עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Wingedbull,

אני גם מעוניין בלקנות בחנות באיזור השרון, הרצליה\רעננה\כפ"ס עד 4500, חזק ואמין, למשחקים ועבודות, עם מנוע גרפי טוב, מארז סוס ושקט, עובד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אהלן. Lenovo IdeaPad U330 2267-58U Notebook PC - Intel Pentium Dual-Core T4200 2.0GHz, 3GB DDR3, 320GB HDD, DVDRW, 13.3" WXGA, Windows XP Professional/Vista Business http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5396993&CatId=2508 זה המחשב המדובר , אני רוצה לקנות אבל אין לו יציאה של HDMI מה שאומר שאני לא יכול לחבר לטלוויזיה ולראות ב HD. יש דרך לעקוף את זה ? במקום לחבר ישירות לטלוויזיה אני יכול להעתיק את הסרט על USB ואז את הUSB ל TV ולראות ב HD ? אם לא אז יש איזשהוא פיתרון ? ולגבי הכרטיס מסך שהוא : Intel Graphics Media Accelerator X4500 הכרטיס הזה הוא טוב ? אני לא איזה גיימר מטורף אבל אני אשמח להינות מכמה משחקים. האם אני יכול לשחק למשל G…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. שלום לפורום, הייתי שמח למפרט למחשב ביתי שישמש לאינטרנט, צפיה בסרטים סדרות (בHD, כמובן), וגיימינג לא כבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, עד 2.5K. אני בספק שזה ייצא פחות. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה קריטי, אבל בעקרון הייתי מעדיף לא לעבור את הסכום הנ"ל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, הורדות, סרטים (HD כאמור), משחקים לא כבדים (סטייל Europa Universalis, וכו' שלא דורשים כרטיס גרפי חיצוני וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כרגע לא. יש לי את כל הציוד ההקפי הדרוש. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל מה שמחוץ למארז - לא נדרש. 5. עד כמה חשוב …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב בסכום של עד 3000 ש"ח לצורך משחקים, ללא מסך וללא ציוד היקפי. אני לא מתכוון לעשות OC!!! אני מעוניין שכרטיס המסך לא יעלה על 1000 ש"ח , אבל שיהיה כרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה. מעבד לא משנה לי אם AMD או INTEL. זיכרון שיהיה 2G דיסק קשיח שיהיה AAKS מארז שיהיה טוב ולא מכוער לוח אם טוב ומומלץ, לא סתם לוח אם (אל תשכחו כי איני מתכוון לעשות OC - אם זה קשור ללוח אם איך שהוא) וצורב DVD. אשמח אם תשקלו טוב טוב איזה מפרט הוא הכי טוב, אבל הכי טוב!!! בתקציב הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. זה המפרט שבניתי על סמך השוטטות פה בפורום. יש מספר דברים שאני צריך איתם עזרה. קודם כל חוות דעת כללית אם יש משהו לשפר. שנית המארז+ספק, בחרתי משהו פשוט, אם אפשר למקד אותי, אני לא ממש בעניין אחרי מספר שנים עם נייד. תקציב המחשב צריך להסתובב סביב 3000 -+ ועוד כ1000 למסך "22. יש מעט גמישות למטה או למעלה. שימושי המחשב רשומים בכותרת. תודה מראש, אייל. מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Foxconn TLA002 90mm V-Tube FSP400W כמות: 1 - מחיר: ¤282 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤70 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤321 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512M…

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  6. שלום רב אני מעוניין לקבל הצעה למפרט מחשב שישמש אותי לגלישה,צפייה בסרטים ועריכתם עבודה עם תוכנות אופיס ועבודה עם תוכנות גרפיות. התקציב שלי הוא עד 5500k חשוב לי שיהיה מעבד של אינטל חזק עדיף מרובע ליבה זכרון 4-6 ג'יגה,מה עדיף לקחת זכרונות של ddr2-ddr3 ? יש צורך במסך (מעדיף led ולא lcd ) יש צורך במקלדת ועכבר ורמקולים(מבקש הצעה לרמקולים איכותים ולא יקרים) המחשב לא מיועד לoc ולא לגיימרים, אני מעוניין שהמחשב יורכב ותותקן עליו מ"ה win7 חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש מידיי בסולם 1-10 נניח 7 המחשב לא מיועד לשדרוגים עתידיים,אם אפשרי שיהיו יציאות usb3 וfw תודה רבה לעונים כל טוב שלומי

7. ללא מסך. שיהיה מספיק מהיר לעבודה שוטפת לתוכנות: אופיס, קצת גימפ, אינטרנט, סקייפ ומסרים מיידיים. גודל ההארד דיסק לא ממש משמעותי, גם 40 גיגה יספיקו יותקן עליו אובונטו. תודה רבה רבה מראש

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. מחשב שמיועד לאנשי פיתוח שעובדים עם visual studio צריך מעבד חזק והרבה זכרון לא כולל מסך

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. אהלן אנשים, אז ככה ..המחשב הישן שלי הוא : פנטיום 4 SOCKET 478 2.4GHZ 2 ג'יגה זיכרון DDR 400MHZ כרטיס מסך ATI ראדון 9700PRO AGPX8 ספק 400ווט פשוט ביותר זה מה שחשוב ממה שיש שם הסיבה העיקרית שאני רוצה לשדרג אותו קלות זה כי קנינו לו מסך חדש עם יכולות HD והוא נכון לכיום לא סוחב HD . וגם הוא קצת איטי (אבל עובד נפלא מעבר לכך..לצרכים שלו אינטרנט ושימוש משרדי בבית) חשבתי על החלפת הלוח/זיכרון/מעבד לתצורה של AMD שהיא לפי מה שראיתי האלטרנטיבה הזולה ביותר (לא מצאתי אף חלופה מבוססת אינטל בסדר גודל של 1100ש"ח) השאלה היא האם הכרטיס מסך מובנה לוח (רשום שם HD4200) מספיק כדי לנגן HD1080P באופן חלק.. כמוכן האם כדאי בכלל להשקיע בשדרוג מסוג זה שהעלתי כאן או יספיק לשים לו כרטיס מס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אודה מאוד על עצה למחשב טוב בתקציב הזה. בהתחלה כיוונתי ל-2500 אבל אז ראיתי שהדרישות שלי קצת דוחקות את התקציב מעלה. ייעוד: שימוש רגיל (אנטרנט, אופיס), סרטים (חיבור HDMI), גרפיקה דו מימדית, סביבות תיכנות וסימולציה (ויזואל סטודיו, מאטלב, וולפרם מתמטיקה וכו'). - צורב DVD. - BLUETOOTH, 802.11G/N, HDMI, 3 X USB, VGA, מצלמה ומיקרופון. - חיי סוללה ארוכים. - דיסק קשיח לא פחות מ 320 ג"ב, העדפה ל-500. - העדפה לרשיון לחלונות 7. זהו. בינתיים שמתי עין על HP ProBook 4330s אבל למרות שהוא עומד בתקציב אני מקווה למצוא משהו טיפה זול יותר. התעניינתי גם ב-DELL INSPIRON 5110 ו-LENOVO. תודה!

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. התחדשתי לי לפני מס' שבועות בY2P חדש בתור מתנה לעצמי לסיום דוקטורט (וכדי שהבחינה לא תהיה משפילה עם הHP בן ה8 שלי ) ואני מרוצה עד מאוד, המחשב טס, אין בעיות (אחרי שניטרלתי חצי מתוכנות "חיסכון האנרגיה" למיניהן), חוץ מזה שהוא מתלכלך בקלות מעצבנת. ספציפית- משטח המגע של העכבר, הטאצ'פד או איך שלא קוראים לזה שסופח שומנים/זיעה/אין לי מושג בקלות יתרה ונראה כאילו לא ברור מה קרה לו. ניסיתי לנקות אותו קצת עם מטלית ספוגה בחומר ניקוי של מסכי LCD אבל לא עזר (אבל ניקה טוב את הטביעות אצבע ממסך המגע). אז... איך אני מנקה את זה (בלי להרוס את my precious)?

12. שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא למחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח: מארז: Gigabyte MIB T5140 לוח אם: Asus AT3N7A-i זיכרון: Corsair/OCZ 2*1GB CL5 עם קירור פסיבי דיסק קשיח: WD3200AAKS צורב: Asus DRW-24B1ST הדילמה היא שהמארז מגיע עם ספק כוח חיצוני של 60W ואני חושש שההספק של הספק לא יספיק כדי להפעיל את המחשב בצורה תקינה. האם החששות שלי מוצדקים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by DJ Koby,

שלום לכולם, הבנתי שהW500 מחליף את הT61P והמפרט שלו יותר חזק. קיבלתי את המחשב מ- נייד נייד תוך יומיים למרות שזה מחשב של 13אלף שקל ועם מפרט מדהים, מעבד T9400, דיסק 200 7200 ו4 גיגה זיכרון 1066 במחשב הזה ניתן להוסיף דיסק קשיח נוסף עם מגירה מיוחדת שניתן לקנות שנכנסת במקום הצורב "נייד נייד" אומרים שאין להשיג כרגע את המגירה ניסיתי בעוד מקומות חוץ מ- נייד נייד כמו אייבורי וKSP וגם להם אין את המגירה הזאת(דיסק קשיח לא בעיה להשיג) האם מישהו יודע איפה יש לי סיכוי למצוא מגירה כזאת? (מלבד נייד נייד אייבורי וKSP שאיתם כבר בדקתי) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by adis50,

אני מתכנן לקנות 2 מחשבים בשבוע שבועים הקרובים לא מתכון לעשות OC בשני המחשבים מחשב ראשון (בשבילי) השימושים שיהיו בו: משחקים, סרטי HD, הורדות והעלות, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, הורדה, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש ורצוי שגם לא חם מחשב שני (לאחי בן 14) השימושים שהיו בו: משחקים, סרטי HD, הורדות, אופייס, מסנג'ר, ICQ, אינטרנט, מוסיקה וכו' גם במחשב הזה חשוב שהמחשב לא יהפוך לאיטי יותר כמפעילים כמה דברים בו זמנית כמו משחק, מוסיקה, מסנג'ר, הורדה, אינטרנט (אבל ברור לי שזה יהיה ברמה כל שהיא מכיון שהמחשב יותר זול…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: BFG Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail OC ¤2137 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NK X20 - BLACK ¤183 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤766 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL ¤36 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6051 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשבתי על זה , מה אתם אומרים?! אני יכול לחסוך 70 ש"ח אם אני…

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by serialmaster,

אני רוצה לקנות מחשב ב2000 ש"ח(מזומן)למטרת OC בינוני ולמשחקים כבדים כמו GTA IV שיעבוד לפחות על דרישות המינימום ואני לא צריך ציוד הקפי. הינה המפרט שבניתי תגידו לי מה לשפר : מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤424 לוח אם: ASUS P5QL ¤479 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB GDDR3 : GV-R467D3-512I - RETAIL ¤474 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤85 מארז: THERMALTAKE SOPRANO (SILVER+WINDOW) VB1000SWS w/o PSU ¤393 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 390W : RS-390-PMSR-A3 ¤191 *הספק כוח לא בטוח אני קונה (יש לי ספק ישן רק שאני לא יודע כמה וואט הוא ,אבל הוא שקט מאוד ויש לי את המחשב 4 שנים ולא היו בעיות עם הספק אני רק לא יודע אם זה יתאים…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  17. המחשב מיועד לאחיות שלי. השימושים העיקריים שלהם זה מסנג'ר, אפליקציות אופיס, ICQ, FACEBOOK ודברים כאלו. את ההארדיסקים אנחנו הולכים להעביר מהמחשב הנוכחי שיש להן וגם את המסך. מישהו יכול לתת לי מפרט טוב?

