 300W - 183 ----- 3666 + 81 למאורר (3757) למקרה שמישהו תהה, הכוונה היא למצוא דרך *להוריד* את המחיר ולא להעלות אותו. דעתכם ורעיונות? חג שמח, זה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by V00d00,

1. מה התקציב? 2300-2500 2. מטרות המחשב? מחשב הכי יציב וחזק שאפשר להוציא ממחיר כזה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כרטיס מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, חובה: ליבה כפולה, הארדיסק 320 ג'יגה, זיכרון 1GB. אני יודע שזה נשמע חולני להוציא מחשב עם צרכים כאלה בתקציב כזה, אבל זה מה יש.. תודה.

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by ofekb,

1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב אם זה לא נחשב ציוד היקפי.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כל כך רק שיראה נורמלי וקר מספיק בשביל לעבוד כמו שצריך ולא לאהרס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כל כך 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן, אולי בינוני בעתיד 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.לא יותר 1280X1024, …

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by AVI.S.T,

מתי יוצא המחשב של DELL(אם יש תאריך) וכמה עולה? המחשב הזה עם המערז של האש. וסליחה שבאתי לפורום הזה כי לא ידתי איפה לכתוב.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, קודם כל הנה התשובות ל11 השאלות שאנו מתבקשים לענות עליהן: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, באשראי, עדיפות ל 24 תשלומים 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים-כבדים, לרוב FPS 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן DVD, דיסק קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה ל INTEL, ול ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה קריר ויחסית שקט, העיצוב לא משנה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ראה שאלה 6 10.…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. תסלחו לי על השאלות הבסיסיות, אבל אני לא עוקב מספיק אחרי השוק - מתכוון לקנות לוח (מהזולים), מעבד (2 - 2.4), זכרונות (256), צורב, DVD וכרטיס מסך. ראיתי שהצעה עם מעבד AMD עולה כמה מאות שקלים פחות, אם זה היה תלוי בי אני מנחש שזה מה שהייתי קונה, אבל אני משדרג לאדם ללא ידע טכני שבכלל לא יודע מי אלה AMD ומה שאכפת לו שהאחריות עליהם היא רק שנה. האם להמליץ לו בכלל על מעבדי AMD במקרה הזה? לגבי צורב, DVD וכרטיס מסך לא צריך המלצות, אבל אני לא מבין בלוחות LOW END לP4/ATHLON. איזה מבין הלוחות הזולים יותר (חייב רשת וכרטיס קול, אפשר גם כוללים כרטיס מסך) מומלצים, לאיזה לוחות לא כדאי להתקרב? האם מחיר של כ2100-2300 ש"ח לATHLON 2000 (בהתאם ללוח שיבחר) צורב LG (כן, אני יודע שהוא לא מומלץ אבל …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב הוא לחבר שלי, סטודנט במקצוע הומני שנגנב לו המחשב הקודם. את המחשב קונים בארה"ב ומביאים לפה, אז המחיר הוא מחיר ללא משלוח וכו'. * מטרות המחשב? - בעיקר כתיבה בזמן הרצאות, אבל גם צפייה בסרטים ועבודה כללית. * גודל המסך? - 14 אינצ' * משקל רצוי? - אני לא יודע מה המשקל הרגיל, אבל משקל שלא יקשה על הסתובבות איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3 * בלוטות? - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? - כמה שיותר גדול * כונן CD/DVD? צורב? - צריך צורב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - יעזור אם תהיה אחריות בארץ, יקנו את המחשב בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by shveyal115,

אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by boss,

אם תציעו לי שינוי משהו אז תקציב 9100 שקל בשביל משחקים כבדים [attachment deleted by admin]

• 76 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. אהלן חברה ברצוני לקנות שני מחשבים המחשב הראשון הוא למטרת אינטרנט , צפיה בסרטים , חשוב לי שיהיה מסך 22 אינץ וכרטיס קול שתומך ב 1.5 ערוצים התקציב הוא 3000 שח אפשר טיפה לחרוג המחשב השני למטרות אינטרנט ומשחקים בלי גראפיקה מיוחדת (משחקים ממש לא כבדים למשל מריו) אני הסתפק במסך 19 התקציב הוא 2500 שח חשוב לי שבשני המחשבים יהיה מעבד של אינטל ולא של AMD תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום, חנות נתנה לי את המפרט הבא: מעבד: Intel (Quad) Core i5-2500 3.3GHz 6MB Cache. קירור למעבד: Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. לוח אם: Intel DH67BL Bearup Lake. Media Series זיכרון: 2x 4GB DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) מארז: MIDI Tower 1CP4FB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 550 TI. 192 Cores. Memory size 1024MB GDDR5 / 192bits. Memory Bandwidth : 105.6.0GB/sec. Graphics Bus PCI Express 2.0, GPU / Memory clock 1000/2200MHz, Cooling: 2-Slot Fan.Connectivity. Outputs: DVI-I, VGA. ספק כוח: Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V V2.3 , EPS12V compliant. Ultra Quiet 120mm fan with thermal control function. Support SLI, Mul…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by DinDani,

מחשב נייד Compaq 610, החלק במטען שמתחבר למחשב נשבר, ולא נראה שאפשר להחליף חלק מהכבל, מכיוון שהוא מתחבר ישירות לתוך השנאי של המטען. על המטען/שנאי כתוב: HP INPUT 100-240V 1.6A 50-60Hz 65W האם עדיף לרכוש מטען יעודי או מטען אוניברסלי? במידה ומטען אוניברסלי, מה בדיוק לבקש? (האם יש כמה סוגים?), כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? במידה ומטען ספציפי, מה בדיוק לבקש? (מטען שמתאים לכל מחשבי HP? לכל Compaq? לדגם הספציפי?) בנוסף, כמה אמור לעלות ומהיכן במרכז כדאי לרכוש? או בקיצור, מהי המלצתכם? :-) תודה.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by exxxtazi,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד ותוכנת ניהול כספים, פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by ISmile4U,

לוח אם Intel Bayfield P-4-865GBF ?(DUAL DDR 400, AGPX8, 8 USB 2.0 PORTS, SOUND DARD SoundMax) כרטיס מסך Gigabyte GV-R9200 VIVO 128MB DDR מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800MHz צורב LG 52X24X52 כונן LG DVD X16 דיסק קשיח WD JB 120GB 72000RPM 8MB BUFFER זיכרון פנימי 256MB DDR 400 X2 מארז ATX כונן 1.44 כרטיס קול משולב על הלוח עכבר אופטי של Microsoft מקלדת מולטימדיה של Microsoft 2 רמקולים + SUB של Creative מסך מאג "19 שטוח דגם 996PF כל זה ב 6250 שקל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש המלצה למחשב נייד לאחותי, אין ל ישמץ של מושג במחשבים ניידים לכן אני פונה אליכם שתתאימו לי מחשב טוב.. אין דברים עקריים שצריך להתמקד עליהם, היא סטודנטית, היא צריכה את המחשב לתוכנות ה OFFICE, אינטרנט, מסנג'ר וכל החרא הזה של בנות... לא דברים מיוחדים, חשוב שהמחשב יהיה כמובן אמין ועם תקופת אחריות סבירה, בקיצור אין לי שמץ, אז בבקשה מכם תמליצו לי על מחשב טוב

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  18. שימושים עיקריים במחשב יהיו - סרטים (חייב יציאת HDMI), תכנות (מעבד מהיר וזכרון גדול), אופיס.... יש גם צורך בניידות ועמידות (מסך 14') אין כל צורך בכרטיס גרפי לעיצוב\משחקים שמתי את עיני על ה-Asus F8VR, אבל אני לא סגור עליו בגלל שהוא נראה לי עדין. עם זאת, התרשמתי מהעמידות של Dell Lattitude אבל לא מהמשקל\מחיר... אני די מסוחרר מכל הדגמים השונים לכן אני צריך עזרה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. שלום לכולם אני מתלבט בן כמה דגמים: 1) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10777 2) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10087 3) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=360&category_id=18&manufacturer_id=39 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10869 5) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9955 6) http://anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=487&category_id=18&manufacturer_id=39 יש פה כמה דגמים שלדעתי הם די טובים, אשמח לקבל חוות דעת מכם, וכמובן לשמוע אם יש מחשב אחר שכדאי לי…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני שוקל האם לרכוש את המחשב הבא: Lenovo IdeaPad Z570 i7 M55BUIV Nvidia 15.6 מעבד Intel i7 2670QM 2.2G UP TO 3.1Ghz חבילת זיכרון 8GB DDR3 דיסק קשיח 750GB SATA מסך 15.6 בטכנולוגיית LED HD כרטיס מסך ייעודי Nvidia N12P-GS / 2GB המחיר עושה רושם דיי אטרקטיבי - 3,800 שח (הכי זול שראיתי למחשב עם ביצועים דומים) השאלה היא האם אני מפספס כאן משהו? ראיתי בפורום ביקורות דיי קטלניות על מחשבי לנובו לדורותיהם, האם ניתן לציין מדוע? בנוסף, לא הצלחתי למצוא מידע על כרטיס המסך - האם הוא איכותי באופן יחסי? כל ביקורת נוספת תתקבל בברכה (או המלצות על דגמים עם יכולות דומות ומחיר סביר) תודה

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  21. נתקלתי במפרט המופיע מטה במספר אתרי קניות במחיר 2300-2500 ש"ח. א. מלבד העובדה שאין מסך או כרטיס מסך משובח האם המפרט והמעבד אכן נחשבים חזקים במיוחד או שקיימות נקודות כשל נסתרות ? ב. האם יציאת המסך שעל לוח האם היא DVI או VGA בלבד ? ג. האם במחיר המדובר עדיף להרכיב מפרט שונה לבד ? להלן המפרט : -------------- מחשב בעל 4 ליבות! מעבד החזק Quad Q6600 מחשב חזק במיוחד - במחיר שאתה קובע! * מעבד Intel® Core 2 Quad בעל זיכרון מטמון 8MB * זיכרון ענק 2048MB מהיר במיוחד DDRII 800MHz * לוח אם אינטל מקורי Intel PearlCreek תומך 1333MHz * דיסק קשיח בנפח 160GB SATA II * צורב DVD/RW SAMSUNG מדגם S-182D המחשב היחיד בארץ עם תו בטיחות - באישור מכון התקנים הישראלי מעבד סוג מעבד: Int…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  22. בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by tomyon,

שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבאבפעם שעברה לא קיבלתי תשובה) מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. תקציב: 3500 שח מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by ran1809,

אם המחשב מחובר לטלויזיה במשך זמן ממושך זה בסדר? ז"א כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר, או שזה בעצם כמו שהוא מעביר אות למסך המחשב הרגיל ? תושה רן

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  25. http://www.tms.co.il/preview/spec/2c3nudgz מחשב לגיימינג. תודה מראש מקס.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.