עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איך המפרט הזה למשחקים, סרטי HD צריך להשאר בערך באותו מחיר,מה יש לשפר\להוריד מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1081 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤489 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤764 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤315 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1141 כונן אופטי: LG GH22NP DVD-RW x22 Dual Layer IDE Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 סה"כ: ¤4028

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכת מוסיקה סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים MP3 COD3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש מפרט שיהיה טוב לתכנות, צריך שהוא יהיה: מסך 13.3 או 14 אינץ' מעבד I5 רצוי זכרונות 4GB לפחות רצוי כונן במידה ויש תוכלו להעביר לי הצעה למחשב כזה? תודה ארד

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. Started by saarsr3,

שלום! אני צריך ספק,מעבד,לוח אם,זיכרון וכרטיס מסך עד 2500 למשחקים. בד"כ אני משחק על רזולוציה של 1680*1050 במסך 22 ולפעמים גם ברזולוציה של FULL HD במסך 32. אני גר באזור הקריות אז רק החניות ksp ו ivory רלוונטיות(במידה ויש חנות אחרת מומלצת באזור לא אכפת לי לקנות אצלה). תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש. השימושים יהיו בעיקר HTPC, תכנות (לשם כך 8GB זכרון) וגלישה. הרכבתי מפרט, הרשום למטה. רציתי לבקש: 1. חוות דעת כללית על המפרט. התקציב הוא בסביבות 3.5K (עם אפשרות לתוספת) ללא דיסקים, מע' הפעלה או ציוד היקפי. 2. התייחסות ספציפית לנושא הקירור/הולכת חום. הספק מגיע ללא מאורר, והמאורר היחיד הוא של המעבד. האם זה מספיק, או שצריך משהו נוסף לאוורור המחשב? אם כן, איזה סוג מוצר, ואיפה הוא נכנס במארז? המפרט הוא על בסיס המוצע ב http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135005&section=293, ושם אין קירור נוסף, אבל אני לא יודע איזה תפקיד משחק המאוורר בספק. 3. התייחסות ל USB3. לוח האם תומך ב USB3, אבל על המארז כתוב יציאות USB2. האם המארז באמת מכיל יציאות,…

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. מחפשת מחשב שיעבוד טוב עם עריכות ווידאו (יתמוך בAVID )פוטושופ לייטרום אפטר אפקט אשמח לעזרה מה התקציב המקסימאלי?3000- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יאי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת ווידאו ,ועריכה גרפית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד ל AVID LIGHTROOM PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ,לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by KomAsaf,

היי, מחפש מחשב נייד שיחליף את הAsus U35JC הנוכחי (אם מישהו סקרן: מתחמם מאוד, מרעיש, לא חזק באופן כללי), בעלות 4000-5000 ש"ח. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר סטודנטיאלי רגיל (ללא תכנות), כנראה שגם קצת משחקים וסרטים. * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? 1.5-2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. 6+ (הנוכחי מחזיק גם 8 שעות בשימוש עדין) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי בטיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, תכני hd, ואולי קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). led 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by francoland1,

היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת שבדי…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. אהלן, חבר שלי מחפש מחשב חדש, הוא עוסק ב- Autocad ותוכנות תלת-מימדיות נוספות כמו V-ray. הוא חשב על המפרט הבא : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Thermaltake Silent 1156 CLP0552 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1 צורבי DVD: Samsung SH-S223B…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MOH:WF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. אני לא יודע אם בתקציב הזה אפשר לקנות לפטופ למשחקים אבל נראה מה יש לכם להציע. מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, משחקים לא כבדים בכלל, הכי כבד starcraft2. מסך 15\16 אינץ' סוללה לא חשוב לא HP, יש לי ניסיון רע עם בעיית התחממות בלפטופים של HP. קנייה בארץ בלבד! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by amoskata,

שלום חברים, אני קונה השבוע מחשב נייד לצורכי לימודים. אשתמש בתוכנות גרפיות דוגמת AUTO CAD המליצו לי על מחשב Lenovo IdeaPad Z580 2151 מה אתם חושבים, מבחינת ביצועים ומבחינת אמינות ועמידות, האם הוא יתקלקל לי כמו בCQ61 של COMPAQ שהיה לי במשך 3 שנים והלוח אם שלו נפטר.. והאם יש הצעות אחרות. אשמח לעזרתכם האדיבה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. Started by jeyjey,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3" * משקל רצוי? 1.3 - 1.7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? נדרש * עדיפות למסך מט, אך מוכן להתפשר תודה על העזרה! עדכון: לא מעוניין בUltrabook, אבל חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק. מטרה נוספת למחשב היא פיתוח (VS). והתקציב עלה ל6500. בינתיים לאחר חיפוש בזאפ מצאתי את זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18163&cf=zap