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  18. עבודה לא כבדה במטלאב+שמיעת מוזיקה איכותית+ כרטיס רשת אלחוטית WIFI, אין צורך במקלדת ועכבר. כ"כ אין צורך במסך, יש לי מסך LCD 22" תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. אהלן חברים, קודם כל תודה רבה על העזרה כאן בהתייעצות שלפני הקנייה. אז ככה, רכשתי ביום חמישי מחשב נייד חדש מדגם HP ProBook 430 G1. ביום שישי לאחר הטעינה הראשונית ישר התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 ואז לצערי גיליתי שבפינה השמאלית התחתונה קיימים מספר לא קטן של פיקסלים שחורים, כנראה שרופים (מצורפת תמונה) האם יש פה אנשים שקרה להם מקרה דומה? מה עושים במקרה כזה? האם במקרים כאלה החנות אמורה להחליף לי את המחשב בחדש או להפנות אותי ליצרן (HP) לתיקון במסגרת האחריות? בכל זאת מדובר במחשב שנקנה שלשום, זה לא שבאתי אחרי חודש/חודשיים. האם יש צורך להילחם איתם שיביאו לי מחשב חדש או שהם יהיו צודקים ב100% בזה שהם יגידו לי לפנות ליצרן? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  20. הי, מחפשת מחשב DELL או לנובו עד 5,000 ש"ח: ניידות לא חשובה ולכן משקל לא חשוב, קשיחות המוצר לא חשובה וכו מסך LED מט כ-15 אינץ. נועד לריבוי משימות (אך לא למשחקים או מולטימדיה) ולכן חייב להיות: חזק! מהיר תגובה! : דיסק קשיח חזק ומהיר, מעבד חזק ומהיר, זיכרון חזק ומהיר. כרטיס מסך - לא חשוב. זמן סוללה - לא חשוב. יציאות - חוץ מ-USB - לא חשובות. כונן אופטי - כן. שן כחולה - רצוי לא חובה. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום, מצ"ב המחשב הבא, מתבסס על FM1 של AMD. מה דעתכם? האם הוא משתלם יותר ממחשב אינטל עם כרטיס מסך OB? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Vision x2 Dual Core A4-3400 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6410D Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13818 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE A55M-S2V FM1, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13813 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11915 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http:…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by anilolo,

שלום אני מתכון לשדרג את הזיכרון וכרטיס המסך. מעבד: intel i5 650 לוח אם: MSI H55M-ED55 ספק כוח: Ci-Power DSA500S-g 500w זיכון: ddr3 2g 1333Mhz כרטיס מסך: הלך לי כרטיס המסך אז כרגע אני משתמש בשל המעבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני צריך מחשב נוסף(בזמן הקרוב אני יצתרך עוד כמה). לגיימינג כבד ברזולוציות גבוהות. והשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by elrondd,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכת קבצי טקסט גדולים באקרובט * גודל המסך? 15" עדיפות למאט (עדיפות ל17" אם נמצא דגם העונה לדרישות ובמחיר הנדרש) * רזולוציית המסך? דווקא רזולוציה לא גדולה מידי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, מחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI וHDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא בטוח בזה לגמריי. * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק 3 שנים אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדי…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  25. יש לי בבית מחשב נייד של HP, דגם pavilion dv6000. עשיתי הפעלה מחדש למחשב, התחיל התקנה רגילה של XP דרך הדיסק שלו, אבל בחלון הכחול של ההתקנה (עוד בהתחלה) אני מקבל הודעה שהדיסק הקשיח לא זוהה. אני יודע שאני אמור להביא דרייבר מסויים, כמו שאני עושה עם המחשב הנייח שלי, שמאפשר זיהוי של הדיסק הקשיח, אבל אני לא מוצא את הדרייבר הזה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.