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  16. תקציב מקסימלי בסביבות 3000 שקל אבל אפשר לחרוג או לחסוך בהתאם למה שאני צריכה את המחשב אליו השימושים הם אינטרנט אופיס וקצת משחקים לילדים קטנים באופן מזדמן המחשב לא מיועד בעיקר למשחקים יש צורך בציוד היקפי כמו הציוד ההיקפי שמצויין במפרטים אין רכיב בו אין צורך השקט חשוב ברמה 7 בערך לא צריך אובר קלוק אין צורך במערכת הפעלה העדפה לרכוש מחשב באיזור רמת גן בקשות מיוחדות: המחשב רחוק מהנתב ולא בטוח שאפשר לחבר בצורה אלחוטית צבע, לא בצבע שחור, אלא לבן אולי עוד כמה שנים יהיה צורך בשדרוג המפרט אולי עוד כמה שנים יהיה צורך באופק שדרוג ראיתי את המפרטים הקיימים והאם הם רלוונטיים מספיק תודה ליאת

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. אני ממש לא בענייני מחשבים.. קונה מסך חדש איזה כניסות כדאי שיהיו? איזה גודל מומלץ ( מחשב שולחני ביתי)? על מה עוד להקפיד? איזה פירמות טובות ומומלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. Started by rollcage,

חברה שלי בארצות הברית והיא רוצה לקנות מחשב נייד שיהיה לה ללימודים(בעיקר כתיבה ואולי קצת עריכה בפוטושופ וכאלה)סרטים וקצת משחקים וגם יראה מגניב ויפה (עד עכשיו היה לה את המחשב נייד של SONY שהיה מעוצב יפה ונוח לא זוכר את הדגם אבל יחסית די ישן 5-6 שנים) התחלתי קצת לקרוא ולחפש על מחשבים ניידים אבל נאבדתי די מהר... אם מישהו יוכל בבקשה להביא המלצה למחשב נייד במחיר הנ'ל והסבר קצר גם למה עדיף את הדגם הספציפי שהוא ממליץ אפשר גם במחיר נמוך יותר לא חייב לסחוט את התקציב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by Moshiko50,

רציתי בבקשה המלצה על מפרט מחשב שהדרישות שלו הם: תקציב: 2200 ש״ח משחקים:ברמה גבוהה עם רזולוציה גבוהה ושיעבדו חלק.משחקים כמו Crycis 2 או max payne או פרו אבולושיין 12 וNBA2K 12 רצוי כרטיס מסך חזק כמו נגיד 550 gtx זיכרון: ram 4 גודל כונן קשיח: 500/600GB בלי מסך אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים תודה על העזרה השתדלתי להגיד כל מה שאני צריך...

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by reuven61,

אעדיף לא לנצל את כל התקציב. יש לי כבר ספק סיסוניק 430W וכרטיס מסך שפירא 6450 1G אני לוקח מהמחשב הישן כונן אופטי והרד דיסק SATA2 שקט חשוב לי אבל לא קריטי. אשמח ליכולת שדרוג עתידית. אני משחק טיפה בNBA ויותר משתמש במכונות וירטואליות. תודה לכל העוזרים

22. Started by masudi14,

שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by YaN73,

יש לי נטבוק הדגם: samsung n102sp הוא מגיע עם זכרון של samsung ddr3 1g 1333mhz השאלה היא עד כמה נפח זכרון הוא תומך? חיפשתי קצת בגוגל מצאתי שכתוב 2 ג'יגה אבל בכמה מקומות גם 4 ג'יגה אז אני רוצה לוודא, כמובן שאני מעדיף לשים 4 ג'יגה אם כבר תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Liquido,

שלום, ברצוני לדעת את חוות דעתכם על המפרט ואם יש משהו שהייתם משנים/מורידים/מוסיפים. לא רלוונטי המחיר של החלקים. המחשב הוא לעבודה עם פוטושופ, פרמייר (עריכת וידאו) מידי פעם, וכמובן עבודה רגילה, אינטרנט, קצת סרטים... לא למשחקים. Intel Core i7-3770K - מעבד Arctic Freezer 13 Pro CO - קירור למעבד Gigabyte GA-Z77X-D3H - לוח אם Gigabye GTX-650 2GB DDR5 - כרטיס מסך Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI-E - כרטיס קול G.Skill DDR3 16GB (8X2) 1600MHz 10-10-10-30 Ares - זכרונות Samsung SSD 840 Pro 2.5" 256GB - SSD Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2TB 64MB SATA3 - כונן קשיח Sony (DVD-RW) AD-7280S X24 SATA Black - צור…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס * גודל המסך? 13 / 14 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות ה-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה, אבל בשל שיקול מוזר של הרוכש - לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע) - מעבד מהדור האחרון SKYLAKE (6XXX) בגדול, מחשב שישמש אנשים די מבוגרים (צפונית לגיל 60) בעיקר לאינטרנט, כשחשובים ל…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים